- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.061
bizde ilk yıl hiç düşünmedik çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik 2. yıl başladık ama 4-5 ay denedik olmadı doktora gitmeye başladık tam o sırada babamı aniden kaybettim 56 yasındaydısonra kendime geleyim edeyim derken haziran oldu hala bebek yok doktor rahim filmi çekti tüplerimin 2side kapalı çıkmıştı laparoskopi oldum sonucunda ikisininde açık olduğu (rontgen çekerken kendimi kastığım için kapalı görünmüş)sadece birinin hafif kıvrımlı olduğu çıktı ortaya ama ameliyatta kan kaybından ölüodum 9da girdik aksam 6da ayıldım ki çok basit bi operasyon.neyse doktor dedi doğal yolla kalırsın sabredeceksin ii dedik geldik sonra kendiliğinden kaldım çok zor arayıp bulamamak Rabbim kimseye yaşatmasın haa bi de sağ taraftan kalırsan %95 dış gebe olursun dedi bebişte sağdan tutundumu kıvrımlı tüpümden bide onun stresi Rabbime hamd olsun kızım hala sağ tarafta kıpır kıpır çok çektik inşallah kucağımıza da alır sağ sağlim büyütürüz,Rabbim hepimizin meleğini korusun
Maşallah sıpaya annesi.Yarabbim şu netliğe bakın.İnşallah zaman çabucak geçerde o elleri ayakları şapur şupur öpüp koklarız.
Ayy içimden uzanip elini tutmak geldi oglusunun :)
selam kızlar öğlen yazmıştım mevlüte gidiyorum diye mevlütte karşımda bi kadın tanımıyorumda ama bakıp bakıp duruyo farkettim neyse mevlüt bitti onlar gitti yengem dedi kızım kalk bi yüzünü yıka dedi neden noldu falan dedim bizim o komşu çok baktı sana dedi farkettim bende ama bişey diyemedim dedim... meğersem kadının 6 7 aylık bebeği karnında ölmüş ay çok üzüldüm ya ama benimde hafif başım ağrıdı
ya kızlar ben gazdan ölücem sanırım...patlamak üzereyim,resmen kalbim sıkışıyor yaa
gaviskon iç işe yarıyor.
gaz yapacak bişey yemesem de aynı durum...göbek deliğim dümdüz oldu,sizin de öyle mi? sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi...oturduğum,yattığım yerden kalkamıyorum,sağa sola dönerken mahvoluyorum ahlaya vahlaya( ama hep gazdan..yemek yedim şimdi ölüyorummmmm
ayy senin oğluş sporcu olacak annesi pazulara
canım öyle bir durumda derin bir nefes al ve felak-nas surelerini oku. en savunmasız güçsüz dönemlerimizdeyiz Rabbim nazardan korusun hepimizi.selam kızlar öğlen yazmıştım mevlüte gidiyorum diye mevlütte karşımda bi kadın tanımıyorumda ama bakıp bakıp duruyo farkettim neyse mevlüt bitti onlar gitti yengem dedi kızım kalk bi yüzünü yıka dedi neden noldu falan dedim bizim o komşu çok baktı sana dedi farkettim bende ama bişey diyemedim dedim... meğersem kadının 6 7 aylık bebeği karnında ölmüş ay çok üzüldüm ya ama benimde hafif başım ağrıdı
maşallah bebişine ne kadar net çıkmış
Ayyyyyyyyyyy yerim onuuuuuuuuuuuuuu
gaviskon iç işe yarıyorya kızlar ben gazdan ölücem sanırım...patlamak üzereyim,resmen kalbim sıkışıyor yaa
gaz yapacak bişey yemesem de aynı durum...göbek deliğim dümdüz oldu,sizin de öyle mi? sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi...oturduğum,yattığım yerden kalkamıyorum,sağa sola dönerken mahvoluyorum ahlaya vahlaya( ama hep gazdan..yemek yedim şimdi ölüyorummmmm
ayy senin oğluş sporcu olacak annesi pazularabak maşallah güçlü bir çocuk olacak
canım öyle bir durumda derin bir nefes al ve felak-nas surelerini oku. en savunmasız güçsüz dönemlerimizdeyiz Rabbim nazardan korusun hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?