- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.901
Bende ee bebeğim eee biliyorum sadece :26: hiç aklıma gelmemişti normal şarkı söyleriz
(( Allah korusun yaa. Pazartesi mutlaka haberdar et bizi. Bence düzelmiş olacak öyle hissettim canım. Eğer düzelmezse de sakın üzülme biraz daha erken kavuşucaksın yavruna o kadar. Erken doğum yapan çok var canım. Hepsi de yaşıyor ve sağlıklı çocuklar oluyor, sen içini ferah tut.
merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
kızlar netten araştırıyorum da size de bir sorayım dedim; benim bebiş çok kıpırık yani hiç durmuyor ama günlük durumu bu,arada bir olan bişey değil ve o kadar kuvvetli ki dışardan çok rahat hissediliyor hareketleri eşim 2 metre uzaktan görebiliyor yani düşünün. bu erken doğuma yol açar mı?:44:
günaydınlar..
dün şu Eminönü'ndeki meşhur havuzlu hana gidebildim, tatil gününü fırsat bilip. gerçekten yok yok yani. Çok beğendim, İstanbul'daki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. minik kızıma alışveriş merkezlerindeki bebek markalarından fln bir sürü şey almıştım ama 2. hastane çıkışını oralarda pek beğenememiştim. fakat havuzlu handa hiç görmediğim taşlı, fiyonklu, küpürlü hastane çıkışları vardı. bayıldım gerçekten, 1 10'lu hastane çıkışı, bir kaç tulum, önlükler, patikler fln aldım yine. 0-3 ve 3-6 ayı fazlasıyla tamamladım sanırım. araç, gereçler, bebek bakım seti, anne bebek çantası ve lohusa pijamalarım duruyor. bunların hepsi havuzlu handa var. fakat zamanım yoktu çok, onlara bakmak için. doğuma kadar birkaç kez daha havuzlu han yolu gozukuyor bana
merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
gunaydn sekerler....guzel bı gun olsun hepımıze...kasılmadan bhsedılmıs bu zamanlrda artk kendını doguma hazırlıyo normalmıs doktor dedım bana her ıhtımale karsı ıgne verdı her hfta olucam rahımı guclendırıcekmıs...ama cok yakıo yerı hala acıyo o derece :)lbu arada kaynanam ıstnbuldn geldı mesaıye basladı...dun esım senn karnın bıyerde toplanmıyo dımı dedı..ne alaka dedı ıyı bısey degılmıs dedı kım soyledı sana bunu dedım tanımazsn dedı...bn tahmn edebılıyrrm dedım..snra suratm asıldı nıye suratn t asıldı dedı bnm evhamlı takıntılı oldugmu bıle bıle soyluyosun dedım deme bana bunları dedım bsey ogrenmek ıstıosn doktor SOR ınternetten arastr bna kulaktan dolma seylerle gelme dedım ..ne bu kadınn derdı bnmle ya aksam aksam sınırlermı kaldrdı
Ben rahatsizlaninca doktor acilde muayane ederken söyledi. Karnım çok serti rahmin kasilmis dedi. Sancım çoktu sanırım o yüzden. Bol su iç sol tarafa uzan dedi. Sertlik 2 gun sonra azaldi
kızlar netten araştırıyorum da size de bir sorayım dedim; benim bebiş çok kıpırık yani hiç durmuyor ama günlük durumu bu,arada bir olan bişey değil ve o kadar kuvvetli ki dışardan çok rahat hissediliyor hareketleri eşim 2 metre uzaktan görebiliyor yani düşünün. bu erken doğuma yol açar mı?:44:
kızlar bıde tek duvar olacak yarısınada dolabı gelcek gene cok fazla yerı gorunmeyecek ay cok karıştı kafam
canım tramvayla eminönünde inince çok mesafe varmı tam olarak nerede kalıyor bende bu haftasonu gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa :)
yok çok mesafe, mısır çarşısından girer arka kapısından çıkarsın, önüne gelen sokakta hep bijutericiler var zaten. bijutericiler bitince, çeyizcilere geçmeden sol tarafa dönüyorsun. o civarda, ordaki esnafa sorarsan gösterirler zaten. rahat bulunuyor, bende bilmiyordum önceden yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?