2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bozma moralini, ben her sabah göbeğim içe kaçmış uyanıyorum, kahvaltıdan sonra vitaminlerimide içince anca hamile göbüşü oluyo Sende şimdi yapmadıysan güzelce kahvaltını yap, güzel şeyler düşün, AC yi ilk defa dudydum benim test kağıdımda 181 yazıyo şimdi baktımda. Hem bak gelişim tablosu bölümünde demişsin ince belli bişi olcak demekki senin gibi, çok çok riskli önemli bişey olsa doktor derdi zaten..

Saol canım :)))

çok geçmiş olsun ikisinin peşpeşe gelmeside ayrıca bı şanssızlık ama bu haftalarda amniyon sıvımız fazla bebeklerımızı darbelere karşı koruyo hava yastığı gibi ama yınede git bı doktoruna görünkü için rahat etsin nazar boncugunuda üzerinden ayırma

Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.

Çok geçmiş olsun inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin içini ferah tut

mmlkk
sabah sabah unuttuğumu zannettiğim şeylerin aslında hala bugün yaşamış gibi aklımda olduğunu farkettirdin bana
doktorun normal yolla imkansız ama Allah'tan ümit kesilmez deyişi ve yaşadığım anlatılamaz hayal kırıklığı. hergün vurulan iğneler, işyerine binbir yalanla gidilen hergünkü randevular, test yapınca geçmek bilmeyen dakikalar, ikinci test,üçüncü test, kalp atışı derken her seferinde ağlayarak gittim memorialin yolunu.
her dakika dua ederdim
"Rabbime zor yok ki" " O istese imkansızı bile gerçek kılmak onun için bir saniyelik iş" "O ol dedikten sonra olmayacak ne var" "Bütün dünyadaki doktorlar birleşip imkansız dese kaç yazar, Allah istesin, bizi layık görsün yeter ki" hep bu laflar vardı ağzımda.
Rabbime binlerce şükürler olsun. Hiçbirimizin hayallerini yarım bırakmasın inşallah.
şu an ağlayarak yazııyorum bunları.
sonunda bize yaşattığı öyle büyük bir mutluluk ki Rabbimin
geçti gitti işte diyorum
kaderimizde bunu yaşamak varmış
kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
çok şükür,
binlerce, milyonlarca kez

Ben varımmm ben varım canım seninle günlerimiz bile aynı bu kadar olur :) Benim kızım da sıska Doktorum bu konuda endişelenmemize gerek yok dedi en son ayrıntılı ultrasonda da karın bölgesi 20 haftalık görünüyordu. Onun öncesinde de boyu önden gitmesine rağmen göbişi geriden geliyordu. Ayrıntılı ultrason yaptırdıysan iç organlarda sorun yoksa korkma.

canım bende dün ordaydım:)) parça parça satıyolar ya bende dün onlardan aldım kalın olanlardan renk renk, bir de kozahanın yanında bi pasaj var ordada bu tarz şeyler satılıyo aklında olsun. keçeci ağustos anneleri olduk vallahi bende bugün balıyacam yapmaya bakalım becerebilcem mi.

RED çok geçmiş olsun. doktora gitmekle iyi yapıyorsun.
inşallah güzel haberlerle gel de hepimizin içi rahatlasın.

cucu istanbuldaysan eğer bu özel ölçülü bebek yataklarını modokodaki her bebek mağazasından temin edebilrsin cnm. onların çalıştıkları yatak firmaları var ve her ebatta yatak alabilirsin ordan.

hayatımsın
eşinin fikrine ba yıl dımmmmm
çalabilir miyimmmmmm

Rabbimize hamd olsun Allahım tamamına erdirsin hayırla büyütmeyi nasip etsin

günaydınnn annişlerr
hayırlı cumalar
redciğim çokkk geçmiş olsunn Allah korumuş sizi..
Allah hiçkimseyi korktuğuna uğratmasın

ahh canım saol yaa gerçekten içimi rahatlattın.sabahleyin bile mutsuz uyandım bu sebepten. Napsak ta büyüse bu bebişler. Artık balık hapını hergün yutsam mı diyorum haftada 1-2 kez yutuyordum. şu bebişleri etli butlu olan anneler siz hergün neler yiyorsunuz?

Kızlar burda bir luboyf arkadaşımız vardı kuzey afrikada mı ne yaşıyordu. Ondan haberi olan var mı? Uzun zamandır ben göremiyorum

aaaaa ne güzel topiğimizden buluşamasakta aynı yerlere gidip aynı yerlere basıyoruz hmmm doğru canım orası hiç aklıma gelmedi.. annem çiçek pasajını tarif edince soluğu orda aldım.. çok güzeller ya renkler cıvıl cıvıll.. becerirsin canım insanda bi heves oluo. sabahı işe gelmicek olsaydım sabaha kadar oturup yapmak isterdim

Günaydın yol arkadaşlarım;

Bugün hava çok güzel Ankara'da. Masamın üzerine güneş yansırken çok daha mutlu oluyorum.Kapalı havalardan sıkıldık artık.

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum canlarım

Kızlar burda bir luboyf arkadaşımız vardı kuzey afrikada mı ne yaşıyordu. Ondan haberi olan var mı? Uzun zamandır ben göremiyorum

Türkiye' ye gelecekti sanırım canım izin almıştı o yüzden yok.

Vallahi ne yapsak ben de bilmiyorum o kadar da besleyici şeyler yemeye dikkat ediyorum cevizim bademim eksik olmaz işyerinde durmadan atıştırıyorum ama yok işte bebişim sıska. İnşallah alır bundan sonra 2 gecedir ben de kızımla konuşuyodum annecim ben senin için yemek yiyorum güzelce doyur karnını şişmanla biraz diye Aynı durumdaymışız aklım hep bebeğimin göbek çapında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…