2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya inşallah acele etmez bebiş, inşallah zamanında doğar
3. gebelik diye mi acele ediyor bunlar anlamadım, benimki de hem önden gidiyor, hem karnım kocaman oldu, 27 de böyleyse 37 de nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum, sanki wc de filan çıkacakmış gibi oluyor.. galiba 3. lerin acelesi var
Allah sagsalim en hayırlı zaman da kucağımıza almayı nasip etsin

ihmal etmemen gerekir,midede değil de bağırsakta çözünen haplar var,doktoruna danış...ilacını değiştirir belki...ama ne olursa olsun bebek vücudundaki demiri kullanacaktır ve takviye almazsan halsizlik,soluk cilt..vs bir sürü semptomla karşılaşırsın....

Allah allahhh ne inatçıymış seninkide öylee aaa sinir oldum valla benimkide çok inattır ama düşündüğümde onada hak veriyorum tabii. . mesela çocuk olmadan konuşuyorduk bebek olunca bu evden çıkarız diyoduk şimdi gebe kaldım hala çıkıyoruz çok üşengeç benimkide çoookk
evet bu halde taşınmak kolay değil ne kadar yardımcı olsalar bile evin eşyalarını sen kendin biliyorsun tek tek toplucan sonuçta bi tek Annen mi var yakınında ?

valla pahalımı o kadar ne bileyim sanki ben onu içtiğimde daha çok kramp oluyor gibi şimdi normal ağrılar var zaten..
sen tecrübelisin cnm şu emzirme sütyeni nasıl olması gerek benim göğüslerim olduğundan fazla büyük normalde toparlayıcı kullanırım e lohusalıkta nasıl olurlar hayal bile edemiyorumm sence hangi marka almalıyım dagiye baktım geçen penye altında ek bir lastik var gerçi yumuşaktı ama o benim mideme baskı yapar diye düşündüm :26:[/QUOTE]

Ben de tecrübeli değilim canım ilk bebeğim olacak :) Emzirme sütyenlerinin hiçbirini beğenemiyorum bende napıcam bilmiyorum.

heralde öyle olcakmış canım. zaten hergün çamaşır suyuyla siliyolar sanki biz ofise s.ç.yoruzz töbe yaa

Ben rica ediyorum benim odam sadece duru suyla siliniyor zaten alerjiğim hapşurmaktan mahfoluyorum yoksa. Ablam beni hiç kırmaz heryeri siler suyu döker en son bana gelir Allah razı olsun.

yapma canım yaaa , 32 yim bennn , daha genciz ayolll

Ben de tecrübeli değilim canım ilk bebeğim olacak :) Emzirme sütyenlerinin hiçbirini beğenemiyorum bende napıcam bilmiyorum.

Ben rica ediyorum benim odam sadece duru suyla siliniyor zaten alerjiğim hapşurmaktan mahfoluyorum yoksa. Ablam beni hiç kırmaz heryeri siler suyu döker en son bana gelir Allah razı olsun.[/QUOTE]

bizim odada 9 kişi var.. benim masaya gelince çamasır sulu silme abla diyorum ayten hanımı nemri dio. ii ben sildim dersin ozaman diyorum. gelip duru suyla silmiyor ama benimde alerjim var canım.. hergün hapşururken karnımıda tutuyorum sanki bebeğimi sıkı tutuyomuşum bişey olmasın diye

canım seni gaza getirmek istemem ama çocuk sizin çocugunuz onu yapmaya siz karar verdiniz neden annen fedakarlık yapsınki kadın bakmam demiyormuş ama bide üstüne üstlük evini barkını çevresini niye bıraksın anladıgım kadarıyla eşinlede huzurlu bi şekilde yaşayamayacak.zaten eşinede bi müddet sonra batar annenle yaşamak.benim annemle aramda toplasan 1 km.bile yoktu ama apartmanda kimseyi tanımıyor benim evimde rahat edemez diye hersabah yavrumu sarıp sarmalayıp anneme bırakıp öyle işe geçtim aman zaten çocuguma bakıyor bide komşularından evinden düzeninden etmeyeyim diye 2 sene bu şekilde devam etti eşinle ciddi bi şekilde konuş bence

kızlar sizde de oluyormu dünden beri benim bebişim bi yerde toplanıp orada kalıyor sanki göğüslerimin altında göbek deliğimin az üstüne bi toplandı saatlerce o pozisyonda kaldı çok rahatsız edici bişey masa başında oturup iş yaptıgım için ayaga kalkıp gezinsemde işe yaramadı ama herhalde annesine kızdı neden bu kadar aşagıda diye söyleniyordumyaa şimdi yine orama toplanmış durumda sizinkide öyle yapıyormu endişelenmem gerek mi acaba

Ben rica ediyorum benim odam sadece duru suyla siliniyor zaten alerjiğim hapşurmaktan mahfoluyorum yoksa. Ablam beni hiç kırmaz heryeri siler suyu döker en son bana gelir Allah razı olsun.[/QUOTE]

ayy çok pardonn ben 2. bebeğin sandım :) diğer kızlardan biriyle karıştırdım galiba

ee napıcan nerden almayı düşünüyorsun

Benimde toplaniyor ama oyle saatlerce durmuyor ayni sekilde.
Toplaninca oksuyorum kizim yapma bole canim aciyo diyorum uzmuyo minnosum beni duzeliyo normal halini aliyor .
Uzun sure oyle kalmasi belki bi problmdir druna sor istersen.

Kızlar size bişey sorucam belki bilgisi olan vardır,benim arkadaşım tüp bebek denedi ve başarısız oldu aradan zaman geçti şimdi 38 yaşında tekrar denemek istiyor devlette yaş sınırı kaçtı acaba ?

Ozaman ne yap et kocanı ikna et diyeceğiz napalım :)

mavi menekşe seni merak ettim canım benimde bebişim aşağılarda hapşırsam çıkıverecek gibi ayakta yemek yaparken resmen bacaklarımı sıkmaktan yoruluyorum çok şükür iyiymişsin inşallah hepimiz saglıklı keyifle vaktinde kucagımıza alırız yavrularımızı ahhh o eltine bende katılıyorum kızımı 24 de dogurdum bunda 32 yim arasında dünya fark var şimdi bende herkese akıl veriyorum aman geçe kalmayın diye kızımda ben hamile değilmişim onu bana leylekler hazır yapılmış dogurulmuş getirmişler

canım neden tuz ruhuyla siliyorlar ucuz falan diye mi yoksa çok bakteri oluşabilecek bi iş mi sizinkisi anlamadım tuz ruhumu kalmış sen patronuna söyle bi bidon genel temizlik alayım size eger alamıyorsanız de tövbe yarabbim hayret bişiy bende işverenin kızıyım nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma anlamadım bide kadın olacak kadının kadının halinden anlaması gerekmez mi personelden önce ben rahatsız oluyorum bişeyler yolunda gitmediğinde zaten babamda diyor ocagıma incir agacı diktin hep onların tarafındasın bigünde benim tarafımda olsan şaşarım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…