2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde aynı senin gibi canım, çok oturursam kuyruk sokumum ve belim inanılmaz ağrıyodu, kramp hiç olmadı bende, bugün kontrolüm vardı söyledim doktoruma magnezyum verdi, suda eriyenlerden, kullanmaya çalış yoksa bebek senin vucudundan alır, şimdi değil ama doğumdan sonra ileride problem çıkarır bu gibi şeyler dedi. Ha bide soda iç dedi, çok abartmadan :)

eğer hamileliğin zayıf olarak başladıysa aldığın kilo normal canım takma bence kafana ben 5 kilo aldım toplamda ama hamilelik öncesi tedavi ilaçlar ve sıgara bırakma sebebiyle zaten çok kilo almıştım:)

Ben de çok kilo aldım dün doktorum bebiş büyüyor dedi ben de hem kendi büyüyor hem de annesini büyütüyor dedim o da dedi ki her güzel şeyin bir bedeli vardır üzülme dedi canım benim

cnmn benı duygulandrdn benı....burdakı bebısler hepımızn...bı butun olduk artık..allahm hepımzn bebeklerını korusun kucagımıza almayı opmeyı koklamayı nasıp etsn ıns cnmmm

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bildiğin gibi bende tüp bebek yaptırdım.ama ben daha evlenmeden eşim bana doğal yolla çocuğunun olamayacağını söyledi.Askerdeyken beyin tümöründen 2 kez ameliyat olmuş ve kullandığı ilaçların yan etkisi olarak hormonları etkilenmiş.Ben bunu bile bile seve seve onunla evlenmeyi kabul ettim.Hatta ailem baştan beni vermek istemediler.Bir şekilde onlarıda ikna ettim.Birinci denememizde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kaybettim.İkinci deneme tutmADI.Üçüncü deneme çok şükürki 23. hafatamıza geldik.İnşallah hayırlısıyla, sağlıklı,sıhhatli kucağımıza aldığımızıda görürüz.Ama ne olursa olsun çocuğumuz olmasaydıda eşimi çooooook seviyorum.İyiki Allah'ım onu karşıma çıkarmış.İyiki onunla evlenmişim.Tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim.Allah ondan razı olsun.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmasin.

Ben çalışmıyorum ve 9 kilo aldım.Ben napıcam.Bakalım birdahaki kontrolde doktorum kilo konusunda ne diyecek.

Ben de çok kilo aldım dün doktorum bebiş büyüyor dedi ben de hem kendi büyüyor hem de annesini büyütüyor dedim o da dedi ki her güzel şeyin bir bedeli vardır üzülme dedi canım benim

Doktorun ne tatlıymış alnından öpesim geldi Benimki de kilo konusunda hiç yorum yapmıyor. Çünkü ben tombik hamile kaldım 4 kilo almışım şu ana kadar.

canım inşallah bebeğini kucağına aldığın an unutacaksın bütün yaşadıklarını.. Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun.. güzel günler bizi bekliyoorrr

canım ben daha hiç almadım ama ben bulantı ve kusmalardan 5 kilo verdim ilk 3 ay henüz verdiğim kiloyu aldım. üstüne almadım ama artık almaya başlamalıyım sanırım. eğer zayıf hamile kaldıysan ve uzun boyluysan birazda dikkat ederek kurtarırsın bence canım. olmadı doğumdan sonra bol bol emzirip veriririz kiloları hamileyken almak dert değil doğumdan sonra almamaya dikkat edelim doğumdan sonra alınan kiloyu vermek çok zormuş

bizde yaklaşık 6 ay bekledik nazlı kızımızı. hatta artık olmayacağına inanmıştık. önce ben gittim doktora hormon testleri yaptırmak istiyorum dediğimde evliliğimize çok uzun zaman olmadığı için yapmadı sadece süt hormonumu ne diyorlar ya ona baktı normal dedi gönderdi. kayıtlara da interfilite olarak geçmişlerdi yine de. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. doktorum da nevale hanım bize daha evvel gelmişsiniz böyle bir kayıt var dedi. ben size ne demiştim dedi bende kovuyordunuz nerdeyse deyince gülüştük ama rabbim her isteyene nasip etsin bizlerde sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım.

ya kızlar ben gazdan ölücem sanırım...patlamak üzereyim,resmen kalbim sıkışıyor yaa

gaz yapacak bişey yemesem de aynı durum...göbek deliğim dümdüz oldu,sizin de öyle mi? sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi...oturduğum,yattığım yerden kalkamıyorum,sağa sola dönerken mahvoluyorum ahlaya vahlaya( ama hep gazdan..yemek yedim şimdi ölüyorummmmm

Kızlar hepimiz bebeklerimize ne zorluklarla sahip olduk hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah... Biz de evlendikten sonra ben okuduğum için 8 ay bebek düşünemedik sonra karar verdik ve nihayet hemen hamile kaldım... Ama o bebeğimizi 9 haftalıkken kaybettik.. Onun üstüne bir de çok sevdiğim bir yakınımı da kaybettim toparlanmam kendime gelmem çok çok uzun sürdü ...Bütün bunlardan bi kaç hafta sonra kızkardeşim doğum yaptı oğlunu aldı kucağına pskilojim o kadar bozuktu ki ona sevinemedim bile ... Kardeşimle telefonda konuşurken onun adına mutluydum ama bir yandan da içim kan ağlıyordu o 3 aylık dönemi çok zor atlattım. Sonra yine denedik ve yine hamile kaldım çok şükür Allah kimseyi mahrum bırakmasın ... 10. haftaya gelene kadar eşimle hep buruktuk. Sanki her an bir şey olacakmış gibi, şimdi çok şükür 23. haftaya geldik tekmelerini de hissediyorum daha bu kadarcıkken bizi mutluluktan havalara uçuruyor inşallah vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alırız

Doktorun ne tatlıymış alnından öpesim geldi Benimki de kilo konusunda hiç yorum yapmıyor. Çünkü ben tombik hamile kaldım 4 kilo almışım şu ana kadar.

