- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.021
anladım canım umarım ulaşabilir internet sitesinden gerçi burda ikea var ama o model var mıdır acaba :26: ve evet mobilyacı nerden baksan 2000 tl fiyat çekecekcanım ikeada bunun aynısı değil ama benzeri var altı oyun alanı üzeri uyumak için kullanılıyor altını isteiğin gibi düzenleybilirsin hazır küçük mutfak olabilir çalışma masası olabilir, bu bahsettiklerim de mevcuttu. renk seçeneği yok ama mobilya boyası ile özellikle sprey boyalar çok kolay uygulanabiliyor ve fiyat olarak ta uygun oluyor istediğin renklere ulaşabilirsin. dışarda yaptırmak istersen tuzlu olacaktır çok ben bi ayakkabılık yaptırayım dedim sürgülü kapı 1 metre ancak 1000 lira istedi adam yakınında varsa ikeaya bak derim yada internetten de sipariş verilibilyor
İyi yolculuklar canım
Söyle canım kramp çok kötü hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor sonrasında o gevşeme rahatlama anı paha biçilemez...
İyi yolculuklar iyi tatiller bebisinede kendine de çok dikkat et:) dönünce bizi çok kıskandırmadan anlat :)
canım ilki kızdı bu oğlan inşallah bende 2 kız kardeş olur diye düşünüyordum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil.Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canımaynen canım ya ben ilkinde hiç hamile değil gibiydim kendimi kuş gibi hissediyordum ama bunda bir iki temizlik yapıyorum hopp nefes nefeseyim. dediğin gibi yaşta önemli. senin neyin olacak canım bide ilki neydi. benim ilki oğlandı bunu çok kız istedik ama yeniden bir prensimiz geliyor
Dün doktoruma akşamları bacaklarımın belimin çok ağrıdığını söyledim uykuya zor dalıyorum ben de. Doktor kramplar için olan normal magnezyum yerine osteocare verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi. İnşallah iyi gelir kemiklerim eriyip bitecek gibi ağrıyor geceleri.
hasta olmadan dön,hava değişimi olacak malum. bizim içinde eğlen keyfine bak gez ye iç ohh miss hadi iyi yolculuklar.Teşekkür ederim:) Dikkatli olmak lazım evet.. Fazla atlamadan zıplamadan yüzmek lazım bakalım.. anlatırım dönünce.
ah tatlım sorma 150 mılyon fln verıyorlar ıkıncı elcıler elden bırını bulmak lazım sahıbındene koydu esım arayan soranda yok bılmıyorum bakalım artık olmadı ederı etmeyen fıyata verıcez gıdıcek malesef uzulerek verıcem pırıl pırıl koltuklarımı ..
bnm aklım olsa almazdım o kadar para verıp oturma odasında oturdugum bıle yok ,oysa işte kaynanam gelen nerde yatacak dıe dıee aldırdı oturma odası ve salon koltuklaırmın ıkısıde 3lü düşününün neymıs gelen nerde yatar dıe aldırdıydı sımdı pişmanım salon takımının tekı nıe 2lı dığıl dıe sıgamıyor salona adam gıbı...
Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmamAçılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi
Eki Görüntüle 688368 Eki Görüntüle 688369
Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)
bayıldım ben buna canım yaaaa ellerine sağlıkkk harika olmuş. keçelerin ince sanırım. bugün kocamda bana keçe alacak bakalım birşeyler yapıcam.Eki Görüntüle 688386 bu tavşancık odasına uyacak.. becerebilirsem duvara asmaya sepetler almıştık onların önüne yapıştırmak için yapıcam :))) griyi kalın keçeden aldırtayım diyorum daha sert dursun sepete yapışacağı için.. içini doldurmayacağım çünkü
Teşekkür ediyorum, yolculuğu bi atlatsak gerisi kolay zaten..
