2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al benden de o kadar canım. annem bizim zamanımızda böyle ultrason falan yoktu ne kadar güzelmiş ne bacak boyu bilirdik ne cinsiyet ne karın çapı, devir kötü dedi. haklı kadın çok bilmek iyi değilmilş

tabikide çalabilrsin canım yaaa... sizlerle paylaşıyorum fikir olur belki diye yoksa hayattaaa paylaşmammm odamızı tanıdıklara göstermek istemiyoruz eşim hatta sen gelene hayır diyemezsin yüzün tutmaz kapıyı kitlerim diyo ama burda sizlerle paylaşmak fikir alışverişi yapmayı çok seviyorummm

Günaydınlarrrrr
Oku oku bitmiyo bu geçmiş ya

Kızlar şeker yüklememi yaptırdım.Sabah 9 da kan verdim sonra 50gr glikoz içtim 10:15 de bidaha vericem umarım yüksek çıkmaz...

kızlarr nette araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. Deli olacağım. dün meltem mobilyaya uğradık. orda vardı ama adam 1 ay sonra gelir sipariş verirseniz dedi. oda bize uzun geldi.. istediğim model şimdi sadece duvara monte ediliyor uzun boru duvarın ortasına tülü ona takıyorsunuz.. öyle yuvarlak cibinlik teli tarzında değil yani. mutlaka göreniniz olmuştur.. nette öyle denk gelir bulursanız bana adresinin verir misiniz??

Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.

redciğim dün akşam başına geleni okuduğumdan beri hep aklımdasın keşke ihmal etmese de dr a gitse diye düşünürken gidiyormuşsun inş sorun çıkmaz merakla sonucu bekliyorum canım çok geçmiş olsun.

gunaydın kızlarrr....guzel bı gun olsun ıns hepımız ıcın....dokuzaycım bebegın saglıklıysa ıc organlarında allah esırgesn bı sorun yoksa bnce korkma ...zaten ılerleyen aylarda yerlerı daraldıgı ıcın gelısımlerınde bı gerıleme oluyomus 1-2 hfta gerıye dusebılıyomus...ılerden gıtmesı smdılık bı olcu degıl dıyo bnm doktorumm.kendını kasma bebısınde bslasın pıt pıtlamaya :) REDCIM HAYIRLI HABERLERLE GEL DOKTORA GITTIGN IYI OLMUS ICIN RAHATLAR BEKLIYORUZ CANIM...NAZAR BONCUGUNUDA USTUNDEN EKSIK ETME

Canım çok geçmiş olsun yaaa Nazar duası filan oku. Doktora gidecekmişsin sanırım, hadi hayırlı haberlerle dön.

Çok şirin olmuş yaaa. Eşindeki fikir de süper yalnız. Hasır konseptinize de bayıldım canım:)) Ellerinize, emeğinize sağlık..

Ben de diyordum artık ince bel insan kalmadı. Şu düşük bel pantolonlar herkesi düz belli yaptı. Bu sabah bir de ne göreyim dünyaya ince belli, narin bir bebek gelecekmiş. Annesi de bu duruma üzülüyormuş. Benim bebişimle seninkinin karın çapını değiş tokuş edelim mi? Ben ince belli olmasını istiyorum da:))

O değil de kendini üzdüğün şeye bak canım yaa. Sağlıksız olsa doktorun söylerdi sana. Önlem alırdı. Şuan vücutlarının çok oransız olduğu bir dönem zaten. Kiminde kafa küçük, kiminde büyük, kiminde karın bölgesi küçük. Hep doğal şeyler bunlar. Son aylara doğru orantı kazanacaklar

Herkese günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnn Cuma geldi hadi gözünüz aydın canlarım.

gecen gun benmde aklıma geldı luboyf uzun zmandır yok......cnm zayıf cocuklar daha cabuk buyur ....bn 2 kılo dogmusum ama 2 ay snra bogum bogum etmıs her tarafım :)..onemlı olan saglıklı dogmaları kılo alırlar nasılsa...vla herseyı bılmekte ıyı degıl gercekten ınsanı strese sokuyo...

Günaydın canım,hayırlı cumalar,yanlış anlamadıysam bebeğin tüp bebek ve memorialde mi oldu tedavin?bizimde Memorial :) aynı zamanda aynı yerdemiymişiz?

dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim kızlar,gerçekten de onu görünce sarıldık sımsıkı ve ağladık çünkü benim bu bebişe sahip olmak için kaç senedir ne çektiğimi biliyor ve çok ediyordu kendi de doğum yapınca işte ne bilim ikimiz de koptuk bir anda...

ama bebişi görmeniz lazımdı arkadaşlar,neredeyse saçına toka takılacak kadar saçı vardı miniğin,kaşık kadar suratı,miniick elleri ayakları,küçücük bedeni...allahım resmen kendimi hayal ettim bebeğimi tutarken,giydirirken,yıkarken falan,ama inanın endişe ettim çok minik olacaklar ben nasıl baş edeceğim ya bir zarar verirsem diye düşünmekten de kendi,mi alamadım doğrusu.ama annelik içgüdüsü ile hareket edeceğiz sanırım, allah yardım eder yahu...

bu arada hafta sonu geliyor yaşasın bugün cumaaaaaa

Günaydın kızlar;
Herkese güzel bir gün diliyorum. ve Yaşasın CUMAAAA!!!
Biz bugün annemlere gidiyoruz. Yarın da annemi alıp memlekete akrabaları ziyarete gideceğiz. Ahhhhh bu adetler. Düğünden beri hiç görüşmedik. Hepsine gidip el öpmek gerekiyormuş. Güzel adetlerimizi seviyorum ama böyle zora koşanları sırf adeti yapmıyor diye dedikodu olur diye o adeti gerçekleştirmek için çırpınıp başkalarının kalbini dahi kırmayı göze alanları anlamıyorum. Bunlardan biri benim annem. Düğünde bu adetler yüzünden çok sıkıntı çektim. Çocuk doğunca yok şu yapılacak yok bebek götürülecek lafları yapmasın diye ne söylesem şimdiden diye düşünüp duruyorum.

