2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar :)
dün anneler günü etkinliği nedeniyle kızımın öğretmeni kızımla resmimizi çekti fırsat bulmuşken bende kendi makinemle foto çektirdim
eve gelip fotolara baktığımda ağlamamak için zor tuttum kendimi 1 senede 20 kilo fark edermi ya bi insan (yazdan beri çeşitli sebeplerle bi 10 kilo almıştım bi10da şimdi aldım)offf offfffff

Günaydıııın kızımın arkadaşları ve anneleri . Cumaya bişey kalmadı ha gayret kızlar :)

gunaydin hamarat anneler masallah yine dokturmussunuz..valla ben sizi gordukce kendimi ise yaramaz saniyorum :)) hic fikir uretemiorum cok beceriksizim ne guzel susler yapmissiniz masallah size...

seker yuklemesi icin cok erkenden gidip kan verin size tavsiyem...verdikleri su limonlu gazoz gibi hic kotu degildi...1 saat bekleyip tekrar veriosunuz cok basit yani...biz mesela pazar sabahi 9 da gittik kan verdik sonra yuruyus yaptik esimle 1 saat...gittik verdik yine...zaten kanida parmaktan aliolar cok kolay yani

Gelsin gelsin cuma yarın ayrıntılı ultrasona gidicez oğluşumu görücem ağustos ayının son göbüşlüsü olarak bi ben kaldım heralde

Günaydın güzel anneler,

Yok Canım tek sen kalmadın ben Cumartesi giricem ayrintiliya.

Bu arada benim idrarda ki bakteri çoğalmış kahvaltımı yapayım doktor idrar kulturu istedi onu vermeye gidicem. Dün aksam tirstim baya umarım üreme yapmaz yaa en çok 22-24 haftalarda oluyormuş bu illet aman kızlar dikkat

Gelsin gelsin cuma yarın ayrıntılı ultrasona gidicez oğluşumu görücem ağustos ayının son göbüşlüsü olarak bi ben kaldım heralde

Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz. Maşallah topiğimizde bebişlerde sorun olan kimse yok çok şükür. Sende de bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum canım:) Şanslı bir topiğiz:)))

Canım takma kafana. Hele bi bebişine kavuş verirsin hepsini. Böyle küçük şeyler için sıkma canını. Sağlığın iyi olsun.

Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün akşam güzel bi yemek yedim. Akşam misafirliğe gittik orda da tıka basa yedim. Bu ara iştahım çok açık. Ne görsem dayanamıyorum. Sabah tartıldım ve 4 günde 1 kilo almışım Moralim bozulmadı desem yalan olur. Kendimi frenlemem lazım. Yoksa ipin ucunu bi kaçırırsam valla artık sonum ne olur bilemiyorum. Boyum da uzun. Çok çirkin duruyor aşırı kilo uzun boyda. Daha önce kilolu zamanlarımda at gibi falan deyip dalga geçiyordu çocuklar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

POLİ'cim ve RED'cim hoşgeldiniz. Red lütfen kırılıp aramıza dönmemezlik yapma. Sohbetini burdaki herkes özledi.

Günebakan çok güzel olmuş. İçi doldurulunca harika olucak bence. Hele de aşılı kolla iyi becermişsin valla. Benim ağrım 10 gün sonra dayanılmaz hale gelince akşamları masajla ovma, ıslak havlu koyma seansları sonucu ağrım hafifledi. Sen sakın ihmal etme. Aşının dağılması için bol bol ov.

Aaa kıyamam canım kötü olmuş o zaman tarihler. Aşıyı bikaç gün erteleyebilirsin yıldönümünüz geçsin öyle yaptırırsın. İlk yıldönümünde ağrı çekme. Şeker yüklemesini düşünmek gerçekten çok iğrenç tatlıyla hamileliğimden beri uzağım içim bayılıyor midem bulanıyor şekerli su içicez bide aç karına

günaydın kızlar, boğazlarım şişti çok öksürüyorum .göğsüm tıkanıyo dr. mukolatin diye bir ilaç verdi. kullanan oldumu daha önce ?

of ki ne of bende 10 kılo aldım bıde şeker sınırda çıktı doktor dıyet yap dedi o konuda çok sıkıntılıyım iştahım o kadar açıkkı kendımle savaş vrıyorum resmen daha en az 3 ayımız var kaça kadar gider gözüm korktu artık dikkat edıyorum ama bebeklerimizi düşünmeliyiz doğumdan sonra veririz hepsini bi güzel tığ gibi oluruz inşallah

10 gün mü dedinnn dayanamam ben o kadar ya bu akşam dediklerinizi yapıcam hemen geçsin

Ba-yil-dimmmmmmmm.
Becerikli anneler topigi burasi:))) (ben istisna arada kaynamisim)

Çok kolay kız önemli olan kalıbı çıkarmak gerisi kes-dik işte hazır :) Hepimiz içimizdeki cevheri keşfedicez beraber

Sağol canım teşekkürler Bitince inşallah kapı süsü olacak :)

Ellerine saglık canım çok guzel olmuş. Benide heveslendirdiniz. Evde kalp seklinde bir yastık var üstünde yazılar diyorum bende hem yazıları kapatır hem süslerim belki kapı süsü yaparım sonra.

Keçeden başka ne lazım elle dikicegim ?

cnm ben ıdrar yolu ıltıhabını yılladr cekerım.o yuzden hamılelıkte dahada korkuyorum gunde 4 lıtre su ıcıyorum cok sukur ıyıyım ıse yarıo sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…