2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlar ellerim ayaklarım şişiyor tuzu kesip bol su içiyorum

GÜNAYDIN CNM BENDEDE ŞİŞME VAR AMA DOĞRU DÜZGÜN SU İ,ÇMİYORUM OFF NASIL YAPICAZ BİLMİYORUM

Kızlar dün alttaki komşumla bir yere gidecektik onun bi işi vardı yanında arkadaş gibi gidecektim bu sabah aradı bende gelkemeyeceğimi söyledim ağrım var dedim oda hemen,kaç gündür geziyorsun bana sıra gelince öyle dedi alındı biraz sinir etti beni yaa şimdi nerde görse laf sokacak bana en belirgin kötü huyu bu maleseff

günaydın arkadaşlar

hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum

benim dün akşam çok minik kanamam oldu

inşallah kötü bişey yoktur

İnşallah kötü bişey değildir canım doktora görünmekte fayda var

Allah akıl fikir versin ya ne diyim silen kadına hepten acıyorum mahfoldu ciğerleri

kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum

Ben hiç elevit falan kullanmadım. Mantıklı olanı son üç ayda kullanmak aslında. Çünkü 7. aydan itibaren günlük alabildiğimiz besinler yetmemeye başlayacak.

neden hiç kullanmadın canım sakıncası mı var? doktor mu önermedi.

günaydııııın kızlarrrr
bugün erken kalktım saçlarıma fön çektimm süslendim püslendimmm
öğleden sonra izin alıp çıkıcam kendime pijama takımı kızıma hastane çıkışı falan bakıcamm
sonrasında da kocişle buluşcazzzz takılacaz birazzz ve ben şöyle tahmin ediyorum bugünü anneler günü hediyesi say aşkım diyecekk uyanıkk

günaydınn kızlar ellerim ayaklarım şişiyor tuzu kesip bol su içiyorum

canım benimde ayaklarım fena şişiyor sıcaklardan birde bu hafta biraz serin ayaklarım şişiyor ama çok fazla değil 2-3 lt su içiyorum ama faydasız şişiyor tuzda kullanmıyorum doktorum normal dedi birde masa başı çalışıyorum ayaklarımı hep yüksekte tutuyorum kaç gündür faydasını görüyorum su içmeyi ihmal etme

canım taç linens te gördüm ben düşünürsen orada var bi bakabilirsin.

sllm kzlar gunayyydnnn naber? ben bu ara uykuya doyamıyormmm sabhları kalkmak bı ezıyet oluyo.....bde 2 gecedr belıme yastkda koyuyormmm cok faydasını gordum tavsıye ederımmm...hayatımmmm tuz ruhu nedr bu devırde aklım almadı yanı...cık durma orda mıgrenın varda bde sennn...mulberry kanaman olmuss cok gecmıs olsunnn doktoruna gıt ıstersen ıcın rahat eder...

bende bu sabah ağrım oldu çok kasıklarımda altıma doğru işe gelirken biraz yürüme mesafem var okadar zorlandımki 5 dk yürüncek yolu 15 dk zor bitirdim

Akşam eve giderken bende 5 dklık yolu 10 dkya çıkartıyorum göbeğimin alt kısmında gerilme mi desem nasıl anlatsam öyle bi his bi acı oluyor.

neden hiç kullanmadın canım sakıncası mı var? doktor mu önermedi.

Sakıncası olduğunu sanmıyorum canım doktorum gerek yok dedi. Yalnızca demir hapı kullandım bu zamana kadar birde osteocare kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.

Sen birde bana sor kuzum ya akşam kocam eve 1'de geldi kaçta yatıp uyuduk hiç bilmiyorum zaten uykuya zor dalıyorum. Sabah 6.30 da ayakta olmak zorundaydım

cnm aynısı bndede oluyo yurumek zorlastı...esımle yuruyuse cıkıyorzzz zaten leylek gbı bacakları var yetısemıyrmmm tamm donelım dıyorm daha yenı cıktık dıyo ama agrı gırınce korkuyrm ...soyle bı carsıdaaa gezmeye hasret kaldımmm :) bırının koluna gırmeden gdemıcem bıyere galıba 1 ay snra

Canım ben bidahaki gittiğimde doktorumada sorucam bu demir hapı olayını aç mı tok mu diye kafam çok karıştı geçenlerde gittim eczacı amcaya husui sordum aç içilmesi gerekiyormuş dedim normal insanlar dediğin gibi aç karınla içiyolar ve bir saat peynir süt yemiolar ama sen hamilesin gece yatarken iç dedi elevit kullanıyosan onuda gündüz iç çünkü onun içindede bişey varmış enerji verir gündüz iç uyku sorunu çekme dedi.
kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
doktora sorduğumda 9 ay kullanacaksın dedi...
Bugün bi uyku hali gidiyor hepimizde :) ben bugün gerçekten seliksiz uyumuşum ve ılk defa alarmı duymadım.. çok enrteresan şeyler oluyor kızlar bence bazı hormonlar bu ay fırladı.. Insan uykuda ağlarmı ?

ağlar canım sen bugün benim uykuda yaptığımı görsen sabah bi kalktım alt eşofman yok benim çıkartmış atmışım uyandık eşimde bende şok hatırlamıyon mu diyoo hayır dedim

ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh

Son düzenleme:
Sen birde bana sor kuzum ya akşam kocam eve 1'de geldi kaçta yatıp uyuduk hiç bilmiyorum zaten uykuya zor dalıyorum. Sabah 6.30 da ayakta olmak zorundaydım

cnm zaten hep solumuza yatıyrzzz kazık gbı kalkıyrzz o agrı uyusmada uyutmuyo...belınn arkasına yastık koyy ben 2 gecedr ıyı uyuyormmmm sırtustu bıle donmemısım..gercı kocam kızıyo aramıza bde bı koca yastıgı koyuyosn dıye ama :) dene bence

Kızlar midem çok ağrıyordu sabahtan beri azönce çıkardım rahatladım ağrısı geçti en azından çok şükür. Enerjim sıfır bugün. hadi eğlenceli şeyler konuşalım kendime geleyim :)

bu ınsanlara soylenıcek bıkac kelıme varda yerı degıl .....bu nası ınsanlık hamıle kadını zehrlıcekler nerdeyseee sınır oldum smdı vla camın yanndan ayrılma cnmm derın derın nefes alll bu devrde tuz ruhu nedr yaa...hayyy sızın hıjyen anlayısınıza .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…