- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.981
canım burda yazılanları okuduğun gibi hiçde heveslenilecek bir durum değil. benim kayınvalidem saolsun karışmaz öyle bize çok yakında değiliz. ama elt. saolsun yakın ve nadirende olsa k.v liğini yapıyor. eşimle normalde hiç kavga gürültümüz olmaz çok şükür. şimdiye kadar ki tartışmalarımızda hep 3.kişilerden. bence evlilikte sınırı korumak lazım. çok içli dışlı olunca muhakkak alınıp gücenilecek birşeyler oluyor arada...
Bi el atsanıza şu işeBu tasarım bana ne kadara mal olur?
ayy yerim ben bunları giyecek ayaklarıbu arada evde olanlar izlesinler kanal d bebek odası dekorasyonu yapılıyor
bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .ayy ne güzel yaaa mutfağını sevsinler onun bi mobilyacıya sorman lazım canım ama çok beğendim yaa
off offffffff bende oturma odamdakı grı koltukları elden cıkarsam 400 fln satabılsem .. baslıcam bebek odası yapmaya ama koltukları nereye sokucam bılmıyorumm almıyor kımsee kızalr fıkrınız varmı napıyım koltuklarrıı yepyenı bıde yaa
ikinci elciler yok mu canım.ama onlar da çok az fiyat verir sannırım. aslında internetten de satabilirsin resimlerini çekip gittti gidiyora koysan ordan da satabilirsin
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Eki Görüntüle 688368 Eki Görüntüle 688369
Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)
merhaba aneyler
o kadar halsizimki yataktan çıkamadım bu saate kadar : (( neyse geçmişi okuyayayım baya birikmiştir yine : )
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
slm canımm bizde kızımızın adını elif ece koymayı düşünüyoruz, ne tesadüf olmuşkapı süsün de çok hoş olmuş, fikir verdin bana :)
bence harika olmuşlar canım, eminim bittiğinde daha da güzel görünecekler. önemli olan el emeği. o zaman çok değerli oluyor. misal ben annemden kendi bebeklik battaniyemi aldım. rahmetli ananem örmüş benim için. tabi biraz eski falan ama biraz kumaş biraz fırfır aldım yenilicem şimdi kendi bebeğim de kullanıcam inşallah.
bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.
Kızlar dişçiden geliyorum şimdi. Geçen hafta kanal yaptırmıştım.(şimdi doktorlar konuşurken kanal değil iç temizleme gibi bişiler konuştular)
Dün akşamdan beri ağrı beni delirtti. Doktor film çekemediğimiz için bişi yapamayız dediler. Sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Yarın doktoruma sorcam ilaçları(
tatlımmm elllerine aşılı koluna sağlık canım. umarım uzun sürmez benim ağrım 1 gün sürmüştü geçmişti hemen. keçe işin çok şeker olmuş biz senle bir dükkan açalım en iyisiben de gidip malzeme alayım deneme için bir mor bir de pembe keçe almıştım, baktım beceriyorum biraz daha alayım bu arada blog bile açtım yavaş yavaş profesyonelliğe doğru adımımı atcam inşallah çok gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?