- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.641
Canım valla bu işler hiç belli olmaz, bakarsın erken, bakarsın geç gelir tamamen miniklerimiz keyfine bağlıAllah hepimize en hayırlı şekilde doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, hepimizinki sağlıkla inşallah...
Canım benim MUHTEŞEM olmuş.Her detayı ayrı bir güzellik, masala yakışır bir oda olmuş
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.... Yeni evime taşınınca bende bu fikirlerini çalacağım
Umarım canım Allah gönlüne versin inşallah. Benim eşimde doğumgününe denk gelsin diye 9 temmuz olsun istiyor ama çok erken bir tarih, söyleye söyleye kızı erken çıkaracak diye korkuyordum bazen :18:Artık vazgeçti söylemekten :26:
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
beyaz daha güzel gibi sanki
beyaz çok daha güzel duruyor canım bence
beyaz daha güzel bence.
Beyaz olsun bana göre canım güle güle giysin kızın
Bayıldım cnmm güle güle huzurla otursun meleğinizzzz
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
haşim işcandan aldık guya bakmaya gıttık alıp çıktık :) massimo ricco p280 perla nakit 550 idi taksitle 620ye aldık çk hoşumuza gıttı ınsallah kullanıncada memnun kalırız.
Doğum günün kutlu olsun boşver tatlım bize en büyük hediye karnımızda ve onla birlikte gelen kilolar, kocaman göbekler ,çarpıntılar ,ağrılar ,sızılarr.....
Hoşgeldin Alishia
Geçmiş olsun Irmak bol bol su iç ateşe dikkat et ...
CAnım ya geçmiş olsun umarım annen hemen iyileşir(
Ay kızlar ne oldu bize böyle baha yaramadı herhalde neyse son bir iki hafta kaldı sonra havalar düzelecek hepimiz toparlanacağız
Amann Saadetçim çoğumuz aynı durumdayız ben tartıldım 80 kiloyum kısa bir şoktan sonra kendime geldim boşver bebekler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ..
bende 80 kilo olmuşumm74 le başlamıştım. çok mu almışım acaba çok korkuyorum
allah razı olsun tatlım
bende 70 kg hamile kaldım 72 olmuşum anca oda yeni aldım bu kiloyu bu zamana kadar alamamıştım normal yediğim halde
Maaşallah canım, bizim seninle beklenen tarihlerimiz yakın, benim randevumda haftaya inşallah güzel haberlerle dönerim...
Benim doktorum 32. haftadan sonra rutim kontrollerin 2 haftada 1 olacağını söyledi, birde biz her gitmemizde 30 dakika boyunca bebeğin kalbini dinliyoruz kızlar, grafiği çıkartılıyor. Sizde de öylemi?
Canım şeker çıkarsa nasıl haleldiliyor? İlaç tedavisi mi yoksa diet mi? Allah korusun ama bende test sonuçlarımı bekliyorum ve şeker çıkacak gibi geliyor... Sonrasında da kalıcı oluyor mu bilgisi olanlar var mı acaba?
Korku filmi miii :) Bende çok severim ama hamile kaldığımdan beri ne izlediğime çok dikkat ediyorum çünkü benim rüyalarım film tadında oluyor canım...i
Teşekkürler canım, çok şükür bizde seviyeyi düşürecek hiçbirşey yaşanmadı, ama ikimizinde gelecek planları farklıymış... Farklı ülkeler, farklı türde bir yaşam falan... Ben artık bebeği düşünerek hareket etmeliyim, maalsef eşim kendi kariyerini daha ön planda tutuyor. O nedenle maalsef bir aile gibi ortak hareket edemiyoruz...
