2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence duvarın tamamına kullanmayacağın için çok göz yormaz.örnek gösterdiğin de çok güzel.bence resimdeki gibi enine daha hoş durur..

heryeri aynı canımcım.. evet kimi mobilyacılar dediğin gibi yapıyormuş. hatta biz bunalrı beğenirken daha gezicez dedik adam uyardı böyle bir durum var bakarken dikkat edin. bazı yerlere lake kullanmıyorlar demişti.. medefemi suntamı ne onu kullanıyorlarmış dediğinde haklısın senin baktıklarında öyle olmuş olabilir.

günaydın anneler ve onların güzell meleklerii birgüncük tatil bitti gene iş başı.. hava güneşli ama çokk üşüyorumm

Herkese günaydın güzel annler ve melekleri...

4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok sıkıcı oluyormuş.. herkes grip olmuş çok geçmiş olsun diliyorum. ben de grip yüzünden 4 günlük tatilimi evde geçirdim gerçekten çok sıkcıydı..
Kızlar bende iltihaplı romatizma var. dönem dönem nöbet şeklinde geliyor. kalçam ve bacaklarım tutuluyor. yürümek, gece yatmak, yandan yana dönmek, uyumak işkence oluyor.. günlerdir uykusuzum ilaçlarım ağır olduğu için hamilelikte kullanamıyorum. daha ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum.. moralim çok bozuk ..

cnım benim ellerine sağlık çokkk güzel olmuş.. gerçekten karton işi daha zor kesmesi keçeye benzemez..

aramıza hoşgeldin canım.. evet yanlış hatırlamıyorsun ismimi :) görüşün için çok teşekkür ederim, saolll..

Detaylı ultrasonda bebeğin herşeyine bakılıyor, aklına ne geliyorsa.. bizim doktorlarda normalde bakıyor kritik yerlerine ama detaylıda daha farklı gözle bakılıyormuş ve daha net gözüküyormuş. oyüzden bir çoğumuz detaylı girdik..

slm kizlar gece uyurken bacagima kramp girdi ve belim felaket agridi..bu sorunlari yasiyanlar neler yaptiniz...

cnım kramplarım oluyordu ama dün gece çok felaketti. çığlı katarak uyandım. eşimde korktu noluyor diyor. bacağım bacağım diye ağlayacaktım.. ovalanıdım bastırarak biraz hafifledi sonrada geçti. çok can acıtıyor

canım bence duvarın tamamına kullanmayacağın için çok göz yormaz.örnek gösterdiğin de çok güzel.bence resimdeki gibi enine daha hoş durur..

değilmi cnm,bıde duva kagıdının gelecegı yere mecbur mobılya gelecek kapı sağda oldugu ıcın ,bütün oda olursa göz yorabılır dıe dusundum bende ılerde genç odası oluncada kulanırlır dıe dusundum ama bakalım cnm kaplanınca bebek odası fln kurulunca farklı durur belkı bakcm bakalım :)

geçmiş olsun cnm...off zor donemler basladı..bende grıpten uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun...bu arada eşim dün evdeydı o işe gıderken üzüldum gıdıo ayrı kalcaz dıee..bide çalışan anneleri düşünemıom sizler gıbı, gercektn zor gelıo olsa gerek vallaa sabır ve güç versın rabbım..gercı biz evde olanlarada zaman geçmek bilmiyorrr

ben sadece demir hapi ve elevit kullaniyorum bana baska bisey demedi doktorum ama biraz ilgisiz sanirim ondan...kendim alip kullansanmi acaba bende magnezyum bilemedim

doktoruna söylendinmi kasılmalarım oluyor diye.. ben söyledim başladı demek dedi ve magnezyum verdi..

evet canım oluyor, o sertleşen yerin ne olduğunu anlamasamda seviyorum birazcık eski haline dönüyor

doktoruna söylendinmi kasılmalarım oluyor diye.. ben söyledim başladı demek dedi ve magnezyum verdi..

evet canım oluyor, o sertleşen yerin ne olduğunu anlamasamda seviyorum birazcık eski haline dönüyor

cnm bi yerde okudum o kasılma demek falan dediler ama sanki bebek ayağını kafasını dayamış gibi oluo ama kasılma öle olmaz herhalde göbek deliğimin yanında oluyo pimpiriklendim bende

Günaydın güzel anneler Bu hafta komple tatil olaydı iyiydi dimi Off ben kızımı görmek istiyorum ya cumartesi kimseye çaktırmadan başka bi doktora mı gitsem napsam :)

dün hazır evdeyken elime alamadığım keçelerimle uğraştım birazcık.. yarımda olsa sizlerle paylaşmayı seviyorum.. kapı süsüm ve kuşlar.. kuşları dediğim gibi odamızdaki dallara yapıştıracağız dahaa çokkk yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
missss gibi güneşli bir gün
günaydın herkeseeee

saat 10da kızımı dişçiye götüreceğim dişi çürümüş ve artık oyulmuş resmen iyice kötü olmadan götüreyim dedim
ya daha 5 yaşında ama 3 dolgusu var 2 çürüğüde peşinde offff offf bide çok korkar dişçiden yandım ben walla

öğleden sonrada temizlikçi gelicek camlar baya kötüydü yağmurlardan

bugün baya yoğun geçicek
görüşürüz annişler ve melekleri

eşime anlatttım dedi yazık ne diyim ben bunlara öğüt vermekten bıktım kızmaktan bıktım lütfen üzülme takma ama yeri gelincede lafı yapıştır söyle dedi,şuan içindeki muzcizenin tadını çıkar lütfen dedi, akşamda görümcem aradı ben konuşmadım eşimide bi görün nasıl sert konuştu gülüyo falan hiç karşılık yok eşimden kapattı o da,evli cnm 10 aylık evli beddua etmiyorum ama Allahıma havale ediyorum ben onları

cnm bi yerde okudum o kasılma demek falan dediler ama sanki bebek ayağını kafasını dayamış gibi oluo ama kasılma öle olmaz herhalde göbek deliğimin yanında oluyo pimpiriklendim bende

evet cnm burdada yazmışlardı ama banada o kasılma gibi gelmiyor.. dediğin gibi kafası falan büyük bi ihtimalle endişelenmemize gerek yok diye düşünüyorum..

Geçmiş olsun canım ya benim de öyleydi küçükken Şeker falan seven bir çocuk da değildim fazla ilaç antibiyotik kullanımından olabiliyor demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…