2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk gebeliğimi boş gebelik geçirdim ikincinin 7 haftalıkken kalbi durdu ve sonrasında kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı şu an yine hamileyim ve iğne kullanıyorum

ya benımde 3 gun var cıkarmı acaba boyle cıkanları duyunca yapasım gelıyor test sonra aman cıkmaz bekle dıyorum meraktan catlıyorum

amiiiiiin.okadar çok isterimki bu yaşadıklarımı geride bırakmak.çok saol moral oldun bana.rabbim hayırlısını versin bizlere...

ya benımde 3 gun var cıkarmı acaba boyle cıkanları duyunca yapasım gelıyor test sonra aman cıkmaz bekle dıyorum meraktan catlıyorum

beta hcg yaptırırsan çıkar canım.idrar testinde kan testine oranla daha geç çıkıyor çünkü yükselen gebelik hormonu önce kana sonra idrara geçiyor.benim değerlerim 300 e çıkmıştı ona rağmen idrar testinde silik çizgi gördüm.sen bilirsin canım hadi hayırlısı bakalım..

bende ilk gebeliğimi boş gebelik geçirdim ikincinin 7 haftalıkken kalbi durdu ve sonrasında kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı şu an yine hamileyim ve iğne kullanıyorum

allah inşallah bu evladını bağışlar sana sağlıkla yüzünü görmeyi nasip eder.ben bir problem yaşamamama rağmen endişeleniyorum.boş gebelik geçirdiğinde şuanki var olan gebeliğinden farklı birşey olmuşmuydu.seni üzecek bir şey sorduysam lütfen kusuruma bakma ve cevaplama.ama çok endişeli olduğumdan soruyorum.teşekkürler...

amin hepimizin inş. yok canım ne kusuru birbirimizi bilgilendirmemiz lazım. Herşey aynı gidiyordu hatta aşerme ve bulantı bile normal seyirdeydi sadece beklenen tarihte bebeği görmedik geç döllenme ihtimaliyle biraz daha bekledik sonrasındada görünmedi ve detaylı ultrasona aldılar orda kese etrafında kanama ve kesenin şeklinin bozulmaya başladığı anladılar zaten lekelenme şeklinde akıntı gelmeye başlamıştı ve kürtaj oldum.ikinci gebeliğimde normal seyirdi 6+5 te kalp atışı görüldü olması gereken 6. ve 7. haftalar.

merhaba herkese ben de 3 ağustosta 2. kez anne olcağım. gerçekten paylaşımlar harika oluyor 3 yaşında kızım var yavruma hamileyken de ilk olduğunadan özellikle bu sitenin çok faydasını gördüm

öncelikle cevapladığın için çok saol.allah razı olsun.bende sadece 1 gün bulantı oldu o günden sonra hiç bulantı olmadı 5+6 günlük hamileyim.doktor dün göbekten baktı keseyi gördü öbür haftayada gel kalbini duyucaz dedi.forumdada okudum boş gebelik yaşayanların büyük kısmında bulantı yokmuş.bende zaten panik bir insanım iyice kötü oldum.hamileliği aşılama ile sağladık umarım hepimizinkini allah tamamına erdirir.bu arada doktor sadece keseye baktı bebek varmı yokmu diye bakmadı görmek istediğim şey kese görmek istediğimi gördüm dedi.keske inceleseydi belki görürdü bende bu streslere girmezdim.

slm kızlar yeni gelen hamişler hoşgeldiniz. konu sahibi arkadaş artık bii gebelik listesi yapsan çok iyi olacak baya hamiş oldu

slm kızlar yeni gelen hamişler hoşgeldiniz. konu sahibi arkadaş artık bii gebelik listesi yapsan çok iyi olacak baya hamiş oldu

cnm konu sahibi listeyi yapmaz sizin içinizden en sık giren ilgilenebilecek biri konuyu kazenden devralıp listeyi oluştursun çoğu annelik konularını kazen açıyor ve devrediyor.
benimde batıma kaldı 6 gün bakalım bu sayfaya gelebilecekmiyim :26:

Kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun ben de 2012 ağustos annesiyim.hamileliğinizin keyfini çıkarın.stres yapmayın.herşey çok güzel olur inşallah.sormak istedikleriniz olursa ihtiyaç listesi-eşya-sağlık vb özele msj atın bilgim dahilinde yardımcı olurum.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

inş sende katılırsın aramıza cnm ben adetime 5 gün kala gördüm çift çizgiyi. vakti bol bii arkadaş aldında listeyi hazırlasın olmaz mı kızlar

stres yapma hamileliğin en büyük düşmanı stres rahat ol herşeyin bir zamanı ve sırası var beklemek çok yorucu ama mecburuz stres yapsakta yapmasakta o yüzden bugünlerin tadını çıkarmaya bak.

stres yapma hamileliğin en büyük düşmanı stres rahat ol herşeyin bir zamanı ve sırası var beklemek çok yorucu ama mecburuz stres yapsakta yapmasakta o yüzden bugünlerin tadını çıkarmaya bak.

sağol canım.bu günleri gördük çok şükür kucağımıza alacağımız günderide görürüz allahın izniyle.tüm desteğin için teşekkürler...

Canım aklına hiç kotu bir şey getirme icini ferah tut bence bir sonraki kontrolünde kalp atışını duyacaksın . Mide bulantısi ise bünyeyle ilgili . Benim iki yasında kızım var ona hamileyken mide bulantilarim 6 haftalikken başladı ve canımdan bezdim oysa hiç bulantısi olmadan sağlıklı cocuk doğuran bir çok arkadasım var. Belki sende o sanslilardansindir.

kızlar benim mide bulantılarum başladı ve sürekli uyumak istiyorum.şekerli hiçbişey yiyemiyorum.sizler ne durumdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…