2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun ve Allahım beterinden sakınsın.. Bol bol ayetel kürsi-nas ve felak oku. İster istemez göze geliyoz aman kızlar dikkat.

gecmıs olsun canım....allah korumus senıde bebegınıde nazara geldın bencede...dua oku bol bol...ıyıce dnlen..kendıne dıkkat ett

Günaydınnn kızlarrrr, dün yaptığım keçe çalışmamı sizlerle paylaşacağım birazdann bulutta yaptım ama o yarım altında yazı olacak bittikten sonra onuda paylaşırım..

Narincim dün çarşıya çıktım çiçek ızgara pasajında metresi 5 tl idi bissürü keçe aldım geldim akşam büyük zevkle yapmaya başladım..

canım benim yaaa çok teşekkür ederim.. evet şekilelri oldukça basitti akşam denedim ve sanırım yaptımm allah razı olsun canımm haklısın nazar boncuğu hiç aklıma gelmemişti olmadı onuda keçeden yaparız

RED cim snaada çokkk geçmiş olsun valla nazarın gelmişsin senn.. ALLAH beterinden korusun sizleri

Son düzenleme:

cnm cokkkk gecmis olsun valla iyiki esinin yanindaymis...zaten artik tek oldugunuzda banyo yapmayin diolar demek haklilar allah korusun....sen yinede doktora git bence icin rahat etsin bizede haber ver...

evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarım odanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş

hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadı mobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk

Kizlar birsey soracgm hamilelikten midir bilmiyorum sol kolum bilegim ozelleklede bas parmagim cok agriyor ve uyusuyor bisey tutarken elimden dusuruyorum bir kac gundur cok kotu boyle birsey yasayan varmi aranizda

o bende ara ara olur canım boynumda düzleşme var oyüzdenn oluyor.. masa başı çalışıyorsan yada eğilerekk bu sorun yaşanıyor maalesef

Günaydın canlarımmmm herkese hayırlı cumalar ve şimdiden mutlu hafta sonları

Canım çok geçmiş olsun eşinin dediği doğru nazar değmiş olabilir kendine dikkat et. İyi ki evde yalnız değilmişsin ben de korkuyorum yalnızken banyoya girmeye tansiyonlarımız düşük Allah korusun.

Bende Bebeğimin Odası İçin Keçeden Süs Yapmaya Çalıştım Bİrazcık
Eki Görüntüle 689180

Eline sağlık canım çok sevimliler :)

Çok güzel olmuş tatlım ya maşallah Eşindeki yaratıcılık sınır tanımıyor ağaç ve kuşlar harika fikir. Kızın çok şanslı gerçekten

günaydın kızımın teyzoşları. bu sabah uyandığımda göbüşümü biraz daha içeri kaçmış gördüm şaşkınım. dün doktorda canımı sıktı.dünden beride benim moralimin bozuk olduğunu hisseden bebeğim hareket etmiyor. bebeğinin ac si 2 hafta geriden gelen var mı? ac karın çevresi genişliğiymiş

Saol canım benim vallahi dün akşammm o fikri söylerken bile çocuk gibi mutlu oluyor ki benimde çok hoşuma gitti değişik bir fikir gerçekten :) kızımız neler yaptırtıyor bizlere

Canım siz karı koca ne kadar yaratıcı bir çiftsiniz yaa maşallah diyorum,ellerinize sağlık

canım benim senin aklın şimdi hep orda öyle olduğu için sanada öyle geliyor olabilir. bence göbişine çok yakılma lütfen kendini etkiliyorsun bebişinde üzülücek..

ayy cnm yaa çok geçmiş olsun Allahım korusun seni ve bebişini inşallah,sancın devam ederse bi doktora görün içindeki endişeyi yüreğimde hissettim(

cnm süpersiniz maşallah çok güzel olmuşşş:)

BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZLAR

Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…