2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaburgan dediğin yer tam göğsünün altımı oluyo biraz fazla oturayım benimde ordan sanki kemik batar gibi bişey batıyo acayip rahatsız ediyo,hemen ayağa kalkıyorum

Günaydınlarrr.
Kızlar cuma şeker yüklememi yaptırdım.Devlet hastanesinde. Randevuya gerek yok sabah kad. doğ giriş yatırdım giriş yaptırırken şeker yüklemesi yapcam dedim direk lab. yönlendirdiler. Aksam 9 dan sonra bişi yememişyim.
Sabah 09:00 da kan verdim. 50ml glikoz içtim 60 dk sonra bi daha verdim. Çok şükür sonuçlar temiz çıktı :) şeker çıkmadı.
1 yükleme 75 ---- 2. yükleme 126
2. 140 üzeri olursa 75ml içilip tekrar istiyolarış doktor gerek yok sana dedi.

çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşirsin

of ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu

kızlarrr selamm ilk sezeryanı ssk karşılıyormu bilginiz varmı ben bir yere sordum ilkini zorunlu bile olsa ssk karşılamıyormuş.

Canım üzülme. Kaç mg içtin glikozu kaç çıktı sonucun?
Sadece pirinç-patates-ekmek-tatlı tüketimini kısıtlaman gerekecek diye biliyorum.

canım kaburgan dediğin yer tam göğsünün altımı oluyo biraz fazla oturayım benimde ordan sanki kemik batar gibi bişey batıyo acayip rahatsız ediyo,hemen ayağa kalkıyorum

ay canım tam sol göğsümün altı bende ayktayken rahatım oturunca zor ay wc ye bile zor kalkıyorum .
Nette baktım kimind eolurmuş böyle ya .sanırım o kiişlerde biri benim.
Işteyim burada daha da zor oluyor herşey.

Biran önce başla canım ihmal etme moralini de bozma annesi bebişin sağlıklı beslenmek istemiş iyi düşün iyi olsun.

ay allah yardımcımız olsun hepımzıın gerçekten ...cnm doktora sorunca haber ver bızeede ne dıcek bakalım

Aaaaa sölemeyi unuttum :)
Cuma ben de gördüm kızımı 602 gr olmuş Doktorum gelişimi güzel dedi. Minik ellerini yüzüne kapattı bi türlü poz vermedi cilveli kızım :)
Doktorum baktı cimcime annesine benziyo dedi :)
Ayyy çok tatlıydı. 1 ay sonra görcem bidaha şimdiden özledimmmm (

Bi de kızlar balık konusuna dikkat edin. 2 haftada bir tüketmeye çalışıyorum. Ama evde yapamadığımdan balıkçıya gidiyoruz. Ama cuma yediğim sanırım bayattı. Miğdemi mahfetti uzun zamandır çokarmamıştım. Gece uyuyamadım. Saat 12 gibi afedersiniz ishal+kusma çok perişan oldum allahtan cumartesi tatildi uyudum da toparlandım.
Çıkarmam iyi olmuştur heralde. aman bebişime yararlı olsun derken zarar verebilirdim (

Bu haftaya yüksek şeker ve grip haberleriyle başladık kızlar hadi hayırlısı daha beterinden korusun Allah. Tabiki moralimizi bozmuyoruz ve miniklerimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz Nazar değdi topiğimize

geçmiş olsun canım benim.. bu şekerin fazla çıkması neden oluyor acaba.. fazla tatlı mı yiyordun? bi arkadaşımda öyleydi ama sırf tatlı yiyordu. cnaı çok istiyordu doktor kestirmişti tatlı yemesini.. olsun sıkma canını herşey yoluna girer inşallah..

Canım üzülme. Kaç mg içtin glikozu kaç çıktı sonucun?
Sadece pirinç-patates-ekmek-tatlı tüketimini kısıtlaman gerekecek diye biliyorum.

75 mg içtim tokluk 186 çıkmış.

Biran önce başla canım ihmal etme moralini de bozma annesi bebişin sağlıklı beslenmek istemiş iyi düşün iyi olsun.
babam şeker hastası canım insülin iğneler falan hatırladıkça üzülüyorumve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. hele ki hamilelikte çok tehlikeli dikkat etmezsen. hemen iyi bir diyetisyen bulup gitmem lazım pöfff napalım çekecek çilesi olan çekermiş.

yok canım öyle tatlı delisi değilim ama ailemde var şeker hastalığı sanırım bana da miras kalmış şimdi çıktı işte ortaya.

Biraz fazla çıkmış canım. Ama dikkat edersin. Sonuçta çok şükür bebişin sağlıklı. Daha sağlıklı olması için onun istediklerini yersin. Kaldı 2,5 ayımız. Moralini bozma.
Rabbim demansız dert vermesin.

Canım hiç babanın durumuyla kıyaslama. Hamilelik şekeri çok farklı hamilelikten sonra devam etmiyor %90. Benim de babamda var hatta babamın tüm kardeşlerinde var ama hamilelik şekeri genetik şekerden farklı. Sen içini ferah tut yediğine içtiğine dikkat edip ilaç kullanmak zorunda kalmayan şeker hastaları bile var mesela benim babam :)

kızlar herkeste bir kırgınlık soğuk algınlığı belirtileri var sanırım ben meyveyi bol bol tüketiyorum bu aralar hava değişimi oluyor hastalanmayayım diye ama ne kadar dayanır vücudum bilmiyorum.

bugün unnadoda çok güzel hamileler için kıyafetler var hemde mağazasının yarı fiyatına çok uygun ben mağazasından alamamıştım beğendiklerimi şimdi alabildim kota ihtiyacım vardı tşirtlerim hala giyilebiliyordu dökük olduğu için ama bir tanede çok beğendiğimi aldım hiç birşey yakışmıyor gibi geliyordu biraz mutlu etti bunlar beni hep bebişe almaktan iyice paspallaştım yahu

öyle canım az kaldı. herşey bebikler için napalım patitis yememek gerekiyorsa yemeyiz : )

inşallah öyle olur canım. saol bilgilendirme için çarşambaya randevu aldım bakalım diyetisyenimiz ne diyecek hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…