- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.661
Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol bol dinlen.
Ellerine sağlık canım.Şimdi burda olsada yesem.
Canım benim 2 ayağımın altında komple çıkmıştı.Sabah uyandığımda 15 dk. yere basamazdım.Doktor siğil demişti ama yaktırmadım.Bana fırçalı bir ilaç vermişti.Sabah akşam dırçasıyla sürüyordum ilaç kuruyunca yüzeyden alıyordum.Geçti.
Kızlar herkese hayırlı haftalar..
Ben 20 gündür memleketteydim Annem çok hastalandı kalp krizi böbrek yetmezliği birbirini tetikleyince akciğerler su toplamış 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik. . şimdi Annemi alıp istanbula getirdik burda tedavisine deam edicek inş..
Çok geçmiş olsun canım.
Bence beyaz olanı daha şık.
Hayatımsın canım oda süper olmuş.İyi günlerde kullanın inşallah.
Çok teşekkürler cnm
seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor :) bakalım kim önce doğuracakbu arada cinsiyeti ne?
Kızlar liste hangi sayfada bulamıyorum :26:
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
ben kızımda sabun tozu kullandım bebekler için olan durulanmıyordu tortu kalıyordu bu sefer yaa anway in bitkisel deterjanını alacagım yada dalinin sıvı deterjanı varmış bebekler için onu kullanacagım.deterjan özel almasakta bebeğin eşyalarını kendimize karıştırmadan yıkamak en güzeli
ben dalin sıvı deterjan kullandım canım bence dikkat etmek lazım
kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
takvimimdeki resme göre bebeğimin kafası aşağıya dönmüş şekilde duruyor doktor bakarken kafasını yukarıda gezgirdi ultrason aletini bacak kemiğini ölçerken aşagıda gezdirdi aleti diye hatırlıyorum bu haftadan sonramı dönecek acaba
Eki Görüntüle 691788
hanımlar bir ay sonra yakın bir akrabamızın düğünü var
kızıma bu iki elbiseden birini yaptırmak istiyorum
ama eşimle renk konusunda anlaşamadık
ben beyaz istiyorum eşim pembe
sizce hangisi daha güzel bir fikir verin nolur...
canım ilk zamnalrda alerji olabiliyorularmıss ben de sabun tozu aldım yıkadım ama onalr tam çıkmıo anwvay yada anwayın türk yapımı biobelinda var ondan alırm belki.kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkksonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...
merhaba hamiş hatunlar hepinize mutlu, sağlıklı ve bol güneşli hafta sonları diliyorum.
Güzel bir haftasonu kahvaltısının ardından kısa bir yürüyüşten sonra yine büroya geldim ama bugün hava çok güzeeel
gelirkende göğüslerim artık büyümeye başladığından rahat bir sütyen bir de hamile çamaşırı aldım bakalım beğenirsem bir kaç tane daha alırım sanırım şu beli yüksek olanlardan. aranızda kullanmaya başlayan var mı?
ha bu arada ben şu son 1 haftadır tam hamile aldım göbüşüm kocaman oldu bile
kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
canım benim çokk saoll.. herşeyinle çalabilirsinnn lafı bilee olmazz... mobilya 3350 tl indirimli fiyatı, beyaz sepet beşik 450 tl.. bunları moremo mobilyacısından aldık. Bursa' dan.. avize ve abajur butikbebe' den 230 tl civarı tutmuştu ikisi..
MÜKEMMEEEELLLLLL sizin bıcır böyle zevkli ebeveynleri olduğu için çok çok çok şanslı hepsine bayıldım odanız kusursuz görünüyor güle güle kullanın canımcumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
canım benim çokk saoll.. herşeyinle çalabilirsinnn lafı bilee olmazz... mobilya 3350 tl indirimli fiyatı, beyaz sepet beşik 450 tl.. bunları moremo mobilyacısından aldık. Bursa' dan.. avize ve abajur butikbebe' den 230 tl civarı tutmuştu ikisi..
öyle güzel odalardan sonra bunlar basit ama paylaşayım istedim:)Eki Görüntüle 691855 Eki Görüntüle 691856 Eki Görüntüle 691857 Eki Görüntüle 691858 Eki Görüntüle 691859 Eki Görüntüle 691860
bebekleriniz sağlıcakla doğsun büyüsün bu güzel şeyleri kullansınlarda eskitsinler inşallahkızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
öyle güzel odalardan sonra bunlar basit ama paylaşayım istedim:)Eki Görüntüle 691855 Eki Görüntüle 691856 Eki Görüntüle 691857 Eki Görüntüle 691858 Eki Görüntüle 691859 Eki Görüntüle 691860
hayatımsın canım odanız çok güzel eşyasıyla dekarasyonuyla süper maşallah bebeğin güle güle kullansın canım sende şeker yükleme testine girmişsin çok sevindim temiz çıkmasına inşallah benimde temiz çıkar yüklemeye ekstra 70.00 tl verdim.senin hastahanede ne kadardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?