2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar grip olanlara çok geçmiş olsun , bende grip oldum 3 gündür, neyseki çok ağır değilim
bu şeker işi benide düşündürüyor, çok tatlı yiyorum , inşallah yüksek gelmez

valla yaşlılara döndük, benimde sırtım midem kasılıp duruyor

Doğum günün kutlu olsun boşver tatlım bize en büyük hediye karnımızda ve onla birlikte gelen kilolar, kocaman göbekler ,çarpıntılar ,ağrılar ,sızılarr.....
Hoşgeldin Alishia
Geçmiş olsun Irmak bol bol su iç ateşe dikkat et ...
CAnım ya geçmiş olsun umarım annen hemen iyileşir (
Ay kızlar ne oldu bize böyle baha yaramadı herhalde neyse son bir iki hafta kaldı sonra havalar düzelecek hepimiz toparlanacağız
çok kilo aldım çokkkk ((
Amann Saadetçim çoğumuz aynı durumdayız ben tartıldım 80 kiloyum kısa bir şoktan sonra kendime geldim boşver bebekler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ...
Benim 50 gr yüklemem 190 çıktı cumartesi 100 gr yükleme yapıldı sabah sonucu aldım diyabet çıkmış yarın dahiliyeye gitmem gerekiyor canım çok sıkkın ama eminim üstesinden geliriz biz neleri alt bu mu problem olacak bana ay bir kaç sat önce böyle düşünmüyordum ne güzel annem var benim bir telefonla attı bütün sıkıntımı
Zerre maşallah canım Yalnız hayatta en sevmediğim şey onlarının hatalarının acısını belki de siz çekeceksiniz Allah sabır versin canım ...

3 gün aradan sonra tekrar burda sizlerle olmak çok güzel, sayfalar acayip birikmiş nasıl biter bilmiyorum.Pazartesi iş yoğunluğu da var ama çokta merak ediyorum haftasonu neler yaptınız.... Umarım herkes iyidir...

Ben cuma günü şeker yüklemesi yaptırım 132 çıktı dr. gayet iyi olduğunu söyledi. Tetanoz aşımın 2. dozunuda yaptırdım, ilki kadar ağrı olmadı... bunu da atlattık yani.
Cumartesi de kızımı görmeye gittik :) yavrum epeyce büyümüş teyzeleri artık normal bir bebek gibi görünüyordu ultrasonda. 865 gr. 35,5 cm olmuş. Doktor amcamız gelişiminin de çok güzel olduğunu söyledi. minik minik ellerini ayaklarını yiyesim geldi ya foto eklemeyi becerebilirsem koyacağım buraya

Cumartesi benim doğum günümdü bu yüzden dr. amcamız anneye doğum günü hediyesi yapalım bir poz ver dedi, kızım gülümsedi resmen, allahım mucize gibi, kızımın bana ilk hediyesi çok güzel bir gülümseme oldu... Yaşadığım mutluluğu anlatamam

Burada doktor muhtemel doğum tarihimi belirdi, herşey yolunda giderse, kızızm acele edip daha erken geleceğim demezse 26 temmuzda sezeryanla doğum yapacağım inşallah Çok heyecanlıyım :18:çok ta mutluyum

ah kaderdaşım doğru söylüyorsun birkaç carbon tanesi birleşimi mi korkutacak bizi, hangi çılgın glikoz bize zincir vuracakmış şaşarım : ))

Çekircecim doğum günün kutlu olsun inşallah tüm hayatın böyle tatlı sevinçlerle geçer ... Şimdilik ilk sen doğuracaksın gibi görünüyor heyecan var mı

bebefix ten alışveriş yapan varmı kızlar netten ilkkez alışveriş yapacagım güvenlimidir acaba bu site

Narincim ben baonyo seti sipariş verdim geçen hafta ama henüz gelmedi, bugün gelir heralde, ama çok ilgililer, beni kargo için bile bilgi vermek için aradılar. Ürünleri teslim alınca haber veririm canım...

Çekircecim doğum günün kutlu olsun inşallah tüm hayatın böyle tatlı sevinçlerle geçer ... Şimdilik ilk sen doğuracaksın gibi görünüyor heyecan var mı

Teşekkür ederim seyyahcım.... İnşallah öyle olur.... Heyecanım hat safhada, dr. tarihi verdiğinden beri nasıl olacak, daha bir sürü eksik var, yetişecek mi falan filan bir sürü şey düşünmeye başladım. Çok heyecanlıyım, önden birileri doğursaydı keşke ilk ben mi olacağım

EEEEE neyse boşuna topik annesi olmadık açılışı da ben yapayım bari

e sen temmuz annesi olmuşsun
bir de korkuyordun bak ilk sen doğurucaksın gibi:44: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birisi açılışı yapaydı gerisi gelecek zaten

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: mutlu yıllarrrrrr kuzuummmmm
ne güzel bi hediye eşi benzeri yok

bende bi aksilik olmaz ve kısmet olursa 29 temmuzda evlilik yıldönümümüzde sezeryanla doğum yapacağım inşallah

hanımlar bir ay sonra yakın bir akrabamızın düğünü var
kızıma bu iki elbiseden birini yaptırmak istiyorum
ama eşimle renk konusunda anlaşamadık
ben beyaz istiyorum eşim pembe
sizce hangisi daha güzel bir fikir verin nolur...

e sen temmuz annesi olmuşsun
bir de korkuyordun bak ilk sen doğurucaksın gibi:44: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birisi açılışı yapaydı gerisi gelecek zaten

Ayyyy evet REDcim hala korkuyorum :18: Doktorla konuştuk epeyce beni rahatlattı epeyce, herşey yolunda dedi,güzel bir doğum olacak dedi, inşallah öyle olur. Bu arada ben hep temmuz annesiydim ama burayı çok sevdiğim için temmuz annelerine gitmedim

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: mutlu yıllarrrrrr kuzuummmmm
ne güzel bi hediye eşi benzeri yok

Saol bebeğim....
Gerçekten öyle canım, en güzel doğum günüm oldu bu yaşıma kadar. Eşimle de deniz kenarında romantik bir yemek yedik başbaşa, akşamda evde pastamızı kestik, üçümüz tam bir aile olarak kutladık çok duygulandım. Allah tekrarlarını da yaşatsın inş.

bende bi aksilik olmaz ve kısmet olursa 29 temmuzda evlilik yıldönümümüzde sezeryanla doğum yapacağım inşallah

İnşallah canım
Haydi kızlar beni takip edin yokmu arttıraaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

gitme zaten ne işin var ayrıca bizim tarihler gittikçe öne geliyor bu gidişle sezaryen olacak annelerin çoğu temmuzda doğuracak

Teyzesi onu yer yaa annesine poz da verirmiş Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım tarih de belirlenmiş artık daha yoğun bir heyecan başlamıştır eminim :) Biz sonlardayız kısmetse doğumu normal düşünüyorum 42. haftaya kadar bekletirlerse sizin 40 ınız bile çıkmış olur Artık siz burda bebeğin gazından uykusundan muhabbet ederken ben de hala gelmedi ha geldi ha gelecek diye yazar dururum

Beyaz olsun bana göre canım güle güle giysin kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…