- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.161
hayatımsın senin dediğin o cibinlik borularını biliyorum.
meltem mobilyada var.
ben üçlüsünü istiyorum. belki görmüşsündür orda. adama söylediğimde takım alacağınız için hediye yaparım ama tek isteyenler olunca sırf almasınlar diye 300-400 fiyat veriyorum demişti
uğraştığımıza değmiyor çünkü demişti.
sen yatak odası alacak mısın canım
eğer alacaksan mağazaya fotosunu gösterip iste
ben isticem çünkü
evet memorial nur hanım
sen de mi aynı zamanda yaptırdın
arasta senin istediğin cibinlik english home da var
bir bak istersen
Cibinlik bana da lazım yaaa. Hani şu tavandan yere kadar olanlar var ya ben de onları beğeniyorum ama ikea harici rastlamadım. İkeadakinin renkleri de bana uymuyor. Ben de bakınıyorum canım rastlarsam söylerim sana.
Canım ben de çok kilolu doğmuşum ama, çocukluğum çok zayıf geçti. Hatta büyüyünce de çok zayıftım. Kilo alabilmek için gece yatarken yemek yiyordum. Sabahları çikolata, cips, kola filan alıyordum kilo yapar diyeKüçükken zayıflıktan verem oldum ve atlattım çok şükür. Çok iştahsızdım. Annem zorla besliyodu. Önemli olan kilolu doğmak değil, sağlıklı doğmak. Burdaki kızlar boşuna üzüyolar kendilerini.
kızlarrr benim zeynebimin yarın kreşte gösterisi var kutlu doğum haftası münasebetiyle
gelinlik giyecek sonra kelebek olacak şiir okuycak çoookk heyecanlıyım saçlarını yaptırcam toka falan bakıyorum şimdii
akşam gelinliğini giydii cadııı diyoki ben aşkıma gidiyorummm hadi ağlayın arkamdaaann babasıyla bennim gözlerim dolduuu
kız annesi olmakk zorrrr
ayyy hele zilliye bak sen aşkına gidiomuş:)) geçenlerde bi arkadası eşime demiş kızın olacakmış oğluma alırım die dio oğlanda yanında sarı bişe nasıl sinir oldum dio kıskanmış:)çok zor kız anne babası olmak
kızlarrr benim zeynebimin yarın kreşte gösterisi var kutlu doğum haftası münasebetiyle
gelinlik giyecek sonra kelebek olacak şiir okuycak çoookk heyecanlıyım saçlarını yaptırcam toka falan bakıyorum şimdii
akşam gelinliğini giydii cadııı diyoki ben aşkıma gidiyorummm hadi ağlayın arkamdaaann babasıyla bennim gözlerim dolduuu
kız annesi olmakk zorrrr
Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy canım ya nedir senin bu mobilyacılardan çektiğin net gün verin ona göre ayarlayacağım kendimi işlerim var var deseydin
Günaydın canlar;
dün gece ağrım oldu sanırım düşmeden kaynaklı ama uzun sürmedi. şimdi doktorumdan randevu alıcam. Bi bakalım sorun var mı? Haber veririm öpüyorum hepinizi.
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
bnmkıde kız babası oldu tam....dun bı resmını gosterdı baya eskı ...ayyy nası cırkınmısn dedmmm..kzım begenr senn gbı yapmaz dedı...bnde o senn tıpını napsın askım ılerde sevgılısnı begenr senımı dusunur dedım..gozlerı acıldı ben vermem kızımı kımseye dıyo...bızde annemızn kızıydık bızı verdıler ama smdı anladnmı kız babası olmak nası bıseymıs dedım vlaaa ısım cok zor butun gun gezerım bde ona bı erkek kardes lazım bnm yoklugumda o pesınde gezsn dıyo....sen dogurucaksan neden olmasın dedım:)bde ıkı lafın arasnda kardesten bhsedıyo bı tanesını dogurduk buyuttk sankı...bu erkeklere gore nası kolay ya herseyyy
Red canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah bebeğine bişey olmamıştır. Aslında günlük ayetel kürsi, felak nas surelerini okumak lazım. Telaşımızdan unutuyoruz hepimiz. Gönlünü ferah tut canım.
Ohoooo valla bebeğiniz çok şanslı, kesin iç mimar falan olur kızınız sizden geçen genlerleAnne becerikli tasarımcı baba desen öyle, küçükken yönlendirin valla çocuğu. Çok hoş olmuş tatlım. O kadar beğendik valla bizim nazarımız değdi heralde. Şu sprey boyalarla mı boyadınız sepetleri ??? Çok beğendim kızınız çok şanslı. Cibinlik konusunu ters anlamışım. Yuvarlak demirli istemiyorum demişsin sen ben tam tersi anladım. Borulu hiç görmemiştim. Gönderdiğin resimdeki değişikmiş baya. Ama yatağın yerini falan değiştirince sıkıntı olmaz mı?
