- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.941
bayıldım canım bunlara çok güzeller vaktim olsa bende yapmak isterdim. belki okullar kapanınca yaparım
canım şu bir gerçek bebişler bizim içimzde erkekler onları sürekli hissetmedikleri için heyecanları da bizimkinin yanında çok yavan kalıyor. bende eşimin ne hissettiğini anlamakta zorlanıyorum. o da çok acele etmeyelim diyenlerden ama bizim içimz içimize sığmıyor. geçen gece bebiş hareket ederken elini karnıma koydum ama uyuyordu kocacım. neyse bebeğin hareketini hissetti ilk kez geri dönüp uyudu yorum falan heyecan belirtisi yok yani. ama çok takılmıyorum ben. onlar bizden farklı hem yaratılış olarak hemde bedensel olarak bizimle şuanda aynı duygular içinde olmaları zor. sende takma hiç...
Kızlar diş ağrısından bayılmak üzereyim.
Geçen hafta 2 gün aşırı diş(azı diş) ağrım oldu. Doktora gittim kanal tedavisi yaptılar. Hamileyim diye ertelemeden hemen aldı. Bi çırpıda geçti ağrısı.
1 haftadır çok rahattım. Ama dün geceden beri aynı dişim beni bitirdi ne yapcam ben yaaaa((
Yardım edebilecek var mı ne yapmalıyımmmmm
aynen...aynı durumdayım...bilmiyor tabi neler alınacak ne yapılacak,ben söyleyince de ilgisiz davranıyor...hiç heves yok bişey yok...hoş bende de yok çok yaşadığımız bi sürü sorundan sıkıntıdan heves meves kalmadı da ama vakitte daralıyor yani...mayısta harekete geçmek zorundayız,valla daha geçe kalamaz,benim ki de can !
Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.
evetttt keçe için yapacağım süsleri çıkarttım ve kestim.. bugün işten biraz erken çıkıcam kocam almaya gelicek. ver elini keçeci aramaya.. inşallah bu akşam bir iki birşeye başlarım yada beceririm desem daha doğru olacak
canım bence doktora gitmelisin. bir aylık hamileydim ağzımda bir aylık diş implantı vidaları vardı dikişler falan filan. 3 ay boyunca onların tedavisini gördüm üswt kaplama vs derken hiç de korkma bence ayrıca hamilelşkte diş yapılmaz diyen diş doktorundan da uzak dur derim benim doktorum diş tedavi edilemeyecek birşey değil hamilelik bile olsa derdi hep bir sürü yöntem var adrenalinsiz iğne ile uyuşturuyorlar mesela. bence git tedavi ol
bnmde kocamn elı sureklı karnımda..elını koydugnda vurdu bıkackre ..o gunden berı bagımlısı oldu...elını koyuyo noye vurmadı askım dıyo...bn vurunca senn elını koyarım karnıma dıyorumm 1 sa gecıyo dayanamıyo kulagını karnıma dayıyo eylüsss kızım cok uyudun hadı uyan dıyo...sabah ıse gderken uyandırıyo benı kızım napıyo dıye:) kapıdan gırıyo ılk ısı gobegımı opmek..az once aramıs kızına sarkı dınletıcekmıs :) bızım durum daha bı ayrı:)
kızlar bende aynıyım hiç bişey yapmayayım bütün gün yatayım istiyorum. ikinci hamileliğim ilkinde o kadar aktiftim ki hiç yerimde durmuyordum bunda tam tersi. bende hala bişey almadım zaten oğlumdan bi sürü şey var büyük eşya da almıcaz yatak araba vs sadece kıyafet alıncak onuda bıraktım ne de olsa daha çok var diye
Biizim burda bi arkadaş demir hapından sonra kusuyormuş midesini bulandırmış bıraktı sonra ben de daha yeni başlayacaktım doktora sormayı unuttum eczacı amcada gece yatrken iç miden bulanmaz dedi ondan korktum banada olacak diye gerçi bnimkisi o kızla aynı değildi benim ki ferrum fort onunkisi daha farklıydı.gece yatarkende almıyorum kalsiyum ama dur bakalım ak koyun kara koyun çıkacak mayısın başında kontrol var doktorum kanına bakarız demişti
Kızlar diş ağrısından bayılmak üzereyim.
