2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım etsin aile huzurunu bozanları uzak etsin bazı insanlar malesef dengesiz oluyor ben sadece herşeyimi kendim yaptım hani isteme olsun düğün hazırlıklarında hiç gelin gibi hissedemedim kendimi o yüzden arkadaşlarımı görünce imreniyorum bazen ama dediğim gibi evime karışan hiç kimse yok eşimin ailesi kardeşleri yanı hepsi annem babam yaşında eşim kazan dibi:) o yüzden hiç sorunumz yok yaşıt olmadığımız için herkes çoluk çocuk torun derdine düşmüş

selam kızlar,ben de bugün şeker yükleme testine gittim...değerlerim akş:86,1.saat sonunda:92,2.saat sonunda:113...sabah aç karnına o şekerli suyu içmek işkence gibiydi...insanın midesi almıyor((dayandım oğluşum için....neyse ki yazdığım gibi sonuçlar temiz çok şükür..ama ben 24+2 DEYİM VE 9 KİLO ALMIŞIM!!!!doktorum çok dedi her gün yarım saat yürüyüş önerdi...bir de tatlı ve aşırı şekerli meyvelerden uzak dur dedi...ben az porsiyonla doymuyorum ve tatlı düşkünüyüm malesef((

ayy ne güzel yaaa mutfağını sevsinler onun bi mobilyacıya sorman lazım canım ama çok beğendim yaa
bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.

ikinci elciler yok mu canım.ama onlar da çok az fiyat verir sannırım. aslında internetten de satabilirsin resimlerini çekip gittti gidiyora koysan ordan da satabilirsin

ikinci elciler yok mu canım.ama onlar da çok az fiyat verir sannırım. aslında internetten de satabilirsin resimlerini çekip gittti gidiyora koysan ordan da satabilirsin

ah tatlım sorma 150 mılyon fln verıyorlar ıkıncı elcıler elden bırını bulmak lazım sahıbındene koydu esım arayan soranda yok bılmıyorum bakalım artık olmadı ederı etmeyen fıyata verıcez gıdıcek malesef uzulerek verıcem pırıl pırıl koltuklarımı ..

bnm aklım olsa almazdım o kadar para verıp oturma odasında oturdugum bıle yok ,oysa işte kaynanam gelen nerde yatacak dıe dıee aldırdı oturma odası ve salon koltuklaırmın ıkısıde 3lü düşününün neymıs gelen nerde yatar dıe aldırdıydı sımdı pişmanım salon takımının tekı nıe 2lı dığıl dıe sıgamıyor salona adam gıbı...

benım bıcırık alt tarafa, alt tarafa tepık atıyor kızlarrr o tepıık attıkça wc gitme ihtiyacı duyuyorum

Kızlar dişçiden geliyorum şimdi. Geçen hafta kanal yaptırmıştım.(şimdi doktorlar konuşurken kanal değil iç temizleme gibi bişiler konuştular)
Dün akşamdan beri ağrı beni delirtti. Doktor film çekemediğimiz için bişi yapamayız dediler. Sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Yarın doktoruma sorcam ilaçları (

tatlımmm elllerine aşılı koluna sağlık canım. umarım uzun sürmez benim ağrım 1 gün sürmüştü geçmişti hemen. keçe işin çok şeker olmuş biz senle bir dükkan açalım en iyisi ben de gidip malzeme alayım deneme için bir mor bir de pembe keçe almıştım, baktım beceriyorum biraz daha alayım bu arada blog bile açtım yavaş yavaş profesyonelliğe doğru adımımı atcam inşallah çok gaza geldim

Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi

bence harika olmuşlar canım, eminim bittiğinde daha da güzel görünecekler. önemli olan el emeği. o zaman çok değerli oluyor. misal ben annemden kendi bebeklik battaniyemi aldım. rahmetli ananem örmüş benim için. tabi biraz eski falan ama biraz kumaş biraz fırfır aldım yenilicem şimdi kendi bebeğim de kullanıcam inşallah.

slm kızlar aşımı vurundum geldim kızım alttan alttan vuruo yine:) ebe kalp atışını bi buluo geri kayboluo kaçıo kızım:) sonra bide tekmeledi ebeyi beni sevmedi dio kolum yavas yavas ağrıo8 kilo almışım ama gören hiç almamışın dioama ben biliorum aldım, hep böleydim zaten arkadaşlarımla aynı kiloda olurdum ünv.de onlar spora giderdi millet bana heves ederdi etim sıkı bide belim ince die göstermiorum herhalde,bide akşamları çok şişkinlik oluo bende, işte sürekli oturup ayakları sallamaktan,bugünde çok yoğunum bi akşam olsada gitsem yatsam

Teşekkürler üstad sen öyle diyorsan öyledir :))

Red bence harika bir tasarım bayıldım, fikrinde çok hoş canım, bence vakit kaybetmeden yaptır, kızın çok şanslı

Canım seni iyi anlıyorum benim 2 dolgulu dişimde ağrı var ve doktor bunlar kapalı bi kutu olduğu için film çekmeden müdahale yapamam dedi Çek dersem vazgeçersem dişlerimden çekecek ama kurtarılabiliyorsa da niye çektireyim. Zaten ağzımda 27 dişim var pufff dayanılmaz olursa çektiricem artık.

Canım sana da geçmiş olsun hastamısın neden halsizsin? Ben malzeme alırken fena coşmuşum birsürü rengim var Oooo profesyonelleşmişiz bakıyorum :) Bu işi yapanlar genelde hamileyken başlamış zaten Bloğunun linkini yazar mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…