- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.861
1-
Eki Görüntüle 693733
2-
Eki Görüntüle 693734
3-
Eki Görüntüle 693735
4-
Eki Görüntüle 693736
ehehekızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım
Eki Görüntüle 693635
kızlar boyle dar ve uzun bır bebek odamız var sol da ok ile gösterdiğim yere duvar kağıdı dusunuyoruzz çizgili bir duvar kagıdı olacak sizceee
eninemi olursa duvar kağıdı odaamız geniş durur boyunamıııııııı????? fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrr
1 deki gibi mi koyalım kagıtı 2 deki gibi mi
Eki Görüntüle 693637
Canım senden bir ricam olacak. Kızının oda takımının kapakları ile yan tarafları aynı malzemeden mi yapılmış, bir kontrol eder misin canım? Ben bu hafta sonu sipariş edecektim odayı ama şöyle alıcı gözüyle bir daha inceliyim dedim, bir de ne göreyim kapaklar ve karyola lake ama yan taraflara farklı bir malzeme kullanmışlar. Lake asla sararmaz ama o yan taraflardan emin olmadım yaaa:26:
Selam herkese,
Oncelikle bu guzel bayramimiz hepimizin kutlu olsun.
2013 Agustos annelerindeki hayatim gecmisi okumakla gecti :) neyse guzel guzel fikirler aldim.
Kimileri kayinvalideden, kimileri eslerden muzdarip. Umarim herkes sorunlarini kolayca cozumleyebilmistir. Aranizda inanilmaz yetenekliler var. Ismi yanlis hatrliyorsam affola, sanirim hayatimsin isimli arkadasim ve esi. Sizler ne kadar becerikli insanllarsiniz. Kecelerden susler yapan marifetli anne adaylari. Isimlerinizi hatirlamiyorum ama valla tebrikler hepinize.
Dedigim gibi ben daha cok yazilanlari takip ettim. Biraz kendimden bahsedeyim. Dogum tarihim ilk 6 eyluldu.A ma dr. erken dollenme oldugunu ve muhtemel dogum tarihimin 31 Agustos oldugunu soyledi.
Bir oglumuz olacak ismi konusunda kararsiz durumdayiz. Esim Ingiliz hem turkceye hem ing. uygun bir isim ariyoruz.(Deniz gibi). Bir ingilizce bir turkce 2 isim mi koysak yoksa tek isim mi koysak karar veremedik.
Ben tetanoz asisi olmadim olmayacagim da.Hem kendi doktorum hem de farkli bir prof. gerek bulunmadigini soyledi.
Benim dogum tarihim hepiizden gec, kafama takilan bir sey var onu sormak istiyorum. Detayli ultrason dediginiz nedir? Damarlarin ellerin, kemiklerin,kan akisinin, kalbin, beynin kisacasi tum ic organlarin kontrol edilmesi demek ise benim gittigim tum kontrollere bunlar yapiliyor zati.
Aldiklarinizi, yaptiklarinizi gipta ile izliyorum. Biz daha tek cop almadik. Sanirim esim de ben de biraz gevsegiz.
Neyse umarim bundan sonra paylasimlarim daha fazla olur. Hepinize ve bebislerinize sevgiler
slm kizlar gece uyurken bacagima kramp girdi ve belim felaket agridi..bu sorunlari yasiyanlar neler yaptiniz...
canım bence duvarın tamamına kullanmayacağın için çok göz yormaz.örnek gösterdiğin de çok güzel.bence resimdeki gibi enine daha hoş durur..
Herkese günaydın güzel annler ve melekleri...
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok sıkıcı oluyormuş..herkes grip olmuş çok geçmiş olsun diliyorum. ben de grip yüzünden 4 günlük tatilimi evde geçirdim gerçekten çok sıkcıydı..
Kızlar bende iltihaplı romatizma var. dönem dönem nöbet şeklinde geliyor. kalçam ve bacaklarım tutuluyor. yürümek, gece yatmak, yandan yana dönmek, uyumak işkence oluyor.. günlerdir uykusuzumilaçlarım ağır olduğu için hamilelikte kullanamıyorum. daha ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum.. moralim çok bozuk ..
ben sadece demir hapi ve elevit kullaniyorum bana baska bisey demedi doktorum ama biraz ilgisiz sanirim ondan...kendim alip kullansanmi acaba bende magnezyum bilemedim
slm kızlar dün akşamdan beri pek giremedim umarım herkes iidir,sizinde karnınızın bi tarafında sertleşme ve şişme tarzı bişe oluo mu bebek sanki ayağını ya da kafasını diremiş gibi bişe,çok aklıma takıldı 5-6 sn oluo ve geri geçio:26::26::26::26::26:
doktoruna söylendinmi kasılmalarım oluyor diye.. ben söyledim başladı demek dedi ve magnezyum verdi..
evet canım oluyor, o sertleşen yerin ne olduğunu anlamasamda seviyorum birazcık eski haline dönüyor
Durusel takma diyecegim ama simdi hirsin dinmeyecek onlara agizlarinin payini vermeden tahmin ediyorum. Gorumcen bekarsa ona bu tur konularla insanlarin vurulmaya calisilmamasi gerektigini hatirlatmalisin canim, Allah korusun ilerde benzer problemle karsilasirsan anlarsin de mutlaka. Biraz empati yapmayi ogrenmeli insanlar...
Ne guzel esin sana sahip cikiyor, sen hanimefendiligini bozmak zorunda kalmayacaksin, artik ana kralice oluyorsun nede olsa :) neden muhatap olasin fesat cocuklarla :)))
cnm bi yerde okudum o kasılma demek falan dediler ama sanki bebek ayağını kafasını dayamış gibi oluo ama kasılma öle olmaz herhalde göbek deliğimin yanında oluyo pimpiriklendim bende
missss gibi güneşli bir gün
günaydın herkeseeee
saat 10da kızımı dişçiye götüreceğim dişi çürümüş ve artık oyulmuş resmen iyice kötü olmadan götüreyim dedim
ya daha 5 yaşında ama 3 dolgusu var 2 çürüğüde peşinde offff offf bide çok korkar dişçiden yandım ben walla
öğleden sonrada temizlikçi gelicek camlar baya kötüydü yağmurlardan
bugün baya yoğun geçicek
görüşürüz annişler ve melekleri
evet cnm burdada yazmışlardı ama banada o kasılma gibi gelmiyor.. dediğin gibi kafası falan büyük bi ihtimalle endişelenmemize gerek yok diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?