- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.961
bzde senı merak ettı mneksemmm...senn yaramaza soyle anneyı yormasınnn...allah hepımızı zamannda olması gerektıgı saatte vakıtte evlatlrımıza kavustrsn cnmmm
Menekşe hoşgeldin... İnşallah öyle bişey olmaz canım o erken doğum yapan arkadaşına da Allah yardım etsin çok zor umarım sorunsuz atlatırlar bu dönemi de yavrusunu kucağına alırDayımın oğlunun eşi de öyle doğum yaptı 900 gr doğdu onunki tam 3 ay hastanede kaldı hastane bize yakın diye bizde kaldılar kadıncağız hergün sütünü sağıp taşıyordu. Öyle uzaktan bakmak kucağına alamamak çok zor gözlerim doldu aklıma geldi yine Bu arada bizim ufaklık şuan 4 yaşında gayet sağlıklı defnemiz
aahhh ahh çocuk doğunca anlar yakın oturmanın ne kadar önemli olduğunu
hem annen ne mecbur düzenini bırakıp sana yerleşmeye
biz rahat aedemeyiz kocişşş deee özel hayatımız kalmaz falan de erkeklerin aklı oralara daha iyi çalışırr hehehe
nerdesin sen kuuuzmmm merak ettim
zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah canım kontrollerini ihmal etme işyerinde sıkıntı olmuyor demi?
Çok sağolun kızlar.Allahım hepimize zamanında doğum heyecanını yaşatsın.Sanırım insan yaşlanınca vücut bazı şeyleri kaldıramıyor nede olsa 30 olduk.Eltim sen sen ol doğuracaksan 30 yaşından önce doğur derdi vallahi haklıymış...Bu arada çalışırken de hamile olmak çok zor evdeyken istediğin saatte uyanıyorsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNcnm geçmiş olsun umarım öle bi problem olmaz Allah hepimize sağlıkla vakitli hayırlı evlatlar nasip etsin
unutmuyorum ki sadece iki semt arası uzak daha doğrusu ulaşım zor başka şehirde olsak belki mecbur kalıp gelicekti yanımıza ya da gelemiyecekti ve maalesef bakıcı tutacaktık ama öyle bi durum yok ve kocam kendisi çekmek istemediği sıkıntıları annemin çekmesine bişey demiyo nedense ben de ona sinirleniyorum. ayrıca annem de kalmak istemiyo ki ben de. çünkü ikisinin aynı evde anlaşabilmesi pek mümkün değil emin ol daha önceki tecrübelerden biliyorum.
hayatımsın o insanları Allah bildiği gibi yapsın aptal beyinliler,o kadar sinirlendimki bizim çaycıya bağırdım o da 3 haftadır süpürmüo burayı toz pislik içinde aradım azarı bastım geldi sildi ben mi takip edecem senin işini dedim ciğerlerimiz toz doldu burda ortalığı pislik götürüpo telefonumun üstü bile tozkızlar yorgan konusunda kimse yorum yapmadı nasıl yorgan aldınız bebişlerinize
naptın anam adama 3 ay yaklasmaya korkar olmusss :)
Ayaklarımın altından resmen alev çıkıyordu dün akşam sıcak basıyomu sizide benim gibigaliba eşofmanıda ondan fıydırdım attım
yeme imkanın varsa yoğurt ye biraz.çok kötü olmayı bekleme baktın rahatsız oluyorsun iyice dön evine boşver.benim erken doğum riskim var üzerine birde grip oldum öksürdükçe karnım kasılıyordu böyle.doktor istirahat yazdı 2 gün bende istirahat ettim adam bana sabah surat asıyor işe gelmedim diye sanki hayatımızdaki en önemli şey onların işi ayrıca ben imalatta falan çalışmıyorum imalatta çalışsan iş aksatırsın benim işimi benden başka yapan yok gelip daha çok çalışıp işlerimi zamanında yapıyorum.neyse patronumun astığı suratını şeytan görsün diyerek 1 ay sonra görmeyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum..allah korusun seni ve bebeğini inş.
ah ah neler yapmadım ki duygu sömürüsü yaptım bağırdım çağırdım ağladım tatlılıkla anlattım ama hiçbir şey sonuç vermiyor ve benim vaktim kalmadı. ha bir de sürekli şehirdışı işlere gidiyo ve bu haftasonu hariç ev bakacak zamanımız yok
iyi güldüm
Her sabah çocuğu bırakıp işe geçmek daha mı kolay olacakmış bi sor bakalım? Şimdi farkında değil de ondan öyle yapıyor canım çocuk doğunca yok öyle rahatlık beyefendiiipaşa paşa çekilecek o yollar :)
Hadi ya ben birsürü para veriyorum :) Yemekten 1 saat sonra 2 tane yut dedi o kocaman şeyden 2 tane arka arkaya içemiyorum valla birini yatarken içiyorum :) Bacaklarım hala çok ağrıyor canım ama kramplarım azaldı sanki.
