2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SAoll güzel teyzesi çok teşekkür ederiz. amin inşallahhhhh.. tabikide çalın gitsin çalınması beni daha çok mutlu eder, beğendiğiniz için... sizlerle fikirlerimi paylaşmaktan çok mutluyum.....

Bayıldım cnmm güle güle huzurla otursun meleğinizzzz

beyaz daha güzel gibi sanki

beyaz çok daha güzel duruyor canım bence

beyaz daha güzel bence.

Beyaz olsun bana göre canım güle güle giysin kızın

sağolun kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuz :13:
karar verilmiştir kızımın elbisesi beyaz olacak
eşim ısrarla pembe olsun diyordu ama artık onuda bir şekilde razı edeceğiz

maşallah ya çok güzel olmuş odası, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

haşim işcandan aldık guya bakmaya gıttık alıp çıktık :) massimo ricco p280 perla nakit 550 idi taksitle 620ye aldık çk hoşumuza gıttı ınsallah kullanıncada memnun kalırız.

aa benim dibimde haşim işcan :) gidip bakıcam yakın zamanda inş orda böyle güzel şeyler olmadığını sanıyordum gitmiyordum bende :) güle güle büyütün inş hayırlı olsun

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati

Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol...

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

Nefis olmuş nefis! Çok tatlı görünüyorlar. Bunun tarifi nasıl? Ne kadar dayanıyor? Yapılışı kolay mı? Gıda boyası kullandım sanırım. Hamurunu mu komple renkli yapıyorsun yoksa sonradan mı boyanıyor? Biraz tarif edebilir misin? Çok soru sordum kusura bakma çok merak ettim :26:
Geçmişi okuyorum anca akşama yetişirim size

Keçelerim gelmişti cuma günü okula, bugün aldım eve getirdim.
Biraz da onlarla ilgilenicem.
Öpüyorum hepinizi :)

hasim işcanda besık olrk cok model yok mobılya ama arabalar çeşit çeşit duyduguma göre netten alışverışten bıle daha uygun bızım araba 700 800 liralarda nette

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati

Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol bol dinlen.

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

Ellerine sağlık canım.Şimdi burda olsada yesem.

Canım benim 2 ayağımın altında komple çıkmıştı.Sabah uyandığımda 15 dk. yere basamazdım.Doktor siğil demişti ama yaktırmadım.Bana fırçalı bir ilaç vermişti.Sabah akşam dırçasıyla sürüyordum ilaç kuruyunca yüzeyden alıyordum.Geçti.

Canım adına yakışı masallardaki gibi bi oda olmuş Bayıldım.
Rabbim sağlıklar huzurla yetiştirmeyi nasip etsin...

herkese merhaba kızlar bebişlerimiz ve bizler için çok güzel bir hafta olsun inşallah hastahaneden daha yeni geldim sabah saat 10:00 da şeker yüklemesine başladılar sonuçları 15:00 gibi arayıp ögreneceğim yükleme bittikten sonra doktorum bebeğimi muayene etti çok şükür gayet saglıklı herşey yolunda dedi.2.ci gebeliğim oldugu için bebeğimi biraz aşagıda taşımam normalmiş.biraz hızlı kilo aldıgımı tekrar hatırlattı ne yapalım elimizden geldiğince dikkat edeceğiz.

süpeeeeerr gerçekten masal gibi olmuş güle güle yatsın miniğin inşallah:)

güle güle giyinsin cnm hepsi çok cici Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

BU ARADA HASTA OLANLAR KANAMASI OLANLAR VARMIŞ ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR 1-2 ARKADAŞTA BOŞANMAKTAN BAHSETMİŞ ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN UMARIM DÜZELİRLER,HAFTASONU ANNECİM SÜPRİZ YAPIP GELDİĞİ İÇİN PEK GİREMEDİM YAVAS YAVAS OKUYORUM KUZULAR

Canım adına yakışı masallardaki gibi bi oda olmuş Bayıldım.
Rabbim sağlıklar huzurla yetiştirmeyi nasip etsin...

SAol canım benim teşekkür ederim. amin inşallahhh..

saol canımm aminnnnn teyzelerinin dualarıyla huzur içinde yatacak inşallah

Son düzenleme:
hayatımsın canım odanız çok güzel eşyasıyla dekarasyonuyla süper maşallah bebeğin güle güle kullansın canım sende şeker yükleme testine girmişsin çok sevindim temiz çıkmasına inşallah benimde temiz çıkar yüklemeye ekstra 70.00 tl verdim.senin hastahanede ne kadardı canım

kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız

ben kızımda sabun tozu kullandım bebekler için olan durulanmıyordu tortu kalıyordu bu sefer yaa anway in bitkisel deterjanını alacagım yada dalinin sıvı deterjanı varmış bebekler için onu kullanacagım.deterjan özel almasakta bebeğin eşyalarını kendimize karıştırmadan yıkamak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…