- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.961
arkadaşım ben kendim için normalleştirmeye çalıştırıyordum durumu sen böle dedin olmadı işte. akşam çemkireyim bari sen nasıl babasın duygusuz diyeyim. benim kocişim ben elimi koyunca rahatsız etme çocuğu diyor elimi koyunca sanki çocuğun biyerleri yamulacak gibi geliyormuş ona töbe töbeseviyo seviyo babası kızımı sevmez mi hiç...
Kızlar bende demir ilacını ve eleviti gece yatarken içiyorum, çünkü sabah tiroid ilacı alıyorum, onunla etkileşmemesi gerekiyor...
Dr.um tiroid ilacını sabah kahvaltıdan enaz yarım saat önce al, vitaminleri de gece al dedi, hem mide bulantısı yapmazmış hemde kilo aldırmazmış
Poliiiiiii isatbery le görüştün mü canım, epeydir uğramıyor topiğe
ayy yerim ben bunları giyecek ayaklarıbu arada evde olanlar izlesinler kanal d bebek odası dekorasyonu yapılıyor
aynı durum bizde de var canım. bebeği hissettikten sonra eli karnımdan düşmüyor.bir de önceden o elini koyunca bebek hareket etmezdi. bekle beklee yok.. şimdi o elini koyunca hareketleniyor. ben de bir pohpohluyorum ki, aranız çok iyi baba oğul kıskanıyorum diye nasıl da hoşuna gidiyor dünyalar onun oluyor resmen.. oğluşum oğluşum diye konuşuyor onunla..
cnm aynı anda yazmışızzz boleseyler gorunce bende hemen paylaşasım gelıyor sızlerle o kadar benden oldunuzkııııııııııııı
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Eki Görüntüle 688368 Eki Görüntüle 688369
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuş.Bende bir yapmaya başlayabiilsem.
Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)
Kızlar hani bebişler için cici cici sabunlar bakıyorduk ya, kayınvalidelerimiz için yaptırabilecğeimiz özel bi sabun buldum. Domuzcuk sabunNasıl?
Eki Görüntüle 688528
cnm 24 haftamıza gırdık bugünnnnnn
canım benimde ikinci olacak inşallah bende aynı sen gibiydim son 1 aydır biraz daha iyiyim.doktoruma söyledim hem ikinci hamilelik hemde yaş faktörü olabiliyor dedi.ilkinde hamilelik yaşamamışım hayatımın akışı hiçbişekilde etkilenmedi ama bunda pilim hemen bitiyor ki 3 tane vitamin kullanıp beslenmeme daha dikkat ettiğim halde
aynen canım benı sevıyo kızm bana cvp verıyo dıyo gozlerı parlıyo ya kıyamam...bnmkıde oyle elını koydugunda hareket etmezdı ama ısrarla dururdu o el karnımda:) dogunca ben ısten gelınce uyuosa uyandırırm ben onu dıyo...askım uyuyan cocuk uyandırılrmıs dıyorum ben dayanamam ozlerm aksama kadr dıyo...ısı gucu bırakıp cıkıp cıkıp gelıcek bnmkı heralde :) allahım mutluluklarını heveslerını bozmasın cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?