Akıllıya bak :) tuz ruhunun üstünden bide çamaşır suyuyla silecek duble hijyen mi olacakmış öyle
ah canım ahhh hepsininn taaaaaaa ...... diyorummm
benzerini hatta daha beterini gördüğüm için biliyorum. madem kocan istemiyo, annenin taşınma ihtimali yok mu? kocanın iş ile ev yakın olması da avantaj sonuçta bir yandan.. o da eve erkenden gelir 1saati yolda gitmez?
bilmiyorum ki tatlım
sadece bir kez açık renkte oldu
doktor karın ağrın yoksa bişey olmaz dedi
angel 2 doktor var gittiğim
ikisi de gerek yok dedi
yorma kendini dedi
kendimi iyi hissettiğim için işteyim
erken çıkarım olmadı
eve gidip uzanırım
bende sabahları 6:30 da uyanıyorum
kader arkadaşıyız günebakan :)
ben uyku seti almıştım taçtan
onun içindeki yorganı kullanırım gerekirse
bir daha almadım
hem bizim evimiz sıcak oluyor hem de ilk aylarda battaniye daha iyi olur diye düşündüm
taçtaki mikrojel yorganları methediyorlar
bir araştır istersen
evet bu mikrojel yorganları çok övüyolar bi bakayım bende olmazsa
canım etrafda hamileliğn hassas dönem oldugunu anlamayan suurszlar oluyo malesef ama takma bu gunlere kolay gelmedn cık dısarda bekle patronun dısındakileri duymamaya calış patronun laf ederse anlatrsn durumu bu arada ne iş yaptıgını bimedğm için patron diyorum miniğini düşün lütfen
Gunaydin kizlarrr bende bu sabah seker yuklememi yaptirdim hastaneden geldim kahvaltimi yaptim cok acikmisimilk kani alan hemsire acemiydi kolumu cok acitti tupu cekti kolumdan diyo olmadi galiba gitti baskasina sordu olmus dedi insallah olmustur.
50 gr yaptrdim anlatilanlar kadar zor degildi ya gayet basit bisey korkmayin
Bugun 2 de cikacak sonuc insallah soRun cikmaz
Valla bişey yapmadımNasıl bir hayal gücüyse artık ilişkiye girdiğinde uyandırdık rahatsız ettikçocuğu falan diyo
Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?
diğer akrabalar da var ama hep annemin o tarafta zaten tek çocuğum öyle abi abla da yok galiba koacım ondan çekiniyo sankii biz o tarafa taşınınca herkes bizim eve girip çıkıcak zannediyo anlattım oysa ki kimse gelmez bizim eve diye ama pek inandırıcı olmadı kocamın annesi akrabaları falan zaten şehirdışında
açıkcası taşınacağını sanmıyorum annemin de hem uzun yıllardır binbir emekle aldığı evinde oturuyo hadi onu geçtim torun için evini bırakabilir sonuçta ilk ve tek torunu ama o evi satsa merkezden o parayla ev alınmaz sanmıyorum habire fiyat araştırması yaptığım için uzman oldum resmen :) iş yerinin yakın olması avantaj biliyorum hem de önemli bi avantaj ama dediğim gibi metro gelince yolda geçirdiği süre yarıyarıya inecek merkezden bi ev tutsak zaten trafikten yine aynı sürede gidecek.
:))) ilahiii hayatımsın güldürdün benii insanlar çok bencil ve düşüncesiz artık maaleseföküzlükte sınır yok bir de bayan varmış yanında esas onun söylemesi lazım burda durma diyee..:53 neden ve nasıl bu kadar fesat olabiliyorlar anlamıyorum
Valla bişey yapmadımNasıl bir hayal gücüyse artık ilişkiye girdiğinde uyandırdık rahatsız ettikçocuğu falan diyo
gözün aydın ne güzel atlattın.. demekk koldan alıyolar ablamda yaptırmış onun normal leker ölçer gibi parmaktan almışlar
sen nerde yaptırdın?
hehhehe benimkide bişey yapacağımız zaman bana diyor ayıp ayıp çocuğun yanında yapma böyle şeyler der
yaa ablan fln olaydı ne güzel olurdu benim burda eşimin bütün ailesi yakınımda ama ablamlar var onlarda çok yakın değiller ama yine tek vesaitle giderim napımerkekler böyle malesef çekiniyorlar heralde
ayy ne kocalar varmış benim kocamda onun daha hoşuna gidiyormuş sen mutlu olunca diyor.hem ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş diyor. ben hamile olunca kocamda jinekolog gibi oldu maşallah.hemen araştırıyor...
ya anneler evlatları için eminim ki çok sabırlıdırlar ama bizimde biraz insaflı olmamız lazım neticede çocuk bizim çocuğumuz yani o insanların düzenini bozmaya hakkımız yok eşine katılmıyorum bencilce düşünüyor kendini düşünmeyip el kadar bebeğini bakıcılara bırakmayıp emin ellere bırakacak bir imkanı olduğu için bence şükür etmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?