- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.801
günaydın herkeze ve herkezin bayramını kutlarım...
size bişey danışacağım kızlar benim dün şeker yüklemem yapıldı 50mg ile ve 177 çıktı yani yüksek dr. u dün göremedim sanırım 100 mg ile tekrarlayacağız moralim çok bozuldu ya insilün kullNMAM GERKİRSE sizlerde nasıl durum ne dedi dr unuz acil cevap lütfen...
canım üzme kendini şekerin yine yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendiriyor diyet uyguluyosun arkadaşımda çıkmıştı onun baya yüksekti diyetle normalde tutmaya çalıştılar
parmecım sana kesınlıkle katılıyorum...ılkelerıne bagımszlıgına cumhuriyetıne sahıp cıkan 23 nısan gunu bugun benm bayramm dıyerek sabahın korunde uyanan o coskuyu yasayan evlatlar yetstrmek en buyuk ıstegım....
ne kadar yüksekti ki ben dr uma ulaşamadım konuşamadım ve dünden buyana sıkıntıdan öleceğim iğneye gerek kalmadan hallederiz inşallah
maşallah kızına.. bende kızımı ultrasonda gördüğüm zamanlarda çok mutlu oluyorum :)saol cnm boylu bı kızm varmıss babasına cektıgı kesn:) doktora ben sezeyan ıstıyorm dedm guldu hele bı o gunlere gelelmm konusuz senle dedı....gecmısıde okumadm henuzz herkes ıyıdr umarmm
doktorun ilacı verdiyse kullan bence inşallah iyi gelir... birde alçak yastıkta yatma gece uykunda yüksek yastık kullan...kızlar hamilelik reflüsü oluştu bende boğazım çok şiddetli yanıyor sadece açken rahatım yani rennie duo diye bir şurup önerdi doktorum benimleaynı olan varmı bu şurup işe yaramı acaba fikri olan varmı?
maşallah ilgili baba :) ne güzel canım Allah hep mutlu etsin sizleri hepimizikızlar ben eşimi çok seviyorum ya kıyamam gitmiş bebeğe elbise almış dolaba bir güzle asışı var ölürüm sana dedim birde böyle kırışmış mı falan diye bakıp düzletiyor kapıdan gizli gizli nasıl güldüm beni görünce ne var ne olmuş kızımın kıyafetlerine bakıyorum diyor
kızlar benim şeker yüklemesi sonuçları 75 gr şeker açlıkta 81, 1 saat sonra 103, 2 saat sonra 101 çıktı sanırım normal dimi :)
Daha Ben Varım Ayrıntılı Ultrasona Girecek. En Sona Kalan Benim GalibaNedense Çok Geç Tarihe verdi Benim Doktorum Ayrıntılıyı. Şuan 26. Haftamdayım, Önümüzdeki Ayın 18inde Olacak Ayrıntılı :44: Neyse Artık. Bebeğinin Sağlıklı Olmasına Sevindim. Bizde Sorunsuz Atlatırız İnşallah
Ya arkadaslar benim karnım tok gözüm ac , ne yapıcam bilmiyorum
Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz
günaydın herkeze ve herkezin bayramını kutlarım...
size bişey danışacağım kızlar benim dün şeker yüklemem yapıldı 50mg ile ve 177 çıktı yani yüksek dr. u dün göremedim sanırım 100 mg ile tekrarlayacağız moralim çok bozuldu ya insilün kullNMAM GERKİRSE sizlerde nasıl durum ne dedi dr unuz acil cevap lütfen...
kızlar bugün bir arkadaşın doğum gününe gittim sanırım nazarlandım kasıklarım ilk defa hamilelikten bu yana ağrıyor ve bebeğim giderken oynuyordu geldiğimden beri bir kere oynamadı kafamı kaldıramıyorum esnemekten
akşamda bebek görmeye gidiyoruz çok hareketli bir gün bugün benim için bir oynasada kızım içim rahatlasa
çok güzel olmuş annesi yorulmana değmiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?