- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.621
cnm cok gecmısss olsunnnn
Doğum günün kutlu olsun boşver tatlım bize en büyük hediye karnımızda ve onla birlikte gelen kilolar, kocaman göbekler ,çarpıntılar ,ağrılar ,sızılarr.....
Hoşgeldin Alishia
Geçmiş olsun Irmak bol bol su iç ateşe dikkat et ...
CAnım ya geçmiş olsun umarım annen hemen iyileşir(
Ay kızlar ne oldu bize böyle baha yaramadı herhalde neyse son bir iki hafta kaldı sonra havalar düzelecek hepimiz toparlanacağız
Amann Saadetçim çoğumuz aynı durumdayız ben tartıldım 80 kiloyum kısa bir şoktan sonra kendime geldim boşver bebekler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ...
Benim 50 gr yüklemem 190 çıktı cumartesi 100 gr yükleme yapıldı sabah sonucu aldım diyabet çıkmış yarın dahiliyeye gitmem gerekiyor canım çok sıkkın ama eminim üstesinden geliriz biz neleri alt bu mu problem olacak bana ay bir kaç sat önce böyle düşünmüyordum ne güzel annem var benim bir telefonla attı bütün sıkıntımı
Zerre maşallah canımYalnız hayatta en sevmediğim şey onlarının hatalarının acısını belki de siz çekeceksiniz Allah sabır versin canım ...
merhaba guzl anneler ve melekleri günlerdir giremiyorum nete bı sure daha gıremıyecegım sızlerı özluyo ınsan kk eksikliğini hissediyorum :) bu arada arabamızı aldık Eki Görüntüle 691809 Eki Görüntüle 691810
güle güle kullan çok beğendim ya markası ne bende çok kararsızım ama bu çok hoşmuşmerhaba guzl anneler ve melekleri günlerdir giremiyorum nete bı sure daha gıremıyecegım sızlerı özluyo ınsan kk eksikliğini hissediyorum :) bu arada arabamızı aldık Eki Görüntüle 691809 Eki Görüntüle 691810
merhaba guzl anneler ve melekleri günlerdir giremiyorum nete bı sure daha gıremıyecegım sızlerı özluyo ınsan kk eksikliğini hissediyorum :) bu arada arabamızı aldık Eki Görüntüle 691809 Eki Görüntüle 691810
Doğum günün kutlu olsun boşver tatlım bize en büyük hediye karnımızda ve onla birlikte gelen kilolar, kocaman göbekler ,çarpıntılar ,ağrılar ,sızılarr.....
Hoşgeldin Alishia
Geçmiş olsun Irmak bol bol su iç ateşe dikkat et ...
CAnım ya geçmiş olsun umarım annen hemen iyileşir(
Ay kızlar ne oldu bize böyle baha yaramadı herhalde neyse son bir iki hafta kaldı sonra havalar düzelecek hepimiz toparlanacağız
Amann Saadetçim çoğumuz aynı durumdayız ben tartıldım 80 kiloyum kısa bir şoktan sonra kendime geldim boşver bebekler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ..
bende 80 kilo olmuşumm74 le başlamıştım. çok mu almışım acaba çok korkuyorum
tanrıııım bayıldım harika olmuşcumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız..
günaydın anneler ve melekleri.. çabuk geçen bir haftasonundan sonra gene iş başı :)))
Cumartesi kızımı gördük, maşallah700 gram olmuş 32 cm de boyu.. doktor herseferinde bebeğin uzun boylu olacak ve çok haraketli kızın diyor. bu hareketliliği doğuncada devam ederse yandık kasılmalarım var diye artı ilaç daha verdi.. Günde 3 tane ilaçç pööff. hmmm bu arada şeker yüklemem de yapıldı.. çok şükür normalmiş herşey..
herkesee günaydınnnn :))
bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))
( geçmiş olsun canım...bence de dert etme o kadar,onun çaresine bakıyorlar....az önce bahsettiğim o arkadaşımda şeker de çıkmış hamileyken,hallediliyor bi şekilde...
