- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.901
Sağlık ocağında yapılan 50 gr lık yüklemede 158 çıktı gelecek Çarşamba 100 gr la yapılacak.diyet verdiklerimi sana?
Hayır kırgınlığım neden size olsun ki ? Ben haksızlığa kırılırım,öyle oldu. Keşke konuyu iyice inceleselerdi. Sanırım iki sözün arasında kaldım ben ondan böyle oldu
"haksızlık karşısında susan dil şeytandır" hz ali
"susmak huyların efendisidir" hz muhammet :26:
Boşuna dememişler bülbülün çektiği dil belası diyeOldu bitti işte hayırlısı olsun.
kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırımhenüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953
Kızlar hani bebişler için cici cici sabunlar bakıyorduk ya, kayınvalidelerimiz için yaptırabilecğeimiz özel bi sabun buldum. Domuzcuk sabunNasıl?
Eki Görüntüle 688528
kızlar bişey sormak istiyorummm diyelim ki 5,5 aylık hamilesiniz eşiniz bi akşam maçta gece 12 de diye ve siz annenizdesiniz siz yokken binanızda başka bi daireye hırsız girmiş gece 12 yi geçiyo kaynananız arıyo siz nerdesiniz binaya hırsız girdi diyoo düşünmüyo hamile korkar eder diyee sizce normal mi davranışı
günaydınlarr hepinize güzel anneler ve tatlı bebikler!
2 gün önce oldum ben de aşı cnm. o gün ağrımadı ertesi gün çok ağrı vardı.. hemşire buzlu kompres yap demişti yaptım biraz iyi geldi bana. sen de dene istersen umarım faydasını görürsün..
kızlar bişey sormak istiyorummm diyelim ki 5,5 aylık hamilesiniz eşiniz bi akşam maçta gece 12 de diye ve siz annenizdesiniz siz yokken binanızda başka bi daireye hırsız girmiş gece 12 yi geçiyo kaynananız arıyo siz nerdesiniz binaya hırsız girdi diyoo düşünmüyo hamile korkar eder diyee sizce normal mi davranışı
Kızlar hani bebişler için cici cici sabunlar bakıyorduk ya, kayınvalidelerimiz için yaptırabilecğeimiz özel bi sabun buldum. Domuzcuk sabunNasıl?
Eki Görüntüle 688528
selam sağlık ocağında 50 gr yüklememi yaptılar bende gittim yapmıyoruz dediler sanırım yapıldığını bilmiyorlar bizim aile hekimi çok ilgisiz bir türlü ısınamadım
Kızlar patronun kızı bana national geographic bebek belgeselinin cd sini verdi daha ilk sahne bebeğin nefes alışının bile ne kadar zor olduğunu anlatıyor bebek doğdu solunum zorluğu var sarsıyorlar falan hortum sokuyolar ağzından açılıyor hava yolları ve ağlıyor tabi ben salya sümükkkkKomplo mu kurdu bana bu kadın? Niye verdi bu belgeseli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?