2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hay allah akıl fikir versin yaaa seni arayacağına eşini arasın.. yada annenle konuşsun senin yüreğini ağzına getiriyor.. anormal canım bunlar..

Canım yüreğe indirme çabası olabilir sen her zaman sakin ol kesinlikle panikleme

Demir hapı aç karnına dediler onu içiyor bide bulantısını çekiyorum ya yanlışmı biliyormuşum.2. Yüklemen inşallah kolay geçer ve sonucuda iyi çıkar inşallah.kitap fikri ii bencede zamanın değerlenir.senin kaçıncı haftan?[/QUOTE]

Prospektüsü oku canım benim 23. haftam senin ?

canım yaa ne güzel gayet açık ve net yani D harfi olduğuu...

Tam o sırada maç izliyoduk acaba ondan mı anlayamadı yaa bakıyorum da gerçekten belli yani

Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.[/QUOTE]

Ayrıca ek olarak hipotroid,guatr gibi hastalıklara ait ilaçlara birlikte Demir ilacı aynı anda alınmaz. Bu ilaçlar sabah ac karnına alınırsa Demir ilacı öğleden once alınmalıdır

Hayır kırgınlığım neden size olsun ki ? Ben haksızlığa kırılırım,öyle oldu. Keşke konuyu iyice inceleselerdi. Sanırım iki sözün arasında kaldım ben ondan böyle oldu
"haksızlık karşısında susan dil şeytandır" hz ali
"susmak huyların efendisidir" hz muhammet :26:
Boşuna dememişler bülbülün çektiği dil belası diye Oldu bitti işte hayırlısı olsun.

Evet canım önce 50 gr şeker veriyorlar bir saat sonra ölçüm yapıyorlar yüksek çıkarsa ertesi gün aç karna gidiyorsun 100 gr şeker veriyorlar 3 saat hastanede kalıyorsun saat başı kan alıp ölçüm yapıyorlar ... Ben de bu hafta biraz abartmıştım özellikle çikolata ve patates çok yemiştim belki ondan olabilir ama bilemiyorum yine de ....

Hoşgeldin şekerim :))

Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.[/QUOTE]

Bende onun için erken içiyordum sabah peynir süt içiliyorya,hatta c vitamini içeren gıdalar alımını arttırıyormuş diye duymuştum.

Canım atasözleri de hep çelişki ona bakarsan.

"İti an çomağı hazırla."
"İyi insan lafın üstüne gelir."

Hangisi doğru hadi bakalım O değil de bana göre susmamak cesarettir ve sen cesur davrandın.

sen söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı mı ??

Benim de yoktu Kocamın bi pantolonunun cebi delinmişti 1-2 kere söyledi bunun cebi delik diye o pantolonu kaldırdım Yaa minikler nelere kadir işte iğne de aldırır iplik de aldırır

ay pantolonu kaldırmış
ALLAH SENİ NAPMASIN
kızlar yapmayın yaaa bayılıcam gülmekten
zaten benim sıpa idrar torbama baskı yapıp duruyo
her an kötü birşeyler olabilir

Canım yüreğe indirme çabası olabilir sen her zaman sakin ol kesinlikle panikleme

Ayyy seyyahcım ilahi yaaa, nerden buluyorsunuz bu lafları, gülmekten gözümden yaş geldi... Ama kayınvalide bile olsa o kadar kötü olabilirmi ya

Çok haklısın canım, kurunun yanında yaşta yandı, doğru dürüst incelem yapılabilirdi, Poli ye ne demeli onuda duruk yere attılar içeri, sadece şaka yapmıştı halbuki
Neyse tekrar bir aradayız artık, aramıza kötü niyetli niyetli insanlar girmesin birdaha Şurda kardeş kardeş doğuralım hayırlısıyla...

Prospektüsü oku canım benim 23. haftam senin ?[/QUOTE]

Tamam canım bakayım,23 hafta 1 günlük oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…