2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok gecmısss olsunnnn

Çok sağolun kızlar

Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşş

merhaba guzl anneler ve melekleri günlerdir giremiyorum nete bı sure daha gıremıyecegım sızlerı özluyo ınsan kk eksikliğini hissediyorum :) bu arada arabamızı aldık

Beyazçekirge doğum günün kutlu olsun,meleğini hayırla kucağına almak nasip olsun..

Kızlar bebekleriniz için neler aldınız ? ben tam olarak bi oda hazırlığı yapmıcam çünkü bir park yatak birde beşik veriyolar bana. bende bi şifonyer alırım diyorum öylece tamamlanır. aslında park yatakları pek beğenmiyorum görünüş olarak,ama görümcem beşik alma ben vericem dedi bişey demedim bende. sizce şifonyer yeterli olurmu

cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız..

haşim işcandan aldık guya bakmaya gıttık alıp çıktık :) massimo ricco p280 perla nakit 550 idi taksitle 620ye aldık çk hoşumuza gıttı ınsallah kullanıncada memnun kalırız.

tanrıııım bayıldım harika olmuş canım boya hariç bi maliyet çıkarsana bana çok beğendim çalabilir miyim nerden aldın ne kadara aldın?

Çoook güzel odası. Rabbim ağız tadıyla kullanmasını nasip eylesin.

Maaşallah canım, bizim seninle beklenen tarihlerimiz yakın, benim randevumda haftaya inşallah güzel haberlerle dönerim...

herkesee günaydınnnn :))

bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))

Benim doktorum 32. haftadan sonra rutim kontrollerin 2 haftada 1 olacağını söyledi, birde biz her gitmemizde 30 dakika boyunca bebeğin kalbini dinliyoruz kızlar, grafiği çıkartılıyor. Sizde de öylemi?

( geçmiş olsun canım...bence de dert etme o kadar,onun çaresine bakıyorlar....az önce bahsettiğim o arkadaşımda şeker de çıkmış hamileyken,hallediliyor bi şekilde...

Canım şeker çıkarsa nasıl haleldiliyor? İlaç tedavisi mi yoksa diet mi? Allah korusun ama bende test sonuçlarımı bekliyorum ve şeker çıkacak gibi geliyor... Sonrasında da kalıcı oluyor mu bilgisi olanlar var mı acaba?

Korku filmi miii :) Bende çok severim ama hamile kaldığımdan beri ne izlediğime çok dikkat ediyorum çünkü benim rüyalarım film tadında oluyor canım...i

Teşekkürler canım, çok şükür bizde seviyeyi düşürecek hiçbirşey yaşanmadı, ama ikimizinde gelecek planları farklıymış... Farklı ülkeler, farklı türde bir yaşam falan... Ben artık bebeği düşünerek hareket etmeliyim, maalsef eşim kendi kariyerini daha ön planda tutuyor. O nedenle maalsef bir aile gibi ortak hareket edemiyoruz...

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

Bizim seninle beklenen tarihlerimiz aynıymış canım, bende bir cimcime bekliyorum :)

Canım bende nedense hep Temmuz sonunda doğuracakmışım gibi hissediyorum. Geçen sene temmuz sıcağında bir gece uykumdan uyanmıştım, rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm ve bebek kızdı... 15 - 30 Temmuz arasınd abir tarihti ama net tarihi bilemiyorum. O yuzden sanki bu yıl o ruya gerçek olacak gibi hissediyorum :)

Canım elleriniz sağlık pek güzel olmuş yaaa

tanrıııım bayıldım harika olmuş canım boya hariç bi maliyet çıkarsana bana çok beğendim çalabilir miyim nerden aldın ne kadara aldın?

canım benim çokk saoll.. herşeyinle çalabilirsinnn lafı bilee olmazz... mobilya 3350 tl indirimli fiyatı, beyaz sepet beşik 450 tl.. bunları moremo mobilyacısından aldık. Bursa' dan.. avize ve abajur butikbebe' den 230 tl civarı tutmuştu ikisi..

Hayatımsın, canım mobilyalar da gelince oda iyice güzelleşmiş harika olmuş hatta bayıldım. Çok huzurlu bir görüntüsü var güle güle büyütün kızınızı

kızlar hasta olanlarınız varmış çok çok geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsınız

geçmiş olsun annene acil şifalar

benim sağlık ocağımda yapılmıyormuş şeker yükelmesi, her yerde olmuyor sanırım, ben hastanemde yaptırcam, ama gözüm korktu bahsedilenlerden, bakalım ben ne yaşıcam perş.günü:26:

gerçi aşı için de çok korkutmuşlardı ağrı falan olmadı bende, ya ben de pattisi bol tüketirim, artı çiko zaten vazgeçilmezim, çıkar mı acaba bende de şeker:26:

odaya ba-yıl-dımmmmmmmsağlıkla uyusun fıstığın içinde

Canım valla bu işler hiç belli olmaz, bakarsın erken, bakarsın geç gelir tamamen miniklerimiz keyfine bağlı Allah hepimize en hayırlı şekilde doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım, hepimizinki sağlıkla inşallah...

Canım benim MUHTEŞEM olmuş.Her detayı ayrı bir güzellik, masala yakışır bir oda olmuş
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.... Yeni evime taşınınca bende bu fikirlerini çalacağım

Umarım canım Allah gönlüne versin inşallah. Benim eşimde doğumgününe denk gelsin diye 9 temmuz olsun istiyor ama çok erken bir tarih, söyleye söyleye kızı erken çıkaracak diye korkuyordum bazen :18:Artık vazgeçti söylemekten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…