- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.841
kızlarr duvar kağıdı seçtim bugün bebeişimin odasına nasılll ?????
Valla bana 6 tane vitamin verdi doktorum. 6 tane de bana abarti geliyor AMA doktordur bir bildigi vardir diyorum. Sadece 1 tanesi florur. Esim florur ile ilgili olumsuz yazilar okudugundan floruru almayi biraktim. Magnezyumu bi doktoruna sor istersen
doktorumu aradım az önce ,soğuk algınlığımı söyledim...bepanten pastil alın dedi..boğazım için iyi gelebilir ama soğun algınlığıma iyi gelir mi ki :44: gerçi başka ilaçta veremiyorlar bize sanırım..parol içtiğimi söyledim 2 kere,o sadece ağrı varsa ağrıyı alır dedi...parastemol var içinde halbuki ama etkili olmuyor pek işte...
diğer hasta olan arkadaşlar ne yaptınız?? nasıl oldunuz??
bu arada şeker yüklemesini sordum şart mı yaptırmak diye..şart dediiipuff kaçış yok yanii...ne kadar sürüyor dedim 1 saatlik bişey dedi..şekerli su içip 1 saat sonra kan vereceksin o kadar dedi...bazı arkadaşlar bi kaç kere kan verdiğini söyledi acaba neden heryerde farklı oluyor bu uygulamalar....
iyi akşamlar kaderdaşlarım uçağa binmekte sakınca varmıdır ben biraz uçacamda nasıl olur acaba
Eki Görüntüle 693540
Ilk defa resim eklemeye calisiyorum. Umarim cikar. Bu yatagi cok begendim AMA nereden bulunur bilmiyorum
Eki Görüntüle 693635
kızlar boyle dar ve uzun bır bebek odamız var sol da ok ile gösterdiğim yere duvar kağıdı dusunuyoruzz çizgili bir duvar kagıdı olacak sizceee
eninemi olursa duvar kağıdı odaamız geniş durur boyunamıııııııı????? fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrr
1 deki gibi mi koyalım kagıtı 2 deki gibi mi
Eki Görüntüle 693637
Oğlumdan bu saatte anneye tepik show!! Karnımda böyleyse dünyaya gelince ne olacak bilmiyorum :44:
Aynen ben de uyuyamıorum tekmelerinden:)
kızlar bana sadece kan hapı verd ne elevit nede başla bişey bana dediki sen mercimegini yeşilliklerini sütünü kısaca saglıklı beslendikten sonra bu haplara hiç gerek yok ben tavsiye etmiyorum dedim aslında kararsızım ama doktora güvenmekten başka çarem yok eskiden hap mı vardı diye teselli ediyorum kendimi
daha henuz 1ay daha odamiz olmucak maddi acidan bidahaki ay sonuna kaldi teyzesi odasi bos suan koltuklari cikardik elden bos oda aldigim bi kac esyasi o kdr :)Sanirim bebegin erkek degil mi canim? Tek renk ama kendinden desenli duvar kagitlari da var hosuna giderse eger. Gerci mobilyasiyla birlikte nasil duracagi onemli ama...
pardon ama en son yazdıklarımda ne mutsuzluk vardı anlamadım? üşütmüşüm ve hastayım dünden beri...onunla ilgili bişeyler yazdım..boğazım ciğerlerim tuhaf dedim...ne içsem ne yapsam diye arkadaşlara danıştım vs...ne var ki bunda? ne rahatsız etti?
ayrıca örgü falan örmediğimi nerden biliyorsun :) öyle tülbent fln işleme işlerinden anlamam ama battaniye örüyorum kızıma...
kesinlikle ben de tartışmak atışmak istemiyorum zira hiç halim yok ama kızım için "sinir hastası" doğacak falan demen üzdü beni açıkçası...ben kendi kendime üzülmedim şimdiye kadar olan olaylardan...3.kişiler tarafından üzüldüm hep,bunları da az çok üstü kapalı da olsa paylaştım burda...öyle bi yazmışsın ki sanki ortada hiç bişey yoktu da ben öyle deli gibi mutsuzluk yaşadım falan gibi...erken doğum korkusu ben de yaşadım millet yüzünden erken doğum olacak ya da kızıma bişey olacak korkusunu..bunları burda da paylaştım şimdi tekrar ettirmenin anlamı yok bence...kaldı ki detaylı ultrasonda özellikle sordum dr.a öyle bir durum yok dedi....
hatta son yazdıklarımda sizi de sıkıntıya sokmak istemiyorum deyip topikten ayrılıyordum hatırlatsan...ama çeşitli bilgiler ediniyorum diye vazgeçtim gitmekten ama konuyu da kapattım...
o zamandan beri kimseyi rahatsız edecek ya da mutsuz olduğuma dair bişey yazdığımı hatırlamıyorum...hastayım dedim diye mi bu yazdıkların? e benim gibi hasta olan başka arkadaşlarda vardı dün neden bana yazdın özellikle?
neyse ben hala düzelemedim bu arada arkadaşlar akşam baya kötüydüm....parol içtim ama faydası olmadı pek...gece de eşim ıhlamur limon kaynattı içine bal da koymuş içtim ama çok etkili olduğunu söyleyemem...
sabah kalktığımda boğazım kupkuruydu,terliyorum,ciğerlerim gıcık yapıyor vs...halsizlikte var biraz....umarım daha kötü olmam...bugün dr.umu arıyıp sorucam bi ne yapabilirim başka diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?