2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu beta hcg değeri hergün mü iki katına çıkacak yoksa 2 günde bir mi ? ben ilk öğrendiğimde (2 kasımda) 31.4 çıktı iki gün sonra tekerarlattım 96.7 olmuştu. normal mi?

canım benı muayne ederken keseyı goruorum demisti odur heralde . halp atısı ıcınde evet kendı soyledı 15gun snra gel dıo 6 7 haftalıgı bulucak gittigimde ayın 20sınde gidicem

dilancım o zaman sen 5 haftalıkken gittiğinde bile keseyi görebildi. demekki ayın 13ÜNDE GİTMEKLE ACELECİ DAVRANMIYORUM DİMİ. KESE OLUŞMUŞ OLUR BELKİ O ZAMANA KADAR. Bİ DOKTORA GİTSEM DE RAHATLASAM YA, HALA İNANAMIYORUM.

Dilan, peki 5 haftalıkken ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti, ultrasonla görmüşmüydü? Sanırım sana sormuştum bunu ama şimdi yanıtını bulamadım.

kızlar bu beta hcg değeri hergün mü iki katına çıkacak yoksa 2 günde bir mi ? ben ilk öğrendiğimde (2 kasımda) 31.4 çıktı iki gün sonra tekerarlattım 96.7 olmuştu. normal mi?

artışın gayet güzel cnm herkesin farklı olabiliyor cnm kafanı karıştırma rahat ol cnm.ben ilk gebeliğimde bir kere yaptırmıştım ertesi gün dr.a gitmiştim dr. bir daha yaptırda dememişti

artışın gayet güzel cnm herkesin farklı olabiliyor cnm kafanı karıştırma rahat ol cnm.ben ilk gebeliğimde bir kere yaptırmıştım ertesi gün dr.a gitmiştim dr. bir daha yaptırda dememişti

teşekkür ederim canım. içimi rahatlattın. uzun süren bir çaba sonunda hamile kaldım. o yüzden içim titriyor. bir de kalp atışını duysam biraz daha rahatlayacağım.

Dilan, peki 5 haftalıkken ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti, ultrasonla görmüşmüydü? Sanırım sana sormuştum bunu ama şimdi yanıtını bulamadım.
alttan baktıkları bı alet varya cnm ucunda camera var ultrason gıbı bı nevı onu sokup 1:) bakıo ekrandan bende baktım gordum hatta bebegı

arkadaşlar listedeki bilgileri bana özelden gönderin listemizi oluşturayım .

Canım topiğin hayırlı uğurlu olsunnnn:119::119::119::119::119::119::119:
Bu ay bat gelmezse senin topikteyim canım hayırlısıylaaaa

arkadaşlar listedeki bilgileri bana özelden gönderin listemizi oluşturayım .
. Ben özeli beceremedim hangi bilgiler lazım bilmiyorum ama son sat 30 Ekim dogum tarihimiz 6 agustos. İlk bebişimiz olcak insallah

alttan baktıkları bı alet varya cnm ucunda camera var ultrason gıbı bı nevı onu sokup 1:) bakıo ekrandan bende baktım gordum hatta bebegı

hmm napalım katlanıcaz, ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim, bebişi görebilicemi söylemen iyi oldu, kendimi o ihtimale hazırlayıp gideyim, sonra orda çığlık falan atmayayım

kızlar listemiz hayırlı uğurlu olsun hamilelik takvimlerindeki bilgilerden yararlanarak yaptım diğer bilgileride özelden gönderirseniz eklerim

hmm napalım katlanıcaz, ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim, bebişi görebilicemi söylemen iyi oldu, kendimi o ihtimale hazırlayıp gideyim, sonra orda çığlık falan atmayayım

cnm her dr vajinal ultrason kullanmaz cnm göbekten bakarda çok zorlanır göremezse vajinal bakar.ama daha net belli oluyor bebiş o zaman o ayrı tabi ve kalp atışlarıda daha erkekn görünüyor

selamlarr:))) nasipse ben de galiba ağustosta doğurcam Allah bir sağlık sorunu vermediği sürece ama heves ettim şu aşağıya bebek bilgisini nasıl koycam??

herkese selamlar öncelikle hayırlı olsun sağlıklı güzel günler geçirelim listeye benide eklerseniz sevinirim sat :25 ekim bdt:2 ağustos yaşım 35 samsundan sevgiler

selamlarr:))) nasipse ben de galiba ağustosta doğurcam Allah bir sağlık sorunu vermediği sürece ama heves ettim şu aşağıya bebek bilgisini nasıl koycam??

cnm sırayla kullanıcı kontorl paneline gir solda profili düzenle var oraya gir ve bebeğinizin tahmini doğum tarihini gir ve değişiklikleri kaydeti tıkla hadi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…