- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.821
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Eki Görüntüle 688368 Eki Görüntüle 688369
Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)
Günaydıııın kızımın arkadaşlarıve anneleri . Cumaya bişey kalmadı ha gayret kızlar :)
Gelsin gelsin cuma yarın ayrıntılı ultrasona gidicez oğluşumu görücemağustos ayının son göbüşlüsü olarak bi ben kaldım heralde
Gelsin gelsin cuma yarın ayrıntılı ultrasona gidicez oğluşumu görücemağustos ayının son göbüşlüsü olarak bi ben kaldım heralde
Göbüşlerimizde bakıyoruz şimdilik
günaydın arkadaşlar :)
dün anneler günü etkinliği nedeniyle kızımın öğretmeni kızımla resmimizi çekti fırsat bulmuşken bende kendi makinemle foto çektirdim
eve gelip fotolara baktığımda ağlamamak için zor tuttum kendimi 1 senede 20 kilo fark edermi ya bi insan (yazdan beri çeşitli sebeplerle bi 10 kilo almıştım bi10da şimdi aldım)offf offfffff
daha ılk yıldonumumzdu kuzum ya :) bu arada daha khlvltı ypmadımve mıdem kazınıyo seker yuklemesnde nası dayanıcam bılmıyorum bde o ırenc seyı ıcınce :)kocama dedım zaten hftaıcı bıraz gec gıt o gun ıse sende gel dıye...tansıyonum flan duser allah korusun korkarım kendı basıma
Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da
Canım bu çok güzelmiş ama gözü de yorabilir gibi geldi bana
günaydın arkadaşlar :)
dün anneler günü etkinliği nedeniyle kızımın öğretmeni kızımla resmimizi çekti fırsat bulmuşken bende kendi makinemle foto çektirdim
eve gelip fotolara baktığımda ağlamamak için zor tuttum kendimi 1 senede 20 kilo fark edermi ya bi insan (yazdan beri çeşitli sebeplerle bi 10 kilo almıştım bi10da şimdi aldım)offf offfffff
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün akşam güzel bi yemek yedim. Akşam misafirliğe gittik orda da tıka basa yedim. Bu ara iştahım çok açık. Ne görsem dayanamıyorum. Sabah tartıldım ve 4 günde 1 kilo almışımMoralim bozulmadı desem yalan olur. Kendimi frenlemem lazım. Yoksa ipin ucunu bi kaçırırsam valla artık sonum ne olur bilemiyorum. Boyum da uzun. Çok çirkin duruyor aşırı kilo uzun boyda. Daha önce kilolu zamanlarımda at gibi falan deyip dalga geçiyordu çocuklar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
POLİ'cim ve RED'cim hoşgeldiniz. Red lütfen kırılıp aramıza dönmemezlik yapma. Sohbetini burdaki herkes özledi.
Günebakan çok güzel olmuş. İçi doldurulunca harika olucak bence. Hele de aşılı kolla iyi becermişsin valla. Benim ağrım 10 gün sonra dayanılmaz hale gelince akşamları masajla ovma, ıslak havlu koyma seansları sonucu ağrım hafifledi. Sen sakın ihmal etme. Aşının dağılması için bol bol ov.
Ba-yil-dimmmmmmmm.
Becerikli anneler topigi burasi:))) (ben istisna arada kaynamisim)
takvimi kastediyorsun sanırım.. bizim takvimelrin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. ordan detaylı bakabilirsin
Sağol canım teşekkürlerBitince inşallah kapı süsü olacak :)
Günaydın güzel anneler,
Yok Canım tek sen kalmadın ben Cumartesi giricem ayrintiliya.
Bu arada benim idrarda ki bakteri çoğalmış kahvaltımı yapayım doktor idrar kulturu istedi onu vermeye gidicem. Dün aksam tirstim baya umarım üreme yapmaz yaaen çok 22-24 haftalarda oluyormuş bu illet aman kızlar dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?