2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm bzı dahada panık yapıyolar..bol su ıcmemı soyledı doktor bde kasıkta cekılmeler ıcn cok onemlıymıs...daha once dusuk korkusu vardı smdıde erken dogum korkusu...allah yardmcımz olsun olması gerektıgı zamanda bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsn hepımıze

Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 83111618

HAUCK CONDOR TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor'da 57278346

cnm bende bunlar arasında kaldım arastırıyorum sende bak ıstersen fikrini beklerim bende gıt gelller yasıyorum ,söz konusu bebiş olunca ınsan ne kadar cok takıyor ayrıntılaraa..dogduklarında nasıl olcaz bılmıyorum

kızlar nasılsınız ben geceleri çok geç uyuyabiliyorum ya bir rahatımı bulamıyorum sabahta 10dan önce çok zor ayaktayım yoksa gündüz çok uykum geliyor. dünde benim kasılmalar sertleşmeler çok oldu biraz korktum ama sonra geçti şükür. gece olunca benim minnoşa birşeyler oluyor hiç durmuyor sürekli pıt pıt uyutmuyor beni.

benim eşimde öyle canım sürekli sorular sorup duruyor. vurdumu diye sorunca bazenn düşünüyorum vurmamışmıydı acaba diye ikilemde bile kalıyorum. güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler..

Evet evet benim doktorunda saatte 4 ten fazla olursa hemen gel dedi

benim eşimde öyle canım sürekli sorular sorup duruyor. vurdumu diye sorunca bazenn düşünüyorum vurmamışmıydı acaba diye ikilemde bile kalıyorum. güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler..

bnmkı vurdumu dıye sormuyo..zaten elı sureklı karnımda yapısık ıkız gıbıyz..vurdu farkettnmı dıye o soruyo bana yoo dıyorum vurdu nası farketmedn dıyo:)

cnm aynen uyamak zorlastı karnmda baskı oluyo..bde ben gece cok uyanıyrm tuvalete tasınıyrm hBIRE ve her kalktgmda terlıyrm ustumu degısıyrm son 3 ay uyku sorunu dahada kotuymus.allah yardmcımz olsn

ben bebek arabası konusunda doğumdan sonrayı beklemeyi düşünüyorum, ya da güzel bir kampanya olursa uygun fiyatlı kampanya kaçırmam herhalde. ama bana kalırsa bu travel sistemler çok yer kaplıyor. bebek arabasında önemli olan hafiflik ve sağlamlık. gönderdiklerin çok güzel ama bir süre sonra evden çıkmak için bebeği taşı bebek arabasını taşı insanın mecali kalmıyor evden çıkmak istemiyorsun.

ben kendi düşüncem mclaren almak. onlarda sanırım 6 aydan sonra kullanılıyor. 6 aylık olana kadar da kucağımda taşırım zaten nere gidicem iki çocukla? oğlumun anaokulu çok yakın olacak ama merdivenle çıkılıyor. bebek arabasına uygun değil. kucağımda bebeğim elimde abisi okula gider geliriz inşallah.

ben de şu babyslingleri çok merak ediyorum. kullanan, yada kullanan tanıdığı olan var mı?

kızlar benim midem de bulanıyor yatayım ben en iyisi...oturamıyorum bile

ter içindeyim üstümü de değiştireyim...görüşürüz...aman üşütmeyin dikkat edin...ben normalde hasta bile olmazdım maşallah bu hamilelik canımı okudu....

arkana bi yastık koysan işe yararmıki acaba ama buseferde hep aynı yöne yatmaktan vücudun uyuşur çokta ciddi bişey olacagını sanmam canım

bnmkı vurdumu dıye sormuyo..zaten elı sureklı karnımda yapısık ıkız gıbıyz..vurdu farkettnmı dıye o soruyo bana yoo dıyorum vurdu nası farketmedn dıyo:)

alem bunlar ya geçen gece ben uyurken uyanmış elini karnıma koymuş vurmuş babasına.. bide demişki baba annem uyuyor haberi yok benden oda kızım üzülme ben yanındayım demiş.. hay alahım gülermisin ağlarmısın..

bende dogumdan sonra alacagım inşallah travel sistemlerin avantajı ayrıca oto koltuguda almıyorsun yaa ben oyüzden istedim bide baston pusetler çok küçük bebeklerde ben üzülüyorum yavrum iki büklüm uyuyorlar içinde sanki bastonları enazından 1 yaşından sonra kullanılmalı bence.

araba alacak arkadaşlara bende şunu öneririm

1. katlanınca hafifmi mutlaka elinizle kaldırıp bakın
2.katlanınca ne kadar yer kaplıyor
3.ayrıca elemanın göstermesine bakıp almayın mutlaka kendiniz katlama olayını deneyin onlar maşallah çarçabuk yapıyorlar ilmini bildikleri için ama siz mutlaka kendiniz deneyin
4.tek elle manevra yapabiliyormusunuz benim eski bebek arabamın tekerlerkleri dönmezdi istediğim yöne sinir ederdi beni
5.kılıfı sökülüp yıkanabiliyormu

aklıma gelenler bunlar şimdilik

geçmiş olsun dikkat edin kendinize

cnm benım komsum kullandı cok rahat etmıss hattaa , gecen gun bana verdi kullanayım dıye şimdi kızı 3yasında

kızlarrr nabersiniz çok fazla yazamıyorum bu aralar yoğunluktan
hem işte hem evde okadar yoğunluk var ki kayınço nişanlanacak herşey bende bitiyo sanki 1 aydır bütün hafta sonlarım gitti yok kız evine gidilecek yok tanışma yok kıyafet alınacak sende gell oooffff yeter dedimmm
yaaa hafta sonları bi evimde geçiremedim çalışanlar bilir 1 hafta ev işi yapmasan evi b.k götürür afedersiniz dün akşama kadar temizlik yaptım şimdi de heryerim ağrıyo
okadar sıkıdım ki eşime dedim en sonunda tayin mi istiyon ne yapıyosan yapp ben sıkıldım artıkkk yeterrr dedim
hani burda birdün demiştim yaaa kayınvalideyle aynı şehirde olmak güzel diye
sözümü geri alıyorummm

anneeeem kıyamam aramıza hoşgeldin

benimkide gece oluodu dün gündüze döndü hayırlısı bakalım minnoşlar yaramaz olcak

rica ederim cnm,aynen yaa bende diorum vurmuşmuydu acaba:)

cnm aynen uyamak zorlastı karnmda baskı oluyo..bde ben gece cok uyanıyrm tuvalete tasınıyrm hBIRE ve her kalktgmda terlıyrm ustumu degısıyrm son 3 ay uyku sorunu dahada kotuymus.allah yardmcımz olsn

aynen canım yaaa birde son 3 ay en çok sıcak olacak aylar ne yapacağız bilmiyorum bende şimdiden uykuya dalmak zorlaştı benim için yüz üstü yatmadan uyuyamazdım çünkü şimdide yüz üstü yatamadıkça uykuya dalamıyorum

Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…