Bu arada günaydın ve iyi haftalar canlarım. Daha 2 hafta öncesine kadar en geç 10' da uyuyan ben, uykusuzluk yaşıyorum :) Cuma gecesi neredeyse hiç uyumadım cumartesi 3'e kadar film izledik. Dün gece de korku filmi izleyip yattım 2 ye kadar gözümü kırpmadım sabah 6 da ayaktaydım. Kocamla rolleri değiştik o yorgunluktan sızıp kalıyor ben nöbetteyim
arastacım benim halılar geldi darısı senin koltukların başına.. kızlar size bir soru yeni halıların tüyleriyle nasıl başedebilirim. evim tüy topaklarıyla doluyor yürüdükçe...
canım sen bilirsin ama ben gittim bebeğinin karın çapı küçük dedi içime kurt düşürüp geldim pişmanım. çünkü yolunda gitmeyen bişeyi düzeltmek elimizde değil ki
canım çok üzüldüm son günlerde parçalanmış aile çocukları ve annelerle görüşüyorum hep. ve inşallah evliliğiniz için yapabileceğiniz birşeyler hala vardır diye ümit ediyorum. şiddet aldatma, sevgi, saygının bitmesi gibi durumlarda boşanma kaçınılmaz olabiliyor ama en çok çocuklar etkileniyor.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?
Aaaaa sölemeyi unuttum :)
Cuma ben de gördüm kızımı 602 gr olmuş Doktorum gelişimi güzel dedi. Minik ellerini yüzüne kapattı bi türlü poz vermedi cilveli kızım :)
Doktorum baktı cimcime annesine benziyo dedi :)
Ayyy çok tatlıydı. 1 ay sonra görcem bidaha şimdiden özledimmmm(
Bi de kızlar balık konusuna dikkat edin. 2 haftada bir tüketmeye çalışıyorum. Ama evde yapamadığımdan balıkçıya gidiyoruz. Ama cuma yediğim sanırım bayattı. Miğdemi mahfetti uzun zamandır çokarmamıştım. Gece uyuyamadım. Saat 12 gibi afedersiniz ishal+kusma çok perişan oldum allahtan cumartesi tatildi uyudum da toparlandım.
Çıkarmam iyi olmuştur heralde. aman bebişime yararlı olsun derken zarar verebilirdim(
Teşekkür ederim seyyahcım.... İnşallah öyle olur.... Heyecanım hat safhada, dr. tarihi verdiğinden beri nasıl olacak, daha bir sürü eksik var, yetişecek mi falan filan bir sürü şey düşünmeye başladım. Çok heyecanlıyım, önden birileri doğursaydı keşke ilk ben mi olacağım
EEEEE neyse boşuna topik annesi olmadık açılışı da ben yapayım bari
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
tanrıııım bayıldım harika olmuşcanım boya hariç bi maliyet çıkarsana bana çok beğendim çalabilir miyim nerden aldın ne kadara aldın?
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?
Çoook güzel odası. Rabbim ağız tadıyla kullanmasını nasip eylesin.
Canım elleriniz sağlık pek güzel olmuş yaaa
Teyzesi onu yer yaa annesine poz da verirmişGeçmiş doğum günün kutlu olsun canım tarih de belirlenmiş artık daha yoğun bir heyecan başlamıştır eminim :) Biz sonlardayız kısmetse doğumu normal düşünüyorum 42. haftaya kadar bekletirlerse sizin 40 ınız bile çıkmış olur Artık siz burda bebeğin gazından uykusundan muhabbet ederken ben de hala gelmedi ha geldi ha gelecek diye yazar dururum
Beyazçekirge doğum günün kutlu olsun,meleğini hayırla kucağına almak nasip olsun..
Kızlar bebekleriniz için neler aldınız ? ben tam olarak bi oda hazırlığı yapmıcam çünkü bir park yatak birde beşik veriyolar bana. bende bi şifonyer alırım diyorum öylece tamamlanır. aslında park yatakları pek beğenmiyorum görünüş olarak,ama görümcem beşik alma ben vericem dedi bişey demedim bende. sizce şifonyer yeterli olurmu
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
Canım bende nedense hep Temmuz sonunda doğuracakmışım gibi hissediyorum. Geçen sene temmuz sıcağında bir gece uykumdan uyanmıştım, rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm ve bebek kızdı... 15 - 30 Temmuz arasınd abir tarihti ama net tarihi bilemiyorum. O yuzden sanki bu yıl o ruya gerçek olacak gibi hissediyorum :)
Hayatımsın, canım mobilyalar da gelince oda iyice güzelleşmiş harika olmuş hatta bayıldım. Çok huzurlu bir görüntüsü var güle güle büyütün kızınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?