- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.941
işin kötüsü eşim benden evhamlı böle bişe olabilirmi die sorsam beni daha çok panikletio bebek hareket ettimi naptı ne etti her dakka soruo ben daha panikliyorum ama anladığım kadarıyla paylaştıklarımda araştırdıklarımdan normalmiş bu aylarda sık olmamak şartıyla kasılma olurmuş vücut kendini hazırlıyormuş
günaydın kızlar birşey danışıcam bebek arabası alıcam bu hafta ama çok kararsızım Kraft Star Jogger Bebek Arabası bu modeli çok beğendim tavsiye edeniniz varmı yada önericeğiniz başka bir bebek arabası ?
yok kızlar neden kızayım sızlerınde fıkrını almakıcın koydum zaten resım cunku benımde kafam karısık goz yorması acısından dusunmemıstım ıyı oldu bende odayı bogarmı dıe dusunmustum sımdıiyce kafam karıştı valla :26::26::44: daha almadık ztn bugun baktık adam getırtcektı sıparıs fomu yazdı bızım soledıgımız zamandada gelıp yapcklardı off napsam yaa ayıcıklı mayıcıklı bıseyde ıstemıyorum iyce şaştım[/QUOTE
enine duvar kağıdı uygulaması pek tercih edilmez, şık duracağını zannetmiyorum cnm. ayıcıklıları sevmiyorsan eğer, yine pastel tonlarında kremle buz mavisi gibi çizgili tercihlerde bulunabilirsin. oda daha ferah gözükecektir. puantiyeli tercihlerde olabilir. mimar gözüyle benden de nacizene bir yorum...
cnm duvar kagıtcıya gıtcem evımın karsısında dıcem bunun turkuazının daha pastel mavı olanı varmı bı kacta resım goturcem getırte bılıosa getırtsın yoksa ıptal ettırcem bılemedım valla içime sınmez oldu benımdebebeğime hazırladıgım herseyde pastel mavı olunca kapı süsü bılmem nesı fln iyce karıştı kafam .olmadı adama derım bırazdaha düşünelim :44::44:
işin kötüsü eşim benden evhamlı böle bişe olabilirmi die sorsam beni daha çok panikletio bebek hareket ettimi naptı ne etti her dakka soruo ben daha panikliyorum ama anladığım kadarıyla paylaştıklarımda araştırdıklarımdan normalmiş bu aylarda sık olmamak şartıyla kasılma olurmuş vücut kendini hazırlıyormuş
Gebelikte karında kasılmalar Braxton Hicks kasılmalarıgebelikte kasılma gebelikte karın kasılması kasılmalar hamilelikte kasılmalar neden olur braxton hicks kasılmaları
Bunlar olasılıkla gebeliğin 20. haftasından sonra başlayan, doğum provası niteliğindeki Braxton Hicks kasılmalarıdır. Bu kasılmalar daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Aslında rahminiz doğumda normal olarak bebeği itecek olan gerçek kasılmalara hazırlık olarak kaslarını germektedir. Bu alıştırma kasılmalarını genellikle sancısız (olasılıkla rahatsızlık verse de) sıkışmalar şeklinde hissedersiniz. Yukarıdan başlar, yavaş yavaş aşağı iner ve gevşerler. Genellikle 30 saniye sürerler (solunum egzersizlerine başlamanız için yeterli süre); ancak; 2 dakika veya daha fazla da sürebilirler.
Dokuzuncu ayda gebeliğin sonlarına doğru Braxton Hicks kasılmaları sıklaşabilir ve şiddetlenebilir; bazen sancılı da olabilir ve bunları gerçek doğum kasılmalarından ayırmak güçleşir. Bebeğinizi doğurtmaya yetmeseler de bu kasılmalar rahim ağzının açılmasına neden olabilirler.
Bu kasılmalar sırasında hissedebileceğiniz rahatsızlığı gidermek için sırtüstü uzanmayı ve gevşemeyi ya da kalkıp dolaşmayı deneyin. Duruşunuzu değiştirmek bunları tümden durdurabilir.
Braxton Hicks kasılmaları gerçek doğum anlamına gelmese de, bunları erken doğumdan önce ortaya çıkan rahim hareketlerinden ayırmak güç olabilir. Bu nedenle, bir sonraki ziyaretinizde mutlaka hekiminize bunları anlatın. Çok sık oluyorlarsa (saatte dörtten fazla) ve/veya birlikte ağrı varsa (sırt, karın veya kasık ağrısı), ya da olağandışı vajinal akıntı olmuşsa ve erken doğum riskiniz yüke hemen hekiminizi arayın
benim eşimde öyle canım sürekli sorular sorup duruyor. vurdumu diye sorunca bazenn düşünüyorum vurmamışmıydı acaba diye ikilemde bile kalıyorum. güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler..
kızlar nasılsınız ben geceleri çok geç uyuyabiliyorum ya bir rahatımı bulamıyorum sabahta 10dan önce çok zor ayaktayım yoksa gündüz çok uykum geliyor. dünde benim kasılmalar sertleşmeler çok oldu biraz korktum ama sonra geçti şükür. gece olunca benim minnoşa birşeyler oluyor hiç durmuyor sürekli pıt pıt uyutmuyor beni.
