- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.941
aynen canım ya kendim olsam sadece katlanayım ama bebeğimde hissedicek diye panik oldum. Inşallah dediğin gibi allah razı olsun biraz içimi rahatlattın.. Dün silmiş ama hiç cam açmamış odaya girdiğimde heryer dumanlıydı düşün artık. Bide simdi gelmiş yerleri silmeye suyun içindede çamaşır suyu var. Burda bi abi ben varım diye sildirtmedi. Silersen biz duramayız burda dedi. Tmm ozaman camasır suyu vardı silmeeyim dedi... Neee dedim sen bizi öldürcenmi abla silme dedim..
Canlarım umarım herşey yolundadır.
Benim de dün kontrolüm vardı şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama ağrılarım var diye NSTye girmemi istedi doktorum.50 ve üzeri sancım çıkmış.Pek önemli değil ama sürekli kontrole geleceksin dedi.Yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.Sanırım bizimki biraz sabırsızlanıyor doğmak için:) Ama bu kadar da erken doğmaması gerek.Geçenlerde bir tanıdığım 26.haftada 750 gr doğum yaptı.Bebek uzun bir zaman kuvözde kalacakmış.O beklemeyi ben çok iyi bilirim benim oğlum da 8-9 gün kalmıştı ve çok sıkıntılı bir bekleyişti.Allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah
yeme imkanın varsa yoğurt ye biraz.çok kötü olmayı bekleme baktın rahatsız oluyorsun iyice dön evine boşver.benim erken doğum riskim var üzerine birde grip oldum öksürdükçe karnım kasılıyordu böyle.doktor istirahat yazdı 2 gün bende istirahat ettim adam bana sabah surat asıyor işe gelmedim diye sanki hayatımızdaki en önemli şey onların işi ayrıca ben imalatta falan çalışmıyorum imalatta çalışsan iş aksatırsın benim işimi benden başka yapan yok gelip daha çok çalışıp işlerimi zamanında yapıyorum.neyse patronumun astığı suratını şeytan görsün diyerek 1 ay sonra görmeyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum..allah korusun seni ve bebeğini inş.
Sanmıyorum canım ben onun gönlünü daha yeni yaptım,tamam dahada 3 ay yaklaşmam sana dedi dokunmaya korkuyo adam
aahhh ahh çocuk doğunca anlar yakın oturmanın ne kadar önemli olduğunu
hem annen ne mecbur düzenini bırakıp sana yerleşmeye
biz rahat aedemeyiz kocişşş deee özel hayatımız kalmaz falan de erkeklerin aklı oralara daha iyi çalışırr hehehe
dedim canım ya demez olur muyum anacım bizim kocada cevap çoook. gerçi bende de katır inadı var o ayrı bakalım kim kazanıcak. bi de benim kocam evi otel gibi görüyo kendsi bol miktarda hobiye sahip olduğu için sanki ben de onun gibiymişim gibi. haftasonları da maçları falan oluyo hakemlik yapıyo kendileri... neymiş biz zaten evde yokmuşuz annem onu görmezmiş bile falan filan hamilelikten midir nedir bazen dövesim geliyo:)
yeme imkanın varsa yoğurt ye biraz.çok kötü olmayı bekleme baktın rahatsız oluyorsun iyice dön evine boşver.benim erken doğum riskim var üzerine birde grip oldum öksürdükçe karnım kasılıyordu böyle.doktor istirahat yazdı 2 gün bende istirahat ettim adam bana sabah surat asıyor işe gelmedim diye sanki hayatımızdaki en önemli şey onların işi ayrıca ben imalatta falan çalışmıyorum imalatta çalışsan iş aksatırsın benim işimi benden başka yapan yok gelip daha çok çalışıp işlerimi zamanında yapıyorum.neyse patronumun astığı suratını şeytan görsün diyerek 1 ay sonra görmeyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum..allah korusun seni ve bebeğini inş.
günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. biz ankaradat-yız. bilenler için söylüyorum. balgatta oturuyoruz. kızım doğunca annem bakıcak. ama annem eryamanda oturuyor. ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. annen biz de kalsın diyo. ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. yarım saatte işine gidebilecek. ama yarım saati bile çok görüyo. yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. nasıl kırıcam ben onun inadını???
kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn
günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. biz ankaradat-yız. bilenler için söylüyorum. balgatta oturuyoruz. kızım doğunca annem bakıcak. ama annem eryamanda oturuyor. ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. annen biz de kalsın diyo. ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. yarım saatte işine gidebilecek. ama yarım saati bile çok görüyo. yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. nasıl kırıcam ben onun inadını???
