2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeze ve herkezin bayramını kutlarım...
size bişey danışacağım kızlar benim dün şeker yüklemem yapıldı 50mg ile ve 177 çıktı yani yüksek dr. u dün göremedim sanırım 100 mg ile tekrarlayacağız moralim çok bozuldu ya insilün kullNMAM GERKİRSE sizlerde nasıl durum ne dedi dr unuz acil cevap lütfen...

canım üzme kendini şekerin yine yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendiriyor diyet uyguluyosun arkadaşımda çıkmıştı onun baya yüksekti diyetle normalde tutmaya çalıştılar

canım üzme kendini şekerin yine yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendiriyor diyet uyguluyosun arkadaşımda çıkmıştı onun baya yüksekti diyetle normalde tutmaya çalıştılar

ne kadar yüksekti ki ben dr uma ulaşamadım konuşamadım ve dünden buyana sıkıntıdan öleceğim iğneye gerek kalmadan hallederiz inşallah

doktorumu aradım az önce ,soğuk algınlığımı söyledim...bepanten pastil alın dedi..boğazım için iyi gelebilir ama soğun algınlığıma iyi gelir mi ki :44: gerçi başka ilaçta veremiyorlar bize sanırım..parol içtiğimi söyledim 2 kere,o sadece ağrı varsa ağrıyı alır dedi...parastemol var içinde halbuki ama etkili olmuyor pek işte...

diğer hasta olan arkadaşlar ne yaptınız?? nasıl oldunuz??

bu arada şeker yüklemesini sordum şart mı yaptırmak diye..şart dediii puff kaçış yok yanii...ne kadar sürüyor dedim 1 saatlik bişey dedi..şekerli su içip 1 saat sonra kan vereceksin o kadar dedi...bazı arkadaşlar bi kaç kere kan verdiğini söyledi acaba neden heryerde farklı oluyor bu uygulamalar....

Selam herkese,

Oncelikle bu guzel bayramimiz hepimizin kutlu olsun.

2013 Agustos annelerindeki hayatim gecmisi okumakla gecti :) neyse guzel guzel fikirler aldim.

Kimileri kayinvalideden, kimileri eslerden muzdarip. Umarim herkes sorunlarini kolayca cozumleyebilmistir. Aranizda inanilmaz yetenekliler var. Ismi yanlis hatrliyorsam affola, sanirim hayatimsin isimli arkadasim ve esi. Sizler ne kadar becerikli insanllarsiniz. Kecelerden susler yapan marifetli anne adaylari. Isimlerinizi hatirlamiyorum ama valla tebrikler hepinize.

Dedigim gibi ben daha cok yazilanlari takip ettim. Biraz kendimden bahsedeyim. Dogum tarihim ilk 6 eyluldu.A ma dr. erken dollenme oldugunu ve muhtemel dogum tarihimin 31 Agustos oldugunu soyledi.

Bir oglumuz olacak ismi konusunda kararsiz durumdayiz. Esim Ingiliz hem turkceye hem ing. uygun bir isim ariyoruz.(Deniz gibi). Bir ingilizce bir turkce 2 isim mi koysak yoksa tek isim mi koysak karar veremedik.

Ben tetanoz asisi olmadim olmayacagim da.Hem kendi doktorum hem de farkli bir prof. gerek bulunmadigini soyledi.

Benim dogum tarihim hepiizden gec, kafama takilan bir sey var onu sormak istiyorum. Detayli ultrason dediginiz nedir? Damarlarin ellerin, kemiklerin,kan akisinin, kalbin, beynin kisacasi tum ic organlarin kontrol edilmesi demek ise benim gittigim tum kontrollere bunlar yapiliyor zati.

Aldiklarinizi, yaptiklarinizi gipta ile izliyorum. Biz daha tek cop almadik. Sanirim esim de ben de biraz gevsegiz.

Neyse umarim bundan sonra paylasimlarim daha fazla olur. Hepinize ve bebislerinize sevgiler

Evet Canım en büyük gorev biz anne babalara düşüyor. Ne kadar bilinclendirir ogretirsek güçlü bir "Türkiye Cumhuriyetine" sahip oluruz.

mrb milleeetttt,
herkesin bebişinin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyoruz biz de.
törenimizi bitirdik ve havamız da güzel olunca eşimle mobilya bakmaya gidelim dedik.aslında oda falan yapmayı düşünmüyordum ama en azından fiyat araştırması yapalım dedik ve uygun bir yer bulduk,bir de marangozla görüşüp fiyat alalım sonra karar verelim dedik eşimle.ama çok tatlı şeyler var kızlar yaaa..insanın içi gidiyor,gözümün gördüğü her şeyi sordum yahu, resmen daldım mağazalara.gerçekten alışveriş çok eğlenceli zevkli heyecanlı.ne aldın diye soracaksınız?koca bir hiiiiiçççççççneyse en azından fikir sahibi oldum biraz kafamda şekillendirmiş oldum alınacakları.

hepinizi öpüyorum,çok yoruldum biraz dinleneyim sonra da yemeğe girişeceğim.

