- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.981
mulberry cnm cook gecmıs olsun dikkat et kendıne bol bol dınleenn...slm kızlar nasılsınızz...
Canlarım umarım herşey yolundadır.
Benim de dün kontrolüm vardı şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama ağrılarım var diye NSTye girmemi istedi doktorum.50 ve üzeri sancım çıkmış.Pek önemli değil ama sürekli kontrole geleceksin dedi.Yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.Sanırım bizimki biraz sabırsızlanıyor doğmak için:) Ama bu kadar da erken doğmaması gerek.Geçenlerde bir tanıdığım 26.haftada 750 gr doğum yaptı.Bebek uzun bir zaman kuvözde kalacakmış.O beklemeyi ben çok iyi bilirim benim oğlum da 8-9 gün kalmıştı ve çok sıkıntılı bir bekleyişti.Allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah
gözün aydın ne güzel atlattın.. demekk koldan alıyolar ablamda yaptırmış onun normal leker ölçer gibi parmaktan almışlar
sen nerde yaptırdın?
Devlet hastanesinde yaptirdim canim evet koldan aldilar
slm kızlar kan hapıyla ilgili bir sorum var sabah aç karnına iç dedi doktor ama ben nezaman içsem midem kalkıyor aç karnına başlıyorum lavaboya koşmaya bütün günüm zehir oluyor 1 haftadır içmedim rahattım bugün içtim sabahtan beri berbat haldeydim yeni düzeldim sizlerde durum nedir merak ettim
ah ah neler yapmadım ki duygu sömürüsü yaptım bağırdım çağırdım ağladım tatlılıkla anlattım ama hiçbir şey sonuç vermiyor ve benim vaktim kalmadı. ha bir de sürekli şehirdışı işlere gidiyo ve bu haftasonu hariç ev bakacak zamanımız yok
heralde öyle olcakmış canım. zaten hergün çamaşır suyuyla siliyolar sanki biz ofise s.ç.yoruzz töbe yaa
Çok sağolun kızlar.Allahım hepimize zamanında doğum heyecanını yaşatsın.Sanırım insan yaşlanınca vücut bazı şeyleri kaldıramıyor nede olsa 30 olduk.Eltim sen sen ol doğuracaksan 30 yaşından önce doğur derdi vallahi haklıymış...Bu arada çalışırken de hamile olmak çok zor evdeyken istediğin saatte uyanıyorsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?
valla pahalımı o kadar ne bileyim sanki ben onu içtiğimde daha çok kramp oluyor gibi şimdi normal ağrılar var zaten..
sen tecrübelisin cnm şu emzirme sütyeni nasıl olması gerek benim göğüslerim olduğundan fazla büyük normalde toparlayıcı kullanırım e lohusalıkta nasıl olurlar hayal bile edemiyorummsence hangi marka almalıyım dagiye baktım geçen penye altında ek bir lastik var gerçi yumuşaktı ama o benim mideme baskı yapar diye düşündüm :26:
unutmuyorum ki sadece iki semt arası uzak daha doğrusu ulaşım zor başka şehirde olsak belki mecbur kalıp gelicekti yanımıza ya da gelemiyecekti ve maalesef bakıcı tutacaktık ama öyle bi durum yok ve kocam kendisi çekmek istemediği sıkıntıları annemin çekmesine bişey demiyo nedense ben de ona sinirleniyorum. ayrıca annem de kalmak istemiyo ki ben de. çünkü ikisinin aynı evde anlaşabilmesi pek mümkün değil emin ol daha önceki tecrübelerden biliyorum.
Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?
valla pahalımı o kadar ne bileyim sanki ben onu içtiğimde daha çok kramp oluyor gibi şimdi normal ağrılar var zaten..
sen tecrübelisin cnm şu emzirme sütyeni nasıl olması gerek benim göğüslerim olduğundan fazla büyük normalde toparlayıcı kullanırım e lohusalıkta nasıl olurlar hayal bile edemiyorummsence hangi marka almalıyım dagiye baktım geçen penye altında ek bir lastik var gerçi yumuşaktı ama o benim mideme baskı yapar diye düşündüm :26:
kızlar sizde de oluyormu dünden beri benim bebişim bi yerde toplanıp orada kalıyor sanki göğüslerimin altında göbek deliğimin az üstüne bi toplandı saatlerce o pozisyonda kaldı çok rahatsız edici bişey masa başında oturup iş yaptıgım için ayaga kalkıp gezinsemde işe yaramadı ama herhalde annesine kızdı neden bu kadar aşagıda diye söyleniyordumyaaşimdi yine orama toplanmış durumda sizinkide öyle yapıyormu endişelenmem gerek mi acaba
açıkcası taşınacağını sanmıyorum annemin de hem uzun yıllardır binbir emekle aldığı evinde oturuyo hadi onu geçtim torun için evini bırakabilir sonuçta ilk ve tek torunu ama o evi satsa merkezden o parayla ev alınmaz sanmıyorum habire fiyat araştırması yaptığım için uzman oldum resmen :) iş yerinin yakın olması avantaj biliyorum hem de önemli bi avantaj ama dediğim gibi metro gelince yolda geçirdiği süre yarıyarıya inecek merkezden bi ev tutsak zaten trafikten yine aynı sürede gidecek.
Çok sağolun kızlar.Allahım hepimize zamanında doğum heyecanını yaşatsın.Sanırım insan yaşlanınca vücut bazı şeyleri kaldıramıyor nede olsa 30 olduk.Eltim sen sen ol doğuracaksan 30 yaşından önce doğur derdi vallahi haklıymış...Bu arada çalışırken de hamile olmak çok zor evdeyken istediğin saatte uyanıyorsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
esim hilal ismini koyalım diyor bana da hos geliyor ama sevval ipek ismide var aklımda
teşekkür ederim cnm
ilk görünce çok korktum
ama şimdi iyiyim
akşam bir saat erken çıkıp gidicem inşallah eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?