- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.001
bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.
Geçmiş olsun benim de belim felaket. Akşam uyuyana kadar canım çıktı.
bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.
Dün doktoruma akşamları bacaklarımın belimin çok ağrıdığını söyledim uykuya zor dalıyorum ben de. Doktor kramplar için olan normal magnezyum yerine osteocare verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi. İnşallah iyi gelir kemiklerim eriyip bitecek gibi ağrıyor geceleri.
Geçmiş olsun benim de belim felaket. Akşam uyuyana kadar canım çıktı.
Teşekkürler üstad sen öyle diyorsan öyledir :))
Canım sana da geçmiş olsun hastamısın neden halsizsin? Ben malzeme alırken fena coşmuşum birsürü rengim varOooo profesyonelleşmişiz bakıyorum :) Bu işi yapanlar genelde hamileyken başlamış zaten Bloğunun linkini yazar mısın canım?
Kızlar evim şahanede 4 ay sonra doğacak bi bebek için oda hazırlıyorlar. Bebek odası için öneriler de olcakmış :) Kapalım bakalım tüyoları
ay kızçemin adaşı gelmiş hoşgelmiş : )) o süsüm daha bitmedi canım beklemede malzeme eksiğim var tamamlayınca döneceğim yapmaya yine.
Tunaydin :) sen hala buralarda mısın? Yolculuk ne zaman ?
Ben çok oturursam oluyo canım yaaa. Dün çok oturdum, hiç uzanmadım. Akşam acıdan ağlıycaktım nerdeyse. Kramplarım yok çok şükür, vardı bir ara geçti. Bel ağrlarımda artış olursa ben de söyliyim doktoruma bakalım.
Dün doktoruma akşamları bacaklarımın belimin çok ağrıdığını söyledim uykuya zor dalıyorum ben de. Doktor kramplar için olan normal magnezyum yerine osteocare verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi. İnşallah iyi gelir kemiklerim eriyip bitecek gibi ağrıyor geceleri.
İşte ben bütün gün oturarak çalıştığım için oluyor demek ki dikkat et canım. Bütün gün kapalıyım güneş de göremiyoruz maalesef kötü oluyor.
Görmemişim 2 gündür koşturmadan giremedim siteye yahu..
Bu gece gidiyoruz, 10 gün olmayacağız. Kendime ve kızıma iyi bakacağım inşallah, sizler de hakkınızı helal edin hanımlar.
Maldivlerdi dimi? Kıskanıyorum seniiiiiiiii bol bol eğlenin gezinHakkımız geçtiyse helal olsun canım güzel anılarla dönün inşallah
Aynı durumdayız ben de bütün gün kapalı ofiste çalışıyorum ama yanımda kocaman bir bahçe var çeşit meyve ağaçları sebzeler falan yetişiyor manzaram süper ama güneş görmüyorum cephe ters buna da şükür :) Ayaklarımı sarkıtmaktan benim de bilekler davul oluyor akşama kadar evde olunca rahat ediyorum istediğim zaman uzanıyorum oh miss :))
Evet canım Maldivler'e gidiyoruz. Hazırlıklar hala bitmedi ama napalım artık.. Sorunsuz döneriz inşallah. Öperim göbüşlerinizden
cnm az once sol kasıgıma kramp gırdı kaldım oyle snra belıme dogru cktı gezndımmm azıcık evın ıcnde daha ıyıym smdı...kontrolde soylıcem doktora bnu...bı kere daha olmustu boyle....
Görmemişim 2 gündür koşturmadan giremedim siteye yahu..
Bu gece gidiyoruz, 10 gün olmayacağız. Kendime ve kızıma iyi bakacağım inşallah, sizler de hakkınızı helal edin hanımlar.
Söyle canım kramp çok kötü hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor sonrasında o gevşeme rahatlama anı paha biçilemez...
Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?