2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

takvimimdeki resme göre bebeğimin kafası aşağıya dönmüş şekilde duruyor doktor bakarken kafasını yukarıda gezgirdi ultrason aletini bacak kemiğini ölçerken aşagıda gezdirdi aleti diye hatırlıyorum bu haftadan sonramı dönecek acaba

ayy bayıldım herşey cok güzel maşallah nazar değmesin....

sağlıklı büyüsün içinde inşallah....

bizde aldık odamızı artık gelsede bende yerleştrsem insan sabırsızlanıyor.

ben dalin sıvı deterjan kullandım canım bence dikkat etmek lazım

hımm saolun kızlar ayrı yıkıcamda bi arkadaşım hacı şarkirin bebeklere özgü deterjanını kullanıomuş biride normal kullanıomuş bencede bebkler hassas yani farklı bi deterjan olmalı dalin olabilir

kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız

Canım bebeklerin cildi çok daha hassas olduğundan ve muhtemel alerjik reaksiyonlar gösterebileceğinden onlar için üretilen özel deterjanları kullanmak ve mutlaka çok iyi durulamak lazım çamaşırları. Fiyatları da uygun o deterjanların, veya saf doğal sabunları rendeleyerek çamaşır makinanızda kullabilirsiniz. Ben şuanda hamile olduğum için iç çamaşırlarımı yıkarken sadece saf sabun rendeliyorum çamaşır makinasının deterjan gözüne... Enfeksiyon, kaşıntı gibi risk almamk için.

Canım bebeklerin 36. haftadan sonra dönmeleri beklenir :S o resimler bence bebeklerimizin şuandaki pozisyonlarını anlatmıyordur. Hatta bebeğin dönmesi doğum kanalına yerleşerek doğuma hazırlanması demektir Allah korusun... Bana doktorum bu şekilde açıklamıştı, benim bilmediğim birşey mi var ki:S

Son düzenleme:

ben de beyaız begendım canımm

kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
canım ilk zamnalrda alerji olabiliyorularmıss ben de sabun tozu aldım yıkadım ama onalr tam çıkmıo anwvay yada anwayın türk yapımı biobelinda var ondan alırm belki.

Maşallah canım bebeğine; benimde 20. siydi doğum günüm, nice mutlu yıllara inşallah. Üzülme canım zaten eşinde geç saatlere kadar çalışmış, bazen benimkide öyle çok yoğun oluyor, geç saatte geldiğindede çok yorgun oluyor, onları da anlayışla karşılamak lazım bazen. Başka bir gün telafi eder inşallah :) Biz en güzel hediyelerimiz aldık zaten

Ben aldım o hamile kilotlarından çok memnum kaldım süper birşey, birkaçtane daha alacağım, benim göbek çok çıktığı için dar şeylerde daralıyorum artık fenalık geliyor, hamile pantolonu aldım haftasonu, çok rahat ettim yaaaa... taytlardan bile rahat

Ben hacışakirin bebekler için deterjanı var onu aldım, ilk zamanlar kullanmayı düşünüyorum, kullanan anneler çok memnun kalmış hacı şakirden, birde bitkisel bir sabuntozu aldım, bakalım onuda deneyeceğim

bebişin güle güle kullansın inşallah odasını. çok şık olmuş. ayrıca istanbul masko daki fiyatlara göre fiyatları bayağı uygun. hersey gayet guzel olmuş.

MÜKEMMEEEELLLLLL sizin bıcır böyle zevkli ebeveynleri olduğu için çok çok çok şanslı hepsine bayıldım odanız kusursuz görünüyor güle güle kullanın canım

Benim kızkardeşim Dalan Roxy kullanıyor hem kokusu güzel hem de bebişimizde alerji yapmadı ben de aynından kullanmayı planlıyorum

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

ellerine sağlık canım süper görünüyorlar ama son günlerinde yapmak baya zor olur senin için :/ o yüzden sen kendine bi yamak bul öğret o yapsın senin yerine

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati

çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım..

bebekleriniz sağlıcakla doğsun büyüsün bu güzel şeyleri kullansınlarda eskitsinler inşallah ben tembel çıktım almadım bişey henüz. hepinizden kopya çekicem öğretmenin hali bu öğrencilerden bişeyler öğreniyoruz işte kopyacı anne
deterjan konusunda hassas davranmak lazım bence. ayrı yıkamak ve özel deterjanla yıkamak gerekiyor. çok hassas ciltleri. ben kızımda hacışakir sabun tozuyla yıkamıştım ama şimdi dalin sıvı deterjan alıcam.

canım müthiş olmuş odaya bayıldımmmm inşallah sağlıkla kullanır kızçen odasını )

Kızlar liste hangi sayfada bulamıyorum :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...in-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.htmlTandoracım

listeyi burdan takip ediyoruz, istersen ankete katılabilirsin. Bugün çok yoğunum bilgilerini yaz istersen seni de ekleyeyim, yeni listeyi aşkam eklerim artık buraya[/QUOTE]

çekirgecm linke tıklayınca cıkmıyor bişey ben de bakıyodum çünkü listeye.. eklersen sevinirim beni de..

şu çalışma sürem dolsada rahat rahat evde uzansammmmmmmmmmmmm daha 3 ay var zaman geçmiyor işe gelmekte istemiyorum bugünlerde

saol narincim teşekkür ederim... evet cnm çok şükür bunuda atlattık.. biz aynı semt insanıyız seninde temiz çıkacak inşallah aaaa çok fazla benden sadece 4 lira istediler cnm..

ben aldım cnm yok abartmış olmayız bence. narin ciltleri bilemeyiz şimdi neye alerjisi olup olmayacağını. haci şakirin bebek deterjaını önerdiler. onu aldım ben daha kullanmadım gerçi..

hanımlar merhabalar,

cici cici odalar hazırlanmııış, kurabiyeler süsler yapılmııış, becerinize enerjinize hayran kaldım :) ben de satilan birçok seye ben yapabilirim ki bunu deyip burun kiviriyorum, cok yetenekliyim ve caliskanım ya! kesin yaparım canım, kesin kesin.. üşenenin oğlu kızı olmazmış derler ama helal olsun bize, birini becerdik de yaptık ya a dostlar :))

Linens'de bebek yorgan ve yastıklarında nisan sonuna kadar %50 indirim var, kılıfı pamuk, ici yün, yıkanabiliyor. Kaçırmak istemedim aldım. Sizin de haberiniz olsun. Fiyatlar yorgan:89.5, yastık 37.5

Konuları kaçırıyorum, sizi sürekli takip edemiyorum, konuşulan konuları tekrarlarsam, aynı şeyleri sorarsam affedin.

Bu arada, İstanbul'da doğacak derken, oğlumuzu İzmir doğumlu yapmaya karar verdik :) Doktorumuzu belirledik, 28. hafta civarı İzmir'e geliyorum kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…