En Ucuz HAUCK MALIBU TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI - BROWN Fiyatları | Fiyatı
bide huck kun bu modelı var cnm kafama takılan alman markasıymış formlarda memnun kaldıgını soyleyen anneler var bırz arastırdım ama kararsızım her zmaankı gıbı
canım ben her gece soluma yatıyorum ama uyandığımda bi bakıyorum sırt üstüyüm. Elimde değil gece uyurken dönüvermiş oluyorum. Allahtan yüzüstü bebişin üstüne yatmıyorum. Napsak da uykuda yatış şeklimizi kontrol etsek
bnmkı vurdumu dıye sormuyo..zaten elı sureklı karnımda yapısık ıkız gıbıyz..vurdu farkettnmı dıye o soruyo bana yoo dıyorum vurdu nası farketmedn dıyo:)
ben bebek arabası konusunda doğumdan sonrayı beklemeyi düşünüyorum, ya da güzel bir kampanya olursa uygun fiyatlı kampanya kaçırmam herhalde. ama bana kalırsa bu travel sistemler çok yer kaplıyor. bebek arabasında önemli olan hafiflik ve sağlamlık. gönderdiklerin çok güzel ama bir süre sonra evden çıkmak için bebeği taşı bebek arabasını taşı insanın mecali kalmıyor evden çıkmak istemiyorsun.
ben kendi düşüncem mclaren almak. onlarda sanırım 6 aydan sonra kullanılıyor. 6 aylık olana kadar da kucağımda taşırım zaten nere gidicem iki çocukla? oğlumun anaokulu çok yakın olacak ama merdivenle çıkılıyor. bebek arabasına uygun değil. kucağımda bebeğim elimde abisi okula gider geliriz inşallah.
ben de şu babyslingleri çok merak ediyorum. kullanan, yada kullanan tanıdığı olan var mı?
kızlar benim midem de bulanıyor yatayım ben en iyisi...oturamıyorum bile
ter içindeyim üstümü de değiştireyim...görüşürüz...aman üşütmeyin dikkat edin...ben normalde hasta bile olmazdım maşallah bu hamilelik canımı okudu....
ben bebek arabası konusunda doğumdan sonrayı beklemeyi düşünüyorum, ya da güzel bir kampanya olursa uygun fiyatlı kampanya kaçırmam herhalde. ama bana kalırsa bu travel sistemler çok yer kaplıyor. bebek arabasında önemli olan hafiflik ve sağlamlık. gönderdiklerin çok güzel ama bir süre sonra evden çıkmak için bebeği taşı bebek arabasını taşı insanın mecali kalmıyor evden çıkmak istemiyorsun.
ben kendi düşüncem mclaren almak. onlarda sanırım 6 aydan sonra kullanılıyor. 6 aylık olana kadar da kucağımda taşırım zaten nere gidicem iki çocukla? oğlumun anaokulu çok yakın olacak ama merdivenle çıkılıyor. bebek arabasına uygun değil. kucağımda bebeğim elimde abisi okula gider geliriz inşallah.
ben de şu babyslingleri çok merak ediyorum. kullanan, yada kullanan tanıdığı olan var mı?
anneeeem kıyamam aramıza hoşgeldinkızlarrr nabersiniz çok fazla yazamıyorum bu aralar yoğunluktan
hem işte hem evde okadar yoğunluk var ki kayınço nişanlanacak herşey bende bitiyo sanki 1 aydır bütün hafta sonlarım gitti yok kız evine gidilecek yok tanışma yok kıyafet alınacak sende gell oooffff yeter dedimmm
yaaa hafta sonları bi evimde geçiremedim çalışanlar bilir 1 hafta ev işi yapmasan evi b.k götürür afedersiniz dün akşama kadar temizlik yaptım şimdi de heryerim ağrıyo
okadar sıkıdım ki eşime dedim en sonunda tayin mi istiyon ne yapıyosan yapp ben sıkıldım artıkkk yeterrr dedim
hani burda birdün demiştim yaaa kayınvalideyle aynı şehirde olmak güzel diye
sözümü geri alıyorummm
kızlar nasılsınız ben geceleri çok geç uyuyabiliyorum ya bir rahatımı bulamıyorum sabahta 10dan önce çok zor ayaktayım yoksa gündüz çok uykum geliyor. dünde benim kasılmalar sertleşmeler çok oldu biraz korktum ama sonra geçti şükür. gece olunca benim minnoşa birşeyler oluyor hiç durmuyor sürekli pıt pıt uyutmuyor beni.
benim eşimde öyle canım sürekli sorular sorup duruyor. vurdumu diye sorunca bazenn düşünüyorum vurmamışmıydı acaba diye ikilemde bile kalıyorum. güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler..
cnm aynen uyamak zorlastı karnmda baskı oluyo..bde ben gece cok uyanıyrm tuvalete tasınıyrm hBIRE ve her kalktgmda terlıyrm ustumu degısıyrm son 3 ay uyku sorunu dahada kotuymus.allah yardmcımz olsn
Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 83111618
HAUCK CONDOR TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor'da 57278346
cnm bende bunlar arasında kaldım arastırıyorum sende bak ıstersen fikrini beklerim bende gıt gelller yasıyorum ,söz konusu bebiş olunca ınsan ne kadar cok takıyor ayrıntılaraa..dogduklarında nasıl olcaz bılmıyorum
cnm duvar kagıtcıya gıtcem evımın karsısında dıcem bunun turkuazının daha pastel mavı olanı varmı bı kacta resım goturcem getırte bılıosa getırtsın yoksa ıptal ettırcem bılemedım valla içime sınmez oldu benımdebebeğime hazırladıgım herseyde pastel mavı olunca kapı süsü bılmem nesı fln iyce karıştı kafam .olmadı adama derım bırazdaha düşünelim :44::44:
Canım ben galiba kraft star jogger siyah yada chicco simplicity plus top klabber ikisinden birini alıcam :)
merhaba kızlar; geçen hafta kordondaki çentik 'ten bahsetmiştim. 1 aydır ilaç kullandım. p'tesi yapılan kontrolde damardaki darlığın geçtiğini öğrendim çok şükür. o yüzden böyle bir durum yaşayan varsa hiç üzülmesin. dua edin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?