2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık canım çok tatlı olmuş :)

Herkese mutlu akşamlar..

Benim moralim bozuk biraz eşimin teyzesi vefat etti onun için şehir dışına gidiyor şimdi evde yanlızım canım sıkıldı

Başınız sağolsun canım

Burasi becerikli annelerle dolu. Cok guzel olmus eline saglik

Ellerine sağlık canım çok tatlı olmuş :)

Başınız sağolsun canım

Allah razı olsun cnm eşimden ayrıydım bende memleketteydim evime yeni geldim şimdide o gitmek zorunda kaldı ve ben onun kıymetini şimdi çok daha iyi anladım ..

iyi akşamlar kaderdaşlarım uçağa binmekte sakınca varmıdır ben biraz uçacamda nasıl olur acaba

hiçbişey olmaz cnm bende gebeliğim boyunca 3 kere uçakla yolculuk yaptım

iyi akşamlar kızlar ben de bugün şeker testi yaptırdım, maalesef gebelik şekeri çıktı. 50 mg içip 1 saat sonra kan verdim, son 10 dk kala dayanamadım kustum 160 çıktı. bir hafta sonra 100 mg içecekmişim. tadı bildiğiniz limonata ama aç karnına olunca dayanamadım. endokrin bölümüne yönlendirecek doktorum..

özellikle geceleri çok şiddetli oluyor,bana da gavıscon şurup verdi doktor,başucumda duruyor...çalkalayıp çalkalayıp dikiyorum ağzıma...sen de iç canım doktorunun verdiğini..yemeğini erken ye akşam,yastığını da yükselt...

Aman canım dikkat et kendine, felak nas ayetel kursi oku bol bol. Hamilelikte nazara karşı daha hassas oluyoruz heralde , banada oluyor, koca göbüşümüzün neyine nazar ediyorlarsa artık

slm kizlar gece uyurken bacagima kramp girdi ve belim felaket agridi..bu sorunlari yasiyanlar neler yaptiniz...

Ben alıştım artık kramplarima calsium ve magnezyum kullaniyorum yinede oluyor. Bel icin bisey diyemicem az kaldı dogurunca geçici insallah hepsi

slm kızlar dün akşamdan beri pek giremedim umarım herkes iidir,sizinde karnınızın bi tarafında sertleşme ve şişme tarzı bişe oluo mu bebek sanki ayağını ya da kafasını diremiş gibi bişe,çok aklıma takıldı 5-6 sn oluo ve geri geçio:26::26::26::26::26:

ben sadece demir hapi ve elevit kullaniyorum bana baska bisey demedi doktorum ama biraz ilgisiz sanirim ondan...kendim alip kullansanmi acaba bende magnezyum bilemedim

Valla bana 6 tane vitamin verdi doktorum. 6 tane de bana abarti geliyor AMA doktordur bir bildigi vardir diyorum. Sadece 1 tanesi florur. Esim florur ile ilgili olumsuz yazilar okudugundan floruru almayi biraktim. Magnezyumu bi doktoruna sor istersen

kızlar şükür geldik nihayet insanın evi gibisi yok vallahi bebek çok sevimliydi ama annesini hiiiiiiiiç uyutmamış kız yorgunluktan mahvolmuş durumda ne gece ne gündüz uyumuyormuş maşallah boyu kilosu iyi ama. gözüm korktu biraz ben nasıl bakacağım yetebilecek miyim diye ama yinede güzel bir duygu

merhaba arkadaşlar kramp ve reflü sorunu bende de var. reflü için bana da şurup verdi dr fakat pek kullanmıyorum az ve sık aralıklarda yiyorum midemi ne tıkabasa dolduruyorum ne de boş bırakıyorum. boş kalması da yanmaya sebep oluyor. bunu denemenizi tavsiye ederim etkili oluyor. kramp için suda eriyen magnezyum verdi dr um dün başladım kullanmaya bakalım bir kez oldu sabah kalkerken ama yeri iki üç gün acıdı bilmiyorum faydası olacak mı tabletin.

bu arada benim şeker yüklemem perşembe yapılacak şekeri çıkan arkadaşlar lütfen üzülmeyin geçen yıl arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı dr u son ana kadar iri bebk 5kg ye yakın doğacak falan diyordu o hergün şekerini şeker çubuğuyla ölçüp insülin yapıyordu. bebeği doğdu şu an 6 aylık hiç de iri doğmadı 3250g dı doğduğunda bebekte şeker hastalığı yok arkadaşımın da şekeri falan yok doğumdan sonra bişeyi kalmadı. lütfen olumsuz şeyler düşünüp strese girerek bebişlerinize zarar vermeyin olumlu düşünün ki olumlu şeyler olsun illa şeker sonucunda olumsuzluk olack diye bişey yok ben buna bizzat şahit oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…