2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım giyindim eşimi bekliyorum. Mesaisi bitsin doğru mağazaya gidiyoruz.

arastacım benim halılar geldi darısı senin koltukların başına.. kızlar size bir soru yeni halıların tüyleriyle nasıl başedebilirim. evim tüy topaklarıyla doluyor yürüdükçe...

canım sen bilirsin ama ben gittim bebeğinin karın çapı küçük dedi içime kurt düşürüp geldim pişmanım. çünkü yolunda gitmeyen bişeyi düzeltmek elimizde değil ki

canım çok üzüldüm son günlerde parçalanmış aile çocukları ve annelerle görüşüyorum hep. ve inşallah evliliğiniz için yapabileceğiniz birşeyler hala vardır diye ümit ediyorum. şiddet aldatma, sevgi, saygının bitmesi gibi durumlarda boşanma kaçınılmaz olabiliyor ama en çok çocuklar etkileniyor.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

iyi fikir canım elma kabuğu...ıhlamur kaynatıyorum şimdi limonla fln içerim dedim içine elma kabuğu da atayım o zaman..

çok kötü hissediyorum yaa terliyorummm,halsizlik,midem de bulanıyor offff

iyi fikir canım elma kabuğu...ıhlamur kaynatıyorum şimdi limonla fln içerim dedim içine elma kabuğu da atayım o zaman..

çok kötü hissediyorum yaa terliyorummm,halsizlik,midem de bulanıyor offff

Canım daha geçmişi okumadım ama üşüttün mü neden böyle oldun bol bol dinlen hatta uyumaya çalış ... Sonra da güzel bir meyve tabağı hazırla kendine umarım hemen iyileşirsin ...

Günaydın arkadaşlar hava güneşli ama soğuk zaten havaların bu dengesizliği yüzünde. Hasta oluyoruz bende iki haftadır iyileşmedîm öksürüğüm yeni geçti ama burun tıkanıklığım hala devam ediyor Allah hepîmize şifa versin

Geçmiş olsun cnm benim gittiğim cilt bakımı kursundaki hocamda beni tembihlemişti bitki çaylarından uzak dur diye..

kızlar bilginiz olsun her bitki çayını içmeyin

Ohh be geçmişi bitirdim nihayet kızlar hızına yetişmek zor vallahi maşallahınız var

günaydın tüm güzel annelere bugünde kızımı sabah sabah uyandırdım işe geldik beraber şimdi dilekçe yazmaya başlıyoruz yeni hafta yeni işler hadi hepimize kolay gele

ay bende aynı durumdayım öksürmekten içim dökülüyor. ağrım,sızım,ateşim yok. ama yatamıyorum. yattığım an öksürük krizi tutuyor. nefes alamıyorum. göğsüm daralıyor.
sabah uyandığımda çok kötü bir ağız kuruluğu boğaz ağrısı ile kalkıyorum. çaresi yok. yapmadığım şey kalmadı.

Kızlar herkese hayırlı haftalar..

Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..

Bende şeker yüklemesi için nerden randevu alsam diye düşünüyorum sağlık ocağından bahsetmişsiniz her sağlık ocağı yapıyor mu acaba ?

cnm cok tesekkur ederım dr gıttım ama paroldan baska bısey vermedı gece gıttım baska bı hastaneye evıme yakın kendı drum uzak ama onunda verecegını sanmıyorum ılac sıcak seyler ıc dıyecek kesın..:S

kızlarr.. ırmak, BEBEKKAFA aynı durumdayız anladıgımm öksürmekten hırlayarak oksuruyorum bıde garıp ses cıkıyor cıgerım dısarı cıkacak sankı sesım 3gundur gıdik.bende aynı yatamıyorum yatınca nefes alamıyorum hmn öksürük krızi daraltı oluşuyor,ağız kurulugu bogaz kurulugu berbat aynı ya valaa..

allaha dua edıyorum ateşım yok bende....ben grıp olcagımı anladıgımda ıhlamura basladım işe yaramadı...

