- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.881
kızlar bişey sormak istiyorummm diyelim ki 5,5 aylık hamilesiniz eşiniz bi akşam maçta gece 12 de diye ve siz annenizdesiniz siz yokken binanızda başka bi daireye hırsız girmiş gece 12 yi geçiyo kaynananız arıyo siz nerdesiniz binaya hırsız girdi diyoo düşünmüyo hamile korkar eder diyee sizce normal mi davranışı
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
kızlar bişey sormak istiyorummm diyelim ki 5,5 aylık hamilesiniz eşiniz bi akşam maçta gece 12 de diye ve siz annenizdesiniz siz yokken binanızda başka bi daireye hırsız girmiş gece 12 yi geçiyo kaynananız arıyo siz nerdesiniz binaya hırsız girdi diyoo düşünmüyo hamile korkar eder diyee sizce normal mi davranışı
Canım bildiğim kadarıyla demir ilacı yemeklerden sonra alınıyor ... Ben şimdilik yemeği kesmedim ama pirinç ve şekerli gıdalardan uzak durucam cumartesi de sabah hastaneye gidicem 100 gr şeker yüklemesini yaptırıcam o da 3 saat sürüyormuş çok acıdım o zamana şimdiBari kitap alırım yanıma yoksa çekilir gibi değil 3 saat hastane
canım yaa ne güzel gayet açık ve net yani D harfi olduğuu...
Arastacım gayet de güzel olmuş. D harfi olduğu da anlaşılıyor. Bakma sen eşine. Onların genlerinde öküzlük olduğu için arada bir ortaya çıkıyor işte. Kurdelelerini de bi yap bak nasıl güzel olacak.
Demir hapı aç karnına dediler onu içiyor bide bulantısını çekiyorum yayanlışmı biliyormuşum.2. Yüklemen inşallah kolay geçer ve sonucuda iyi çıkar inşallah.kitap fikri ii bencede zamanın değerlenir.senin kaçıncı haftan?
Bugün bende bir neşe, bir coşku, niyeyse hiç anlamadım. Halbuki sabah sabah bir sürü terslik oldu, işyerinde ona buna mail at, tlf trafiği, üretimi ayarla falan derken, saat kaç oldu yaaa.. daha bir sürü iş var. Ama buraya bakmadanda duramıyorum. Eli işte gözü oynaşta misali
Bir sürü alıntı yaptım ama sayfa kapanınca gitmiş,
Aklımda kalanlardan ;
Günebakan geçmiş olsun öncelikle, sende marifetli çıktın canım çok güzel olmuş eline sağlık.
Seyyahcım sana da geçmiş olsun canım, bende korkuyorum şeker çıkacak diye, benimde yarın. Bu hafta tatlılar hamur işleri falan derken biraz abarttım.Normalde yemem hepsi bu haftaya denk geldi yaaa. çıkarsa sırf bu yüzden... Yüksek çıkınca 2. yi mi istiyor dr.
mmlkk; canım evde yapılacak çok pratik yemekler var, hem yazda geldi taze taze yeşillikler çıktı, salataların içine haşlanmış veya ızgarada yapılmış tavuk parçaları koyabailirsin, meyve salatası yapabilirsin, yine salataya haşlanmış makarna koyabilirsin, yoğurtlu semiz otu salatası harika oluyor
salatalarına biraz sumak, nar ekşisi ve mısır ekle, hem iştah açıyor hemde lezzetti oluyor. Çok yağlı şeyler yerine sebze ağırlıklı beslensen bebişine vitamin olur, arada yine dışardan söylersin canım....
Uyardığın için saol canım, siteyi aradım, hem senin şikayetini bildirdim hemde ürünüm fatağraftakinin aynısı olması istiyorum dedim... Tamam dediler, tıpkısının aynısı olacak, farklı olursa iade edebilirsiniz dediler, zaten görüşmeler kayır altında. Sorun çıkmaz sanırım. Ama çok geç geliyor yaaa, ptt kargo kullanıyorlarmış o yüzden
Red cim hoşgeldin canım, Mapusluk bitti çok şükür, yaşasın özgürlükBiz iyiyiz de canım sen neden kırıldın Bize mi kırıldın yoksa
Hayır kırgınlığım neden size olsun ki ? Ben haksızlığa kırılırım,öyle oldu. Keşke konuyu iyice inceleselerdi. Sanırım iki sözün arasında kaldım ben ondan böyle oldu
"haksızlık karşısında susan dil şeytandır" hz ali
"susmak huyların efendisidir" hz muhammet :26:
Boşuna dememişler bülbülün çektiği dil belası diyeOldu bitti işte hayırlısı olsun.
Demir hapı aç karnına dediler onu içiyor bide bulantısını çekiyorum yayanlışmı biliyormuşum.2. Yüklemen inşallah kolay geçer ve sonucuda iyi çıkar inşallah.kitap fikri ii bencede zamanın değerlenir.senin kaçıncı haftan?
Hayır kırgınlığım neden size olsun ki ? Ben haksızlığa kırılırım,öyle oldu. Keşke konuyu iyice inceleselerdi. Sanırım iki sözün arasında kaldım ben ondan böyle oldu
Boşuna dememişler bülbülün çektiği dil belası diyeOldu bitti işte hayırlısı olsun.
Canım ellerine sağlık. Aramızda bi maharetli daha çıktı. Dün akşam isimliğimle ben de uğraştım biraz bir harf daha yaptım eşime gösterdim "o ne" dediBen söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı ve bi de biz hazır almıycak mıydık diye sordu Zaten buraya resmini çekip koyunca biri daha sormuştu Beceriksizlikten ölüyorum burda. ühühühühüh Vay aney vay babey nerelere gidem
Ama inada bindirdim işi, ben de yapıcam kafaya koydum. Sonuna kadar yılmak yok
sen söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı mı ??
Benim de yoktuKocamın bi pantolonunun cebi delinmişti 1-2 kere söyledi bunun cebi delik diye o pantolonu kaldırdım Yaa minikler nelere kadir işte iğne de aldırır iplik de aldırır
Canım yüreğe indirme çabası olabilir sen her zaman sakin ol kesinlikle panikleme
Canım maç izliyoduk ondan anlamadı sanırsamYoksa 3.5 yaşında okumayı sökmüş bir adam "D" harfini bilirdi bence
tabiki maça konsantre olmuştur da ondan anlamamıştır canım
sen hiç moralini bozma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?