4ı7ydım en son 1 hfta once 52 olmustum....ben kndımı bıldm bılelı zayıfım...bakalm dogumdan snra kolay verıcekmıyım..50 kıloda olmk ıdeal bnm ıcn

Canım ayaklarını sıcak tut ve haftada bir kaç gün rezene iç ben içiyorum... Ve kesinlikle ılık su çok iyi geliyor bir bardak ılık su iç uzan rahatlarsın inşallah ... Ben de bilirim gaz sancısını bir gece gerçekten çok fena olmuştum karnımın şişliğinden yatamadım bile şimdi rahatım çok şükür ...

cnm bnm durumuma benzıyo..bn mayısta evlendmm hazıranda hamıle kaldım cnku hmen bebek ıstıyodmm..ama kalp atımı olusmadı ve kybettm bebegımı..o bnm ıcın bı yıkımdı...eger devm etse mart ayında dogmustu...bu arada ablamda hamıleydı erken dogum oldu cok zorluk cektı...onun karnı buyudkce ıcım burkuluyodu ....denemeye bsladık tekrardan...yıgenmm yenı dogmustu bn hamıle kaldım...aynı senn durum ılk zamnlar cok endıselndm hala korkulrm oluyo.ama bu zamana gldk sukur hergun dua edıyrm...kybettgm bebegm kardesne can verdı..allahm tamamına erdrsn yavrularımıza kavustrsn hepımızı

Canım ya ben de her sabah uyandığımda şükrediyorum ve bebeği olmayanlara isteyenlere dua ediyorum ve tabi ki bizim gibi kayıp yaşamış olanlara da ... Allah sabır versin ...

bizde ilk yıl hiç düşünmedik çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik 2. yıl başladık ama 4-5 ay denedik olmadı doktora gitmeye başladık tam o sırada babamı aniden kaybettim 56 yasındaydı sonra kendime geleyim edeyim derken haziran oldu hala bebek yok doktor rahim filmi çekti tüplerimin 2side kapalı çıkmıştı laparoskopi oldum sonucunda ikisininde açık olduğu (rontgen çekerken kendimi kastığım için kapalı görünmüş)sadece birinin hafif kıvrımlı olduğu çıktı ortaya ama ameliyatta kan kaybından ölüodum 9da girdik aksam 6da ayıldım ki çok basit bi operasyon.neyse doktor dedi doğal yolla kalırsın sabredeceksin ii dedik geldik sonra kendiliğinden kaldım çok zor arayıp bulamamak Rabbim kimseye yaşatmasın haa bi de sağ taraftan kalırsan %95 dış gebe olursun dedi bebişte sağdan tutundumu kıvrımlı tüpümden bide onun stresi Rabbime hamd olsun kızım hala sağ tarafta kıpır kıpır çok çektik inşallah kucağımıza da alır sağ sağlim büyütürüz,Rabbim hepimizin meleğini korusun

Kızlar benim mesaim bitti ben çıkıyorum artık hepinizi kocaman öpüyorum ... Karnımızdakilerin kıymetini bilelim böyle büyük bir mucize yaşadığımız için çok çok şanslıyız

canım ya ayaklarımı hep sıcak tutarım,çorapsız terliksiz gezmem..rezene de içiyorum arada,papatyada içiyorum..biraz rahatlatıyor ama sürekli oluyor bu durum ( çok fena yaa göğsüme kadar şişlik,dokununca bildiğin taş gibi..nefes alamıyorum....ben de yatamıyorum işte geceleri fln ama gündüz de oluyor artık

Canım ya ben de her sabah uyandığımda şükrediyorum ve bebeği olmayanlara isteyenlere dua ediyorum ve tabi ki bizim gibi kayıp yaşamış olanlara da ... Allah sabır versin ...

cnm bz melek annesıyız...bazen aklıma gldkce gozlerım dolar...acaba kızmıydı erkekmıydı falan boyle aklımdn gecr..suan cok mutluym allhm yıne nasıp ettı ama onun acısını hala yasarım..unutulmuyo her evlat farklı

canım geçen haftalarda benimde öleydi sonra birgün farkettim ki karnım yumaşadı ondan sonra rahatladım yemeği çok kaçırmadığım sürece sıkıntım olmuyo sanırım karnımız genişleyince rahatlıyoruz. çünkü içerisi kalabalık ve git gide büyüyo bebeği plasentası eşi amniyon sıvısı hergün hacimce çoğalıyorlar :)) hatta rahatladıktan sonra farkettim ki artık göbeğim var :) umarım en yakın zamanda sende rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…