şimdide 2gundur nane lımon kaynatıp ıcıyorum gece ıctım sabah bıraz söktürdü vala solemesı ayıptır parca parca yeşil yeşil iltihap...evden cıktıgım yok nerden kaptım anlamadımmmm grıbı...

Canım benim de öleydi öksürüğüm doktor bana da ilaç vermedi sıcak şeler iç ballı süt falan dedi . Ama benim öksürüğüm için karabiber ile balı karıştırıp sabah öğle akşam birer kaşık yedim faydasını gördüm istersen sen de dene

Canım daha geçmişi okumadım ama üşüttün mü neden böyle oldun bol bol dinlen hatta uyumaya çalış ... Sonra da güzel bir meyve tabağı hazırla kendine umarım hemen iyileşirsin ...

ay canım sağol ben de anlamadım...dün temizlik yaptık eşimle çok yoruldum sonrada dışarı çıktık biraz dolaştık market fln..acayip yorgundum akşam belim sırtım her tarafım ağrıyodu...gece de banyo yaptım yattım üşüttüm sanırım biraz (
daha fazla ilerlemez umarım...birazdan da misafirim gelecek daha doğrusu bir arkadaşım şehir dışından...hiç bişey yapamadım valla...ayakta duramıyorum...

bir de bişeyler yiyip parol içeyim diyorum,parastemol var için de nasılsa ,iyi gelir beki...başka da yapacak bişey yok malesef

Geçmiş olsun cnm benim gittiğim cilt bakımı kursundaki hocamda beni tembihlemişti bitki çaylarından uzak dur diye..

kızlar bilginiz olsun her bitki çayını içmeyin

teşekkür ederim canım...yok içmiyorum ben zaten bitki çayı,içeceksem de araştırım önce zararı var mı diye..içtiğim bi ıhlamur işte,bazen de meyve çayları....hiç ummadığınız bişey tehlikeli olabilir evet...

Annene çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Bizim sağlık ocağı hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi telefonla ara bi sor istersen.

kızlar 80 lik nineler gibi olduk hepimiz teker teker hasta oluyoruz.benimde dün akşam oturarak ütü yaprken sol kaburgama bir sızı girdi akşam yatakta dönemedim oturup kalmak bile zor oluyor hala da geçmedi. neden olur acaba yaşlanıyormuyum ne anlamdım?
oğlum ayağını kaburgalarımın arasına uzattı galiba:)
böle bişey yaşayan var mı acaba hamilelikle mi alakalı bilemedim.

hava ıtıbareyle tam hastalık mevsımı...bde bahar yorgunlugu dıye bsey var...bnm her yerım agrıyo..ama bol meyve yedıgmdenmı bılmıyorm ıyıymm..cok gecmıs olsun...cnm oksuruk ıcın pekmezn ustune karabıber serp bıraz bı tatlı kasıgı ıc...yada pamuga kolonya dok ustune karabıber serp gogsune sur...bde havlu koy ısıtır cok ıyı gelırr gcms olsn

cnm hklısn heryerımıze bseyler oluyo...bnmde belımle kalcamn arası pert durumda....doktora hangı bırını anlatıcm bılemıyorm:)

yalnız olmadığıma sevindim çünkü eşim ,ailem herkes beni suçluyor.hayatım boyunca hiç sigara içmedim,sigara içilen yerde bile durmam ama görsen bir balgam çıkarıyorum.
bence bebekle alakalı ya . yaramazlar yatınca bizim ciğerleri falan sıkıştırıyor heralde nefes darlığı yapıyor. benim öğlen randevum var.profesöre sorucam bakalım. geçen hafta gittim sağlık ocağına parol verdi .birde balgam sökücü verdi ama o beni daha kötü yaptı.zencefille bal yiyorum bende.

cnm cok gecmısss olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…