- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.561
Canım giyindim eşimi bekliyorum. Mesaisi bitsin doğru mağazaya gidiyoruz.
Tünaydın annelerrrrrr
Size danışacağım var, kafam çook karışık. Pazartesi için randevum var ayrıntılı ultrasyona, ama ben gidip gitmemek arasında çook kararsızım. Yaptırmazsam ne olur diye düşünüp duruyorum. Sonuçgta yavrum büyümüş aksi birşey dahi olsa şuanda doğana kadar müdahale edilemez. Özel hastaneler biliyorsunuz herşey istiyor, devlet hastaneleri de en son 23 haftaya kadar bakıyor, bunu geç öğrendim ve o fırsatı kaçırdım. Sigortalı fiyatı 172 tl, düşünüyorum rabbime emanet edeyim ona bırakayım, o parayla eksiklerini tamamlayayım. Off çok karışığım çokAma bir yanım yaptırma diye ağır basıyor. Normalde yaptırırdım parayla alakası yok, ama içimden de gelmiyor
canım çok üzüldüm son günlerde parçalanmış aile çocukları ve annelerle görüşüyorum hep. ve inşallah evliliğiniz için yapabileceğiniz birşeyler hala vardır diye ümit ediyorum. şiddet aldatma, sevgi, saygının bitmesi gibi durumlarda boşanma kaçınılmaz olabiliyor ama en çok çocuklar etkileniyor.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinCok tesekkur ederim kizlar, insallah diyelim... Buraya olumsuz birsey yazmak hic istemezdim cunku biliyorum insan gercekten tanimasada birbirinin hislerini paylasiyor burada, sizlerede sikinti vermek istemem hic. Hayatimda hic kaderci bir insan olmadim ama suanda gercekten anladimki kaderde ne varsa onune gecilmiyor. Insallah bebegim saglicakla dogarda birde o bana vicdan azabi yasatmaz... Su siralar baska bir dilegim yok allahtan...
Canım ben doktoruma danışmıştım bu çaylarla ilgili, meyve çaylarının zararının olmadığını söyledi hindibayı da sormuştum çok severek tüketirim salatasını falan o da salata olarak ye dedi ama sakın çayını içme dedi çünkü çayını yaparak bitkinin tüm özünü alıyorsun dedi bence içme evde elma varsa kabuğunu soy biraz tarçınla kaynat istersen o da lezzetli olur :)
iyi fikir canım elma kabuğu...ıhlamur kaynatıyorum şimdi limonla fln içerim dedim içine elma kabuğu da atayım o zaman..
çok kötü hissediyorum yaa terliyorummm,halsizlik,midem de bulanıyor offff
sıcak bişeyler içesim var...kahvaltıda ıhlamur içtim o yüzden yine içmiyim diyorum ama başka da çare yok sanırım...ciğerlerimde bi kuruluk gıdıklanma gibi tuhaf bişey varhasta olmıyımm lütfeeenn (
ya bu arada elma çayı var lipton,tarçınlı falan ama için de hindiba kökü de var netten baktım hamilelere sakıncalı diyor...ondan içesim gelmişti oysaki
bu arada kızlar ben fecı hastayım cok garıp bır grıp gecırıyorum bogazlarım,sesım tamamen gıttı..derın nefes alıyorum oksuruyorum takılıyor nefes devamlı bogazım kuru ıcmedıgım sey kalmadı gecmıyoru ,,,hıı bıde yedıklerımın bogzaıma gelmesı söz konsuu ne yesem 5 dk sonra ağzıma çıkıyorrnereden nefes alacagımı şaşaırdım allah yardımcımız olsun vallaa ...
çok geçmiş olsun .anlattıklarına göre biraz ağır geçiriyorsun belirtilerin başladığı 48 saat içinde ilaç tedavine başlarsan sıkıntı yaşamazsın.yarın hemen drna git canım.artık ilk 3 ayı atlattık gerekli ilaçları verir.boğaz ağrısın ateş yapabilir ki ateş gebelikte hiç istenmeyen bir durumdur .ben 2 haftadır grip çekiyorum hala da geçmedi.benim gibi yapma ihmal etme hemen git.sen nefes alamadıkça bebeğe de yeterli oksijen gitmiyor.