ne kadar yüksekti ki ben dr uma ulaşamadım konuşamadım ve dünden buyana sıkıntıdan öleceğim iğneye gerek kalmadan hallederiz inşallah

ne kadar yüksek olduğunu bilmiyorum ama sınır zaten 140 seninki o kadarda çok yüksek değil
arkadaşımınki şekerden dolayı çocuk 15 gün ileride gidiyordu ve iri bir bebek doğdu
sen yediklerine dikkat et fazla şekerli yeme yine düşer

BENİM MİNİĞİM BU GÜN KIPIR KIPIR DAHA DOĞMADAN HİSSETTİ BAYRAMI :)

saol cnm boylu bı kızm varmıss babasına cektıgı kesn:) doktora ben sezeyan ıstıyorm dedm guldu hele bı o gunlere gelelmm konusuz senle dedı....gecmısıde okumadm henuzz herkes ıyıdr umarmm
maşallah kızına.. bende kızımı ultrasonda gördüğüm zamanlarda çok mutlu oluyorum :)

doktorun ilacı verdiyse kullan bence inşallah iyi gelir... birde alçak yastıkta yatma gece uykunda yüksek yastık kullan...
geçmiş olsun... bende miğde yanması var arada da reflü oluyor az yiyerek bu sorunu çözüyorum.... çok yersem fena benimde...

maşallah ilgili baba :) ne güzel canım Allah hep mutlu etsin sizleri hepimizi

kızlar benim şeker yüklemesi sonuçları 75 gr şeker açlıkta 81, 1 saat sonra 103, 2 saat sonra 101 çıktı sanırım normal dimi :)

çok normal çıkmış maşallah canım

Bugün kızımın beşiği geliyor :) cicilerinin bazılarını annem yıkadı hazir bize bana bakmaya gelmisken camasirlikta kuruyor ne harika bir görüntü minik minik asmış bir de :) moral oldu bana valla ...

merhabalar anneler bugün biz de oğlumla 23 nisan gezmesine çıktık hava da güzeldi mis gibi deniz havası aldı oğlum

biraz da avm'leri gezdik, park yatakları sordum ilk defa görevli kıza, eskiden sadece uzaktan bakıodum
kız dedi ki park yatakların hepsi aynı sistem sallanıo, aynı salıncak sallanır gibi.oysa benim istediğim ileri geri sallanabilen olmasıydı, yani sallanırken yana yatmıcak yatak, sadece ileri geri gidip gelicek anlatabildim mi:26:
böyle park yataklar var mı bilginiz var mı:26:

Hepinize selamlar kızlar... tatili evimizde geçirdik kızımla uzun zamandır evde kalmıyordum Hazır evde bol vaktim varken sebze yemekleri pişirdim önümüzdeki 3 gün yeriz artık :) geç oldu ama hepinizin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum yarının parlak yıldızları büyüyor içimizde

Ben bu ay detaylı ultrasona girdim. Önümüzdeki ay da doppler ultrason ve 4d görüntüleme olacak yazdı bana doktorum sizlerin var mı? :26:

Ya arkadaslar benim karnım tok gözüm ac , ne yapıcam bilmiyorum
Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz

Aynen canım ya zaten midem hemen şişiyor ama gözüm doymuyor e tabi asit yükseliyor böyle olunca ufff

merhaba canım,panik olma benimde 50 grlık yüklemede 158 çıktı şimdi 100 grla yaptıracağım.190 çıkmış bir hamileye diyet önerildiğini biliyorum.insülin kullandıracaklarını zannetmem.

kızlar bugün bir arkadaşın doğum gününe gittim sanırım nazarlandım kasıklarım ilk defa hamilelikten bu yana ağrıyor ve bebeğim giderken oynuyordu geldiğimden beri bir kere oynamadı kafamı kaldıramıyorum esnemekten

akşamda bebek görmeye gidiyoruz çok hareketli bir gün bugün benim için bir oynasada kızım içim rahatlasa

cnm sen hareketlı oldugundan hareket etmıyodr mınnosun...ben sordum hareketlı bı gun gecırdıgınde hıssetmemen normal dedı doktor...eve gelıp ayaklarını uzattıgında bslar ben burdayım demeye..kasık agrına gelınce bu hftalarda kasık agrısı normalmıs cnm..ara ara sancılar gırebılır panık yapma..sen genede nazarlıgını eksık etme ustundenn

İyi akşamlar annelerrrrrr
Dün öğlen bir oturdum akşam 11'e kadar canım çıktı. Bu kahrolasıca mukavvayı kesmek çokta basit değil. Falçatayı bastırmak için güç gerek maşallah bende de kalmamış
İnsan kendisi yapınca hevesi bir başka oluyor. Bakın bakalım güzel olmuş mu ?

Herkese mutlu akşamlar..

Benim moralim bozuk biraz eşimin teyzesi vefat etti onun için şehir dışına gidiyor şimdi evde yanlızım canım sıkıldı

çok güzel olmuş annesi yorulmana değmiş:))

çok güsel olmş eline sağlık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…