Cibinlik + Cibinlik Demiri - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik şekercim burda var. Bi bak istersen.

günaydın fıstık anneler kazasız belasız güzel bir gün geçirelim inş

Kizlar ben sancıdan oluyorum bir damla uyku uyumadım bu enfeksiyon beni mahvetti . Ne olur ilaç dısında sancımı kesecek bı şey söyleyin

canım ihlamur içsen bir bardak doğal bulabiliyorsan demleyip iyi geliyor. bol su içmekten başka çare yok inanki bende olduğun daher yarım saatte bir koca bardak su içtim tabi aynı hızla tuvalate çıkıyordum ama şükür rahatlatıyordu.ilaç kullanıyor musun bilmiyorum ama çok kötü olursan git doktora

canımcım üzme lütfen kendini ahh o bebişler doğunca nasıl hızla kilo alıyor bir bilsen benim arkadaşım normal doğum istiyordu sırf o yüzden bebiş zayıf olsun diye dua ediyordu istediği gibide oldu bebek 2800 doğdu ama inan 40ı çıkarken bebeği görsen tanıyamazdın kimi böyle istiyordu zayıflık problem değil Allah sağlık vrrsin. ama illa ki kilo alsın bebiş diyorsan haşlanmış patataes ye bak nasıl tombul oluyor karnında

Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.

canım güzel haberlerle gel inş inan tanımıyorum ama aklımdasın dikkat et kendine

çok güzel olmuş hepsi çok şeker yaaa güle güle uyusn eğlendin bebişin

Cibinlik bana da lazım yaaa. Hani şu tavandan yere kadar olanlar var ya ben de onları beğeniyorum ama ikea harici rastlamadım. İkeadakinin renkleri de bana uymuyor. Ben de bakınıyorum canım rastlarsam söylerim sana.

Canım ben de çok kilolu doğmuşum ama, çocukluğum çok zayıf geçti. Hatta büyüyünce de çok zayıftım. Kilo alabilmek için gece yatarken yemek yiyordum. Sabahları çikolata, cips, kola filan alıyordum kilo yapar diye Küçükken zayıflıktan verem oldum ve atlattım çok şükür. Çok iştahsızdım. Annem zorla besliyodu. Önemli olan kilolu doğmak değil, sağlıklı doğmak. Burdaki kızlar boşuna üzüyolar kendilerini.

çok güzel bir duygu ama inan o korku bende de var. arkadaşım 8 aylık doğum yaptı bebeği minnacıktı inan korkmuştum nasıl ben böyle minik olursa bakacağım diye hala da aklıma gelince endişe ediyorum ama çok güzel bakacağız inş

canımcımm çok teşekkür ederim ya.. ama benim üstediğim böyle birşey değil ( ahşaptan sadece boru yatakla bi bağlantısı olmayandan resimdeki gibi arıyorum

canımcım helenas arkadaşımız bi nik verdi senin istediğin tarz var sanırım orda.. tülünü annem dikecek bi ahşap borusunu bulabilsem.. dün çarşıyı gezdik ahşap oymacıları biri yapıyomuş sadece oda bi müşteriye gitmiş gelcek dediler. oyalandık gittik. dükkanı kapatıyorlar dedik böyle böyle adam parmağını kopartmış arkadaşalrını dükkanı kapıyormuş.. pöfff dedim böyle şansaa

kızlarrr benim zeynebimin yarın kreşte gösterisi var kutlu doğum haftası münasebetiyle
gelinlik giyecek sonra kelebek olacak şiir okuycak çoookk heyecanlıyım saçlarını yaptırcam toka falan bakıyorum şimdii
akşam gelinliğini giydii cadııı diyoki ben aşkıma gidiyorummm hadi ağlayın arkamdaaann babasıyla bennim gözlerim dolduuu
kız annesi olmakk zorrrr

hayatımsın senin dediğin o cibinlik borularını biliyorum.
meltem mobilyada var.
ben üçlüsünü istiyorum. belki görmüşsündür orda. adama söylediğimde takım alacağınız için hediye yaparım ama tek isteyenler olunca sırf almasınlar diye 300-400 fiyat veriyorum demişti
uğraştığımıza değmiyor çünkü demişti.
sen yatak odası alacak mısın canım
eğer alacaksan mağazaya fotosunu gösterip iste
ben isticem çünkü

Günaydın canım,hayırlı cumalar,yanlış anlamadıysam bebeğin tüp bebek ve memorialde mi oldu tedavin?bizimde Memorial :) aynı zamanda aynı yerdemiymişiz?
evet memorial nur hanım
sen de mi aynı zamanda yaptırdın

Cibinlik bana da lazım yaaa. Hani şu tavandan yere kadar olanlar var ya ben de onları beğeniyorum ama ikea harici rastlamadım. İkeadakinin renkleri de bana uymuyor. Ben de bakınıyorum canım rastlarsam söylerim sana.

arasta senin istediğin cibinlik english home da var
bir bak istersen

ayyy hele zilliye bak sen aşkına gidiomuş:)) geçenlerde bi arkadası eşime demiş kızın olacakmış oğluma alırım die dio oğlanda yanında sarı bişe nasıl sinir oldum dio kıskanmış:)çok zor kız anne babası olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…