Geçen hafta 2 gün aşırı diş(azı diş) ağrım oldu. Doktora gittim kanal tedavisi yaptılar. Hamileyim diye ertelemeden hemen aldı. Bi çırpıda geçti ağrısı.
1 haftadır çok rahattım. Ama dün geceden beri aynı dişim beni bitirdi ne yapcam ben yaaaa((
Yardım edebilecek var mı ne yapmalıyımmmmm
canım bazı erkekler ki benim eşimde onlardan biri bebek dünyaya gelmeden o heyecanı maalesefki anlayamıyorlar.eşim ikinciye baba olacak inşallah mutlu evet ama benim heyecanımın onda biri yok kendiside itiraf ediyor zaten .takılma sen eşine mayıstan sonra inşallah başlarsın hem geç kalınmışta değil zaten.ben ilk çocugumda herşeyi son ay almıştım.üzme kendini bak gör bebek bi dogsun bi kokusunu içine çeksin işte ozaman herşey bambaşka olur
Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diyeyanlışmı içiyorum
policik senin ceza banada saçma geldi. ama naparsın kader işte. sende kader mahkumu oldun
kıslarr devlette ayrıntılı ultrasona girenleriniz vardı sanrım ben 3 gibi doktora gitcem bunun için. kadın doğumdan randevu aldım peki ben mi söylemeliyim doktora ayrıntılı ultrason istiyorum die zaten nerdeyse 70bin nüfuslu yerde 1 tane kadın doğumcu kaldı hastanede 2 doktorken 3 er 3er almıştı odasına o zaman gebe olup olmadığımı öğrenmek için gitmiştim. şimdi artık tek doktor olunca 2şer kişi alır 2 hamile yan yana yatarız ikimizin bebeğine beraber bakar ultrason cihazıylaAllahtan ayrıntılıya kadın doğumcu bakmıyor
evetttt keçe için yapacağım süsleri çıkarttım ve kestim.. bugün işten biraz erken çıkıcam kocam almaya gelicek. ver elini keçeci aramaya.. inşallah bu akşam bir iki birşeye başlarım yada beceririm desem daha doğru olacak
bnmde kocamn elı sureklı karnımda..elını koydugnda vurdu bıkackre ..o gunden berı bagımlısı oldu...elını koyuyo noye vurmadı askım dıyo...bn vurunca senn elını koyarım karnıma dıyorumm 1 sa gecıyo dayanamıyo kulagını karnıma dayıyo eylüsss kızım cok uyudun hadı uyan dıyo...sabah ıse gderken uyandırıyo benı kızım napıyo dıye:) kapıdan gırıyo ılk ısı gobegımı opmek..az once aramıs kızına sarkı dınletıcekmıs :) bızım durum daha bı ayrı:)
canım ataevlerdeki harf kırtasiyede metre işi keçe satılıyor ben oradan almıştım bir sürü renk seçeneği var çarşıda belki daha ucuzdur ama git gel hem zaman kaybı hemde aynı paraya gelir diye oradan aldım metresi 10 tl. idi ben biçok renkten 25 cm.lik olarak aldım bayag berektli oluyor.ama senin istediğin kalınlıkta varmıdır bilmiyorum ben ince keçe aldım içlerini doldurabilmek için
canım ataevlerdeki harf kırtasiyede metre işi keçe satılıyor ben oradan almıştım bir sürü renk seçeneği var çarşıda belki daha ucuzdur ama git gel hem zaman kaybı hemde aynı paraya gelir diye oradan aldım metresi 10 tl. idi ben biçok renkten 25 cm.lik olarak aldım bayag berektli oluyor.ama senin istediğin kalınlıkta varmıdır bilmiyorum ben ince keçe aldım içlerini doldurabilmek için
Becerirsin canım sana güveniyoruz marifetlerini biliyoruz yani...
Benim pislik kocam aradı azönce kızımı öp benim için dedi ben öpemiyorum ki göbeğime nasıl eğileyim dedim pis pis güldü hahahaaa ben akşam gelince öperim dediBeni böyle kıskandırıyor her dakika hissedemiyor ya hıhhh
Metresi 10 TL çok canım ya ben metresini 4 TL ye aldım ona bile çok değilmi dedim. Demek ki heryerde en az 25 cm kesiyorlar ona da laf söylemiştim ne huysuzum yahu
benimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum: minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :))
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?