2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evetttt keçe için yapacağım süsleri çıkarttım ve kestim.. bugün işten biraz erken çıkıcam kocam almaya gelicek. ver elini keçeci aramaya.. inşallah bu akşam bir iki birşeye başlarım yada beceririm desem daha doğru olacak

bnmde kocamn elı sureklı karnımda..elını koydugnda vurdu bıkackre ..o gunden berı bagımlısı oldu...elını koyuyo noye vurmadı askım dıyo...bn vurunca senn elını koyarım karnıma dıyorumm 1 sa gecıyo dayanamıyo kulagını karnıma dayıyo eylüsss kızım cok uyudun hadı uyan dıyo...sabah ıse gderken uyandırıyo benı kızım napıyo dıye:) kapıdan gırıyo ılk ısı gobegımı opmek..az once aramıs kızına sarkı dınletıcekmıs :) bızım durum daha bı ayrı:)

canım bence doktora gitmelisin. bir aylık hamileydim ağzımda bir aylık diş implantı vidaları vardı dikişler falan filan. 3 ay boyunca onların tedavisini gördüm üswt kaplama vs derken hiç de korkma bence ayrıca hamilelşkte diş yapılmaz diyen diş doktorundan da uzak dur derim benim doktorum diş tedavi edilemeyecek birşey değil hamilelik bile olsa derdi hep bir sürü yöntem var adrenalinsiz iğne ile uyuşturuyorlar mesela. bence git tedavi ol

canım bazı erkekler ki benim eşimde onlardan biri bebek dünyaya gelmeden o heyecanı maalesefki anlayamıyorlar.eşim ikinciye baba olacak inşallah mutlu evet ama benim heyecanımın onda biri yok kendiside itiraf ediyor zaten .takılma sen eşine mayıstan sonra inşallah başlarsın hem geç kalınmışta değil zaten.ben ilk çocugumda herşeyi son ay almıştım.üzme kendini bak gör bebek bi dogsun bi kokusunu içine çeksin işte ozaman herşey bambaşka olur

Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye yanlışmı içiyorum[/QUOTE]

canım benim doktorum sabah aç karnına içeceksin dedi kahvaltıdan en az yarım saat önce. peynir süt vs demir emilimini zorlaştırıyor ama c vitamini emilmesini kolaylaştırıyor çok miden bulanırsa portakal suyu iç bende bulantıyı bastırıyor bide demir kolay emiliyor.

policik senin ceza banada saçma geldi. ama naparsın kader işte. sende kader mahkumu oldun
kıslarr devlette ayrıntılı ultrasona girenleriniz vardı sanrım ben 3 gibi doktora gitcem bunun için. kadın doğumdan randevu aldım peki ben mi söylemeliyim doktora ayrıntılı ultrason istiyorum die zaten nerdeyse 70bin nüfuslu yerde 1 tane kadın doğumcu kaldı hastanede 2 doktorken 3 er 3er almıştı odasına o zaman gebe olup olmadığımı öğrenmek için gitmiştim. şimdi artık tek doktor olunca 2şer kişi alır 2 hamile yan yana yatarız ikimizin bebeğine beraber bakar ultrason cihazıyla Allahtan ayrıntılıya kadın doğumcu bakmıyor

canım ataevlerdeki harf kırtasiyede metre işi keçe satılıyor ben oradan almıştım bir sürü renk seçeneği var çarşıda belki daha ucuzdur ama git gel hem zaman kaybı hemde aynı paraya gelir diye oradan aldım metresi 10 tl. idi ben biçok renkten 25 cm.lik olarak aldım bayag berektli oluyor.ama senin istediğin kalınlıkta varmıdır bilmiyorum ben ince keçe aldım içlerini doldurabilmek için

Ya daha 1 hafta önce yaptırdı. Ağzı iğne ile uyuşturuyorlarya. Ya ağlıycam nerdeyse çok kötüyüm. Bide hastane yanımda bi gitsem mi bilemedim. Yarın kadın doğuma gidicem doktoruma sorayım diye düşünmüştüm.

Ben esimi ise gonderirken demir hapini ac karnina ve portakal suyuyla icip tekrar yatiyorum. 1 saat sonra da kahvaltimi yapiyorum. Doktorum en az yarim saat kalsiyum yok demisti. Rahat rahat peynir tuketebilmek icin isimi garantiye aliom :)

arkadaşım ben kendim için normalleştirmeye çalıştırıyordum durumu sen böle dedin olmadı işte. akşam çemkireyim bari sen nasıl babasın duygusuz diyeyim. benim kocişim ben elimi koyunca rahatsız etme çocuğu diyor elimi koyunca sanki çocuğun biyerleri yamulacak gibi geliyormuş ona töbe töbe seviyo seviyo babası kızımı sevmez mi hiç...

