2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.
şeker yüklememi yaptırdım sabah. hemşire insaf etti aşınıda haftaya yaparız artık dedi. delik deşik oldum.:)

redquen çok geçmiş olsun.
hayatımsın dalda kuş çalışman için şu sayfa fikir verebilir. Kırmızı Minder: Daldaki Kuşlar
bugün pek okuyamdım ama oda yapma heycanlarınızı izlemek çok güzel. bende ve eşimde hiç bir heyecan belirtisi yok. bi dahaki ay çantamı hazırlarım nasib olursa.

geçmişi okurken sona gelmeden yazmıştım inş. bişey çıkmaz diye. aaa bi baktım meğer dr.a gidip gelmişsin ve çok şükür iyiymişsiniz bebikinle :)) geçmiş olsun dikkat et kendine please

İnsallah canım çok sagol allah düşmanımın basına vermesin çok betermis

Canım sen benden iyi kimse anlayamaz benim taşlarım sürekli enfeksiyon yapıyor sürekli ilaç kullanıyorum ben ağrı için buscopan vermişti ağrın olduğunda kullan die ama ayaklarının altına sıcak su torbası koymanı tavsiye ederim. Ben çok faydasını görüyorum

Kızlar bana bir yardımcı olsanızz lutfen..tecrubesiz anne olmakta zor iş yaaa:26::26::26:

kızlar şeker yüklemesinin yapıldığı belli bir hafta var mı? benim doktor randevum 3 mayısta ve o tarihte tam olarak 24+0 haftalık oluyorum. doktrum. gecen ay bişey dememişti bununla ilgili. randevu tarihini değiştirmeme gerek var mı bilemedim ??? :26: :26:

maşallah tosuncuğa cnm dikkat et Allah korusun hepimizi

Onu kullandım 2 gun agri kesti sonra yine başladı şimdi maalesef antibiyotik tedavisi olcam 5 gunluk sanirim

umarım en kısa zamanda şifa bulursun cnm

cnm bende 23+5te oldum tam vakti olur bişe olmaz herhalde istersen ara danış bi doktora

Kızlar bana bir yardımcı olsanızz lutfen..tecrubesiz anne olmakta zor iş yaaa:26::26::26:

Cnm 50 cm hepten avuç içi kadar yaa.. bi beden büyüyünü alsaydın. hem uzun boyluymuşsunuz da çocuk kasılır o kıyafetlerin içinmde biraz büyük olsun bence.. batikli yeri uzunda gelse üstüne çorap giydirip tutturabilirsin en azından

cnmcım genelde hastane çıkışları o kadar oluo ama öle deilmi bebekler genelde 40-50cm doğuo die biliorum yanlışmı biliyorum kiayy yerim onları cm ini ben

canım bebeğin iri olursa 50 küçük gelebilir. istersen 56 ile değiştir.

Ayyy kızlar haklısınız ya gideyim bir bakayım varsa deiştirim cidden baya küçük gelio banada birde aldıgım en guzel set şimdiye kadar yazık olmasın inş vardırda değiştiririm saolun kızlarrr

bende de aynı sorun varmış ırmak, şu haftalarda bebek için bi sorun teşkil etmiyormuş ama büyüdükçe daha çok beslenmeye ihtiyaç duyacağından o zaman sıkıntı olabilirmiş. kendiliğinden geçebilir ama geçmezse biraz küçük doğabilir dedi bana.

cnmcım genelde hastane çıkışları o kadar oluo ama öle deilmi bebekler genelde 40-50cm doğuo die biliorum yanlışmı biliyorum kiayy yerim onları cm ini ben

canım öylede pluslar uzun boyluymuş eee haliyle bebişte öyle olur heralde.. anam minicikk ayakları kasmasın sonra yavrucağı :) yok cnm benim arkadaşımın var kendisi çokta uzun boylu değil karı koca cocukları 54 cm dogmuştu

Son düzenleme:
kızlar yogunum bugün gelen giden oldu geçmişe bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

bu arada bebekler için 50 cm çok küçük 10 gün bile zor giydirilir bu yüzden 56.cm den küçük almayın mesala benim kızım normal bi bebek olarak dogmuştu kilo 3,200 gr. boyu 52 cm di

evet canım araştırdım bende 27.haftaya kadar normalmiş. inşallah düzelir. ben erken doğum olursa diye korkuyorum gelişemezse :26:

Bende Bebeğimin Odası İçin Keçeden Süs Yapmaya Çalıştım Bİrazcık
Eki Görüntüle 689180

Harika olmuşlar! Aha bi marifetli daha :) Utanıyorum valla... Keçelerim gelmiş ben çıktıktan sonra. Pazartesi okula gidince alıcam artık. Bakalım ben ne kadar ziyan edicem

Karı koca nazar değmesin size yaaaa Ediyle büdü ne güzel yapıyorsunuz maşallah :)

Oooof of çok zor gerçekten...

Kizlar ben sancıdan oluyorum bir damla uyku uyumadım bu enfeksiyon beni mahvetti . Ne olur ilaç dısında sancımı kesecek bı şey söyleyin

Bol su içmek ve ayaklarını sıcak tutmak dışında aklıma birşey gelmiyor canım ya Geçmiş olsun...

Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hahahahah çekeceğin var belli :)
Bizim de 23 nisan kıyafetlerimiz terziden daha çıkmadı. Pazartesi aradım, haftaya pazartesi hazır olur inşallah dedi Tören de salı günü malum Cuma günü velilerim geliyorlar başka cevap istemiyorum dedim. Bugün almaya gittiler inşallah aksilik çıkmaz. Daha bunun dar oldu bol oldu uzun oldu kısa oldusu da var offf stress

Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen

Hadi gelsin de şifa olsun inşallah...

Oh beeeeeeee gözün aydın canım korkuttun bizi valla...
Allah beterinden saklasın...

Ben de tecrübesizim ama zaman dolmadan değiştir büyüğüyle istersen. Son aylardaki kontrollerinde bebişin 50cmden küçük doğacak gibiyse 1 takım daha alırsın en kötü ihtimalle.

kızlar ben üst uzun kol yada kısa kol çıtçıtlı badileri 0-3 aldım alt patikli pijamaları 3-6 aldım ben alışveriş yaparken bayan söyledi altları böyle al çünkü hemen alttan gerdiriyor bebekler çabuk gelişiyor ama üst tam oturursa bezide iyi tutar dedi banada mantıklı geldi ama yinede bikaç tane 0-3 alt patikli pijamada alacağım

kediciklerin alıntılarında gördüm şimdi

hayatımsın çok güzel olmuş odanız bayıldım

red çok üzüldüm ama iyi haberlerle dönmüşsün sonrada çok sevindim canım yaa Allah korusun bi sadaka bişey ver derleryaa gerçi eminmki yapıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…