2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah gitti gidiyora bakabilirsin canım 60x120 ve 70x130 görmüştüm ama 140 hatırlamıyorum bi bak istersen

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah gitti gidiyora bakabilirsin canım 60x120 ve 70x130 görmüştüm ama 140 hatırlamıyorum bi bak istersen

sağol canımcım ....
bendde bakıyorum hep 60-120 70-1.30 nolcak bilmiyom mothercareda vardı ama cok pahalı geldi fiyatııı :44:standart bi boyut diil sanırım yinede bi bakıyım gitti gidiyora saol tatlım

Tecrübeli annelere sormak istiyorum ben kızıma çok güzel bir set aldım hastane çıkışı 10lu bayada para verdim..Ama 50 cm yazıyor yani 0 aylık bebişim içinde yüzmesin istedim ama acaba deiştirip büyüğünümü alsam varsa yani bebek 50cm den uzun doğarsa napıcam ya olmazsa mesela 56 cm doğdu ki dogarda yani bende babasıda uzunuz alırken düşünemedim kafama takıldı şimdideee:26: ne dersiniz???:26::26::26:

hayrlı akşamlar kızlar..
bugün sonunda tetaos aşısını oldum...bi kaç saat bişey yoktu şimdi kolum şişti ve kızardı ( benim kolumu böyle yapan aşı minik bebeğime kimbilir nasıl bi etki yaptı..Rabbim cümlesininki ile korusun(amin) hiç yaptırmıcaktım ama dr.un bişey olursa kendini suçlarsın sonra demesi yüzünden yaptırdım...şimdi endişe içindeyim allaha emanet kuzular...

dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim. nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.

geçmişler olsun canım kıyamam...Allahım korusun sizi.. çok üzüldüm

Ay canım çok gecmis olsun umarım bişey yoktur tedbir amaçlı bir doktora görünseydin keske ben çok üzüldüm şimdi

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişinede çok yorulmamaya çalış

valla bir saat evvel oldu olay ama birşey olmamıştır diye ümit ediyorum sadece tansiyonum düşük farkındayım. bacaklarımda bi titreme var.

amin canım amin hepimizi. resmen şoktayım halen.

geçmiş olsun çok üzüldüm bu gün top oynayan çocukların arasından geçtim vallahi aklıma gelmedi değil şu top bi karnıma gelirse ne olur diye tüh sana nasib oldu inşallah bir daha böyle kazalara gelmezsin gözü olanında gözü çıksın

Allah allaaaaah geçmiş olsun canım dikkat et. Bi de doktoruna bi görün bence.

Maasallah melege... Resmi gordugumden beri yuzumdeki gulumsemeyi atamadim, allahda onu hep guldurun bahtini acik etsin :)

Canim sirtina kramp girmisse gece oyle agir bir sanci hissetmissindir. Bende gecen gece acaip bir agri ile uyandim kipirdayamdim, tam olarak neresinin agridiginida bilemedim panik yaptim. Sanci az yavaslayinca anladim sirtimda kramp var, sonra gevseyince nefes alabildim.

Banyoda nasil dustun :s Allah korumus, cok gecmis olsun. Korkmussundur sen simdi, ayran falan ic, ayaklarini havaya kaldirip yat sakince muzik dinle eger agrin sizin yoksa...

REdcim cok gecmis olsun,sana nöbetim tutturuyorlar anlamadım,üzüldüm CANIM .acisi bir yandan yaşadığın bebegimebisey olmasin korkusu bir yandan, elemtere fiş kem gözlere şiş....

Kizlar birsey soracgm hamilelikten midir bilmiyorum sol kolum bilegim ozelleklede bas parmagim cok agriyor ve uyusuyor bisey tutarken elimden dusuruyorum bir kac gundur cok kotu boyle birsey yasayan varmi aranizda

canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm inan gece falan sancı ağrı hissedersen muhakkak git doktora.inşallah şimdi iyisindir Allah korumuş dikkat etmeye çalış okulda evde yerleri sildiğinde banyoda falan. nazar değmiştir kuzum yaaa bir nazar duası oku kendine

Canım çok geçmiş olsun.Bence bir doktora görün için rahatlar.Bak ben merak ettim.Ağrın devam etsede etmesede lütfen bir doktora görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…