2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ağlasam mı gülsem mi bilemedim ya... alemsin heeee komplo kurduysa şayet yapış boğazına.. oda çatlak kiremit mi niye öyle şeyleri verip moralini bozuyor yaa

benimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum : minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :))
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!

valla canım ben netten doğum videosu bile izlemiyorum etkilenirim diye ne diye sana vermişki onu üzülüceğini düşünememiş mi allahım ne dengesiz insanlar var boşver sen takma kafana

benimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum : minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :)) Ne giyecek bu uşak, diyorum..aşkım sen bak ne beğenirsen al,diyo. Nerde yatacak,oda hazırlayalım, diyorum..ya el kadar bebek,bizle yatacak,gerek vaar mııı? diyo!
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!

Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.[/QUOTE]

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye yanlışmı içiyorum

bayıldım canım bunlara çok güzeller vaktim olsa bende yapmak isterdim. belki okullar kapanınca yaparım

canım şu bir gerçek bebişler bizim içimzde erkekler onları sürekli hissetmedikleri için heyecanları da bizimkinin yanında çok yavan kalıyor. bende eşimin ne hissettiğini anlamakta zorlanıyorum. o da çok acele etmeyelim diyenlerden ama bizim içimz içimize sığmıyor. geçen gece bebiş hareket ederken elini karnıma koydum ama uyuyordu kocacım. neyse bebeğin hareketini hissetti ilk kez geri dönüp uyudu yorum falan heyecan belirtisi yok yani. ama çok takılmıyorum ben. onlar bizden farklı hem yaratılış olarak hemde bedensel olarak bizimle şuanda aynı duygular içinde olmaları zor. sende takma hiç...

Son düzenleme:
Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye yanlışmı içiyorum[/QUOTE]

sanırsam bende yanlış içiyorum. az önce öğle yemeğini yedim sonrada demir hapımı içtim. ne güzzel ne güzzel :)

ben de aynı durumdayım merak etme...hatta burda kızları okudukça panik yapıyorum,herkes bi çok şeyi tamamladı bizde daha tık yok diye...

bu arada bugün sabahtan beri midem tuhaf...bulantı,ağrı karışık ter boşalıyor,kendimi kötü hissediyorum

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye yanlışmı içiyorum

sanırsam bende yanlış içiyorum. az önce öğle yemeğini yedim sonrada demir hapımı içtim. ne güzzel ne güzzel :)[/QUOTE]

CANIM SABAH AÇ KARNIMA İÇİYORUM ÖLE SÖLEDİ DOKTORCUM

sanırsam bende yanlış içiyorum. az önce öğle yemeğini yedim sonrada demir hapımı içtim. ne güzzel ne güzzel :)[/QUOTE]

Bana doktor sabah ac karnina al dedi 1 saat sonra yemek ye dedi ozelliklede ilaci adiktan sonra kalsiyum ilactan sonra yasak ilacin etkisini yok ediyomus ogleden sonraya birakiyorum bende sut icme isini:) kalkinca hemen ilacimi iciyorum kahvalti hazirlayip biraz evi toplayana kadar bir saat geciyo zaten :))

memlekette sorunlu cok bebegımmmm hamıle bı kadına verılırmı bu ya

ay canım ağlasam mı gülsem mi bilemedim ya... alemsin heeee komplo kurduysa şayet yapış boğazına.. oda çatlak kiremit mi niye öyle şeyleri verip moralini bozuyor yaa

valla canım ben netten doğum videosu bile izlemiyorum etkilenirim diye ne diye sana vermişki onu üzülüceğini düşünememiş mi allahım ne dengesiz insanlar var boşver sen takma kafana

İçeriğini bilmiyor olabilir aslında iyi niyetli bir insandır. Kendisi 42 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu falan da yok düşünemedi herhalde ne bileyim İlerleyen dakikalarda da iskelet üzerinde bebeğin doğum anında pelvis kemiğinden nasıl geçtiğini gösteriyordu

aynen...aynı durumdayım...bilmiyor tabi neler alınacak ne yapılacak,ben söyleyince de ilgisiz davranıyor...hiç heves yok bişey yok...hoş bende de yok çok yaşadığımız bi sürü sorundan sıkıntıdan heves meves kalmadı da ama vakitte daralıyor yani...mayısta harekete geçmek zorundayız,valla daha geçe kalamaz,benim ki de can !

Ama eger migden bulanip kotu oluyorsan yatarkende icebilirsin demisti oncesinde ve sonrasinda kalsiyum almamak sartiyla en iyisi ac karnina sabh bence

Kızlar diş ağrısından bayılmak üzereyim.
Geçen hafta 2 gün aşırı diş(azı diş) ağrım oldu. Doktora gittim kanal tedavisi yaptılar. Hamileyim diye ertelemeden hemen aldı. Bi çırpıda geçti ağrısı.
1 haftadır çok rahattım. Ama dün geceden beri aynı dişim beni bitirdi ne yapcam ben yaaaa ((
Yardım edebilecek var mı ne yapmalıyımmmmm

Biizim burda bi arkadaş demir hapından sonra kusuyormuş midesini bulandırmış bıraktı sonra ben de daha yeni başlayacaktım doktora sormayı unuttum eczacı amcada gece yatrken iç miden bulanmaz dedi ondan korktum banada olacak diye gerçi bnimkisi o kızla aynı değildi benim ki ferrum fort onunkisi daha farklıydı.gece yatarkende almıyorum kalsiyum ama dur bakalım ak koyun kara koyun çıkacak mayısın başında kontrol var doktorum kanına bakarız demişti

Hoşgeldin şekerim :))

teşekkür ederim kuşum. zaten şu dilimi bir tutmayı öğrensem herşey daha güzel olacak doğrucu davut olmak yoruyor bazen
yaa sorma kuzu ben ogün yoktum bileee bende şok oldumm şakacıktan o malum noktalama işaretlerini koydum sonrada şaka şaka dedim ama hemencik yedim cezayıı
annem senin zaten ayrı bir dünya şaka desen değil hahahha uff yaptılar bize dövdüler ama neyse yine birlikteyiz kikikikikikii

daha öncede bahsettiğim gibi kredi kartlarım fuull olmasa beni kimse durduramazdı bu ay.herşeyi alasım var bir arkadaşında dediği gibi alışveriş yapmaya aşeriyorum bendesabrın sonu selametmiş şimdilik netten fikir topluyorum bu aydan sonra önce bebeğin eksiklerini tamamlayacagım inşallah sonra evinkileri

kızlar bende aynıyım hiç bişey yapmayayım bütün gün yatayım istiyorum. ikinci hamileliğim ilkinde o kadar aktiftim ki hiç yerimde durmuyordum bunda tam tersi. bende hala bişey almadım zaten oğlumdan bi sürü şey var büyük eşya da almıcaz yatak araba vs sadece kıyafet alıncak onuda bıraktım ne de olsa daha çok var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…