2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet memorial nur hanım
sen de mi aynı zamanda yaptırdın

Evet canım ilk önce Aynur hanımla başladım sonra Semra hanımla devam ettim.17 Kasım opu,20 Kasım transfer,2 embriyo transfer edildi,biri tutundu elhamdülillah :) çok çabaladık,RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmadı elhamdülillah.senin ne zamandı transferin?

Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hehehehe harbidenmi canım vay uyanık adamm :))) biz birtane lazım dedik 35 tl. adınızı alayım sipariş vereyim dedi adam. 1 ay termin süresi verince çok geldi vazgeçtik. bizim odamız hazır canım bayadır gelmesini bekliyoruz kısmetse yarın geliyor onlarda.. bizde aldığımız yerden isteyelim barii okadar mobilya alındı hediye versinler.. saol canımmm yazdığın için.. snein elinde 3 lü resmi varmı?? nette de bulamadım da

bnmkıde kız babası oldu tam....dun bı resmını gosterdı baya eskı ...ayyy nası cırkınmısn dedmmm..kzım begenr senn gbı yapmaz dedı...bnde o senn tıpını napsın askım ılerde sevgılısnı begenr senımı dusunur dedım..gozlerı acıldı ben vermem kızımı kımseye dıyo...bızde annemızn kızıydık bızı verdıler ama smdı anladnmı kız babası olmak nası bıseymıs dedım vlaaa ısım cok zor butun gun gezerım bde ona bı erkek kardes lazım bnm yoklugumda o pesınde gezsn dıyo....sen dogurucaksan neden olmasın dedım:)bde ıkı lafın arasnda kardesten bhsedıyo bı tanesını dogurduk buyuttk sankı...bu erkeklere gore nası kolay ya herseyyy

Bak sen şu cimcimeye yaaa bunlar hepsi zamane çocuğu yaa,büyükler cevap vermeden kalıyo karşılarında bizimkilerde mi böyle olacak ki

ayyy canım ya nedir senin bu mobilyacılardan çektiğin net gün verin ona göre ayarlayacağım kendimi işlerim var var deseydin

Allah beni mobilyacılarla sınav ediyor sanırım canım. Sandalyelerimi de kaplatmaya verecektim 5 gün önce geliriz dediler hala geliyorlar Daha alacaklar da kaplayacaklar da geri getirecekler.

Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.

Red canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah bebeğine bişey olmamıştır. Aslında günlük ayetel kürsi, felak nas surelerini okumak lazım. Telaşımızdan unutuyoruz hepimiz. Gönlünü ferah tut canım.

Ohoooo valla bebeğiniz çok şanslı, kesin iç mimar falan olur kızınız sizden geçen genlerle Anne becerikli tasarımcı baba desen öyle, küçükken yönlendirin valla çocuğu. Çok hoş olmuş tatlım. O kadar beğendik valla bizim nazarımız değdi heralde. Şu sprey boyalarla mı boyadınız sepetleri ??? Çok beğendim kızınız çok şanslı. Cibinlik konusunu ters anlamışım. Yuvarlak demirli istemiyorum demişsin sen ben tam tersi anladım. Borulu hiç görmemiştim. Gönderdiğin resimdeki değişikmiş baya. Ama yatağın yerini falan değiştirince sıkıntı olmaz mı?

Bende Bebeğimin Odası İçin Keçeden Süs Yapmaya Çalıştım Bİrazcık
Eki Görüntüle 689180

Canım seninkiler de çok güzel. Kalın keçe mi kullandın? Şablonlarını paylaşırmısın?

Canım ya bizimki kız babası olmaya alıştırdı kendini. Aynı eşin gibi peşinde gezicem diyo ikide bir. Liseli kızlı erkekli arkadaş grubu görsek bu kızların babalarını düşünüyorum ne zordur diyor Şaşırdın iyice diyorum ben de.

Kalıpları Burdan Çıkardım Canım. Kalın Keçe Kullandım ben, yapıştırılacak Alanlar Küçük Olduğundan yapıştırıcı Olarak 404 İşimi Gördü.

Son düzenleme:

çok saoll canım yaaa.. harbidenn yaaa valla güzel fikir verdin ben bunu hiç düşünmemiştim.. meslekte güzel ve zevkli evet kızıma kesinlikle baskı yapmalıyım bu konudaaa evet canım sprey boyalarla boyandı resimdeki gördüğün bütün beyaz hasırlar, avize, sepet, sandalyeler cibinlik için yatagın yeri değişsede cok sıkıntı olmaz canım. tek boru yeri delik olur orasıda sıvanır yani kii yatak yerini anca kızım büyüdüğünde değiştirmek isterse değişir heralde.. çünkü yeri tam yatak boyu kadar cuk diye oturacak kısmetse..

al benden de o kadar canım. annem bizim zamanımızda böyle ultrason falan yoktu ne kadar güzelmiş ne bacak boyu bilirdik ne cinsiyet ne karın çapı, devir kötü dedi. haklı kadın çok bilmek iyi değilmilş

çok haklısın bu dr.lar psikolojimizi bozuyor.banada kordon da çentik var,bebeğe giden kordon dar olduğu için besleyemiyorsun diyo. ama bebeğin kilosu boyu herşeyi normal Allaha şükür.nasıl iş bu anlayamadım. Ağustos anneleri olarak dr.ları boykot edip gitmesek mi ne

cnm bzmkıde taktı...marketten cktık gecen gun...banka oturmus bı cıft opusuyolr bz arabaya bınıcez hıc rahtsz olmadılr devam yanı...bnmkı bsladı aksam aksam anası babası bu kızı nerde bılıyodr kımbılır...yazık degılmı annenıze babanıza...tam ebeveyn:)karar verdm unıversıteye gderken evı kapatıp kızımzla gdıcez dıyo...

benimde 27 kasımdı cnm transfer
semra hanım yaptı transferimi
iki tane transfer etti çok şükür biri tutundu

şimdi hangi hastaneye devam ediyorsun
kız mı erkek mi bebeğin

Son düzenleme:

arastacım oğluşun olaydı kızmı senin gibi tatlı dilli bi kayınvalidenin oğluna verirdim. ince belli gelinin olurdu :)

canım yaa ekleyemedim foto
dosya büyük geliyor
burdan link yazmak yasak sanırım
özelden gönderiyorum

amanın çok fenaaaa

Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

20 gün önce kapının girişine halı ve devamına yolluk aldık. yolluk 2 hafta önce geldi serildi eve hala halı bekliyoruz. sıfırdan dokunuyorm. halı gelene kadar yolluğu eskittik resmen işin kötüsü bugünde şehir dışından ev kutlusuna misafirim gelecek. sinir oluyorum. yolluk kısmı eve gelmemiş olsam gidip alışverişi bitirip başka yerden alacağım ama işte elim mahkum bekliyorum. hırrr da ne hırrr yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…