- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.601
kızlar bunları oğluma ben ördüm,allah giydirmeyi nasip eder inş.
Canım hepsi harika ellerine sağlık ben de bir yelek bir patik ördüm diye havalara giriyordum seni görünce bütün havam pısssss
Eki Görüntüle 690050 Eki Görüntüle 690051 Eki Görüntüle 690052 Eki Görüntüle 690053
Doğum günün kutlu olsun boşver tatlım bize en büyük hediye karnımızda ve onla birlikte gelen kilolar, kocaman göbekler ,çarpıntılar ,ağrılar ,sızılarr.....slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkksonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...
Hoşgeldin Alishiamerhabalar ağustos anneleriiii
4 aydır eylül annelerini okuyordum çünkü ilk başta muhtemel doğum 7 eylül görünüodu kaya kaya 30 ağustosa gelmiş bulunuyoruz
o yüzden ben de aranıza katılmak istedim.
umarım herkesin keyfi yerindedir
kısacık anlatiim 27 yaşındayım 57 kg ile hamile kaldım şuan 61 kg görüyorum, sanıyorum normaldir, çünkü ortalama bi göbeğim var
13-14cm civarlarında bi çikolata kistim var sağ yumurtalığımı tamamen kaplamış vaziyette, doktorum küçülebilme ihtimali olduğunu ve doğumla hem bebeği hem de kisti alacağını söylüyor.
bu salı gittiğim son randevumda rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilir belki dedi, ama benim içim rahat, biliyorum hiçbişi olmıcak
herneyse perş.günü ilk aşımı oldum ağrı vs.bişi olmadı çok şükür sadece geceleri üzerine yattığım için mecburen o zamanlar rahatsızlık hissettim.
haftaya perşembe de şeker yüklemem ve 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrasonum var
hı oğlum olacak bu arada
yaklaşık 2 haftadır da hareketlerini hissediyorum miniğimin, konuşuyorum onunla o da karşılık verio resmen pıt pıt
Geçmiş olsun Irmak bol bol su iç ateşe dikkat et ...ay bende aynı durumdayımöksürmekten içim dökülüyor. ağrım,sızım,ateşim yok. ama yatamıyorum. yattığım an öksürük krizi tutuyor. nefes alamıyorum. göğsüm daralıyor.
sabah uyandığımda çok kötü bir ağız kuruluğu boğaz ağrısı ile kalkıyorum. çaresi yok. yapmadığım şey kalmadı.
CAnım ya geçmiş olsun umarım annen hemen iyileşirKızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?
Ay kızlar ne oldu bize böyle baha yaramadı herhalde neyse son bir iki hafta kaldı sonra havalar düzelecek hepimiz toparlanacağızcnm cok tesekkur ederım dr gıttım ama paroldan baska bısey vermedı gece gıttım baska bı hastaneye evıme yakın kendı drum uzak ama onunda verecegını sanmıyorum ılac sıcak seyler ıc dıyecek kesın..:S
kızlarr.. ırmak, BEBEKKAFA aynı durumdayız anladıgımm öksürmekten hırlayarak oksuruyorum bıde garıp ses cıkıyor cıgerım dısarı cıkacak sankı sesım 3gundur gıdik.bende aynı yatamıyorum yatınca nefes alamıyorum hmn öksürük krızi daraltı oluşuyor,ağız kurulugu bogaz kurulugu berbat aynı ya valaa..
allaha dua edıyorum ateşım yok bende....ben grıp olcagımı anladıgımda ıhlamura basladım işe yaramadı...
şimdide 2gundur nane lımon kaynatıp ıcıyorum gece ıctım sabah bıraz söktürdü vala solemesı ayıptır parca parca yeşil yeşil iltihap...evden cıktıgım yok nerden kaptım anlamadımmmm grıbı...
Amann Saadetçim çoğumuz aynı durumdayız ben tartıldım 80 kiloyum kısa bir şoktan sonra kendime geldim boşver bebekler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ...çok kilo aldım çokkkk((
Benim 50 gr yüklemem 190 çıktı cumartesi 100 gr yükleme yapıldı sabah sonucu aldım diyabet çıkmış yarın dahiliyeye gitmem gerekiyor canım çok sıkkın ama eminim üstesinden geliriz biz neleri alt bu mu problem olacak bana ay bir kaç sat önce böyle düşünmüyordum ne güzel annem var benim bir telefonla attı bütün sıkıntımıof ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu
Zerre maşallah canımkızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmışşimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum
Benim 50 gr yüklemem 190 çıktı cumartesi 100 gr yükleme yapıldı sabah sonucu aldım diyabet çıkmış yarın dahiliyeye gitmem gerekiyor canım çok sıkkın ama eminim üstesinden geliriz biz neleri alt bu mu problem olacak bana ay bir kaç sat önce böyle düşünmüyordum ne güzel annem var benim bir telefonla attı bütün sıkıntımı
3 gün aradan sonra tekrar burda sizlerle olmak çok güzel, sayfalar acayip birikmiş nasıl biter bilmiyorum.Pazartesi iş yoğunluğu da var ama çokta merak ediyorum haftasonu neler yaptınız.... Umarım herkes iyidir...
