2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

temmuz annesi sanıyordum kendimi ama bugün doktor ağustosta doğacak dedi...ve hala kalp atışlarını duyamadık.. hangi ay olduğu önemli değil kalp atışını duyayım artık yeter ki(

temmuz annesi sanıyordum kendimi ama bugün doktor ağustosta doğacak dedi...ve hala kalp atışlarını duyamadık.. hangi ay olduğu önemli değil kalp atışını duyayım artık yeter ki(

hg cnm ayları gerçekten sorundeğil bende2011 nisan annesi olacağım derken martta doğum yaptım erken yada geç gelebiliyor bebişler. dediğin gibi öncelikli kalp atışını duymak ve sağlıklı olmaları

Merhaba arkadaşlar benim sat 9 kasım dı. 2 kimyasal gebelik geçirdim Rabbim karnımdaki bebeği sağlıcakla nasip ederse 2. bebeğime hamileyim. 3 yaşında bir kızım var... Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve çok sağlıklı yavrular nasip eder inş....

amin inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.çok stresli bi durummuş.kalp atışlarını duymadan rahat edemiyor insan

merhaba canım benimde sat 9kasımdı tüp bebek mıkroenjeksıyonla hamıle kaldım alalhıma bınlerce şükürr... nasıl gıdıyor kan değerlerin neler yaşıyorsun cnm...hayırlısıyla kucagımızıa alırız ınsallahh bebeklerımıızıııı...

amin inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.çok stresli bi durummuş.kalp atışlarını duymadan rahat edemiyor insan

bendecok stresteyım cnmmm 29da drum çağırdı kalp atışlarını gormeye bu surenasılgecıcek bılmıyorum daha coook varr:18: ınsallah saglıllaa benımle bızlerle kalır mınnoşlarımızzzz

bendecok stresteyım cnmmm 29da drum çağırdı kalp atışlarını gormeye bu surenasılgecıcek bılmıyorum daha coook varr:18: ınsallah saglıllaa benımle bızlerle kalır mınnoşlarımızzzz

off off sorma arkadaşım ne zormuş.Ama rabbime binlerce kez şükrolsun bugünleri de gördük.benim de tüp bebek.perşembe günü gidicez kalp atışları için ama zaman geçmiyor.çok korkuyorum senin kontrolüne de epey varmış.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aynennnn amın cnm amınnnn... cnm bınlerce sukurrr allahıma tekrarını yasatmasın aacılarını gostermesın rabbımmm ..korkma cnmm desemde bende korkuyorum.. anlamadım neden o kadr zmn verdı dr um zaman hıc gecmıyor banaa okyanusss bu surede ıyı gıder degılmııı sağlıklı bır sekıldee içim huzursuz oluyor bu kadr zmn zarfı bekletmelerı.....

canım benim senin kaç haftalık şuan? çok yeniyse o yüzden bekletiyordur doktorun

canım benim senin kaç haftalık şuan? çok yeniyse o yüzden bekletiyordur doktorun

cnm bnm sat 9 kasım transfer de 26sı yapıldı sat baz alırsak aşşagıda yazan gıbı cıkıo cnm imza yerıdekı gıbı 4haftalık gibi gibi

cnm bnm sat 9 kasım transfer de 26sı yapıldı sat baz alırsak aşşagıda yazan gıbı cıkıo cnm imza yerıdekı gıbı 4haftalık gibi gibi

evet tam 4 haftalık oluyor.doktorun verdiği tarih çok normal o zaman.gittiğin de hem keseyi göreceksin hem kalp atışlarını inşallah bol bol dua etmekten başka çaremiz yok.tek embriyomu seninki?

canlarım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız...ve sağlıklı bebeklerimiz olur inş.... benim ilk gebeliğim 2.5 aylıkken düşükle sonuçlandı. sonra meleğime hamile kaldım .. 6 haftanın başında lekenmem başladı. doktora gittik kese düzensiz dedi bir hafta bebek aspirini verdi ama yüzde doksan düşer dedi. bi hafta sonra gittim kese düzeelmiş dedi ve progestan vardi 1 hafta daha leke sürdü sonra geçti hamd olsun kızım dünyaya geldi... 6 ay önce 2. bebek istedik ve ve ilk idrar tstinde 2. çizgiyi gördüm ancak bi hafta sonra lekelenme başladı ve tutunamadı.... kaç doktora gittim doğru düzgün tahlil yapmadılar direk ilaç dediler.. geçen ayda benzer şeyler yaşadım... bu ayda tahlilde çift çizgiyi görünce coraspini aldım.. lekelenmem başta yoğundu şimdiazaldı... doktorlar adetin bir hafta geçsin de öyle demezler mi... zaten o bi haftayı geçiremiyorum diyorum.... hayırlısı Allahtan... salıya randevu var.. sorun araştırılacak... perşembe günkü hcg 342 çıktı ...

evet tam 4 haftalık oluyor.doktorun verdiği tarih çok normal o zaman.gittiğin de hem keseyi göreceksin hem kalp atışlarını inşallah bol bol dua etmekten başka çaremiz yok.tek embriyomu seninki?

aahhhh inşallah cnm inşllah kalp atısını duysam rahatlıcam hayırlısyla....evet tatlım tek emrıo transfer edildi oda annesıne tutundu ınsallah tutunmaya devam eder vajınal jel kullanıcakmısım muayneye kadar..senın ikizmi cnm?

tekrar merhaba kızlar size bir sorum var benim son adetim 8 kasımdı şimdi 4 haftalık galiba acaba kaç haftalikken gitmem gerekir doktora keseyi vede bebisimi görmek istiyorum da lütfen cevap verir misiniz

Kızlar hepinize selamlar,
Benim son adet tarihim 9 Kasımdı. Reglim gecikti, 7 tane idrar testi yaptım hepsi çift çizgi. Şimdi doktora ayın 13'ü perşemde randevu aldım. Sizce daha erken mi gitmeliyim, bir de bişey daha sorayım kalp atışı veya keseyi görmek için tekrar mı çağrılıyosunuz? ve kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulması kaçıncı haftada oluyor ?

canım benı muayne ederken keseyı goruorum demisti odur heralde . halp atısı ıcınde evet kendı soyledı 15gun snra gel dıo 6 7 haftalıgı bulucak gittigimde ayın 20sınde gidicem

vajinal jeli ben de kullanıyorum transferden bu yana.şuanda günde 2 tane kullanıyorum.benim çift embriyo transfer edildi ama henüz belli değil ikiz olup olmadığı ama kan tahlillerim 2 ye değil 4 e katlayarak gidiyor.perşembe görücez inşallah hayırlısı...

tekrar merhaba kızlar size bir sorum var benim son adetim 8 kasımdı şimdi 4 haftalık galiba acaba kaç haftalikken gitmem gerekir doktora keseyi vede bebisimi görmek istiyorum da lütfen cevap verir misiniz

Canım sen su anda 5+3 haftaliksin ve Perşembe 6 haftalık olacaksın ve buyuk ihtimalle karından ultrasonla rahat bir sekilde görülür 6 haftalık oldugunda şanslıysan kalp atışlarını da duyabilirsin . Ben kızımda tam 6 haftalikken kalbini dinlemiştim. Vajinal ultrasona girersen eğer şimdi de görebilirsiniz keseyi .

Çok affedersin yanlış yönlendirmiş oldum 4+3 haftalikmissin Perşembe gunü 5 haftalık olacakmış vajinal ultrasonla keseyi görebilirsin. Bence 6 haftalık olunca git o zaman karından da gözükebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…