ay bende aynı durumdayımöksürmekten içim dökülüyor. ağrım,sızım,ateşim yok. ama yatamıyorum. yattığım an öksürük krizi tutuyor. nefes alamıyorum. göğsüm daralıyor.
sabah uyandığımda çok kötü bir ağız kuruluğu boğaz ağrısı ile kalkıyorum. çaresi yok. yapmadığım şey kalmadı.
cnm cok tesekkur ederım dr gıttım ama paroldan baska bısey vermedı gece gıttım baska bı hastaneye evıme yakın kendı drum uzak ama onunda verecegını sanmıyorum ılac sıcak seyler ıc dıyecek kesın..:S
kızlarr.. ırmak, BEBEKKAFA aynı durumdayız anladıgımm öksürmekten hırlayarak oksuruyorum bıde garıp ses cıkıyor cıgerım dısarı cıkacak sankı sesım 3gundur gıdik.bende aynı yatamıyorum yatınca nefes alamıyorum hmn öksürük krızi daraltı oluşuyor,ağız kurulugu bogaz kurulugu berbat aynı ya valaa..
allaha dua edıyorum ateşım yok bende....ben grıp olcagımı anladıgımda ıhlamura basladım işe yaramadı...
şimdide 2gundur nane lımon kaynatıp ıcıyorum gece ıctım sabah bıraz söktürdü vala solemesı ayıptır parca parca yeşil yeşil iltihap...evden cıktıgım yok nerden kaptım anlamadımmmm grıbı...
Canım daha geçmişi okumadım ama üşüttün mü neden böyle oldun bol bol dinlen hatta uyumaya çalış ... Sonra da güzel bir meyve tabağı hazırla kendine umarım hemen iyileşirsin ...
Geçmiş olsun cnm benim gittiğim cilt bakımı kursundaki hocamda beni tembihlemişti bitki çaylarından uzak dur diye..
kızlar bilginiz olsun her bitki çayını içmeyin
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?
ay canım sağol ben de anlamadım...dün temizlik yaptık eşimle çok yoruldum sonrada dışarı çıktık biraz dolaştık market fln..acayip yorgundum akşam belim sırtım her tarafım ağrıyodu...gece de banyo yaptım yattım üşüttüm sanırım biraz(
daha fazla ilerlemez umarım...birazdan da misafirim gelecek daha doğrusu bir arkadaşım şehir dışından...hiç bişey yapamadım valla...ayakta duramıyorum...
bir de bişeyler yiyip parol içeyim diyorum,parastemol var için de nasılsa ,iyi gelir beki...başka da yapacak bişey yok malesef
teşekkür ederim canım...yok içmiyorum ben zaten bitki çayı,içeceksem de araştırım önce zararı var mı diye..içtiğim bi ıhlamur işte,bazen de meyve çayları....hiç ummadığınız bişey tehlikeli olabilir evet...
kızlar 80 lik nineler gibi olduk hepimiz teker teker hasta oluyoruz.benimde dün akşam oturarak ütü yaprken sol kaburgama bir sızı girdi akşam yatakta dönemedim oturup kalmak bile zor oluyor hala da geçmedi. neden olur acaba yaşlanıyormuyum ne anlamdım?
oğlum ayağını kaburgalarımın arasına uzattı galiba:)
böle bişey yaşayan var mı acaba hamilelikle mi alakalı bilemedim.
cnm cok tesekkur ederım dr gıttım ama paroldan baska bısey vermedı gece gıttım baska bı hastaneye evıme yakın kendı drum uzak ama onunda verecegını sanmıyorum ılac sıcak seyler ıc dıyecek kesın..:S
kızlarr.. ırmak, BEBEKKAFA aynı durumdayız anladıgımm öksürmekten hırlayarak oksuruyorum bıde garıp ses cıkıyor cıgerım dısarı cıkacak sankı sesım 3gundur gıdik.bende aynı yatamıyorum yatınca nefes alamıyorum hmn öksürük krızi daraltı oluşuyor,ağız kurulugu bogaz kurulugu berbat aynı ya valaa..
allaha dua edıyorum ateşım yok bende....ben grıp olcagımı anladıgımda ıhlamura basladım işe yaramadı...
şimdide 2gundur nane lımon kaynatıp ıcıyorum gece ıctım sabah bıraz söktürdü vala solemesı ayıptır parca parca yeşil yeşil iltihap...evden cıktıgım yok nerden kaptım anlamadımmmm grıbı...
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?