2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım umarım ulaşabilir internet sitesinden gerçi burda ikea var ama o model var mıdır acaba :26: ve evet mobilyacı nerden baksan 2000 tl fiyat çekecek

canım ilki kızdı bu oğlan inşallah bende 2 kız kardeş olur diye düşünüyordum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil.Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım

banada o ilaçtan verdi canım 3. ayımdan beri kullanıyorum ama benimki günde 1 kere

red bende ilk görünce nerde gördüm diye düşünüyordum evet ikea da gördüm sanırım çok güzel bi model odan uygunsa kızın için süper oyun ve yatak alanı olur

canım hem oturma odasında koltukların varken bir de salondakileri de mi 3^lü aldırdılar ya kim gelecekmiş o kadar yatıya
benim de kocaman evimde misafir gelse yatacak yer yok. salonumdaki 3 lü koltuk açılmıyor.bir oda eşimin çalışma odası.orada çekyat yok zaten. bir oda boştu evlenirken dizmemiştim, bugün yarın oraya bi çekyat alırım derken odanın sahibi bebiş çıkageldi

off hüngür hüngür ağlıyorumm ... o akadar korkmuştumkı bende bebeğim olmayacak diye 6ay bebek dusunduk olmadı olmadı her reglı zamanı heycaanla bu sefer oldumu dıe heycanla beklerken hıc bır seferınde olmuyordu içime kurt dusmustu eşim ısrar ettım test yaptırması yonunde ,sonunda eşime test yaptırmıstık sonucunu ben almaya gıtmıstım tek basıma doktor asla normal yoldan cocugunuz olamaz sızın dedıgınde o haykırarak ağladıgımı doktorun odasından dısarı cıktıgımda yere yıgılıp ağladıgım dakıkaları hiç unutmuyorum eşimi arayısımı o çökusumuzu daha cok genctık ve bole olmamalıydı nedenler kafamda donuyordu benı neler beklıyordu korkmustum ben bunları yasıyamazdım gecen 6 ay umutler yaşıyacaklarım dönmüştü gözümde ....ve zaman ole bı sekılde geçtikiii biz tüp bebek yaptırdıkk 2ay ıcınde allahım kurban oldugum verdı ılk seferde yavrumu ama unutulmuyorr yaşananlarr ...şimdide ilk nefesin videosunu paylaşmışlar tüp bebek yaptıran bır aılenın ızlerken hungur hungur ağladımmm babanın ağlayışınaa kurban oldugum bıze bu guzel gunlerı yasatıyorrr inşallahh boylede guzel sonlanıırrrrr abbım bebeklerımızı korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allaha emanetttlerr ..ve k.k o kadar destek gordumkı dıer formlarda arkadaslara sonsuz tesekkurlerım var ve o gun bugundur buralardayım ıstee. ilk haftamızdan beride yol arkadaşlarım sizlersiniz güzelannelerr ve melekleriii ...

Vay vay vay demek istiyorum sayın seyirciler
Ellerine sağlık çok güzel oluyorrrr

Ayyyy bu tavşan da çok şeker muzur muzur bakıyor bayıldım bunaaaaa

kızlar ikeada bunu gördüm ama benim beğendiğim mobilyadan çok farklı

Eklentiler

• $pe191869.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 39
slm kızlar geçmişi okuyamadım bugün. umarım herkes iyidir. dün ayrıntılı ultrasona gittin altan cebeciye çok memnun kaldık harika bir doktor bütün organları damarları herşeyi inceledi allaha şükür bir sıkıntımız yokmuş kızım iyiymiş 613 gr olmuş renkli resimlerini verdi o kadar tatlı ki eşim kendisine ben kendime benzetip durdum. ultrasonda görünce bukadar heyecan oluyorsa doğduğu zamanki heyecanı düşünemiyorum. bakalım takvimimiz ne diyor kızımla ilgili:)

canım okurken kendimi zor tuttum ağlamamak için allah kimseye aratmasın acısınıda yaşatmasın inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. sonuçları aldığın andaki hislerini çok iyi anlayabiliyorum bana da kendi hatası yüzünden gerizekalı doktor yanlış zamanda yaptığı test sonucu çocuğun olmaz demişti. test yanlışmış ama ben bilirim o an hissettiklerimi allaha çok şükür hamileliği nasip etti inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder.

Canım benim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gözlerim doldu inan o kadar içiçe olmuşuz ki burda herkesin acısı mutluluğu ortak sanki

kızlar ikeada bunu gördüm ama benim beğendiğim mobilyadan çok farklı

evet canım farklı biraz ek işçilik istiyor ama anne eliyle çok şirin bi hale dönüşebilir. mobilyacı çok uçuk bi fiyat verirse daha uygun yollu olması için böle bişey alıp üzerinde değişiklik yapılabilir die düşündüm. ama bu ne kadarmış onu da bilmiyorum canım

O keçeden tavşancığı görmemişim ben çok güzelmiş dediğin gibi odaya acayip uyumlu olur hem şekillleri çok basit kıvırırsın sen bu işi Sizin bebeğin odasına herkes hayran kalacak sana söyleyeyim canım ilk önce büyüüüük bir nazar boncuğu alıp as da kötü göze gelmeyin :)

merhaba annişler nasılsınız yahu ben 23+4 olmam lazım bugün ama 8 kilo aldım her geçen gün kilo alıyorum sanki kızlar bu kilo çok değilmi napacağım ben doktorda dikkatli ol dedi sadece istersen diyetisyene git dedi ama ben gitmedim benim gibi olan varmı? bbir de gün içerisinde çok koşturuyorum aslında yoğun tempolu bir işim var ama anlamadım. adliyede o duruşmadan bu duruşmaya koşturan ben değilmişim de akşama kadar yatıyormuşum gibi kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…