2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sennde durumun cok zormus...kotu bı surec..cogumz bu ugurda bazı acılar yasamıszzz ...cok guzel bıseye ulasmk ıcın bazı zorlukların yasanması gerekıyo belkıde...allah kımseye yoklugunu gostermesn...bızı tamamına erdrsn olmayanlarda nasıp etsn ıns...

Maşallah sıpaya annesi.Yarabbim şu netliğe bakın.İnşallah zaman çabucak geçerde o elleri ayakları şapur şupur öpüp koklarız.

Ayy içimden uzanip elini tutmak geldi oglusunun :)

Sağlıcakla kucağımıza alsakta öpüp koklasak ısırsak mıncırsak :)) allahım hepimize hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

selam kızlar öğlen yazmıştım mevlüte gidiyorum diye mevlütte karşımda bi kadın tanımıyorumda ama bakıp bakıp duruyo farkettim neyse mevlüt bitti onlar gitti yengem dedi kızım kalk bi yüzünü yıka dedi neden noldu falan dedim bizim o komşu çok baktı sana dedi farkettim bende ama bişey diyemedim dedim... meğersem kadının 6 7 aylık bebeği karnında ölmüş ay çok üzüldüm ya ama benimde hafif başım ağrıdı

Allah hepimizi nazarlardan korusun... Kayıp yaşamak çok zor Allah sabırlar versin ona da...

ayy senin oğluş sporcu olacak annesi pazulara bak maşallah güçlü bir çocuk olacak
canım öyle bir durumda derin bir nefes al ve felak-nas surelerini oku. en savunmasız güçsüz dönemlerimizdeyiz Rabbim nazardan korusun hepimizi.

gaviskon iç işe yarıyor

inşallah güçlü sağlıklı olur teyzesi anası gbi hastalıklı olmasın

kızlar birazdan 1 haftalık bebiş görmeye gideceğim daha şimdiden arkadaşımı görünce ağlarım gibime geliyor bakalım nasıl tutacam kendimi çok duygusalım zaten şu aralar hazır gözyaşlarım hemen akmaya,bebeği de çok merak ediyorum rabbim bize de bebeklerimizi kucaklarımıza sağ salim almayı nasip etsin ve bize de hayırlamaya gelsin eş dost...

slm güzeller
bugün kızımın karyolasını aldık cok sükür mothercaredan dolabı 3 hafta sonra gelicekmişş onu görmedik cok beğendim ama
içinin yatağının derdine düştüm simdii 70-1.40 varmı bilen netten falan bakınıyım dedim hangi sitelerde vardır canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…