2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarımın altından resmen alev çıkıyordu dün akşam sıcak basıyomu sizide benim gibigaliba eşofmanıda ondan fıydırdım attım

yeme imkanın varsa yoğurt ye biraz.çok kötü olmayı bekleme baktın rahatsız oluyorsun iyice dön evine boşver.benim erken doğum riskim var üzerine birde grip oldum öksürdükçe karnım kasılıyordu böyle.doktor istirahat yazdı 2 gün bende istirahat ettim adam bana sabah surat asıyor işe gelmedim diye sanki hayatımızdaki en önemli şey onların işi ayrıca ben imalatta falan çalışmıyorum imalatta çalışsan iş aksatırsın benim işimi benden başka yapan yok gelip daha çok çalışıp işlerimi zamanında yapıyorum.neyse patronumun astığı suratını şeytan görsün diyerek 1 ay sonra görmeyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum..allah korusun seni ve bebeğini inş.

cnm geçmiş olsun umarım öle bi problem olmaz Allah hepimize sağlıkla vakitli hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım aynı durum bende var eşim işine yakın olsun istiyor şuan işe yakın ama yine otobüsle gidiyor 15 dk da bende ablamlara yakın olmak istedim bebek için çok işime yarayacak diye ama oraya gidersek 2 kere yol parası verecek diye orayı istemiyor bide kiradayız.. bizim evde 1 oda 1 salon salonun içinde minik bir oda daha yaptırtmış ev sahibi 2 oda olsun diye :) eğer olurda taşınamazsak orayı bebek için ayarlıcam bende.

Seni iyi anlıyorum şuan biraz duygu sömürüsü yapsan [/QUOTE]

ah ah neler yapmadım ki duygu sömürüsü yaptım bağırdım çağırdım ağladım tatlılıkla anlattım ama hiçbir şey sonuç vermiyor ve benim vaktim kalmadı. ha bir de sürekli şehirdışı işlere gidiyo ve bu haftasonu hariç ev bakacak zamanımız yok

o surat yapanları Allahlarından bulsunlar bende patron olayı yok ama izin her kurumda sıkıntı benim ücretsiz iznime bile karışıo adam

patronumun gidip elini öpesim geldi yorumları okuyunca ben halsiz falan oluyorum arıyorum gelemiyorum diye tamam diyorlar geçen cumartesileri çalışmıyım zor oluyor gelmek dedim tamam dedi

sevgili bakanımıza mail attımm kızlar atmak isteyen varsa işte adresi ağlayın azcıkkkk
'fatma.sahin@tbmm.gov.tr' doğrudur inşallah..:52
:

sen de haklısın ama annenle aynı şehirde olma lüksünü de unutman biraz haksızlık bence. Bunu bulamayanlar da var.

kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn

iyi güldüm

Her sabah çocuğu bırakıp işe geçmek daha mı kolay olacakmış bi sor bakalım? Şimdi farkında değil de ondan öyle yapıyor canım çocuk doğunca yok öyle rahatlık beyefendiii paşa paşa çekilecek o yollar :)

Osteocare i bende kullanıyordum 1 haftadır içmiyorum sende faydası oldu mu cnm hemde osteocare i bana eczacı yeğenim veriyor bedava numunelerden :)

Seni iyi anlıyorum şuan biraz duygu sömürüsü yapsan

Hadi ya ben birsürü para veriyorum :) Yemekten 1 saat sonra 2 tane yut dedi o kocaman şeyden 2 tane arka arkaya içemiyorum valla birini yatarken içiyorum :) Bacaklarım hala çok ağrıyor canım ama kramplarım azaldı sanki.

