- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.921
Kızlar patronun kızı bana national geographic bebek belgeselinin cd sini verdi daha ilk sahne bebeğin nefes alışının bile ne kadar zor olduğunu anlatıyor bebek doğdu solunum zorluğu var sarsıyorlar falan hortum sokuyolar ağzından açılıyor hava yolları ve ağlıyor tabi ben salya sümükkkkKomplo mu kurdu bana bu kadın? Niye verdi bu belgeseli?
kızlar neredeyse 6 ay bitecek ama ben daha bu miskinliği üzerimden atamadım ne dogru düzgün yürüyüş yapabiliyorum malum havalar , ne plates ne hamile yogası ne nefes egzersizleri bebeğimin eşyaları yarım yamalak oda işine daha hiç girişmedik bile bide üstüne salon ve mutfak yeniden dekore edilecekler çok mu agırdan alıyoruz diye düşünmeye başladım sizleri gördükçe maşallah kızlar yaa ne güzel herkez bi işin ucundan tutmuş darısı bana ve hiç oralı olmayan eşime
Kızlar patronun kızı bana national geographic bebek belgeselinin cd sini verdi daha ilk sahne bebeğin nefes alışının bile ne kadar zor olduğunu anlatıyor bebek doğdu solunum zorluğu var sarsıyorlar falan hortum sokuyolar ağzından açılıyor hava yolları ve ağlıyor tabi ben salya sümükkkkKomplo mu kurdu bana bu kadın? Niye verdi bu belgeseli?
kızlar neredeyse 6 ay bitecek ama ben daha bu miskinliği üzerimden atamadım ne dogru düzgün yürüyüş yapabiliyorum malum havalar , ne plates ne hamile yogası ne nefes egzersizleri bebeğimin eşyaları yarım yamalak oda işine daha hiç girişmedik bile bide üstüne salon ve mutfak yeniden dekore edilecekler çok mu agırdan alıyoruz diye düşünmeye başladım sizleri gördükçe maşallah kızlar yaa ne güzel herkez bi işin ucundan tutmuş darısı bana ve hiç oralı olmayan eşime
Demir hapı aç karnına dediler onu içiyor bide bulantısını çekiyorum yayanlışmı biliyormuşum.2. Yüklemen inşallah kolay geçer ve sonucuda iyi çıkar inşallah.kitap fikri ii bencede zamanın değerlenir.senin kaçıncı haftan?
kızlar nette bulduğum keçe örneklerini göndereyim. belki birilerimiz yapar benim hoşuma gitti :) Eki Görüntüle 688485 Eki Görüntüle 688484 Eki Görüntüle 688486 Eki Görüntüle 688487 Eki Görüntüle 688488 Eki Görüntüle 688489
benimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum: minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :))
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!
Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.
Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diyeyanlışmı içiyorum
Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diyeyanlışmı içiyorum
memlekette sorunlu cok bebegımmmm hamıle bı kadına verılırmı bu ya
ay canım ağlasam mı gülsem mi bilemedim ya... alemsin heeeekomplo kurduysa şayet yapış boğazına.. oda çatlak kiremit mi niye öyle şeyleri verip moralini bozuyor yaa
valla canım ben netten doğum videosu bile izlemiyorum etkilenirim diye ne diye sana vermişki onu üzülüceğini düşünememiş mi allahım ne dengesiz insanlar var boşver sen takma kafana
benimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum: minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :))
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!
Hoşgeldin şekerim :))
teşekkür ederim kuşum. zaten şu dilimi bir tutmayı öğrensem herşey daha güzel olacak doğrucu davut olmak yoruyor bazenCanım atasözleri de hep çelişki ona bakarsan.
"İti an çomağı hazırla."
"İyi insan lafın üstüne gelir."
Hangisi doğru hadi bakalımO değil de bana göre susmamak cesarettir ve sen cesur davrandın.
annem senin zaten ayrı bir dünyayaa sorma kuzu ben ogün yoktum bileee bende şok oldumm şakacıktan o malum noktalama işaretlerini koydum sonrada şaka şaka dedim ama hemencik yedim cezayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?