Ben cuma günü şeker yüklemesi yaptırım 132 çıktı dr. gayet iyi olduğunu söyledi. Tetanoz aşımın 2. dozunuda yaptırdım, ilki kadar ağrı olmadı... bunu da atlattık yani.
Cumartesi de kızımı görmeye gittik :) yavrum epeyce büyümüş teyzeleriartık normal bir bebek gibi görünüyordu ultrasonda. 865 gr. 35,5 cm olmuş. Doktor amcamız gelişiminin de çok güzel olduğunu söyledi. minik minik ellerini ayaklarını yiyesim geldi ya foto eklemeyi becerebilirsem koyacağım buraya
Cumartesi benim doğum günümdü bu yüzden dr. amcamız anneye doğum günü hediyesi yapalım bir poz ver dedi, kızım gülümsedi resmen, allahım mucize gibi, kızımın bana ilk hediyesi çok güzel bir gülümseme oldu... Yaşadığım mutluluğu anlatamam
Burada doktor muhtemel doğum tarihimi belirdi, herşey yolunda giderse, kızızm acele edip daha erken geleceğim demezse26 temmuzda sezeryanla doğum yapacağım inşallah Çok heyecanlıyım :18:çok ta mutluyum
bebefix ten alışveriş yapan varmı kızlar netten ilkkez alışveriş yapacagım güvenlimidir acaba bu site
Çekircecim doğum günün kutlu olsun inşallah tüm hayatın böyle tatlı sevinçlerle geçer ... Şimdilik ilk sen doğuracaksın gibi görünüyor heyecan var mı
3 gün aradan sonra tekrar burda sizlerle olmak çok güzel, sayfalar acayip birikmiş nasıl biter bilmiyorum.Pazartesi iş yoğunluğu da var ama çokta merak ediyorum haftasonu neler yaptınız.... Umarım herkes iyidir...
Ben cuma günü şeker yüklemesi yaptırım 132 çıktı dr. gayet iyi olduğunu söyledi. Tetanoz aşımın 2. dozunuda yaptırdım, ilki kadar ağrı olmadı... bunu da atlattık yani.
Cumartesi de kızımı görmeye gittik :) yavrum epeyce büyümüş teyzeleriartık normal bir bebek gibi görünüyordu ultrasonda. 865 gr. 35,5 cm olmuş. Doktor amcamız gelişiminin de çok güzel olduğunu söyledi. minik minik ellerini ayaklarını yiyesim geldi ya foto eklemeyi becerebilirsem koyacağım buraya
Cumartesi benim doğum günümdü bu yüzden dr. amcamız anneye doğum günü hediyesi yapalım bir poz ver dedi, kızım gülümsedi resmen, allahım mucize gibi, kızımın bana ilk hediyesi çok güzel bir gülümseme oldu... Yaşadığım mutluluğu anlatamam
Burada doktor muhtemel doğum tarihimi belirdi, herşey yolunda giderse, kızızm acele edip daha erken geleceğim demezse26 temmuzda sezeryanla doğum yapacağım inşallah Çok heyecanlıyım :18:çok ta mutluyum
e sen temmuz annesi olmuşsun
bir de korkuyordun bak ilk sen doğurucaksın gibi:44: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birisi açılışı yapaydı gerisi gelecek zaten
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: mutlu yıllarrrrrr kuzuummmmm
ne güzel bi hediye eşi benzeri yok
bende bi aksilik olmaz ve kısmet olursa 29 temmuzda evlilik yıldönümümüzde sezeryanla doğum yapacağım inşallah
Eki Görüntüle 691788
hanımlar bir ay sonra yakın bir akrabamızın düğünü var
kızıma bu iki elbiseden birini yaptırmak istiyorum
ama eşimle renk konusunda anlaşamadık
ben beyaz istiyorum eşim pembe
sizce hangisi daha güzel bir fikir verin nolur...
gitme zaten ne işin var ayrıca bizim tarihler gittikçe öne geliyor bu gidişle sezaryen olacak annelerin çoğu temmuzda doğuracakAyyyy evet REDcim hala korkuyorum :18: Doktorla konuştuk epeyce beni rahatlattı epeyce, herşey yolunda dedi,güzel bir doğum olacak dedi, inşallah öyle olur. Bu arada ben hep temmuz annesiydim ama burayı çok sevdiğim için temmuz annelerine gitmedim
Saol bebeğim....
Gerçekten öyle canım, en güzel doğum günüm oldu bu yaşıma kadar. Eşimle de deniz kenarında romantik bir yemek yedik başbaşa, akşamda evde pastamızı kestik, üçümüz tam bir aile olarak kutladık çok duygulandım. Allah tekrarlarını da yaşatsın inş.
İnşallah canım
Haydi kızlar beni takip edin yokmu arttıraaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 691788
Eki Görüntüle 691788
Eki Görüntüle 691788
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?