2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.

benimde bu cumartersi kısmetse canım,, aç kalmaktan değil de o şekerli suyu içmekten korkuyorum.. onu içtikten sonra istifra edersen tekrardan içiriyorlarmış böğğğ

:) cnm ben kola aldırmıyorum eve kocamda ıcmıyo...dısarda ıcıyodr ama kesın ....bn yanımda ıcırmıyorm cok canım ıstıyo napım ..kızartma zararlı dıyolar ama yıyorum vla o kadarda kısıtlamaya gerek yok....maydonoz rahım kasılması yapar dıye okumstum...aylardr maydonoz grmıyo eve ...boyle boyle kafamızı karıstırıyolar...annem bz herseyı yedık vla hcbısey olmadı gayet saglıklısınz dıyo ...bu ınternet fena cnm :)

bende oyle zannettm cnm snra aksam bı basladı butun gece zonkladı ıkıncıye hazırlıkıyz en azından:)

Evet ikincide bir iğne bile kaldırmam kolu yormamak lazımmış ben bunu anladım geç oldu Yeni aşı olacaklara tavsiyem aşı olduktan sonra o kolunuzu sakın yormayın hatta kıpırdatmayın bile... Sabah saçımı eşim topladı

bayıldım ben buna canım yaaaa ellerine sağlıkkk harika olmuş. keçelerin ince sanırım. bugün kocamda bana keçe alacak bakalım birşeyler yapıcam. bu tavşancık odasına uyacak.. becerebilirsem duvara asmaya sepetler almıştık onların önüne yapıştırmak için yapıcam :))) griyi kalın keçeden aldırtayım diyorum daha sert dursun sepete yapışacağı için.. içini doldurmayacağım çünkü

cnm kolonyalı pamukla bıraz ovmak gerekıyomusss .. o zman daha az acıdıgını duydum...bnm durunm fena ayın 1ınde doktora gıdıcem muhtemenlen o bıkac gun ıcın ıcınde seker yuklemesıne cagrıcak..3 mayısta asım var yıne..ve 4 mayıs bnm evlılık yıldonumum ...muhtemelen zonklayan bı kolla gecıcek zmanım :)

Günebakan harika olmuş ellerine sağlık :)) Redd hoşgeldin canım daha geçmişi okuyamadım bir dalıp gelicem birazdan ... Bir de şeker yüklemesinden sonra şekeri yüksek çıkan var mı kızlar ??

Aynen öyle canım çok şey bilmekde kötü

takvimi kastediyorsun sanırım.. bizim takvimelrin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. ordan detaylı bakabilirsin

Vallahi ben anlamadım bak takvim sorduğunu,azcık gülün diye dedim

Hemşire alkollü pamuğu verdi ov biraz dedi 2 dakka ovdum orda. Şimdi yine ovsam faydası olur mu ki? Ooo sen mayısın ilk haftasını unut bu yıl başbaşa son evlilik yıldönümlerimiz

Geçmiş olsun canım yaa. İnşalllah 3 saat arayla yapılan yüklemede şeker çıkmaz. Şeker olunca da bebiş önden gidiyor bazen işte Benim de şeker yüklemesini erken yaptılar bu yüzden ama çok şükür bişey çıkmadı. Umarım sende de çıkmaz, dualarım seninle.

Ben sigara ve alkol harici kısıtlama yapmıyorum. Kola ile giden yemek varsa(2 haftada bir mutlaka oluyor) o zaman kola da içiyorum. Sabahları maydanozlu, naneli domates, biber ve salatalıktan oluşan salata da yapıyorum. Her sabah olmasa da 2-3 sabahta bir çay, 2-3 günde 1 kahve de içiyorum. Annen doğru demiş, o zamanlar ne biliyolardı ki zaten. Herşeyi yemişler ve biz turp gibiyiz:)

Günebakan harika olmuş ellerine sağlık :)) Redd hoşgeldin canım daha geçmişi okuyamadım bir dalıp gelicem birazdan ... Bir de şeker yüklemesinden sonra şekeri yüksek çıkan var mı kızlar ??

canımcım sanada geçmiş olsun.. bi turu atlatmışsın. ben daha yaptırmadım ksmetse cumartesi günü..

Hemşire alkollü pamuğu verdi ov biraz dedi 2 dakka ovdum orda. Şimdi yine ovsam faydası olur mu ki? Ooo sen mayısın ilk haftasını unut bu yıl başbaşa son evlilik yıldönümlerimiz

daha ılk yıldonumumzdu kuzum ya :) bu arada daha khlvltı ypmadımve mıdem kazınıyo seker yuklemesnde nası dayanıcam bılmıyorum bde o ırenc seyı ıcınce :)kocama dedım zaten hftaıcı bıraz gec gıt o gun ıse sende gel dıye...tansıyonum flan duser allah korusun korkarım kendı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…