Canım seninkiler de çok güzel. Kalın keçe mi kullandın? Şablonlarını paylaşırmısın?
Canım ya bizimki kız babası olmaya alıştırdı kendini. Aynı eşin gibi peşinde gezicem diyo ikide bir. Liseli kızlı erkekli arkadaş grubu görsek bu kızların babalarını düşünüyorum ne zordur diyorŞaşırdın iyice diyorum ben de.
al benden de o kadar canım. annem bizim zamanımızda böyle ultrason falan yoktu ne kadar güzelmiş ne bacak boyu bilirdik ne cinsiyet ne karın çapı, devir kötü dedi. haklı kadın çok bilmek iyi değilmilş
Red canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah bebeğine bişey olmamıştır. Aslında günlük ayetel kürsi, felak nas surelerini okumak lazım. Telaşımızdan unutuyoruz hepimiz. Gönlünü ferah tut canım.
Ohoooo valla bebeğiniz çok şanslı, kesin iç mimar falan olur kızınız sizden geçen genlerleAnne becerikli tasarımcı baba desen öyle, küçükken yönlendirin valla çocuğu. Çok hoş olmuş tatlım. O kadar beğendik valla bizim nazarımız değdi heralde. Şu sprey boyalarla mı boyadınız sepetleri ??? Çok beğendim kızınız çok şanslı. Cibinlik konusunu ters anlamışım. Yuvarlak demirli istemiyorum demişsin sen ben tam tersi anladım. Borulu hiç görmemiştim. Gönderdiğin resimdeki değişikmiş baya. Ama yatağın yerini falan değiştirince sıkıntı olmaz mı?
Canım seninkiler de çok güzel. Kalın keçe mi kullandın? Şablonlarını paylaşırmısın?
Canım ya bizimki kız babası olmaya alıştırdı kendini. Aynı eşin gibi peşinde gezicem diyo ikide bir. Liseli kızlı erkekli arkadaş grubu görsek bu kızların babalarını düşünüyorum ne zordur diyorŞaşırdın iyice diyorum ben de.
evet memorial nur hanım
sen de mi aynı zamanda yaptırdın
Evet canım ilk önce Aynur hanımla başladım sonra Semra hanımla devam ettim.17 Kasım opu,20 Kasım transfer,2 embriyo transfer edildi,biri tutundu elhamdülillah :) çok çabaladık,RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmadı elhamdülillah.senin ne zamandı transferin?
Canım çok geçmiş olsun yaaaNazar duası filan oku. Doktora gidecekmişsin sanırım, hadi hayırlı haberlerle dön.
Çok şirin olmuş yaaa. Eşindeki fikir de süper yalnız. Hasır konseptinize de bayıldım canım:)) Ellerinize, emeğinize sağlık..
Ben de diyordum artık ince bel insan kalmadı. Şu düşük bel pantolonlar herkesi düz belli yaptı. Bu sabah bir de ne göreyim dünyaya ince belli, narin bir bebek gelecekmiş. Annesi de bu duruma üzülüyormuş. Benim bebişimle seninkinin karın çapını değiş tokuş edelim mi? Ben ince belli olmasını istiyorum da:))
O değil de kendini üzdüğün şeye bak canım yaa. Sağlıksız olsa doktorun söylerdi sana. Önlem alırdı. Şuan vücutlarının çok oransız olduğu bir dönem zaten. Kiminde kafa küçük, kiminde büyük, kiminde karın bölgesi küçük. Hep doğal şeyler bunlar. Son aylara doğru orantı kazanacaklar
Herkese günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnCuma geldi hadi gözünüz aydın canlarım.
Hehehehe harbidenmi canım vay uyanık adamm :))) biz birtane lazım dedik 35 tl. adınızı alayım sipariş vereyim dedi adam. 1 ay termin süresi verince çok geldi vazgeçtik. bizim odamız hazır canım bayadır gelmesini bekliyoruz kısmetse yarın geliyor onlarda.. bizde aldığımız yerden isteyelim barii okadar mobilya alındı hediye versinler.. saol canımmm yazdığın için.. snein elinde 3 lü resmi varmı?? nette de bulamadım da
kız annesi olmakk zorrrr
arastacım oğluşun olaydı kızmı senin gibi tatlı dilli bi kayınvalidenin oğluna verirdim. ince belli gelinin olurdu :)
Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?