- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.801
Sorma ya ben o ilk başlara aldandım ağrımıyor diye poşet falan taşıdım hata yaptım
günaydın anneler
red hoşgeldin
günebakan en son senin yaptığını gördüm. ne harika birşey o öyle. bittiğinde ne olacak peki :)
maşallah cnm. çok beceriklisin. nazar değmesin
hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.
Yok canım pişmiş bişey olmaz çiğ yeme salamı sosisi
Canım kolayı bende içmiyorum ama eşime koyarken yüzüme yüzüme geliyo serinliği bebişimin canı cekti deyip alıyorum bir yudum eşimde kızıyo o zaman kendinloy kolanı napayım yüzüme yüzüme köpürüyo diyorum sende bi yudum al bi yerin şişmesin kuzum
bende oyle zannettm cnm snra aksam bı basladı butun gece zonkladı ıkıncıye hazırlıkıyz en azından:)
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Eki Görüntüle 688368 Eki Görüntüle 688369
Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Evet ikincide bir iğne bile kaldırmam kolu yormamak lazımmış ben bunu anladım geç olduYeni aşı olacaklara tavsiyem aşı olduktan sonra o kolunuzu sakın yormayın hatta kıpırdatmayın bile... Sabah saçımı eşim topladı
evet canım o göbiş ne hikmetse sabahları kalktığımda gözüme küçücük geliyorbiz yatınca kızanlar sırtımıza yapışıyor sanırım
Anneler tatlı bebişleri günaydın,size bişey sorcam bebeklerinize nerde bakıyorsunuz?
Aynen öyle canım çok şey bilmekde kötü:) cnm ben kola aldırmıyorum eve kocamda ıcmıyo...dısarda ıcıyodr ama kesın ....bn yanımda ıcırmıyorm cok canım ıstıyo napım ..kızartma zararlı dıyolar ama yıyorum vla o kadarda kısıtlamaya gerek yok....maydonoz rahım kasılması yapar dıye okumstum...aylardr maydonoz grmıyo eve ...boyle boyle kafamızı karıstırıyolar...annem bz herseyı yedık vla hcbısey olmadı gayet saglıklısınz dıyo ...bu ınternet fena cnm :)
İlahi nisan
takvimi kastediyorsun sanırım.. bizim takvimelrin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. ordan detaylı bakabilirsin
cnm kolonyalı pamukla bıraz ovmak gerekıyomusss .. o zman daha az acıdıgını duydum...bnm durunm fena ayın 1ınde doktora gıdıcem muhtemenlen o bıkac gun ıcın ıcınde seker yuklemesıne cagrıcak..3 mayısta asım var yıne..ve 4 mayıs bnm evlılık yıldonumum ...muhtemelen zonklayan bı kolla gecıcek zmanım :)
Günaydın kızlar biz geldik yarım yamalak bir tatil ve hastanede geçen neredeyse tam günden sonra buradayız kardeşimi bile pek göremedim hastane yüzündenBebişin durumu iyiymiş 2 hafta önden gidiyor kuzum maşallah Ama annesini bitirmiş sabah akşam ferrum fort içmeme rağmen demirim 10.2 çıktı her ay düşüyor Ve dün şeker yüklemesi de yapıldı (tok karna ama ) şeker de çıkmış doktor tekrar çağırdı bu sefer 3 saat hastanede kalacakmışım her saat başı kan alacaklarmış ...
:) cnm ben kola aldırmıyorum eve kocamda ıcmıyo...dısarda ıcıyodr ama kesın ....bn yanımda ıcırmıyorm cok canım ıstıyo napım ..kızartma zararlı dıyolar ama yıyorum vla o kadarda kısıtlamaya gerek yok....maydonoz rahım kasılması yapar dıye okumstum...aylardr maydonoz grmıyo eve ...boyle boyle kafamızı karıstırıyolar...annem bz herseyı yedık vla hcbısey olmadı gayet saglıklısınz dıyo ...bu ınternet fena cnm :)
günaydın hayatımsın kızanları bildiğine göre trakyalısın bende oralardanım be kızanım
Günebakan harika olmuş ellerine sağlık :)) Redd hoşgeldin canım daha geçmişi okuyamadım bir dalıp gelicem birazdan ... Bir de şeker yüklemesinden sonra şekeri yüksek çıkan var mı kızlar ??
Hemşire alkollü pamuğu verdi ov biraz dedi 2 dakka ovdum orda. Şimdi yine ovsam faydası olur mu ki? Ooo sen mayısın ilk haftasını unutbu yıl başbaşa son evlilik yıldönümlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?