- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım benı muayne ederken keseyı goruorum demisti odur heralde . halp atısı ıcınde evet kendı soyledı 15gun snra gel dıo 6 7 haftalıgı bulucak gittigimde ayın 20sınde gidicem
kızlar bu beta hcg değeri hergün mü iki katına çıkacak yoksa 2 günde bir mi ? ben ilk öğrendiğimde (2 kasımda) 31.4 çıktı iki gün sonra tekerarlattım 96.7 olmuştu. normal mi?
kızlar bu beta hcg değeri hergün mü iki katına çıkacak yoksa 2 günde bir mi ? ben ilk öğrendiğimde (2 kasımda) 31.4 çıktı iki gün sonra tekerarlattım 96.7 olmuştu. normal mi?
artışın gayet güzel cnm herkesin farklı olabiliyor cnm kafanı karıştırma rahat ol cnm.ben ilk gebeliğimde bir kere yaptırmıştım ertesi gün dr.a gitmiştim dr. bir daha yaptırda dememişti
alttan baktıkları bı alet varya cnm ucunda camera var ultrason gıbı bı nevı onu sokupDilan, peki 5 haftalıkken ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti, ultrasonla görmüşmüydü? Sanırım sana sormuştum bunu ama şimdi yanıtını bulamadım.
. Ben özeli beceremedim hangi bilgiler lazım bilmiyorum ama son sat 30 Ekim dogum tarihimiz 6 agustos. İlk bebişimiz olcak insallaharkadaşlar listedeki bilgileri bana özelden gönderin listemizi oluşturayım .
alttan baktıkları bı alet varya cnm ucunda camera var ultrason gıbı bı nevı onu sokup1:) bakıo ekrandan bende baktım gordum hatta bebegı
hmm napalım katlanıcaz, ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim, bebişi görebilicemi söylemen iyi oldu, kendimi o ihtimale hazırlayıp gideyim, sonra orda çığlık falan atmayayım
Canım topiğin hayırlı uğurlu olsunnnn:119::119::119::119::119::119::119:
Bu ay bat gelmezse senin topikteyim canım hayırlısıylaaaa
selamlarr:))) nasipse ben de galiba ağustosta doğurcam Allah bir sağlık sorunu vermediği sürece ama heves ettim şu aşağıya bebek bilgisini nasıl koycam??
listede yerin hazır cnm bekliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?