anladım canım umarım ulaşabilir internet sitesinden gerçi burda ikea var ama o model var mıdır acaba :26: ve evet mobilyacı nerden baksan 2000 tl fiyat çekecek
Eki Görüntüle 688462 Daha kurdelelerini yapmadım 2si nin. Eşime D harfini gösterdim işte o ne dedi
off hüngür hüngür ağlıyorumm ... o akadar korkmuştumkı bende bebeğim olmayacak diye6ay bebek dusunduk olmadı olmadı her reglı zamanı heycaanla bu sefer oldumu dıe heycanla beklerken hıc bır seferınde olmuyordu içime kurt dusmustu eşim ısrar ettım test yaptırması yonunde ,sonunda eşime test yaptırmıstık sonucunu ben almaya gıtmıstım tek basıma doktor asla normal yoldan cocugunuz olamaz sızın dedıgınde o haykırarak ağladıgımı doktorun odasından dısarı cıktıgımda yere yıgılıp ağladıgım dakıkaları hiç unutmuyorum eşimi arayısımı o çökusumuzu daha cok genctık ve bole olmamalıydı nedenler kafamda donuyordu benı neler beklıyordu korkmustum ben bunları yasıyamazdım gecen 6 ay umutler yaşıyacaklarım dönmüştü gözümde ....ve zaman ole bı sekılde geçtikiii biz tüp bebek yaptırdıkk 2ay ıcınde allahım kurban oldugum verdı ılk seferde yavrumu ama unutulmuyorr yaşananlarr ...şimdide ilk nefesin videosunu paylaşmışlar tüp bebek yaptıran bır aılenın ızlerken hungur hungur ağladımmm babanın ağlayışınaa kurban oldugum bıze bu guzel gunlerı yasatıyorrr inşallahh boylede guzel sonlanıırrrrr abbım bebeklerımızı korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allaha emanetttlerr ..ve k.k o kadar destek gordumkı dıer formlarda arkadaslara sonsuz tesekkurlerım var ve o gun bugundur buralardayım ıstee. ilk haftamızdan beride yol arkadaşlarım sizlersiniz güzelannelerr ve melekleriii ...
off hüngür hüngür ağlıyorumm ... o akadar korkmuştumkı bende bebeğim olmayacak diye6ay bebek dusunduk olmadı olmadı her reglı zamanı heycaanla bu sefer oldumu dıe heycanla beklerken hıc bır seferınde olmuyordu içime kurt dusmustu eşim ısrar ettım test yaptırması yonunde ,sonunda eşime test yaptırmıstık sonucunu ben almaya gıtmıstım tek basıma doktor asla normal yoldan cocugunuz olamaz sızın dedıgınde o haykırarak ağladıgımı doktorun odasından dısarı cıktıgımda yere yıgılıp ağladıgım dakıkaları hiç unutmuyorum eşimi arayısımı o çökusumuzu daha cok genctık ve bole olmamalıydı nedenler kafamda donuyordu benı neler beklıyordu korkmustum ben bunları yasıyamazdım gecen 6 ay umutler yaşıyacaklarım dönmüştü gözümde ....ve zaman ole bı sekılde geçtikiii biz tüp bebek yaptırdıkk 2ay ıcınde allahım kurban oldugum verdı ılk seferde yavrumu ama unutulmuyorr yaşananlarr ...şimdide ilk nefesin videosunu paylaşmışlar tüp bebek yaptıran bır aılenın ızlerken hungur hungur ağladımmm babanın ağlayışınaa kurban oldugum bıze bu guzel gunlerı yasatıyorrr inşallahh boylede guzel sonlanıırrrrr abbım bebeklerımızı korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allaha emanetttlerr ..ve k.k o kadar destek gordumkı dıer formlarda arkadaslara sonsuz tesekkurlerım var ve o gun bugundur buralardayım ıstee. ilk haftamızdan beride yol arkadaşlarım sizlersiniz güzelannelerr ve melekleriii ...
kızlar ikeada bunu gördüm ama benim beğendiğim mobilyadan çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?