Osteocare i bende kullanıyordum 1 haftadır içmiyorumsende faydası oldu mu cnm hemde osteocare i bana eczacı yeğenim veriyor bedava numunelerden :)
Seni iyi anlıyorum şuan biraz duygu sömürüsü yapsan
aynen canım ya kendim olsam sadece katlanayım ama bebeğimde hissedicek diye panik oldum. inşallah dediğin gibi allah razı olsun biraz içimi rahatlattın.. dün silmiş ama hiç cam açmamış odaya girdiğimde heryer dumanlıydı düşün artık. bide simdi gelmiş yerleri silmeye suyun içindede çamaşır suyu var. burda bi abi ben varım diye sildirtmedi. silersen biz duramayız burda dedi. tmm ozaman camasır suyu vardı silmeeyim dedi... neee dedim sen bizi öldürcenmi abla silme dedim..
patronumun gidip elini öpesim geldi yorumları okuyunca ben halsiz falan oluyorum arıyorum gelemiyorum diye tamam diyorlar geçen cumartesileri çalışmıyım zor oluyor gelmek dedim tamam dedi
Bugün bi uyku hali gidiyor hepimizde :) ben bugün gerçekten seliksiz uyumuşum ve ılk defa alarmı duymadım.. çok enrteresan şeyler oluyor kızlar bence bazı hormonlar bu ay fırladı.. Insan uykuda ağlarmı ?
sen de haklısın ama annenle aynı şehirde olma lüksünü de unutman biraz haksızlık bence. Bunu bulamayanlar da var.
sevgili bakanımıza mail attımm kızlar atmak isteyen varsa işte adresi ağlayın azcıkkkk
'fatma.sahin@tbmm.gov.tr' doğrudur inşallah..:52:
geçmiş olsun canım neden oldu kanaman
sllm kzlar gunayyydnnn naber? ben bu ara uykuya doyamıyormmm sabhları kalkmak bı ezıyet oluyo.....bde 2 gecedr belıme yastkda koyuyormmm cok faydasını gordum tavsıye ederımmm...hayatımmmm tuz ruhu nedr bu devırde aklım almadı yanı...cık durma orda mıgrenın varda bde sennn...mulberry kanaman olmuss cok gecmıs olsunnn doktoruna gıt ıstersen ıcın rahat eder...
bende sabahları 6:30 da uyanıyorumSen birde bana sor kuzum ya akşam kocam eve 1'de geldi kaçta yatıp uyuduk hiç bilmiyorum zaten uykuya zor dalıyorum. Sabah 6.30 da ayakta olmak zorundaydım
hayatımsın o insanları Allah bildiği gibi yapsın aptal beyinliler,o kadar sinirlendimki bizim çaycıya bağırdım o da 3 haftadır süpürmüo burayı toz pislik içinde aradım azarı bastım geldi sildi ben mi takip edecem senin işini dedim ciğerlerimiz toz doldu burda ortalığı pislik götürüpo telefonumun üstü bile tozkızlar yorgan konusunda kimse yorum yapmadı nasıl yorgan aldınız bebişlerinize
benimde patronunun elini öpesim geldi:)
ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh
Canım aynı durum bende var eşim işine yakın olsun istiyor şuan işe yakın ama yine otobüsle gidiyor 15 dk da bende ablamlara yakın olmak istedim bebek için çok işime yarayacak diye ama oraya gidersek 2 kere yol parası verecek diye orayı istemiyor bide kiradayız.. bizim evde 1 oda 1 salon salonun içinde minik bir oda daha yaptırtmış ev sahibi 2 oda olsun diye :) eğer olurda taşınamazsak orayı bebek için ayarlıcam bende.
Seni iyi anlıyorum şuan biraz duygu sömürüsü yapsan
iyi güldüm
Her sabah çocuğu bırakıp işe geçmek daha mı kolay olacakmış bi sor bakalım? Şimdi farkında değil de ondan öyle yapıyor canım çocuk doğunca yok öyle rahatlık beyefendiiipaşa paşa çekilecek o yollar :)
Hadi ya ben birsürü para veriyorum :) Yemekten 1 saat sonra 2 tane yut dedi o kocaman şeyden 2 tane arka arkaya içemiyorum valla birini yatarken içiyorum :) Bacaklarım hala çok ağrıyor canım ama kramplarım azaldı sanki.
Akıllıya bak :) tuz ruhunun üstünden bide çamaşır suyuyla silecek duble hijyen mi olacakmış öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?