Akıllıya bak :) tuz ruhunun üstünden bide çamaşır suyuyla silecek duble hijyen mi olacakmış öyle

Bugün bi uyku hali gidiyor hepimizde :) ben bugün gerçekten seliksiz uyumuşum ve ılk defa alarmı duymadım.. çok enrteresan şeyler oluyor kızlar bence bazı hormonlar bu ay fırladı.. Insan uykuda ağlarmı ?

gecen gün uykudan ağlayarak uyandım, nasıl ağlıyorum ama kendime şaştım
dün de sıcaktan uyuyamadım eşiğin önünde yattım yerde öyle rahat uyumuşum ama sabah işe zor geldim tabi,3 e kadar uyuyamayınca

sen de haklısın ama annenle aynı şehirde olma lüksünü de unutman biraz haksızlık bence. Bunu bulamayanlar da var.

unutmuyorum ki sadece iki semt arası uzak daha doğrusu ulaşım zor başka şehirde olsak belki mecbur kalıp gelicekti yanımıza ya da gelemiyecekti ve maalesef bakıcı tutacaktık ama öyle bi durum yok ve kocam kendisi çekmek istemediği sıkıntıları annemin çekmesine bişey demiyo nedense ben de ona sinirleniyorum. ayrıca annem de kalmak istemiyo ki ben de. çünkü ikisinin aynı evde anlaşabilmesi pek mümkün değil emin ol daha önceki tecrübelerden biliyorum.

sevgili bakanımıza mail attımm kızlar atmak isteyen varsa işte adresi ağlayın azcıkkkk
'fatma.sahin@tbmm.gov.tr' doğrudur inşallah..:52
:

twitter adresine yazıp duruyom bende, arada başbakana da gönderiyorum, yakında beni örgüt üyesi filan diye alırlarsa şaşmayın
zaten eşimde asker

Gunaydin kizlarrr bende bu sabah seker yuklememi yaptirdim hastaneden geldim kahvaltimi yaptim cok acikmisim ilk kani alan hemsire acemiydi kolumu cok acitti tupu cekti kolumdan diyo olmadi galiba gitti baskasina sordu olmus dedi insallah olmustur.
50 gr yaptrdim anlatilanlar kadar zor degildi ya gayet basit bisey korkmayin
Bugun 2 de cikacak sonuc insallah soRun cikmaz

geçmiş olsun canım neden oldu kanaman

bilmiyorum ki tatlım
sadece bir kez açık renkte oldu
doktor karın ağrın yoksa bişey olmaz dedi

angel 2 doktor var gittiğim
ikisi de gerek yok dedi
yorma kendini dedi

kendimi iyi hissettiğim için işteyim
erken çıkarım olmadı
eve gidip uzanırım

Sen birde bana sor kuzum ya akşam kocam eve 1'de geldi kaçta yatıp uyuduk hiç bilmiyorum zaten uykuya zor dalıyorum. Sabah 6.30 da ayakta olmak zorundaydım
bende sabahları 6:30 da uyanıyorum
kader arkadaşıyız günebakan :)

ben uyku seti almıştım taçtan
onun içindeki yorganı kullanırım gerekirse
bir daha almadım
hem bizim evimiz sıcak oluyor hem de ilk aylarda battaniye daha iyi olur diye düşündüm
taçtaki mikrojel yorganları methediyorlar
bir araştır istersen

benimde patronunun elini öpesim geldi:)

aynen
hep dua ediyorum ona
bana yaptığı iyilikler kızının karşısına çıksın inşallah ilerde

canım etrafda hamileliğn hassas dönem oldugunu anlamayan suurszlar oluyo malesef ama takma bu gunlere kolay gelmedn cık dısarda bekle patronun dısındakileri duymamaya calış patronun laf ederse anlatrsn durumu bu arada ne iş yaptıgını bimedğm için patron diyorum miniğini düşün lütfen

ah ah neler yapmadım ki duygu sömürüsü yaptım bağırdım çağırdım ağladım tatlılıkla anlattım ama hiçbir şey sonuç vermiyor ve benim vaktim kalmadı. ha bir de sürekli şehirdışı işlere gidiyo ve bu haftasonu hariç ev bakacak zamanımız yok[/QUOTE]

Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?

valla pahalımı o kadar ne bileyim sanki ben onu içtiğimde daha çok kramp oluyor gibi şimdi normal ağrılar var zaten..
sen tecrübelisin cnm şu emzirme sütyeni nasıl olması gerek benim göğüslerim olduğundan fazla büyük normalde toparlayıcı kullanırım e lohusalıkta nasıl olurlar hayal bile edemiyorumm sence hangi marka almalıyım dagiye baktım geçen penye altında ek bir lastik var gerçi yumuşaktı ama o benim mideme baskı yapar diye düşündüm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…