- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.041
Ben çok oturursam oluyo canım yaaa. Dün çok oturdum, hiç uzanmadım. Akşam acıdan ağlıycaktım nerdeyse. Kramplarım yok çok şükür, vardı bir ara geçti. Bel ağrlarımda artış olursa ben de söyliyim doktoruma bakalım.
merhaba annişler nasılsınız yahu ben 23+4 olmam lazım bugün ama 8 kilo aldım her geçen gün kilo alıyorum sanki kızlar bu kilo çok değilmi napacağım ben doktorda dikkatli ol dedi sadece istersen diyetisyene git dedi ama ben gitmedim benim gibi olan varmı? bbir de gün içerisinde çok koşturuyorum aslında yoğun tempolu bir işim var ama anlamadım. adliyede o duruşmadan bu duruşmaya koşturan ben değilmişim de akşama kadar yatıyormuşum gibi kilo alıyorum
off hüngür hüngür ağlıyorumm ... o akadar korkmuştumkı bende bebeğim olmayacak diye6ay bebek dusunduk olmadı olmadı her reglı zamanı heycaanla bu sefer oldumu dıe heycanla beklerken hıc bır seferınde olmuyordu içime kurt dusmustu eşim ısrar ettım test yaptırması yonunde ,sonunda eşime test yaptırmıstık sonucunu ben almaya gıtmıstım tek basıma doktor asla normal yoldan cocugunuz olamaz sızın dedıgınde o haykırarak ağladıgımı doktorun odasından dısarı cıktıgımda yere yıgılıp ağladıgım dakıkaları hiç unutmuyorum eşimi arayısımı o çökusumuzu daha cok genctık ve bole olmamalıydı nedenler kafamda donuyordu benı neler beklıyordu korkmustum ben bunları yasıyamazdım gecen 6 ay umutler yaşıyacaklarım dönmüştü gözümde ....ve zaman ole bı sekılde geçtikiii biz tüp bebek yaptırdıkk 2ay ıcınde allahım kurban oldugum verdı ılk seferde yavrumu ama unutulmuyorr yaşananlarr ...şimdide ilk nefesin videosunu paylaşmışlar tüp bebek yaptıran bır aılenın ızlerken hungur hungur ağladımmm babanın ağlayışınaa kurban oldugum bıze bu guzel gunlerı yasatıyorrr inşallahh boylede guzel sonlanıırrrrr abbım bebeklerımızı korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allaha emanetttlerr ..ve k.k o kadar destek gordumkı dıer formlarda arkadaslara sonsuz tesekkurlerım var ve o gun bugundur buralardayım ıstee. ilk haftamızdan beride yol arkadaşlarım sizlersiniz güzelannelerr ve melekleriii ...
off hüngür hüngür ağlıyorumm ... o akadar korkmuştumkı bende bebeğim olmayacak diye6ay bebek dusunduk olmadı olmadı her reglı zamanı heycaanla bu sefer oldumu dıe heycanla beklerken hıc bır seferınde olmuyordu içime kurt dusmustu eşim ısrar ettım test yaptırması yonunde ,sonunda eşime test yaptırmıstık sonucunu ben almaya gıtmıstım tek basıma doktor asla normal yoldan cocugunuz olamaz sızın dedıgınde o haykırarak ağladıgımı doktorun odasından dısarı cıktıgımda yere yıgılıp ağladıgım dakıkaları hiç unutmuyorum eşimi arayısımı o çökusumuzu daha cok genctık ve bole olmamalıydı nedenler kafamda donuyordu benı neler beklıyordu korkmustum ben bunları yasıyamazdım gecen 6 ay umutler yaşıyacaklarım dönmüştü gözümde ....ve zaman ole bı sekılde geçtikiii biz tüp bebek yaptırdıkk 2ay ıcınde allahım kurban oldugum verdı ılk seferde yavrumu ama unutulmuyorr yaşananlarr ...şimdide ilk nefesin videosunu paylaşmışlar tüp bebek yaptıran bır aılenın ızlerken hungur hungur ağladımmm babanın ağlayışınaa kurban oldugum bıze bu guzel gunlerı yasatıyorrr inşallahh boylede guzel sonlanıırrrrr abbım bebeklerımızı korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allaha emanetttlerr ..ve k.k o kadar destek gordumkı dıer formlarda arkadaslara sonsuz tesekkurlerım var ve o gun bugundur buralardayım ıstee. ilk haftamızdan beride yol arkadaşlarım sizlersiniz güzelannelerr ve melekleriii ...
