- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.881
Geçmiş olsun canım ya benim de öyleydi küçükkenŞeker falan seven bir çocuk da değildim fazla ilaç antibiyotik kullanımından olabiliyor demişti doktor.
dün hazır evdeyken elime alamadığım keçelerimle uğraştım birazcık.. yarımda olsa sizlerle paylaşmayı seviyorum.. kapı süsüm ve kuşlar.. kuşları dediğim gibi odamızdaki dallara yapıştıracağız dahaa çokkk yapmam gerekiyor
Eki Görüntüle 693779 Eki Görüntüle 693784
teşekkür ederim canım
kızım hem çok fazla şeker çikolata yer
birde gerçekten şu 2 senedir çok antibiyotik kullandık
ama çok üzülüyorum tüm azı dişleri çürük
geçmiş olsun cnm başka çürümez inşallah
dün hazır evdeyken elime alamadığım keçelerimle uğraştım birazcık.. yarımda olsa sizlerle paylaşmayı seviyorum.. kapı süsüm ve kuşlar.. kuşları dediğim gibi odamızdaki dallara yapıştıracağız dahaa çokkk yapmam gerekiyor
Eki Görüntüle 693779 Eki Görüntüle 693784
1-
Eki Görüntüle 693733
2-
Eki Görüntüle 693734
3-
Eki Görüntüle 693735
4-
Eki Görüntüle 693736
ehehekızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım
ahh be canım keşke gelen olsa her aradığımda halladersiniz siz kadın tutun dediler.torunlarını sevmeye çalıştıklarında da ben kadın tutturucam onlarabaşımız ağrıyacağına eşim ben hallederim diyor benim tek kıyamadığım eşimle şu anda karnımdaki ufaklık sağlık versin Allah eşya kötü yerleşir diye kendimi avutuyorum
canım banada yardıma gelen olmadı hiç. Allah razı olsun eşim ve ben hem toplandık hem yerleştik. Allah yardımcı oluyor çok şükür çok zorlanmadık. zaten yükün büyük bir kısmı eşimin üzerindeydi. taşınacağım evi kadın temizledi çıktığım evi de eşimle ikimiz bi akşam gidip silip süpürdük.
cnm bi yerde okudum o kasılma demek falan dediler ama sanki bebek ayağını kafasını dayamış gibi oluo ama kasılma öle olmaz herhalde göbek deliğimin yanında oluyo pimpiriklendim bende
çok şükür bugün pek işim yok
oğluşumun battaniyesine gayret edeyim biraz
hayatımsın süpersin yaa bayıldıımmm
kız nolur nolur bi yerlerini kaşıyıver
nazarımıza gelme
gün'aydııııııın:))
senin kuşlarda çok cici olmuşş canım, bende bugün devam etçem vakit bulabilirsem..
teşekkür ederim canım
kızım hem çok fazla şeker çikolata yer
birde gerçekten şu 2 senedir çok antibiyotik kullandık
ama çok üzülüyorum tüm azı dişleri çürük
ay canım çok saol ya alemsinnn hehehe tamam kaşıdımm :)))
eh canım işte bişeyler yapmaya çalıştım. ufacık duruyorlar ama baya bi zaman harcanıyorr..
Canım minik kuşların çok güzel olmuş :) Değişik değişik yapıyorsun sanırım hepsini. Tiryaki hobi bloguna bir bak o çok güzel kuş çeşitleri yapmış ama gerçekten emek işi çok ıncık cıncığı var
Dusundumde ben hic ninni bilmiyorum öğrenmem lazım yoksa kızıma eee demekten başka bişey yapamiycam. Gerçi bu sesle daha çok ağlar herhalde san dersi mı alsam :)
yok kızlar neden kızayım sızlerınde fıkrını almakıcın koydum zaten resım cunku benımde kafam karısık goz yorması acısından dusunmemıstım ıyı oldu bende odayı bogarmı dıe dusunmustum sımdıiyce kafam karıştı valla :26::26::44: daha almadık ztn bugun baktık adam getırtcektı sıparıs fomu yazdı bızım soledıgımız zamandada gelıp yapcklardı off napsam yaa ayıcıklı mayıcıklı bıseyde ıstemıyorum iyce şaştım[/QUOTE
enine duvar kağıdı uygulaması pek tercih edilmez, şık duracağını zannetmiyorum cnm. ayıcıklıları sevmiyorsan eğer, yine pastel tonlarında kremle buz mavisi gibi çizgili tercihlerde bulunabilirsin. oda daha ferah gözükecektir. puantiyeli tercihlerde olabilir. mimar gözüyle benden de nacizene bir yorum...
saolasın canım... ya aslında en güzel hangisi olacak die bir kaç kuş örneğinden yapmıştım.. karar veremedimde hangisinle yola devam edeyimgerçekten çokk uğraştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?