- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.181
çok haklısın bu dr.lar psikolojimizi bozuyor.banada kordon da çentik var,bebeğe giden kordon dar olduğu için besleyemiyorsun diyo. ama bebeğin kilosu boyu herşeyi normal Allaha şükür.nasıl iş bu anlayamadım. Ağustos anneleri olarak dr.ları boykot edip gitmesek mi ne
çok haklısın bu dr.lar psikolojimizi bozuyor.banada kordon da çentik var,bebeğe giden kordon dar olduğu için besleyemiyorsun diyo. ama bebeğin kilosu boyu herşeyi normal Allaha şükür.nasıl iş bu anlayamadım. Ağustos anneleri olarak dr.ları boykot edip gitmesek mi ne
20 gün önce kapının girişine halı ve devamına yolluk aldık. yolluk 2 hafta önce geldi serildi eve hala halı bekliyoruz. sıfırdan dokunuyorm. halı gelene kadar yolluğu eskittik resmen işin kötüsü bugünde şehir dışından ev kutlusuna misafirim gelecek.sinir oluyorum. yolluk kısmı eve gelmemiş olsam gidip alışverişi bitirip başka yerden alacağım ama işte elim mahkum bekliyorum. hırrr da ne hırrr yaniiii
Kizlar ben sancıdan oluyorum bir damla uyku uyumadım bu enfeksiyon beni mahvetti . Ne olur ilaç dısında sancımı kesecek bı şey söyleyin
idrar yolu enfeksiyonu mu oldun canım?
Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen
Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen
dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim.nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.
Kizlar birsey soracgm hamilelikten midir bilmiyorum sol kolum bilegim ozelleklede bas parmagim cok agriyor ve uyusuyor bisey tutarken elimden dusuruyorum bir kac gundur cok kotu boyle birsey yasayan varmi aranizda
Harika olmuş canım eline sağlık....
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
cnm tek kullanımlık antibiyotikler varya suda eriyen ondan vermedi mi doktor onu kullanman lazm Allah korusun sakıncalı oluyor, bende olmuştum ilk aylarda çok tereddüt ettim ama içtim sonunda ilacı,ama ne rahatlama içtikten sonra tabi bide bol su günde 3-3.5 litre tüket tamam mı geçmiş olsun.
doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğumbiz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler
cnm cok gecmıs olsun...cok kotu bsey o..kac kere acıllık oldugumu bılırım o enfeksıyondan..bol bol su ıc en buyuk ılacı su onun...ılaclar etkı eder bugun ınss
Günaydın kızlarrrr biz bugün aşımızı olduk hiç acımadı umarım böyle devam eder :))
Canım doktordan gelince haber ver geçmiş olsun ...
Benim de sol başparmağım hep ağırıyor mesajını okuyunca tuhaf oldum :)) Ama doktora da sormadım ...
Harika olmuş canım eline sağlık....
Canım hepsi harika insanın sizin çocuğunuz olası geliyor valla
doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğumbiz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler
dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim.nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?