- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.901
günaydınn kızlar ellerim ayaklarım şişiyor tuzu kesip bol su içiyorum
günaydın arkadaşlar
hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum
benim dün akşam çok minik kanamam oldu
inşallah kötü bişey yoktur
kızlar ofise bir girdim toz duman içerisi.. akşam tuz ruhuyla silmişler yerleri leşşş gibi ve çok keskin kokuyor. hemen camları açtım ama nafile koku çok işlemiş ne akıl mantık yaaa sanki tuvalet banyo burasııı çalışma odası neyle silnmiş allahım yaa... ister istemez içimede işledi koku nefesimi içime çekmeye korkuyorum bebeğimde etkilenecek diyeALLAH yerleri tuz ruhuyla sildirten kadını bildiği gibi yapsınnn
kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
izin almakta skntı ki canım patron kızıda bizim odada ben offladıkça kıl kıl bakıoo.. kendi başka şeye sesi çıkar. bu kokuyu duymuo heralde. Herkes rahatsız
İnşallah kötü bişey değildir canım doktora görünmekte fayda var
Allah akıl fikir versin ya ne diyim silen kadına hepten acıyorum mahfoldu ciğerleri
Ben hiç elevit falan kullanmadım. Mantıklı olanı son üç ayda kullanmak aslında. Çünkü 7. aydan itibaren günlük alabildiğimiz besinler yetmemeye başlayacak.
günaydınn kızlar ellerim ayaklarım şişiyor tuzu kesip bol su içiyorum
kızlar yaa bu yorgan işini naptınız ben bi türlü bulup alamadım mikrojel elyaf çok ii diyorlar bebek için ama ben elyaf istemiyorum kaztüğü yıkama işi zor pamuk hangi marka nerden alacam bilemedim uffff en zor kararı bunda vericem galiba aylardır düşünüorum
canım taç linens te gördüm ben düşünürsen orada var bi bakabilirsin.
bende bu sabah ağrım oldu çok kasıklarımda altıma doğru işe gelirken biraz yürüme mesafem var okadar zorlandımki 5 dk yürüncek yolu 15 dk zor bitirdim
neden hiç kullanmadın canım sakıncası mı var? doktor mu önermedi.
sllm kzlar gunayyydnnn naber? ben bu ara uykuya doyamıyormmm sabhları kalkmak bı ezıyet oluyo.....bde 2 gecedr belıme yastkda koyuyormmm cok faydasını gordum tavsıye ederımmm...hayatımmmm tuz ruhu nedr bu devırde aklım almadı yanı...cık durma orda mıgrenın varda bde sennn...mulberry kanaman olmuss cok gecmıs olsunnn doktoruna gıt ıstersen ıcın rahat eder...
Akşam eve giderken bende 5 dklık yolu 10 dkya çıkartıyorum göbeğimin alt kısmında gerilme mi desem nasıl anlatsam öyle bi his bi acı oluyor.
Sakıncası olduğunu sanmıyorum canım doktorum gerek yok dedi. Yalnızca demir hapı kullandım bu zamana kadar birde osteocare kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.
slm kızlar kan hapıyla ilgili bir sorum var sabah aç karnına iç dedi doktor ama ben nezaman içsem midem kalkıyor aç karnına başlıyorum lavaboya koşmaya bütün günüm zehir oluyor 1 haftadır içmedim rahattım bugün içtim sabahtan beri berbat haldeydim yeni düzeldim sizlerde durum nedir merak ettim
doktora sorduğumda 9 ay kullanacaksın dedi...kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
Bugün bi uyku hali gidiyor hepimizde :) ben bugün gerçekten seliksiz uyumuşum ve ılk defa alarmı duymadım.. çok enrteresan şeyler oluyor kızlar bence bazı hormonlar bu ay fırladı.. Insan uykuda ağlarmı ?
ya seni korkutmak istemem ama çamaşır suyu tuz ruhu falan filan böyle şeyler çok tehlikeli hamilelikte evine dönme olasılığın varsa eve dön fakat yoksa bir süre işine başlama pencere kenarında falan dur allah muhafaza hiç birşey bebeğinden daha önemli değil.
Sen birde bana sor kuzum ya akşam kocam eve 1'de geldi kaçta yatıp uyuduk hiç bilmiyorum zaten uykuya zor dalıyorum. Sabah 6.30 da ayakta olmak zorundaydım
canım sen hamişsin ya boşver nefes alamıyorum hava alıcam biraz de... o da baktığıyla kalsın işine gelmiyordur kızınınbebişinin saglgından önemli değil ki...
ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?