merhaba annişler nasılsınız yahu ben 23+4 olmam lazım bugün ama 8 kilo aldım her geçen gün kilo alıyorum sanki kızlar bu kilo çok değilmi napacağım ben doktorda dikkatli ol dedi sadece istersen diyetisyene git dedi ama ben gitmedim benim gibi olan varmı? bbir de gün içerisinde çok koşturuyorum aslında yoğun tempolu bir işim var ama anlamadım. adliyede o duruşmadan bu duruşmaya koşturan ben değilmişim de akşama kadar yatıyormuşum gibi kilo alıyorum
Ben de çok kilo aldım dün doktorum bebiş büyüyor dedi ben de hem kendi büyüyor hem de annesini büyütüyor dedim o da dedi ki her güzel şeyin bir bedeli vardır üzülme dedi canım benim
Doktorun ne tatlıymış alnından öpesim geldiBenimki de kilo konusunda hiç yorum yapmıyor. Çünkü ben tombik hamile kaldım 4 kilo almışım şu ana kadar.
ya kızlar ben gazdan ölücem sanırım...patlamak üzereyim,resmen kalbim sıkışıyor yaa
gaz yapacak bişey yemesem de aynı durum...göbek deliğim dümdüz oldu,sizin de öyle mi? sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi...oturduğum,yattığım yerden kalkamıyorum,sağa sola dönerken mahvoluyorum ahlaya vahlaya( ama hep gazdan..yemek yedim şimdi ölüyorummmmm
Kızlar hepimiz bebeklerimize ne zorluklarla sahip olduk hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah... Biz de evlendikten sonra ben okuduğum için 8 ay bebek düşünemedik sonra karar verdik ve nihayet hemen hamile kaldım... Ama o bebeğimizi 9 haftalıkken kaybettik.. Onun üstüne bir de çok sevdiğim bir yakınımı da kaybettim toparlanmam kendime gelmem çok çok uzun sürdü ...Bütün bunlardan bi kaç hafta sonra kızkardeşim doğum yaptı oğlunu aldı kucağına pskilojim o kadar bozuktu ki ona sevinemedim bile ... Kardeşimle telefonda konuşurken onun adına mutluydum ama bir yandan da içim kan ağlıyordu o 3 aylık dönemi çok zor atlattım. Sonra yine denedik ve yine hamile kaldım çok şükür Allah kimseyi mahrum bırakmasın ... 10. haftaya gelene kadar eşimle hep buruktuk. Sanki her an bir şey olacakmış gibi, şimdi çok şükür 23. haftaya geldik tekmelerini de hissediyorum daha bu kadarcıkken bizi mutluluktan havalara uçuruyor inşallah vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alırız
cnm bnm durumuma benzıyo..bn mayısta evlendmm hazıranda hamıle kaldım cnku hmen bebek ıstıyodmm..ama kalp atımı olusmadı ve kybettm bebegımı..o bnm ıcın bı yıkımdı...eger devm etse mart ayında dogmustu...bu arada ablamda hamıleydı erken dogum oldu cok zorluk cektı...onun karnı buyudkce ıcım burkuluyodu ....denemeye bsladık tekrardan...yıgenmm yenı dogmustu bn hamıle kaldım...aynı senn durum ılk zamnlar cok endıselndm hala korkulrm oluyo.ama bu zamana gldk sukur hergun dua edıyrm...kybettgm bebegm kardesne can verdı..allahm tamamına erdrsn yavrularımıza kavustrsn hepımızı
Canım ayaklarını sıcak tut ve haftada bir kaç gün rezene iç ben içiyorum... Ve kesinlikle ılık su çok iyi geliyor bir bardak ılık su iç uzan rahatlarsın inşallah ... Ben de bilirim gaz sancısını bir gece gerçekten çok fena olmuştum karnımın şişliğinden yatamadım bileşimdi rahatım çok şükür ...
Canım ya ben de her sabah uyandığımda şükrediyorum ve bebeği olmayanlara isteyenlere dua ediyorum ve tabi ki bizim gibi kayıp yaşamış olanlara da ... Allah sabır versin ...
canım ya ayaklarımı hep sıcak tutarım,çorapsız terliksiz gezmem..rezene de içiyorum arada,papatyada içiyorum..biraz rahatlatıyor ama sürekli oluyor bu durum( çok fena yaa göğsüme kadar şişlik,dokununca bildiğin taş gibi..nefes alamıyorum....ben de yatamıyorum işte geceleri fln ama gündüz de oluyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?