2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr duvar kağıdı seçtim bugün bebeişimin odasına nasılll ?????

Eklentiler

• $22326_bg.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 43

kızlar boyle dar ve uzun bır bebek odamız var sol da ok ile gösterdiğim yere duvar kağıdı dusunuyoruzz çizgili bir duvar kagıdı olacak sizceee

eninemi olursa duvar kağıdı odaamız geniş durur boyunamıııııııı????? fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrr

1 deki gibi mi koyalım kagıtı 2 deki gibi mi

Son düzenleme:
Valla bana 6 tane vitamin verdi doktorum. 6 tane de bana abarti geliyor AMA doktordur bir bildigi vardir diyorum. Sadece 1 tanesi florur. Esim florur ile ilgili olumsuz yazilar okudugundan floruru almayi biraktim. Magnezyumu bi doktoruna sor istersen

kızlar bana sadece kan hapı verd ne elevit nede başla bişey bana dediki sen mercimegini yeşilliklerini sütünü kısaca saglıklı beslendikten sonra bu haplara hiç gerek yok ben tavsiye etmiyorum dedim aslında kararsızım ama doktora güvenmekten başka çarem yok eskiden hap mı vardı diye teselli ediyorum kendimi

Merhaba kizlar,
Bugun isten basimi kaldirip ugrayamamistim, gece uyumadan okuyayim bugunu dedim ama cabuk bitti bugun pek sakinmis burasi, umarim herkes tatli telaslardadir...

Canim bende sekerli su ictim, sonrasinda 3 tup kan verdim, 1 tupde vitamin eksikligine bakilmasi icin verdim bu kadar. Oncesinde kan alinmadi ve ac veya tok gitmem fark etmiyormus... Bende bu seker yuklemesini anlayamadim bir turlu, herkesde farkli anlatiyor...

iyi akşamlar kaderdaşlarım uçağa binmekte sakınca varmıdır ben biraz uçacamda nasıl olur acaba

Canim 34. Haftaya kadar hic bir sakinca yok, eger doktorun aksi birsey soylemediyse ve ozel bir durumun yoksa tabii. 34. Haftadan sonra havayollari sirketleri sadece doktor raporu ile ucaga aliyorlar ve bazilari da doktorundan ucmasinda tehlike yoktur raporun varsa bile prensip olarak hic almayabiliyor ucaga...

Eki Görüntüle 693540
Ilk defa resim eklemeye calisiyorum. Umarim cikar. Bu yatagi cok begendim AMA nereden bulunur bilmiyorum

Bu yataklar cok pratik banada bir arkadasim gecen hafta getirdi saolsun, ben Almanyada yasiyorum canim ve her bebek magazasinda goruyorum bunlari, fiyatlarida cok uygun, 70 - 120 euro arasinda. Turkiye de de buyuk bebek magazalarinda kesin vardir. Tecrubeli anneler bana odama besik yerine ya bu birlesen besigi veya araya yatirma sungerini tavsiye ettiler. O nedenle bunu kullanacagim bende...

Enine cizgili daha genis gosterir ancak, nacizane tavsiyemi soylemek isterim insallah musade ediyorsundur, o duvar kagidi goz iluzyonu yapanlardan sanirim. Uzun sure baktiginda goz dengeni bozabilir ve cok yorar. Helede bebek odasi icin keske biraz daha mi dusunsen canim? Mutlaka cizgili olsun diyorsan, pastel ve zit olmayan, birbirine yakin sicak renklerle kombine edilmis bir model daha saglikli olacaktir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
yok kızlar neden kızayım sızlerınde fıkrını almakıcın koydum zaten resım cunku benımde kafam karısık goz yorması acısından dusunmemıstım ıyı oldu bende odayı bogarmı dıe dusunmustum sımdıiyce kafam karıştı valla :26::26::44: daha almadık ztn bugun baktık adam getırtcektı sıparıs fomu yazdı bızım soledıgımız zamandada gelıp yapcklardı off napsam yaa ayıcıklı mayıcıklı bıseyde ıstemıyorum iyce şaştım

kızlar bıde tek duvar olacak yarısınada dolabı gelcek gene cok fazla yerı gorunmeyecek ay cok karıştı kafam

Sanirim bebegin erkek degil mi canim? Tek renk ama kendinden desenli duvar kagitlari da var hosuna giderse eger. Gerci mobilyasiyla birlikte nasil duracagi onemli ama...

boyle kullanmıs bırı nette buldum

alttakı gonderdıgım gıbı bulsam ondan alıcam aslında mavı beyaz yumusak gecıslı cok az gorunuyor bunda duvar kagıtı kahvesı harıc

ay bılemedım belkıde mobılyalar kapatı bırazını hoş durur dıe dusunuom :44:

Oğlumdan bu saatte anneye tepik show!! Karnımda böyleyse dünyaya gelince ne olacak bilmiyorum :44:

Bu yataklar cok pratik banada bir arkadasim gecen hafta getirdi saolsun, ben Almanyada yasiyorum canim ve her bebek magazasinda goruyorum bunlari, fiyatlarida cok uygun, 70 - 120 euro arasinda. Turkiye de de buyuk bebek magazalarinda kesin vardir. Tecrubeli anneler bana odama besik yerine ya bu birlesen besigi veya araya yatirma sungerini tavsiye ettiler. O nedenle bunu kullanacagim bende...[/QUOTE]

Maalesef Burada hic bir yerde gormedim Mayıs ayında halam gelecek Almanya'dan sürekli ne getireyim diye soruyor. Sence bu taşınır mı ordan buraya. İkea gibi kutuda satilip evde monte edilenlerden midir ? Ağır mıdır? Çok soru sordum kusura bakma

Kimi duysam elevit iciyor. Ben hic elevit kullanmadim. Bazi doktorlar senin doktoru gibi dusunuyor. O yuzden kafan karismasin.

Sanirim bebegin erkek degil mi canim? Tek renk ama kendinden desenli duvar kagitlari da var hosuna giderse eger. Gerci mobilyasiyla birlikte nasil duracagi onemli ama...
daha henuz 1ay daha odamiz olmucak maddi acidan bidahaki ay sonuna kaldi teyzesi odasi bos suan koltuklari cikardik elden bos oda aldigim bi kac esyasi o kdr :)
bizde o arada ufak tefekleri halledek dioz ama duvar kagiti olayina cnm sikildi istevdun bir yere baktik bi o model bulduk o az dahami arastirsaydim die sastim kaldim ,esimde dio adama siparis gectik ayip olurmus nesi ayipsa para vermedik etmedik henuz erkekler yaaa bazn delirtiolarr :))

1-

2-

3-

4-

ehehe kızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım

geçmiş olsun canım. grip gelince bir kaç gün kalmadan gitmiyor işte, ne ilaç kullanırsan kullan.. bende 4 günlük tatilimi evde yatarak geçirdim gripten. bol bol meyve ye vitaminini al.ve bol sıvı tüket.umarım bugün daha iyisindir..

Herkese güzel bir hafta diliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…