canım benimde ikinci olacak inşallah bende aynı sen gibiydim son 1 aydır biraz daha iyiyim.doktoruma söyledim hem ikinci hamilelik hemde yaş faktörü olabiliyor dedi.ilkinde hamilelik yaşamamışım hayatımın akışı hiçbişekilde etkilenmedi ama bunda pilim hemen bitiyor ki 3 tane vitamin kullanıp beslenmeme daha dikkat ettiğim halde

bende bulantı yapmıyor demir hapı...gyno ferro sanol içiyorum hemde sabah akşam...
bana elevit bulantı yapıyor onu da gece yatarken içerek çözüm buldum ama son günlerde unutuyorum içmeyi,bişey olmaz herhalde dimi :/

çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri de bu,hamileyken diş problemi yaşamak...hiç bir öneride bulunamıyorum üzgünüm ama bence dişçiye git en kısa zamanda,mutlaka bir çaresi vardır öyle ağrı çekecek değilsin ya...

inşallah canım...doğru diyorsun aslında,erkekler bebek doğunca baba olduğunu anlıyormuş zaten ama biz çoktan anneyiz...
uf ne biliyim son anlara sıkışacak fln diye strese giriyorum..rahat rahay yavaş yavaş yapalım istiyorum neyse bakalım bir daha ki ay başlarız inşallah...

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye yanlışmı içiyorum

sanırsam bende yanlış içiyorum. az önce öğle yemeğini yedim sonrada demir hapımı içtim. ne güzzel ne güzzel :)[/QUOTE]

ben de kullanıyorum demir şurup benimkisi yatmadan önce içiyorum 1 tane birde kahvaltıdan 1 saat sonda..
doktorum dediki yemek yedikten 1 saat sonra iç tekrar 1 saat bişey yeme

bende ayrıntılıyı devlette yaptırdım onlar otomatiğe bağlamış gibi senin haftana bakıp yolluyolar ama sen yine de hatırlat ben ayrıntılıya gitmek istiyorum sizmi göndereceksiniz falan gibi unutabilirler malum kalabalık kimin eli kimin neresinde belli değil

Son düzenleme:
bebekkafa canım telaş etme hiç sağlıgın yerinde olsun cebindede paran inan 1 günde bile alırsın tüm eksikleri.bana bakma sen ben tez canlıyım hemen herşey olsun istiyorum ondan sızlanmalarım

Becerirsin canım sana güveniyoruz marifetlerini biliyoruz yani...

Benim pislik kocam aradı azönce kızımı öp benim için dedi ben öpemiyorum ki göbeğime nasıl eğileyim dedim pis pis güldü hahahaaa ben akşam gelince öperim dedi Beni böyle kıskandırıyor her dakika hissedemiyor ya hıhhh

Metresi 10 TL çok canım ya ben metresini 4 TL ye aldım ona bile çok değilmi dedim. Demek ki heryerde en az 25 cm kesiyorlar ona da laf söylemiştim ne huysuzum yahu

aaaaaaaaaaa yolumun üste canım yaaa .. normalde fiyatları nasıl ki bende hiç bilmiyorum. ben hem ince hem kalın istiyorum canım bazılarının içlerini doldurmayacağım.. kalında varmıydı peki?

Kızlar bende demir ilacını ve eleviti gece yatarken içiyorum, çünkü sabah tiroid ilacı alıyorum, onunla etkileşmemesi gerekiyor...
Dr.um tiroid ilacını sabah kahvaltıdan enaz yarım saat önce al, vitaminleri de gece al dedi, hem mide bulantısı yapmazmış hemde kilo aldırmazmış

Poliiiiiii isatbery le görüştün mü canım, epeydir uğramıyor topiğe

inşallah canım benim bakalım ya aklancam yada karalancam bu işte

hadi ya 10 tl çoksa çarşıya talim ozaman.. baya çok almayı düşünüyorum çünkü

kızlar telaş yapmayın acele etmeyin. bana görümcemin dediği gibi hele bir bebek doğsun eve gelsin.sonra tamamlanır eksikler,odası dizilir
tey Allahım ya düşündükçe kızsam mı gülsem mi şaşırıyorum

canlarım önemli olan nelere ihtiyacınız olduğunu bilmek ve ne istediğine karar vermek. bir ihtiyaç listenizi oluşturduktan sonra eksikleri tamamlamak mesele değil iki hafta da herşey tamamlanır. bence sıkıntı yapmayın. ben de sadece kıyafetlerini tamamladım. ne odası, ne kıvır zıvır ihtiyaçları hazır değil. ama hepsini araştırdım ve ne alacağıma karar verdim. sadece biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum.

aynı durum bizde de var canım. bebeği hissettikten sonra eli karnımdan düşmüyor. bir de önceden o elini koyunca bebek hareket etmezdi. bekle beklee yok.. şimdi o elini koyunca hareketleniyor. ben de bir pohpohluyorum ki, aranız çok iyi baba oğul kıskanıyorum diye nasıl da hoşuna gidiyor dünyalar onun oluyor resmen.. oğluşum oğluşum diye konuşuyor onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…