2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydn sekerler....guzel bı gun olsun hepımıze...kasılmadan bhsedılmıs bu zamanlrda artk kendını doguma hazırlıyo normalmıs doktor dedım bana her ıhtımale karsı ıgne verdı her hfta olucam rahımı guclendırıcekmıs...ama cok yakıo yerı hala acıyo o derece :)lbu arada kaynanam ıstnbuldn geldı mesaıye basladı...dun esım senn karnın bıyerde toplanmıyo dımı dedı..ne alaka dedı ıyı bısey degılmıs dedı kım soyledı sana bunu dedım tanımazsn dedı...bn tahmn edebılıyrrm dedım..snra suratm asıldı nıye suratn t asıldı dedı bnm evhamlı takıntılı oldugmu bıle bıle soyluyosun dedım deme bana bunları dedım bsey ogrenmek ıstıosn doktor SOR ınternetten arastr bna kulaktan dolma seylerle gelme dedım ..ne bu kadınn derdı bnmle ya aksam aksam sınırlermı kaldrdı

günaydın kızlar birşey danışıcam bebek arabası alıcam bu hafta ama çok kararsızım Kraft Star Jogger Bebek Arabası bu modeli çok beğendim tavsiye edeniniz varmı yada önericeğiniz başka bir bebek arabası ?

merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

günaydınlar..

dün şu Eminönü'ndeki meşhur havuzlu hana gidebildim, tatil gününü fırsat bilip. gerçekten yok yok yani. Çok beğendim, İstanbul'daki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. minik kızıma alışveriş merkezlerindeki bebek markalarından fln bir sürü şey almıştım ama 2. hastane çıkışını oralarda pek beğenememiştim. fakat havuzlu handa hiç görmediğim taşlı, fiyonklu, küpürlü hastane çıkışları vardı. bayıldım gerçekten, 1 10'lu hastane çıkışı, bir kaç tulum, önlükler, patikler fln aldım yine. 0-3 ve 3-6 ayı fazlasıyla tamamladım sanırım. araç, gereçler, bebek bakım seti, anne bebek çantası ve lohusa pijamalarım duruyor. bunların hepsi havuzlu handa var. fakat zamanım yoktu çok, onlara bakmak için. doğuma kadar birkaç kez daha havuzlu han yolu gozukuyor bana

kızlar netten araştırıyorum da size de bir sorayım dedim; benim bebiş çok kıpırık yani hiç durmuyor ama günlük durumu bu,arada bir olan bişey değil ve o kadar kuvvetli ki dışardan çok rahat hissediliyor hareketleri eşim 2 metre uzaktan görebiliyor yani düşünün. bu erken doğuma yol açar mı?:44:

herkese merhaba güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle bugün işe gelmek resmen işkence gibiydi hala tam olarak ayılamadım

dün kızımın gösterisi vardı oradanda 3d li bi çizgifilm e götürdük.yemek yee dolaş falan eve geldim pilim bitik benim ayaklarım şişiyor artık öncedende şişerdi ama artık bayag canım yanıyor

çok sevindim cnm ya, darısı başıma:) ben 13. haftadan (2'li test) beri coraspirin kullanıyorum. 20. hafta detaylı ultrasonda doktora geçmişmi dıye sordum. hayır bu geçmez ki coraspirin sadece kanın sulansın diye veriliyor dedi. sen ilaç olarak ne kullandın?

yok canım yaa zannetmiyorum doktorun erken dogum riskin var dedimi bide erken dogumun bebegin çok hareketli olmasıyla ilgili bi durum oldugunu zannetmiyorum benim kızımda çok hareketliydi hiç durmazdı bide hep kaburgalarımın arasında dolanırdı ama söylenilen tarihten sadece 3 gün önce dogdu buda normal zaten. zayıf biri isen bundan dolayıda bebeğin hareketleri dışarıdan net gözlemlenebiliyor maşallah bebişin kıpır kıpır olacak demek ki

canım tramvayla eminönünde inince çok mesafe varmı tam olarak nerede kalıyor bende bu haftasonu gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa :)

çok sevindim, senin adına hepimizin gözü aydın canım.. Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

cnm bendede günde 4-5 kere oluo özellikle sırtüstü yatınca karnımın bi tarafı sertleşio şişio sanki bebeğin kafası orda veya bacağı h,ssediyorum ama aşağı tarafta değil göbek deliğimin yan tarafında oluo inşallah kötü bişe deildir:44::44:

Ben rahatsizlaninca doktor acilde muayane ederken söyledi. Karnım çok serti rahmin kasilmis dedi. Sancım çoktu sanırım o yüzden. Bol su iç sol tarafa uzan dedi. Sertlik 2 gun sonra azaldi

cnm bende sürekli bi sertlik yok ama günde bazen 1 kere bazen 3-4 kere oluo dün evdeydim uzanınca baya hissettim ve telaşlandım yani:44: mutlaka soracam doktoruma

cnm aynen benimkide öle ama inşallah öle bişe deildir çok sık hareket yapmıo ama yapıncada sürekli oluo, kuvvetli dışardan görünüo ve hissedilio.Allah hepimize zamanında hayırlı evlatlar versin hep danışcam bunları inşallah doktoruma

kızlar bıde tek duvar olacak yarısınada dolabı gelcek gene cok fazla yerı gorunmeyecek ay cok karıştı kafam

gunaydin cnm bizde duvar kagidi bakmistik...icinde kucuk yildiz olup kabartmali kagitlar var gece olunca hatta parlio yildizlar oyle bisey yada bulut olan cok guzel duvar kagitlari var erkek icin bencede oyle baksan daha mi iyi olur ne..bu cizgili banada yorucu geldi

canım benimde hiç bir fikrim yok. öyle bir durum söz konusumuymuş ki :S benimde bebişin maşallahı var kıpır kıpırr.. ben hareketlerini hissetmediğim zaman bile ultrasonda doktor çok hareketli diyor her seferinde..

benımkıde aynı canım hareketlerini artık gözümüzle takip ediyoruz eşimde görüyo ve hissediyo pat küt vuruyo bana içerlerden dönüyo gibi hareketler yapıyo bitek ayaktaysam çok hissetmıyorum ama oturuyosam yada sol yanıma uzanmışsam durmadan hareket ediyo normal yanı erken doğumla ilgisi yoktur hiç sanmam akşam nettende baktım bu hareketler bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir diyo

canım tramvayla eminönünde inince çok mesafe varmı tam olarak nerede kalıyor bende bu haftasonu gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa :)

yok çok mesafe, mısır çarşısından girer arka kapısından çıkarsın, önüne gelen sokakta hep bijutericiler var zaten. bijutericiler bitince, çeyizcilere geçmeden sol tarafa dönüyorsun. o civarda, ordaki esnafa sorarsan gösterirler zaten. rahat bulunuyor, bende bilmiyordum önceden yerini.

sağol canım teşekküler.

bebek arabası aldınmı sen canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…