2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bzm psıkolojımızı hıc dusunmuyolarrr...cok normal seyler onlar ıcın...ılacmı verdı sana cnm...

edelim edelim akşamdan beri hem kızmı hem beni üzdü. kendi doktorum çok iyi hiç insanı panikletmiyor. neyse 5 mayısda randevum var heyecanlı o günü bekleyeceğim. eşimde sen devletteki ultrason cihazına ne bakıyorsun problem olsa kendi doktorumuz söylerdi diyor.

Kader arkadaşım benim

Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen

cnm tek kullanımlık antibiyotikler varya suda eriyen ondan vermedi mi doktor onu kullanman lazm Allah korusun sakıncalı oluyor, bende olmuştum ilk aylarda çok tereddüt ettim ama içtim sonunda ilacı,ama ne rahatlama içtikten sonra tabi bide bol su günde 3-3.5 litre tüket tamam mı geçmiş olsun.

Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen

cnm cok gecmıs olsun...cok kotu bsey o..kac kere acıllık oldugumu bılırım o enfeksıyondan..bol bol su ıc en buyuk ılacı su onun...ılaclar etkı eder bugun ınss

Günaydın kızlarrrr biz bugün aşımızı olduk hiç acımadı umarım böyle devam eder :))

Canım doktordan gelince haber ver geçmiş olsun ...
Kizlar birsey soracgm hamilelikten midir bilmiyorum sol kolum bilegim ozelleklede bas parmagim cok agriyor ve uyusuyor bisey tutarken elimden dusuruyorum bir kac gundur cok kotu boyle birsey yasayan varmi aranizda

Benim de sol başparmağım hep ağırıyor mesajını okuyunca tuhaf oldum :)) Ama doktora da sormadım ...
Bende Bebeğimin Odası İçin Keçeden Süs Yapmaya Çalıştım Bİrazcık
Eki Görüntüle 689180
Harika olmuş canım eline sağlık....

Canım hepsi harika insanın sizin çocuğunuz olası geliyor valla

doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğum biz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler

Onu kullandım 2 gun agri kesti sonra yine başladı şimdi maalesef antibiyotik tedavisi olcam 5 gunluk sanirim

cok sevndımm cnm...allah esırgesn hepımızı...nazarlıgını ustunden eksık etme..ben ınanıyorum herkes ıyı gozle bakmıyo cnm bnm...bununla gcmıs olsunnn

olur canımmm evlatlık alabiliriz seni :))))

Şükürler olsun. Bundan sonra daha dikkatli ol, nazar boncuğunu da takmadan gezme

Hoşgeldin canım geçmiş olsun :))

çooook geçmiş olsun

Sana da iyi tatiller canım bu arada. Bizim için de yüz. Varınca mesaj yaz buraya.

Ayyy tam anne moduna girdim

çok geçmiş olsun cnm inşallah bişeycik çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun herşey

Çok şükür :) ben senden daha çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…