- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.921
merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
kızlar netten araştırıyorum da size de bir sorayım dedim; benim bebiş çok kıpırık yani hiç durmuyor ama günlük durumu bu,arada bir olan bişey değil ve o kadar kuvvetli ki dışardan çok rahat hissediliyor hareketleri eşim 2 metre uzaktan görebiliyor yani düşünün. bu erken doğuma yol açar mı?:44:
Eki Görüntüle 693540
Ilk defa resim eklemeye calisiyorum. Umarim cikar. Bu yatagi cok begendim AMA nereden bulunur bilmiyorum
sağol canım teşekküler.
bebek arabası aldınmı sen canım ?
merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
kızlar pazartesi günkü kontrolümde doktorum sırt üstü yatmanı istemiyorum yan tarafına yatacaksın dedi bende sola mı dedim oda farketmez ama yan olsunda neresi olursa olsun dedi bu arada benim kan değerlerim çok güzel çıktı çok şükür demir hapını düzenli kullanmanın sonuçları belli dedi doktorun asistanı demir hapınızı aman ihmal etmeyin kızlar
cnm bendede günde 4-5 kere oluo özellikle sırtüstü yatınca karnımın bi tarafı sertleşio şişio sanki bebeğin kafası orda veya bacağı h,ssediyorum ama aşağı tarafta değil göbek deliğimin yan tarafında oluo inşallah kötü bişe deildir:44::44:
cnm bende sürekli bi sertlik yok ama günde bazen 1 kere bazen 3-4 kere oluo dün evdeydim uzanınca baya hissettim ve telaşlandım yani:44: mutlaka soracam doktoruma
cnm aynen benimkide öle ama inşallah öle bişe deildir çok sık hareket yapmıo ama yapıncada sürekli oluo, kuvvetli dışardan görünüo ve hissedilio.Allah hepimize zamanında hayırlı evlatlar versinhep danışcam bunları inşallah doktoruma
:13: rahatladım şimdi. demek ki herkesin bebeği kıpırık
benimki yürürken konuşurken otururken uzanırken maşallah dans ediyo içerde. ablasına çekecek bu bebiş dansçı bizim büyük kız
korografi yapıp sergiler bize her akşam mp4 olmadan sokağa çıkmaz. doktor çok huysuz bu çocuk aynı annesi demişti en son gidişimizde.birde 1o gün ileride gidiyormuş bebişim. erken doğum riskim hep var ama bununla ilgili değil başka sebeplerden dolayı. bu tetikler diye korkmuştum.
merhabalar anneler bugün biz de oğlumla 23 nisan gezmesine çıktık hava da güzeldi mis gibi deniz havası aldı oğlum
biraz da avm'leri gezdik, park yatakları sordum ilk defa görevli kıza, eskiden sadece uzaktan bakıodum
kız dedi ki park yatakların hepsi aynı sistem sallanıo, aynı salıncak sallanır gibi.oysa benim istediğim ileri geri sallanabilen olmasıydı, yani sallanırken yana yatmıcak yatak, sadece ileri geri gidip gelicek anlatabildim mi:26:
böyle park yataklar var mı bilginiz var mı:26:
kızlar pazartesi günkü kontrolümde doktorum sırt üstü yatmanı istemiyorum yan tarafına yatacaksın dedi bende sola mı dedim oda farketmez ama yan olsunda neresi olursa olsun dedi bu arada benim kan değerlerim çok güzel çıktı çok şükür demir hapını düzenli kullanmanın sonuçları belli dedi doktorun asistanı demir hapınızı aman ihmal etmeyin kızlar
cnm bn bıraz evhaml bı tıpım oyle kasılma degılde agrı oldu karnımda gıttm hemen..doktor bu hftalarda rahım kendını doguma hazrladıgından agrılar olur ılerde dahada artar alıs bunlar normal dedı..bnm ablam erken dogum yaptıgından ve dogumu yaptıran doktor bu oldugundan bana tedbır almak ıstıyo bde boyun kısa karnın buyuk rahım kaslarınn guclendrmek gerek dedı o yuzden ıgne verdı..cok sukur rahım boyum flan normal..sende endıselenme ama gıdınce doktora sor ıcın rahtlasın
canım ben her gece soluma yatıyorum ama uyandığımda bi bakıyorum sırt üstüyüm. Elimde değil gece uyurken dönüvermiş oluyorum. Allahtan yüzüstü bebişin üstüne yatmıyorum. Napsak da uykuda yatış şeklimizi kontrol etsek
anladım cnm inşallah hepimiz zamanında doğururuzbende biraz evhamlıyım sanırım
cnmm bnm zaten yapımda vardı hep evhamlıydm ..hamıle oldugumdan berıde dahada beterım cok kotu bsey ama elımde degıl...
Valla bana 6 tane vitamin verdi doktorum. 6 tane de bana abarti geliyor AMA doktordur bir bildigi vardir diyorum. Sadece 1 tanesi florur. Esim florur ile ilgili olumsuz yazilar okudugundan floruru almayi biraktim. Magnezyumu bi doktoruna sor istersen
Canim bende sekerli su ictim, sonrasinda 3 tup kan verdim, 1 tupde vitamin eksikligine bakilmasi icin verdim bu kadar. Oncesinde kan alinmadi ve ac veya tok gitmem fark etmiyormus... Bende bu seker yuklemesini anlayamadim bir turlu, herkesde farkli anlatiyor...
1-
Eki Görüntüle 693733
2-
Eki Görüntüle 693734
3-
Eki Görüntüle 693735
4-
Eki Görüntüle 693736
ehehekızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım
geçmiş olsun canım. grip gelince bir kaç gün kalmadan gitmiyor işte, ne ilaç kullanırsan kullan.. bende 4 günlük tatilimi evde yatarak geçirdim gripten. bol bol meyve ye vitaminini al.ve bol sıvı tüket.umarım bugün daha iyisindir..
Herkese güzel bir hafta diliorum..
cnm bendede günde 4-5 kere oluo özellikle sırtüstü yatınca karnımın bi tarafı sertleşio şişio sanki bebeğin kafası orda veya bacağı h,ssediyorum ama aşağı tarafta değil göbek deliğimin yan tarafında oluo inşallah kötü bişe deildir:44::44:
cnm bende sürekli bi sertlik yok ama günde bazen 1 kere bazen 3-4 kere oluo dün evdeydim uzanınca baya hissettim ve telaşlandım yani:44: mutlaka soracam doktoruma
cnm aynen benimkide öle ama inşallah öle bişe deildir çok sık hareket yapmıo ama yapıncada sürekli oluo, kuvvetli dışardan görünüo ve hissedilio.Allah hepimize zamanında hayırlı evlatlar versinhep danışcam bunları inşallah doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?