- Konu Sahibi beyazcekirge
-
hayır kesin konuşmadı haftaya tekrar kalp atışlarını görmeye çalışacağız dedirabbim hem benim hem de bebeğim hakkında hayırlısını verir inşallah.. şimdilik elimden gelen tek şey dua etmek
günaydınnnn heyecan ve stres devam ediyor 1 hata sonra gidicem doktora İNŞALLAH her şeyin hayılısını diliyorum ALLAHTAN dua ediyorum sürekli sizler nasılsınız tahminen 5 haftalık hamileyim İNŞALLAH sorun çıkmassa bi dahaki hafta 6 haftalık olucak perşenbe günü bi aksilik olmmassa uyulur dime ozamann
kontrol günümüz aynı.bende de heyacan ve stres tavan yapmış durumda.benim de bugün tam 5 haftalık tabi benim hesabıma göre.hepimiz için hayırlısı.haftaya perşembe güzel haberlerimizi veririz buradan inşallah.
aynen öyle canım allah her ikiniz içinde hayırlısını nasip etsin.ben yeni doktordan geldim keseyi gördük şükür 5 hafta 5 günlükmüş muhtemel doğum 2 idi 3 agustos oldu yani kardeşimin doğum tarihi onunda adı tuğba bizde ona tubik deriz:)neyse şu anda bir sıkıntı yok kalbini duymak için haftaya perşembe çağırdı doktor.kalbini duyana kadar endişem bitmeyecek galiba.hayırlısı artık sende hayırlı haberlerini paylaş olur mu?
o halde bizim doğum zamanlarımız 1-2 gün farklı sadece ve sende de kalp atışlarını duymadılar öyle mi? Bana bu zamanlarda duyulması gerekliydi dedi. Duyamadığı için de aksilik olabileceğini düşündü. Tabi benim 8000lerde tavan yapmış beta hcg değerimi de göz önünde bulundurarak konuştu ama bu hafta duyulmaması normalmiymiş?
Resmen ellerim titriyor heyecandan boşa mı korkutuyorlar beni ya(
bir de hayırlı olsun canım sağlıklı olmanıza çok sevindim, heyecandan unuttum kusura bakma lütfen:)
benim doktorum dinlemedi yada aramadıki görsün kalp atışını daha çok ufak dedi şuanda görmek istediğim tek şey kese dedi.ve görmek istediğim şeyi gördüm dedi öbür haftayada kalp atışını duyacağız dedi 7 haftam olacak zaten .makul olan ve olması gereken haftada bu zaten neden seni öyle panik yaptılarki acaba yada bendemi bi terslik vargerçi doktor öyle deyince makul karşıladığıma bakma gel içime sor içim yanıyor inan meraktan varmı yokmu boş mu dolumu derken çalışıyorum ama inan günlerdir işimi yarım yamalak yapıyorum forumda gezmekten.allah sonumuzu hayır etsin.
ben bugün hiç çalışmadım desem yeri var aklımı veremiyorum bir türlü:/
saçma sapan paniklerimle seni de korkuttum kusura bakma
sabahtan beri o kadar fazla şey okudum ki bu konuyla ilgili doğumu evde kendi kendime yapacak hale geldim. En iyisi haftaya kadar düşünmeden ve okumadan beklemek galiba:/ yoksa daha fazla evham yapacağım:/
selam arkadaslar bende bugun ilk kontrolüme gittim. Keseyi gorduk ama daha kücük oldugu icin mercimegimi goremedik maalesef.
Bir bucuk hafta sonra tekrar gidicem bakalim insallah kalp atislari ile birlikde görürüm mercimegimi.
Kizimdada ayni olmustu bakalim hayirlisi. Doktor bana iyi cesaret ettmissin ikinciyi dedi kizim henuz 18 aylik olacak:)
selam arkadaslar bende bugun ilk kontrolüme gittim. Keseyi gorduk ama daha kücük oldugu icin mercimegimi goremedik maalesef.
Bir bucuk hafta sonra tekrar gidicem bakalim insallah kalp atislari ile birlikde görürüm mercimegimi.
Kizimdada ayni olmustu bakalim hayirlisi. Doktor bana iyi cesaret ettmissin ikinciyi dedi kizim henuz 18 aylik olacak:)
:) güldürdün inan beni.düşünmeyeyim diye bende diyorum kendime ancak herşeyi bebeğe göre ayarlıyorsun unutmak mümkün olmuyor yanisenindemi haftaya perşembe randevun
günaydınlar herkese:)
ben bugün biraz daha sakinim ama yine de hiçbişey okumamaya kararlıyım :) benim kontrolüm cuma günü, inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu öğreneceğim <3
inşallah öyledir canım %90 sağlıklıdır zaten.bizim olabileceğinden korktuğumuz şeyler hep ihtimalleri zayıf şeyler ama insan kendini düşünmekten alamıyor tabi.benim hamileliğimi günlerimi kabusa çeviren şey boş gebelik hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kere test yaptırdım 2 günde bir değerim 2 den fazla arttı doktor keseyi gördü kesemin biçimi falan olması gereken gibi ama gelde içime sor hep bi olumsuzlukallah yardımcım olsun ve şu günler çabucak geçsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?