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Bizim seninle beklenen tarihlerimiz aynıymış canım, bende bir cimcime bekliyorum :)
Canım bende nedense hep Temmuz sonunda doğuracakmışım gibi hissediyorum. Geçen sene temmuz sıcağında bir gece uykumdan uyanmıştım, rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm ve bebek kızdı... 15 - 30 Temmuz arasınd abir tarihti ama net tarihi bilemiyorum. O yuzden sanki bu yıl o ruya gerçek olacak gibi hissediyorum :)
allah razı olsun çok teşekkürler
kızlar hasta olanlarınız varmış çok çok geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsınız
geçmiş olsun annene acil şifalar
benim sağlık ocağımda yapılmıyormuş şeker yükelmesi, her yerde olmuyor sanırım, ben hastanemde yaptırcam, ama gözüm korktu bahsedilenlerden, bakalım ben ne yaşıcam perş.günü:26:
gerçi aşı için de çok korkutmuşlardı ağrı falan olmadı bende, ya ben de pattisi bol tüketirim, artı çiko zaten vazgeçilmezim, çıkar mı acaba bende de şeker:26:
odaya ba-yıl-dımmmmmmmsağlıkla uyusun fıstığın içinde
çok sağol canım bende fırsatım olursa gidip sorucam aile hekimliğine ama bence orda yapmıyolardır
benim ailemin çoğunda diyabet hastalığı mevcut eğer ırsi ise ben yandım ama değildir herhalde bu gebelikte ortaya çıkan ve geçici olan birşey diye biliyorum.
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
temizliğim yeni bittiyorulduuum daha duş almam gerekiyor yarın pazartesiii yine işbaşı yapcaz :44: bu hafta sonumda temizlik ve kahvaltı yemek hazırlamakla geçti tek fark bu pazar misafirim yoktu çünkü daha dün gönderdim kızımda yoruluyormudur acaba benimle birlikte. bir de ayak parmağımda siğil çıktı ayakkabı giymek işkence kızlar daha evvel yaktıran var mı siğilini nerden beni buldu bilmiyorum ilk defa başıma geldi mahvediyor beni gün içinde koştururken:26:
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Çok geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 691788
hanımlar bir ay sonra yakın bir akrabamızın düğünü var
kızıma bu iki elbiseden birini yaptırmak istiyorum
ama eşimle renk konusunda anlaşamadık
ben beyaz istiyorum eşim pembe
sizce hangisi daha güzel bir fikir verin nolur...
Bence beyaz olanı daha şık.
Hayatımsın canım oda süper olmuş.İyi günlerde kullanın inşallah.
maşallah ya çok güzel olmuş odası, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Narincim ben baonyo seti sipariş verdim geçen hafta ama henüz gelmedi, bugün gelir heralde, ama çok ilgililer, beni kargo için bile bilgi vermek için aradılar. Ürünleri teslim alınca haber veririm canım...
cnm bende seni bekliyorum 200lük olanı isticem bende galiba maşrapası falan normal gelmiş dedi bi arkadaş cesaret edemedim gelince yazarsın bu arada nice sağlıklı hayırlı yıllara
öyle güzel odalardan sonra bunlar basit ama paylaşayım istedim:)Eki Görüntüle 691855 Eki Görüntüle 691856 Eki Görüntüle 691857 Eki Görüntüle 691858 Eki Görüntüle 691859 Eki Görüntüle 691860
Canım adına yakışı masallardaki gibi bi oda olmuş Bayıldım.
Rabbim sağlıklar huzurla yetiştirmeyi nasip etsin...
süpeeeeerr gerçekten masal gibi olmuş güle güle yatsın miniğin inşallah:)
güle güle giyinsin cnm hepsi çok cici Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
BU ARADA HASTA OLANLAR KANAMASI OLANLAR VARMIŞ ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR 1-2 ARKADAŞTA BOŞANMAKTAN BAHSETMİŞ ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN UMARIM DÜZELİRLER,HAFTASONU ANNECİM SÜPRİZ YAPIP GELDİĞİ İÇİN PEK GİREMEDİM YAVAS YAVAS OKUYORUM KUZULAR
kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?