- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.581
kızlar 80 lik nineler gibi olduk hepimiz teker teker hasta oluyoruz.benimde dün akşam oturarak ütü yaprken sol kaburgama bir sızı girdi akşam yatakta dönemedim oturup kalmak bile zor oluyor hala da geçmedi. neden olur acaba yaşlanıyormuyum ne anlamdım?
oğlum ayağını kaburgalarımın arasına uzattı galiba:)
böle bişey yaşayan var mı acaba hamilelikle mi alakalı bilemedim.
Canım sagol doktor hersey normal diyor karnım çok serti rahmin kasilmis dedi 10 gündür sancım var idrar yollarından bilmiyorum o mü tetikledi ama canım sıkıldı artık bebek büyüdü erken doğumdan falan şüphelendiler kalkmamam gerekiyormuş yerimdenneyse kızım iyi olsunda
of ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu
canım kaburgan dediğin yer tam göğsünün altımı oluyo biraz fazla oturayım benimde ordan sanki kemik batar gibi bişey batıyo acayip rahatsız ediyo,hemen ayağa kalkıyorum
of ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu
yalnız olmadığıma sevindimçünkü eşim ,ailem herkes beni suçluyor.hayatım boyunca hiç sigara içmedim,sigara içilen yerde bile durmam ama görsen bir balgam çıkarıyorum.
bence bebekle alakalı ya . yaramazlar yatınca bizim ciğerleri falan sıkıştırıyor heralde nefes darlığı yapıyor. benim öğlen randevum var.profesöre sorucam bakalım. geçen hafta gittim sağlık ocağına parol verdi .birde balgam sökücü verdi ama o beni daha kötü yaptı.zencefille bal yiyorum bende.
Canım üzülme. Kaç mg içtin glikozu kaç çıktı sonucun?
Sadece pirinç-patates-ekmek-tatlı tüketimini kısıtlaman gerekecek diye biliyorum.
babam şeker hastası canım insülin iğneler falan hatırladıkça üzülüyorumve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. hele ki hamilelikte çok tehlikeli dikkat etmezsen. hemen iyi bir diyetisyen bulup gitmem lazım pöfff napalım çekecek çilesi olan çekermiş.Biran önce başla canım ihmal etme moralini de bozma annesi bebişin sağlıklı beslenmek istemiş iyi düşün iyi olsun.
geçmiş olsun canım benim.. bu şekerin fazla çıkması neden oluyor acaba.. fazla tatlı mı yiyordun? bi arkadaşımda öyleydi ama sırf tatlı yiyordu. cnaı çok istiyordu doktor kestirmişti tatlı yemesini.. olsun sıkma canını herşey yoluna girer inşallah..
75 mg içtim tokluk 186 çıkmış.
babam şeker hastası canım insülin iğneler falan hatırladıkça üzülüyorumve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. hele ki hamilelikte çok tehlikeli dikkat etmezsen. hemen iyi bir diyetisyen bulup gitmem lazım pöfff napalım çekecek çilesi olan çekermiş.
75 mg içtim tokluk 186 çıkmış.
babam şeker hastası canım insülin iğneler falan hatırladıkça üzülüyorumve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. hele ki hamilelikte çok tehlikeli dikkat etmezsen. hemen iyi bir diyetisyen bulup gitmem lazım pöfff napalım çekecek çilesi olan çekermiş.
yok canım öyle tatlı delisi değilim ama ailemde var şeker hastalığı sanırım bana da miras kalmış şimdi çıktı işte ortaya.
Biraz fazla çıkmış canım. Ama dikkat edersin. Sonuçta çok şükür bebişin sağlıklı. Daha sağlıklı olması için onun istediklerini yersin. Kaldı 2,5 ayımız. Moralini bozma.
Rabbim demansız dert vermesin.
inşallah öyle olur canım. saol bilgilendirme için çarşambaya randevu aldım bakalım diyetisyenimiz ne diyecek hayırlısı olsun.Canım hiç babanın durumuyla kıyaslama. Hamilelik şekeri çok farklı hamilelikten sonra devam etmiyor %90. Benim de babamda var hatta babamın tüm kardeşlerinde var ama hamilelik şekeri genetik şekerden farklı. Sen içini ferah tut yediğine içtiğine dikkat edip ilaç kullanmak zorunda kalmayan şeker hastaları bile var mesela benim babam :)
ay canım tam sol göğsümün altı bende ayktayken rahatım oturunca zor ay wc ye bile zor kalkıyorum .
Nette baktım kimind eolurmuş böyle ya .sanırım o kiişlerde biri benim.
Işteyim burada daha da zor oluyor herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?