2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çarşıda daha ucuzunu illa bulurdum canım ama çarşı uzaktı vaktimde yoktu hevesimde çoktu bende azar azar aldım 25 cm.le dünyanın işi yapılabiliyor 17.00 tl ye 5-6 renginden aldım bidahaki sefere çarşıdan alırım bende illa kazık yemesem olmaz zaten

cnm sevmezmı hele bı dogsun kucagından ındırmez:) bnm durumumda fazla be kuzum..sabah uykumdan uyandırıyo eylul uyandımı ben bı opım kızımı dıyo:)sureklı elı kulagı flan karnında bı tıp:)bnm esım cocukları asırı sever zaten..kendının olunca ıyıce costu...doktordayken ekranan bı bakısı var doktorla dıp dıbeler:) dogdugunda bana cok buyuk yardımcı ama bunu hıssedıyorum ...aglayınca bnden once kosar..altını degıstrmeyı flan ogretm bana dıyo pek heveslı ıns hep boyle olur :)

Kızlar evim şahanede 4 ay sonra doğacak bi bebek için oda hazırlıyorlar. Bebek odası için öneriler de olcakmış :) Kapalım bakalım tüyoları

yok canım ben de merak ediyorum onu hiç görüşmedimmm

Son düzenleme:
kızlarr kanal d de evim şahanede bebek odası yapaacaklarr izleyin derimm

hayatımsın kalın var mıydı bilmiyorum canım ama sen bayag bi alacaksan vaktinde varsa en iyisi çarşıya git baksana metresi pahalıymış ama kaliteside önemli diyorlar hemen pmukçuklananları varmış falan

cnm aynı anda yazmışızzz boleseyler gorunce bende hemen paylaşasım gelıyor sızlerle o kadar benden oldunuzkııııııııııııı

ayy yerim ben bunları giyecek ayakları bu arada evde olanlar izlesinler kanal d bebek odası dekorasyonu yapılıyor

benm babannem gorse bunları kesın ormek ıster..gecen gun gosterdı ayakkabı ormus kızıma balerım ayakkabısı gbı nası yapmıs ınanamadım marıfet ayrı bısey vlla :)

aynen canım benı sevıyo kızm bana cvp verıyo dıyo gozlerı parlıyo ya kıyamam...bnmkıde oyle elını koydugunda hareket etmezdı ama ısrarla dururdu o el karnımda:) dogunca ben ısten gelınce uyuosa uyandırırm ben onu dıyo...askım uyuyan cocuk uyandırılrmıs dıyorum ben dayanamam ozlerm aksama kadr dıyo...ısı gucu bırakıp cıkıp cıkıp gelıcek bnmkı heralde :) allahım mutluluklarını heveslerını bozmasın cnm :)

off offffffff bende oturma odamdakı grı koltukları elden cıkarsam 400 fln satabılsem .. baslıcam bebek odası yapmaya ama koltukları nereye sokucam bılmıyorumm almıyor kımsee kızalr fıkrınız varmı napıyım koltuklarrıı yepyenı bıde yaa

kızlar her gece bbebegımın kokusunu yuzunu gormek opmek ıcın dua edıyorm...ama sankı bebegımın kokusunu bılıyorm burunumn ucundaymıs gbı...yda ben ıyıce kendımı astım bılemıyorum :)

Kızlar hani bebişler için cici cici sabunlar bakıyorduk ya, kayınvalidelerimiz için yaptırabilecğeimiz özel bi sabun buldum. Domuzcuk sabun Nasıl?

Eki Görüntüle 688528

Alemsin yaaaaa.

Merhaba kızlar.Yarım gün giremedim yine bayağı döktürmüşsünüz.Hepsini okuyamadım.Gözüme çarpanları aldım.

Red ve poli hoşgeldiniz.Allah bidaha mapus damlarına düşürmesin.

Sabah kahvaltıdan sonra eşimle mutfak dolaplarını sildik.Ben bezi sıkıp verdim.O sildi.Sonra dolsaplarda raf eksikti kullanışsızdı.Dün akşam raf kestirip getirdi.Rafları yerleştirdi.İşe gitme saati yaklaştığı için mutfağı tam yerleştiremedik.Sonra pazara gittik ve kocacığımı işe gönderdik.Akşama mutfağı toparlamaya devam.

Bi el atsanıza şu işe Bu tasarım bana ne kadara mal olur?

Eklentiler

• $539024_289460831187381_1593598104_n.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 75

aynen canım ya ben ilkinde hiç hamile değil gibiydim kendimi kuş gibi hissediyordum ama bunda bir iki temizlik yapıyorum hopp nefes nefeseyim. dediğin gibi yaşta önemli. senin neyin olacak canım bide ilki neydi. benim ilki oğlandı bunu çok kız istedik ama yeniden bir prensimiz geliyor

amin canım hepimizin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…