2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ya benim de öyleydi küçükken Şeker falan seven bir çocuk da değildim fazla ilaç antibiyotik kullanımından olabiliyor demişti doktor.

teşekkür ederim canım
kızım hem çok fazla şeker çikolata yer
birde gerçekten şu 2 senedir çok antibiyotik kullandık
ama çok üzülüyorum tüm azı dişleri çürük

gün'aydııııııın:))

senin kuşlarda çok cici olmuşş canım, bende bugün devam etçem vakit bulabilirsem..

çok şükür bugün pek işim yok
oğluşumun battaniyesine gayret edeyim biraz

hayatımsın süpersin yaa bayıldıımmm
kız nolur nolur bi yerlerini kaşıyıver
nazarımıza gelme

cnm bi yerde okudum o kasılma demek falan dediler ama sanki bebek ayağını kafasını dayamış gibi oluo ama kasılma öle olmaz herhalde göbek deliğimin yanında oluyo pimpiriklendim bende

Ben rahatsizlaninca doktor acilde muayane ederken söyledi. Karnım çok serti rahmin kasilmis dedi. Sancım çoktu sanırım o yüzden. Bol su iç sol tarafa uzan dedi. Sertlik 2 gun sonra azaldi

çok şükür bugün pek işim yok
oğluşumun battaniyesine gayret edeyim biraz

hayatımsın süpersin yaa bayıldıımmm
kız nolur nolur bi yerlerini kaşıyıver
nazarımıza gelme

ay canım çok saol ya alemsinnn hehehe tamam kaşıdımm :)))

gün'aydııııııın:))

senin kuşlarda çok cici olmuşş canım, bende bugün devam etçem vakit bulabilirsem..

eh canım işte bişeyler yapmaya çalıştım. ufacık duruyorlar ama baya bi zaman harcanıyorr..

ay canım çok saol ya alemsinnn hehehe tamam kaşıdımm :)))

eh canım işte bişeyler yapmaya çalıştım. ufacık duruyorlar ama baya bi zaman harcanıyorr..

Canım minik kuşların çok güzel olmuş :) Değişik değişik yapıyorsun sanırım hepsini. Tiryaki hobi bloguna bir bak o çok güzel kuş çeşitleri yapmış ama gerçekten emek işi çok ıncık cıncığı var

buarada herkeslere günaydın. bugün şafak 125 erken terhis olmazsa bebeğimiz (inşallah vaktinde sağlıklı doğar)... :) en son eşime şafak saymıştım şimdi kızıma :)

Dusundumde ben hic ninni bilmiyorum öğrenmem lazım yoksa kızıma eee demekten başka bişey yapamiycam. Gerçi bu sesle daha çok ağlar herhalde san dersi mı alsam :)

saolasın canım... ya aslında en güzel hangisi olacak die bir kaç kuş örneğinden yapmıştım.. karar veremedimde hangisinle yola devam edeyim gerçekten çokk uğraştırıyor

Kızlar bebefixten sipariş verdiğim Banyo seti geldi, herşey resimdekinin aynısı, ben sadece espirili badileri beğenmedim, onun dışındakiler güzel, merak edenler vardı hemen yazayım dedim.

Bizde kızımla dün gezmelere gittik alışveriş yaptık, sonunda istediğim gibi bir hastane çıkışı buldum dün
tek renk krem renkli ama üstünde altın sarısı süsüleri var. çok güzel
Ben geçmişi okumaya başlayayım görüşürüz ..........

saolasın canım... ya aslında en güzel hangisi olacak die bir kaç kuş örneğinden yapmıştım.. karar veremedimde hangisinle yola devam edeyim gerçekten çokk uğraştırıyor

Canım ben bu sabah tiryakinin bloğunda gördüm gözlerini küçük nazar boncuğundan yapmış kuşların. Çok güzel olmuş hem nazar değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…