- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.201
doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğumbiz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler
İnsallah canım çok sagol allah düşmanımın basına vermesin çok betermis
bzm psıkolojımızı hıc dusunmuyolarrr...cok normal seyler onlar ıcın...ılacmı verdı sana cnm...
Tecrübeli annelere sormak istiyorum ben kızıma çok güzel bir set aldım hastane çıkışı 10lu bayada para verdim..Ama 50 cm yazıyor yani 0 aylık bebişim içinde yüzmesin istedim ama acaba deiştirip büyüğünümü alsam varsa yani bebek 50cm den uzun doğarsa napıcam ya olmazsa mesela 56 cm doğdu ki dogarda yani bende babasıda uzunuz alırken düşünemedim kafama takıldı şimdideee:26: ne dersiniz???:26::26::26:
doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğumbiz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler
Onu kullandım 2 gun agri kesti sonra yine başladı şimdi maalesef antibiyotik tedavisi olcam 5 gunluk sanirim
kızlar şeker yüklemesinin yapıldığı belli bir hafta var mı? benim doktor randevum 3 mayısta ve o tarihte tam olarak 24+0 haftalık oluyorum. doktrum. gecen ay bişey dememişti bununla ilgili. randevu tarihini değiştirmeme gerek var mı bilemedim ??? :26: :26:
Kızlar bana bir yardımcı olsanızz lutfen..tecrubesiz anne olmakta zor iş yaaa:26::26::26:
Cnm 50 cm hepten avuç içi kadar yaa.. bi beden büyüyünü alsaydın. hem uzun boyluymuşsunuz da çocuk kasılır o kıyafetlerin içinmde biraz büyük olsun bence.. batikli yeri uzunda gelse üstüne çorap giydirip tutturabilirsin en azından
Kızlar bana bir yardımcı olsanızz lutfen..tecrubesiz anne olmakta zor iş yaaa:26::26::26:
Cnm 50 cm hepten avuç içi kadar yaa.. bi beden büyüyünü alsaydın. hem uzun boyluymuşsunuz da çocuk kasılır o kıyafetlerin içinmde biraz büyük olsun bence.. batikli yeri uzunda gelse üstüne çorap giydirip tutturabilirsin en azından
canım bebeğin iri olursa 50 küçük gelebilir. istersen 56 ile değiştir.
çok haklısın bu dr.lar psikolojimizi bozuyor.banada kordon da çentik var,bebeğe giden kordon dar olduğu için besleyemiyorsun diyo. ama bebeğin kilosu boyu herşeyi normal Allaha şükür.nasıl iş bu anlayamadım. Ağustos anneleri olarak dr.ları boykot edip gitmesek mi ne
cnmcım genelde hastane çıkışları o kadar oluo ama öle deilmi bebekler genelde 40-50cm doğuo die biliorum yanlışmı biliyorum kiayy yerim onları cm ini ben
bende de aynı sorun varmış ırmak, şu haftalarda bebek için bi sorun teşkil etmiyormuş ama büyüdükçe daha çok beslenmeye ihtiyaç duyacağından o zaman sıkıntı olabilirmiş. kendiliğinden geçebilir ama geçmezse biraz küçük doğabilir dedi bana.
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
mmlkk
sabah sabah unuttuğumu zannettiğim şeylerin aslında hala bugün yaşamış gibi aklımda olduğunu farkettirdin bana
doktorun normal yolla imkansız ama Allah'tan ümit kesilmez deyişi ve yaşadığım anlatılamaz hayal kırıklığı. hergün vurulan iğneler, işyerine binbir yalanla gidilen hergünkü randevular, test yapınca geçmek bilmeyen dakikalar, ikinci test,üçüncü test, kalp atışı derken her seferinde ağlayarak gittim memorialin yolunu.
her dakika dua ederdim
"Rabbime zor yok ki" " O istese imkansızı bile gerçek kılmak onun için bir saniyelik iş" "O ol dedikten sonra olmayacak ne var" "Bütün dünyadaki doktorlar birleşip imkansız dese kaç yazar, Allah istesin, bizi layık görsün yeter ki" hep bu laflar vardı ağzımda.
Rabbime binlerce şükürler olsun. Hiçbirimizin hayallerini yarım bırakmasın inşallah.
şu an ağlayarak yazııyorum bunları.
sonunda bize yaşattığı öyle büyük bir mutluluk ki Rabbimin
geçti gitti işte diyorum
kaderimizde bunu yaşamak varmış
kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
çok şükür,
binlerce, milyonlarca kez
Kizlar ben sancıdan oluyorum bir damla uyku uyumadım bu enfeksiyon beni mahvetti . Ne olur ilaç dısında sancımı kesecek bı şey söyleyin
Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet canım 10 gündür geçmiyor kültür aldılar şimdi sonucu çıktı Allah'tan üreme yokmuş ilaçlarım gelecek şimdi onu bekliyorum kivraniyorym evde resmen
cnm bende 23+5te oldum tam vakti olur bişe olmaz herhalde istersen ara danış bi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?