- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.821
Herkese mutlu akşamlar..
Benim moralim bozuk biraz eşimin teyzesi vefat etti onun için şehir dışına gidiyor şimdi evde yanlızım canım sıkıldı
iyi akşamlar kaderdaşlarım uçağa binmekte sakınca varmıdır ben biraz uçacamda nasıl olur acaba
Ellerine sağlık canım çok tatlı olmuş :)
Başınız sağolsun canım
iyi akşamlar kaderdaşlarım uçağa binmekte sakınca varmıdır ben biraz uçacamda nasıl olur acaba
kızlar hamilelik reflüsü oluştu bende boğazım çok şiddetli yanıyor sadece açken rahatım yani rennie duo diye bir şurup önerdi doktorum benimleaynı olan varmı bu şurup işe yaramı acaba fikri olan varmı?
kızlar bugün bir arkadaşın doğum gününe gittim sanırım nazarlandım kasıklarım ilk defa hamilelikten bu yana ağrıyor ve bebeğim giderken oynuyordu geldiğimden beri bir kere oynamadı kafamı kaldıramıyorum esnemekten
akşamda bebek görmeye gidiyoruz çok hareketli bir gün bugün benim için bir oynasada kızım içim rahatlasa
slm kizlar gece uyurken bacagima kramp girdi ve belim felaket agridi..bu sorunlari yasiyanlar neler yaptiniz...
slm kizlar gece uyurken bacagima kramp girdi ve belim felaket agridi..bu sorunlari yasiyanlar neler yaptiniz...
Ben yaklasik 2 aydir magnezyum hapi kullaniyorum. Onun etkisi var mi bilmiyorum ama suana kadar kramp sorunu yadamadim
ben sadece demir hapi ve elevit kullaniyorum bana baska bisey demedi doktorum ama biraz ilgisiz sanirim ondan...kendim alip kullansanmi acaba bende magnezyum bilemedim
sadece ultrasonla inceliorlar kan almıyorlar bide bizden kan tahlilerimizi ikili üçlü test sonuçlarını istemişlerdiselam hamişler yarın ayrıntılı ultrasona giricem kan alıyolar mı napılıyo bi söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?