2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bzde senı merak ettı mneksemmm...senn yaramaza soyle anneyı yormasınnn...allah hepımızı zamannda olması gerektıgı saatte vakıtte evlatlrımıza kavustrsn cnmmm

cnm geçmiş olsun umarım öle bi problem olmaz Allah hepimize sağlıkla vakitli hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok sağolun kızlar.Allahım hepimize zamanında doğum heyecanını yaşatsın.Sanırım insan yaşlanınca vücut bazı şeyleri kaldıramıyor nede olsa 30 olduk.Eltim sen sen ol doğuracaksan 30 yaşından önce doğur derdi vallahi haklıymış...Bu arada çalışırken de hamile olmak çok zor evdeyken istediğin saatte uyanıyorsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

benzerini hatta daha beterini gördüğüm için biliyorum. madem kocan istemiyo, annenin taşınma ihtimali yok mu? kocanın iş ile ev yakın olması da avantaj sonuçta bir yandan.. o da eve erkenden gelir 1saati yolda gitmez?

mulberry cnm cook gecmıs olsun dikkat et kendıne bol bol dınleenn...slm kızlar nasılsınızz...

Son düzenleme:

amin canım amin.. zaten bizim buraya temizlikçi dayanmıo. biri gelir kendi kendine konusur. biri gelir masanın köşesine sürür bezini çeker gider. en sonunda gelen kısmeye sildirtmiorum masamı bu ne yaa.. bidek başlarındaki kadın olmasa halimden anlamıo dicem öküz yeminle yaaa...
Yorgan bende almadım henüz ya kararsızım.. annem pamuktan diktirticem dedi. okadara gerek yok dedim. hazır alınısın ama napıcaz bilmiorum

Son düzenleme:
Ayaklarımın altından resmen alev çıkıyordu dün akşam sıcak basıyomu sizide benim gibigaliba eşofmanıda ondan fıydırdım attım

aynen canım normalde çok üşüyen biriyim.. dün akşam fayanslara bastım hep cosss diye, yanıyor ayaklarım.. bazen vücuduma bile afakanalr geliyor

yok canım keşke olsa benimde aklıma geldi.. eve gidince bol bol yoğurt yiyeceğim ama.. kocam arıo bağrıo biyandan nası lsalmazlar gidiorum de cık die hee babamın yeri yaa cıkıorum diip cıkcam.. el işi boyle oluo ıste.. bende inş. 1 ay sonra dönmemek üzere gideceğim canım.. rabbim senide korusun gününde bebişini kucagına almayı nasip etsin.. amin canım cok saol rabbim senide cümlemizide bebeklerimizede korusun

Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?

diğer akrabalar da var ama hep annemin o tarafta zaten tek çocuğum öyle abi abla da yok galiba koacım ondan çekiniyo sankii biz o tarafa taşınınca herkes bizim eve girip çıkıcak zannediyo anlattım oysa ki kimse gelmez bizim eve diye ama pek inandırıcı olmadı kocamın annesi akrabaları falan zaten şehirdışında

heralde öyle olcakmış canım. zaten hergün çamaşır suyuyla siliyolar sanki biz ofise s.ç.yoruzz töbe yaa

ah canım ahhh hepsininn taaaaaaa ...... diyorummm

:))) ilahiii hayatımsın güldürdün benii insanlar çok bencil ve düşüncesiz artık maalesef öküzlükte sınır yok bir de bayan varmış yanında esas onun söylemesi lazım burda durma diyee..:53 neden ve nasıl bu kadar fesat olabiliyorlar anlamıyorum

açıkcası taşınacağını sanmıyorum annemin de hem uzun yıllardır binbir emekle aldığı evinde oturuyo hadi onu geçtim torun için evini bırakabilir sonuçta ilk ve tek torunu ama o evi satsa merkezden o parayla ev alınmaz sanmıyorum habire fiyat araştırması yaptığım için uzman oldum resmen :) iş yerinin yakın olması avantaj biliyorum hem de önemli bi avantaj ama dediğim gibi metro gelince yolda geçirdiği süre yarıyarıya inecek merkezden bi ev tutsak zaten trafikten yine aynı sürede gidecek.

var canım hemde dolu.. yaa saate bakan müdürüm bide ki biz onunla müdür çalışan gibi değiliz. yeri gelir pat pat herşeyi söylerim falan.. o oyle yapınca nevrim döndü dedim bu adam böyle yapıosa patronlar ooooo neler demez.. benim başımda şef müdür patron var şefim odaya girme dio müdürüm saatine bakıo iş saati nerdesin der gibi patronu hiç düşünemiyorum

gözün aydın ne güzel atlattın.. demekk koldan alıyolar ablamda yaptırmış onun normal leker ölçer gibi parmaktan almışlar
sen nerde yaptırdın?

Valla bişey yapmadımNasıl bir hayal gücüyse artık ilişkiye girdiğinde uyandırdık rahatsız ettikçocuğu falan diyo

hehhehe benimkide bişey yapacağımız zaman bana diyor ayıp ayıp çocuğun yanında yapma böyle şeyler der

yaa ablan fln olaydı ne güzel olurdu benim burda eşimin bütün ailesi yakınımda ama ablamlar var onlarda çok yakın değiller ama yine tek vesaitle giderim napım erkekler böyle malesef çekiniyorlar heralde

ya anneler evlatları için eminim ki çok sabırlıdırlar ama bizimde biraz insaflı olmamız lazım neticede çocuk bizim çocuğumuz yani o insanların düzenini bozmaya hakkımız yok eşine katılmıyorum bencilce düşünüyor kendini düşünmeyip el kadar bebeğini bakıcılara bırakmayıp emin ellere bırakacak bir imkanı olduğu için bence şükür etmeli..

:)) fesatlık kanlarında var canımcım.. kadınları erkekler daha ii anlıo valla diyorum yaa şefim ve bi abi bana odada durma dio. öbürü ses çıakrmıo..

Valla bişey yapmadımNasıl bir hayal gücüyse artık ilişkiye girdiğinde uyandırdık rahatsız ettikçocuğu falan diyo

ayy ne kocalar varmış benim kocamda onun daha hoşuna gidiyormuş sen mutlu olunca diyor.hem ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş diyor. ben hamile olunca kocamda jinekolog gibi oldu maşallah.hemen araştırıyor...

zamanında dedim anneme kardeş istiyorum diye ama dinlemedi beni maalesef

benimki korkar yaklaşmaya. ki bende cok istekli değilim isteğimi aldı bu gebelik yaklaşınca bişey olcak die aklı cıkıo. büyüdü artık kızımız korkuyorum dio biyandan içide gidio genelde birleşme olmadan bişeyler yaşayıoruz.. birleşmeden aklı çıkıo.. bikaçkere teklif ettim ya bişi olursa die bitiremedi bidaha

Son düzenleme:

bence de bence de şimdi bakalım belki haftasonu eğer zamanı olursa canım kocamı ev bakmaya götürcem inşallah bu sefer inatlaşmaz benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…