- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.121
günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.
günaydın kızımın teyzoşları. bu sabah uyandığımda göbüşümü biraz daha içeri kaçmış gördüm şaşkınım. dün doktorda canımı sıktı.dünden beride benim moralimin bozuk olduğunu hisseden bebeğim hareket etmiyor. bebeğinin ac si 2 hafta geriden gelen var mı? ac karın çevresi genişliğiymiş
ayy cnm yaa çok geçmiş olsun Allahım korusun seni ve bebişini inşallah,sancın devam ederse bi doktora görün içindeki endişeyi yüreğimde hissettim(
cnm süpersiniz maşallah çok güzel olmuşşş:)
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim.nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.
Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.
Günaydın canlar;
günaydın kızımın teyzoşları. bu sabah uyandığımda göbüşümü biraz daha içeri kaçmış gördüm şaşkınım. dün doktorda canımı sıktı.dünden beride benim moralimin bozuk olduğunu hisseden bebeğim hareket etmiyor. bebeğinin ac si 2 hafta geriden gelen var mı? ac karın çevresi genişliğiymiş
Günaydınnn kızlarrrr, dün yaptığım keçe çalışmamı sizlerle paylaşacağım birazdannbulutta yaptım ama o yarım altında yazı olacak bittikten sonra onuda paylaşırım..
Narincim dün çarşıya çıktım çiçek ızgara pasajında metresi 5 tl idi bissürü keçe aldım geldimakşam büyük zevkle yapmaya başladım..
slm güzeller
bugün kızımın karyolasını aldık cok sükür mothercaredan dolabı 3 hafta sonra gelicekmişş onu görmedik cok beğendim ama
içinin yatağının derdine düştüm simdii 70-1.40 varmı bilen netten falan bakınıyım dedim hangi sitelerde vardır canlarımmm
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş yabana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
mmlkk
sabah sabah unuttuğumu zannettiğim şeylerin aslında hala bugün yaşamış gibi aklımda olduğunu farkettirdin bana
doktorun normal yolla imkansız ama Allah'tan ümit kesilmez deyişi ve yaşadığım anlatılamaz hayal kırıklığı. hergün vurulan iğneler, işyerine binbir yalanla gidilen hergünkü randevular, test yapınca geçmek bilmeyen dakikalar, ikinci test,üçüncü test, kalp atışı derken her seferinde ağlayarak gittim memorialin yolunu.
her dakika dua ederdim
"Rabbime zor yok ki" " O istese imkansızı bile gerçek kılmak onun için bir saniyelik iş" "O ol dedikten sonra olmayacak ne var" "Bütün dünyadaki doktorlar birleşip imkansız dese kaç yazar, Allah istesin, bizi layık görsün yeter ki" hep bu laflar vardı ağzımda.
Rabbime binlerce şükürler olsun. Hiçbirimizin hayallerini yarım bırakmasın inşallah.
şu an ağlayarak yazııyorum bunları.
sonunda bize yaşattığı öyle büyük bir mutluluk ki Rabbimin
geçti gitti işte diyorum
kaderimizde bunu yaşamak varmış
kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
çok şükür,
binlerce, milyonlarca kez
Günaydın canlar;
ben varımmm ben varım canım seninle günlerimiz bile aynı bu kadar olur :) benim kızım da sıskaDoktorum bu konuda endişelenmemize gerek yok dedi en son ayrıntılı ultrasonda da karın bölgesi 20 haftalık görünüyordu. Onun öncesinde de boyu önden gitmesine rağmen göbişi geriden geliyordu. Ayrıntılı ultrason yaptırdıysan iç organlarda sorun yoksa korkma.
canım bende dün ordaydım:)) parça parça satıyolar ya bende dün onlardan aldım kalın olanlardan renk renk, bir de kozahanın yanında bi pasaj var ordada bu tarz şeyler satılıyo aklında olsun. keçeci ağustos anneleri olduk vallahibende bugün balıyacam yapmaya bakalım becerebilcem mi.
Kızlar burda bir luboyf arkadaşımız vardı kuzey afrikada mı ne yaşıyordu. Ondan haberi olan var mı? Uzun zamandır ben göremiyorum
ahh canım saol yaa gerçekten içimi rahatlattın.sabahleyin bile mutsuz uyandım bu sebepten. Napsak ta büyüse bu bebişler. Artık balık hapını hergün yutsam mı diyorum haftada 1-2 kez yutuyordum. şu bebişleri etli butlu olan anneler siz hergün neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?