- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.861
Benimde Demir düşük ki sabah 5 lerde kalkıp aç karnına içiyorum hapımı,şeker yüksek ama ona dikkat etmiyordum herşeyi yiyordum,şimdide korkuyorum 2. Yüklemeye kadar diyet vermediler daha 1 hafta olunca yediklerim bebeğe zarar verirmi diye yemesem bebek nasıl beslenecek?????
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Seninki de harika bir çözüm olmuş canım tebrikler
Benimde Demir düşük ki sabah 5 lerde kalkıp aç karnına içiyorum hapımı,şeker yüksek ama ona dikkat etmiyordum herşeyi yiyordum,şimdide korkuyorum 2. Yüklemeye kadar diyet vermediler daha 1 hafta olunca yediklerim bebeğe zarar verirmi diye yemesem bebek nasıl beslenecek?????
Canım bildiğim kadarıyla demir ilacı yemeklerden sonra alınıyor ... Ben şimdilik yemeği kesmedim ama pirinç ve şekerli gıdalardan uzak durucam cumartesi de sabah hastaneye gidicem 100 gr şeker yüklemesini yaptırıcam o da 3 saat sürüyormuş çok acıdım o zamana şimdiBari kitap alırım yanıma yoksa çekilir gibi değil 3 saat hastane
Canım sen topiklerinin yanına gel bence. Hele bi ekle yaptıklarını biz de görelim belki farklı fikirler çıkar aramızda.Canım ellerine sağlık. Aramızda bi maharetli daha çıktı. Dün akşam isimliğimle ben de uğraştım biraz bir harf daha yaptım eşime gösterdim "o ne" dediBen söylemeden ne harfi olduğunu anlamadı ve bi de biz hazır almıycak mıydık diye sordu Zaten buraya resmini çekip koyunca biri daha sormuştu Beceriksizlikten ölüyorum burda. ühühühühüh Vay aney vay babey nerelere gidem
Ama inada bindirdim işi, ben de yapıcam kafaya koydum. Sonuna kadar yılmak yok
ben böyle resimlere bakarken müdür yardımcısı geldi
eski resmimi görü bide yeniyi
resmen evrim geçirmişsin mavi dedi gülerek
ama vericem hepsini
şimdiden okuyorum doğum sonrası sütü azaltmadan kalitesini bozmadan kilo vermenin yollarını
iradeliyimdir ve çok çabuk alırım ama çok çabukta veririm
inşallah 1 sene sonra işe başlamadan eski halime dönmüş olurum
Günaydın güzel anneler,
Yok Canım tek sen kalmadın ben Cumartesi giricem ayrintiliya.
Bu arada benim idrarda ki bakteri çoğalmış kahvaltımı yapayım doktor idrar kulturu istedi onu vermeye gidicem. Dün aksam tirstim baya umarım üreme yapmaz yaaen çok 22-24 haftalarda oluyormuş bu illet aman kızlar dikkat
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
Gerçekten süpersiniz valla çok olmuş bebişin odası çok imrendim size yahu
hoşgeldin canım. özledik seni
hoşgeldim canımcım iyiyiz biz sen nasılsın sende iyisindir inş öpüyorum seni ve hepinizi iyi geceler hepinize kızlar benim gözlerden uyku damlıyor
red hosgeldin tatlim..eksikligin hissedildi..dondugune sevndm cnm
canım sen en güzeli bi malzeme listesi yazsan heves ettim ben de yapcam. Hafta sonu bi çatşıda dolanayım belki bulabilirim. Keçeler incemi kalınmı kaç mt - hangi yapıştırıcı vs.
Sayende hamarat annişler olcaz
Hoşgeldin canım.
Canım geçmiş olsu. Küçük bir operasyon olmasına sevindim korktuğun kadar yokmuş bak. şekerin de çıkmamış ne güzel. Uyusunda büyüsün bebişin :))
canım geçmiş olsun. Gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirsin. Ben sabah 9 da olmuştum aşımı o gün de hiç iş yapmadım. Ağrım olmadı çok şükür.
günaydın arkadaşlarım :))
**poli ve red hoşgeldiniz yokluğunuz epeyce belli oldu bi daha gitmeyin haaa.
**günebakan33 hadi sabırsızlıkla senin keçeleri bekliyorum, yapta koy resimlerini.
Hepimize çoook güzel günler olsun inşallah..
günaydın anneler
Red hoşgeldin
Günebakan en son senin yaptığını gördüm. Ne harika birşey o öyle. Bittiğinde ne olacak peki :)
maşallah cnm. çok beceriklisin. Nazar değmesin
gunaydin guzel anne adaylari. ...
Red cim hosgeldin. ..
Gunebakan33 cok gecmis olsun..bende acayip tirsiyorum asidan....
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
Canım ben böbrek hastasıyım başından beri benimde bakteri çıkıyor ama Allah'a şükür üreme olmadı hiç içini ferah tut üreme olmaz bence ben bi ilaç kullanıyorum onun için doğuma kadar piyeloseptyl ilacın ismi
herkese günaydınöncelikle hoşbuldum bende hepinizi çok özledim. Buraya çok alışmışım 3 gündür hiç bşey yapmak gelmedi içimden . Yaptığınız işlere bayıldım keçeler örgüler duvar boyaları süsler ayyayyyy Harikasınız. Ellerinize sağlık hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlarımmmmDün akşam kolum ağrımıyor demiştim ya demez olaydım ağrıyor artık
Canım eşine söyle de en kısa zamanda göz doktoruna gitsinBence kurdeleler tamamlanınca harika olacak annesi yılma devam et :))
Gayet de belli canım D harfi olduğu
kızlar ben de salon eşyalarımı değiştireceğim bana bir akıl verin tay tüyü kullanan varmı aranızda kullanışlımı leke tutmuyormuş bebekle kolay olur diye düşündüm siz ne dersiniz bide mutfak perdesi olarak ip perde almayı düşünüyorum zebra perdeyi buhar yağ temizlemesi zor olur diye düşünmedim.ne dersiniz kızlar
Canım bildiğim kadarıyla demir ilacı yemeklerden sonra alınıyor ... Ben şimdilik yemeği kesmedim ama pirinç ve şekerli gıdalardan uzak durucam cumartesi de sabah hastaneye gidicem 100 gr şeker yüklemesini yaptırıcam o da 3 saat sürüyormuş çok acıdım o zamana şimdiBari kitap alırım yanıma yoksa çekilir gibi değil 3 saat hastane
ben aldım bu takımın ayınısında 10 günde geldi hepsi çok güzel beğendim yanlız küveti resimdeki gigi kaliteli durmuyor ve maşrapası böyle saplı değil eski usul maşrapa gönderdiler telefonda söyleyin sizede öyle göndermesinler ben bişey demedim gittim istediğim maşrapadan aldım :)
Red cim hoşgeldin canım, Mapusluk bitti çok şükür, yaşasın özgürlükherkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?