- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.141
Türkiye' ye gelecekti sanırım canım izin almıştı o yüzden yok.
Vallahi ne yapsak ben de bilmiyorum o kadar da besleyici şeyler yemeye dikkat ediyorum cevizim bademim eksik olmaz işyerinde durmadan atıştırıyorum ama yok işte bebişim sıska. İnşallah alır bundan sonra 2 gecedir ben de kızımla konuşuyodum annecim ben senin için yemek yiyorum güzelce doyur karnını şişmanla biraz diyeAynı durumdaymışız aklım hep bebeğimin göbek çapında :)
RED çok geçmiş olsun. doktora gitmekle iyi yapıyorsun.
inşallah güzel haberlerle gel de hepimizin içi rahatlasın.
cucu istanbuldaysan eğer bu özel ölçülü bebek yataklarını modokodaki her bebek mağazasından temin edebilrsin cnm. onların çalıştıkları yatak firmaları var ve her ebatta yatak alabilirsin ordan.
hayatımsın
eşinin fikrine ba yıl dımmmmm
çalabilir miyimmmmmm
Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.
dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim.nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
günaydın kızımın teyzoşları. bu sabah uyandığımda göbüşümü biraz daha içeri kaçmış gördüm şaşkınım. dün doktorda canımı sıktı.dünden beride benim moralimin bozuk olduğunu hisseden bebeğim hareket etmiyor. bebeğinin ac si 2 hafta geriden gelen var mı? ac karın çevresi genişliğiymiş
Türkiye' ye gelecekti sanırım canım izin almıştı o yüzden yok.
Vallahi ne yapsak ben de bilmiyorum o kadar da besleyici şeyler yemeye dikkat ediyorum cevizim bademim eksik olmaz işyerinde durmadan atıştırıyorum ama yok işte bebişim sıska. İnşallah alır bundan sonra 2 gecedir ben de kızımla konuşuyodum annecim ben senin için yemek yiyorum güzelce doyur karnını şişmanla biraz diyeAynı durumdaymışız aklım hep bebeğimin göbek çapında :)
Günaydın canım,hayırlı cumalar,yanlış anlamadıysam bebeğin tüp bebek ve memorialde mi oldu tedavin?bizimde Memorial :) aynı zamanda aynı yerdemiymişiz?mmlkk
sabah sabah unuttuğumu zannettiğim şeylerin aslında hala bugün yaşamış gibi aklımda olduğunu farkettirdin bana
doktorun normal yolla imkansız ama Allah'tan ümit kesilmez deyişi ve yaşadığım anlatılamaz hayal kırıklığı. hergün vurulan iğneler, işyerine binbir yalanla gidilen hergünkü randevular, test yapınca geçmek bilmeyen dakikalar, ikinci test,üçüncü test, kalp atışı derken her seferinde ağlayarak gittim memorialin yolunu.
her dakika dua ederdim
"Rabbime zor yok ki" " O istese imkansızı bile gerçek kılmak onun için bir saniyelik iş" "O ol dedikten sonra olmayacak ne var" "Bütün dünyadaki doktorlar birleşip imkansız dese kaç yazar, Allah istesin, bizi layık görsün yeter ki" hep bu laflar vardı ağzımda.
Rabbime binlerce şükürler olsun. Hiçbirimizin hayallerini yarım bırakmasın inşallah.
şu an ağlayarak yazııyorum bunları.
sonunda bize yaşattığı öyle büyük bir mutluluk ki Rabbimin
geçti gitti işte diyorum
kaderimizde bunu yaşamak varmış
kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
çok şükür,
binlerce, milyonlarca kez
kızlarr nette araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. Deli olacağım. dün meltem mobilyaya uğradık. orda vardı ama adam 1 ay sonra gelir sipariş verirseniz dedi. oda bize uzun geldi.. istediğim model şimdi sadece duvara monte ediliyor uzun boru duvarın ortasına tülü ona takıyorsunuz.. öyle yuvarlak cibinlik teli tarzında değil yani. mutlaka göreniniz olmuştur.. nette öyle denk gelir bulursanız bana adresinin verir misiniz??
Kizlar ben sancıdan oluyorum bir damla uyku uyumadım bu enfeksiyon beni mahvetti . Ne olur ilaç dısında sancımı kesecek bı şey söyleyin
ahh canım saol yaa gerçekten içimi rahatlattın.sabahleyin bile mutsuz uyandım bu sebepten. Napsak ta büyüse bu bebişler. Artık balık hapını hergün yutsam mı diyorum haftada 1-2 kez yutuyordum. şu bebişleri etli butlu olan anneler siz hergün neler yiyorsunuz?
Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
kızlarr nette araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. Deli olacağım. dün meltem mobilyaya uğradık. orda vardı ama adam 1 ay sonra gelir sipariş verirseniz dedi. oda bize uzun geldi.. istediğim model şimdi sadece duvara monte ediliyor uzun boru duvarın ortasına tülü ona takıyorsunuz.. öyle yuvarlak cibinlik teli tarzında değil yani. mutlaka göreniniz olmuştur.. nette öyle denk gelir bulursanız bana adresinin verir misiniz??
gecen gun benmde aklıma geldı luboyf uzun zmandır yok......cnm zayıf cocuklar daha cabuk buyur ....bn 2 kılo dogmusum ama 2 ay snra bogum bogum etmıs her tarafım :)..onemlı olan saglıklı dogmaları kılo alırlar nasılsa...vla herseyı bılmekte ıyı degıl gercekten ınsanı strese sokuyo...
dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim kızlar,gerçekten de onu görünce sarıldık sımsıkı ve ağladık çünkü benim bu bebişe sahip olmak için kaç senedir ne çektiğimi biliyor ve çok ediyordu kendi de doğum yapınca işte ne bilim ikimiz de koptuk bir anda...
ama bebişi görmeniz lazımdı arkadaşlar,neredeyse saçına toka takılacak kadar saçı vardı miniğin,kaşık kadar suratı,miniick elleri ayakları,küçücük bedeni...allahım resmen kendimi hayal ettim bebeğimi tutarken,giydirirken,yıkarken falan,ama inanın endişe ettim çok minik olacaklar ben nasıl baş edeceğim ya bir zarar verirsem diye düşünmekten de kendi,mi alamadım doğrusu.ama annelik içgüdüsü ile hareket edeceğiz sanırım, allah yardım eder yahu...
bu arada hafta sonu geliyor yaşasın bugün cumaaaaaa
Günaydın kızlar;
Herkese güzel bir gün diliyorum. ve Yaşasın CUMAAAA!!!
Biz bugün annemlere gidiyoruz. Yarın da annemi alıp memlekete akrabaları ziyarete gideceğiz. Ahhhhh bu adetler. Düğünden beri hiç görüşmedik. Hepsine gidip el öpmek gerekiyormuş. Güzel adetlerimizi seviyorum ama böyle zora koşanları sırf adeti yapmıyor diye dedikodu olur diye o adeti gerçekleştirmek için çırpınıp başkalarının kalbini dahi kırmayı göze alanları anlamıyorum. Bunlardan biri benim annem. Düğünde bu adetler yüzünden çok sıkıntı çektim. Çocuk doğunca yok şu yapılacak yok bebek götürülecek lafları yapmasın diye ne söylesem şimdiden diye düşünüp duruyorum.
Cibinlik + Cibinlik Demiri - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik şekercim burda var. Bi bak istersen.
Cibinlik bana da lazım yaaa. Hani şu tavandan yere kadar olanlar var ya ben de onları beğeniyorum ama ikea harici rastlamadım. İkeadakinin renkleri de bana uymuyor. Ben de bakınıyorum canım rastlarsam söylerim sana.
Canım ben de çok kilolu doğmuşum ama, çocukluğum çok zayıf geçti. Hatta büyüyünce de çok zayıftım. Kilo alabilmek için gece yatarken yemek yiyordum. Sabahları çikolata, cips, kola filan alıyordum kilo yapar diyeKüçükken zayıflıktan verem oldum ve atlattım çok şükür. Çok iştahsızdım. Annem zorla besliyodu. Önemli olan kilolu doğmak değil, sağlıklı doğmak. Burdaki kızlar boşuna üzüyolar kendilerini.
hayatımsın senin dediğin o cibinlik borularını biliyorum.kızlarr nette araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. Deli olacağım. dün meltem mobilyaya uğradık. orda vardı ama adam 1 ay sonra gelir sipariş verirseniz dedi. oda bize uzun geldi.. istediğim model şimdi sadece duvara monte ediliyor uzun boru duvarın ortasına tülü ona takıyorsunuz.. öyle yuvarlak cibinlik teli tarzında değil yani. mutlaka göreniniz olmuştur.. nette öyle denk gelir bulursanız bana adresinin verir misiniz??
evet memorial nur hanımGünaydın canım,hayırlı cumalar,yanlış anlamadıysam bebeğin tüp bebek ve memorialde mi oldu tedavin?bizimde Memorial :) aynı zamanda aynı yerdemiymişiz?
Cibinlik bana da lazım yaaa. Hani şu tavandan yere kadar olanlar var ya ben de onları beğeniyorum ama ikea harici rastlamadım. İkeadakinin renkleri de bana uymuyor. Ben de bakınıyorum canım rastlarsam söylerim sana.
kızlarrr benim zeynebimin yarın kreşte gösterisi var kutlu doğum haftası münasebetiyle
gelinlik giyecek sonra kelebek olacak şiir okuycak çoookk heyecanlıyım saçlarını yaptırcam toka falan bakıyorum şimdii
akşam gelinliğini giydii cadııı diyoki ben aşkıma gidiyorummm hadi ağlayın arkamdaaann babasıyla bennim gözlerim dolduuu
kız annesi olmakk zorrrr
arasta senin istediğin cibinlik english home da var
bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?