2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn

uykuya doyamama bende de başladı canım.. ki uykusuzluğa dayanan biriydim..

Valla ebnimde aklım almadı ki şimdi tuz ruhumu kalmışş ki burası ofiss sanki tuvalet banyo. hem artık orlara bile daha güzel deterjanalr kullanıyoruzz başım çatlıo midem bulanır gibii oldu zaten canım..

günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. biz ankaradat-yız. bilenler için söylüyorum. balgatta oturuyoruz. kızım doğunca annem bakıcak. ama annem eryamanda oturuyor. ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. annen biz de kalsın diyo. ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. yarım saatte işine gidebilecek. ama yarım saati bile çok görüyo. yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. nasıl kırıcam ben onun inadını???

offf canım offff bide akşam üstü yapacaklardı beni odadan çıkaracaklardı. kadını mesaiye bırakmış gece yaptırmış.. sabah odaya bi girdim toz duman gözlerim bulanık görüyor sandım ki sonra o kokuda neee yuhhh yaa vallaaaa.. bu aklı verenin üzerine tuz ruhu döküp eritmek istiyorum

ya durumuna çok üzüldüm.insan kendisiyle ilgili birçok şeyi göz ardı edebiliyor ama konu binbir zahmet taşıdığımız evlatlarımız olunca insanın morali çok bozuluyor sanki tüm hayatlarımız onların işleri üzerine kurulu.bu arada tuzruhunu dün dökmüşlerse eğer zehirli birçok şeyini kaybetmiş sadece kokusu kalmış olabilir.içini böyle rahatlat ve bebeğini allah a emanet et çok zorlanırsanda kokudan rahatsız olduğunu ve gitmen gerektiğini söyle seni anlamalarını bekleme ve kafana takmadan evine git.

Günaydın hanımlar;
Bugün 2. doz aşımı oldum geldim. Bi de şu şeker yüklemesini atlatayım içim rahat edecek. Sağlık ocağındaki ebe yine "Bu ayda fazla kilo almışsın "dedi. Dikkat ediyorum ama alıyorum dedim. Aslında itiraf ediyorum kızlar bu ara abur cubur çok canım çekiyor. Dün işten gidince bir tane eti puf, bir avuç kuruyemiş, 4 tane de erik yedim Oturma odasındayım ama aklım mutfakta sürekli. Hiç bişeye konsantre olamadım. Gözüm abur cubur çekmecesindeydi

Teyzemlerle ilgili bi gelişme yok daha. Bakalım bekliyorum. Ama içim rahat değil. Stres oluyorum galiba. Sürekli aklımda bu durum var. Günüm rahat geçmiyor.

İsim konusunda Aslı ve Ayça arasında kaldık. Eşim Ayça ben Aslı diyorum. Bakalım kim galip gelecek...

Hepinizi öpüyoruz kızımla...

Canlarım umarım herşey yolundadır.
Benim de dün kontrolüm vardı şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama ağrılarım var diye NSTye girmemi istedi doktorum.50 ve üzeri sancım çıkmış.Pek önemli değil ama sürekli kontrole geleceksin dedi.Yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.Sanırım bizimki biraz sabırsızlanıyor doğmak için:) Ama bu kadar da erken doğmaması gerek.Geçenlerde bir tanıdığım 26.haftada 750 gr doğum yaptı.Bebek uzun bir zaman kuvözde kalacakmış.O beklemeyi ben çok iyi bilirim benim oğlum da 8-9 gün kalmıştı ve çok sıkıntılı bir bekleyişti.Allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah

kendılerındede essek bunyesı var heralde etkılenmıyolarrr..ama sen can tasıyosunnn ya vla sınır oldum resmennn ora tuvaletmıı banyomu kaldıkı artık oralara bıle tuz ruhu dokulmuyo bıldıgın zehır yanııı....

Herkesin üstüne vazife zaten senin iş saatlerini sorgulamak gıcıklar Allah sabır versin sen sinirini bozmamaya çalış sık sık hava al canım yapacak birşey yok.

Deneyeyim canım bacağımın arasında yastık belimde yastık benimki de dicek set çekmişsin etrafına Dikkat hamile var yaklaşmayın :)

Osteocare i bende kullanıyordum 1 haftadır içmiyorum sende faydası oldu mu cnm hemde osteocare i bana eczacı yeğenim veriyor bedava numunelerden :)

sende haklısın gidicem desen surat ederler şimdi o halde camın kenarında dur bi süre koku geçene kadar allah allah tuz ruhu ben aylardır banyomda kullancam kullanamıyorum korkudan adamlar ofiste kullnıyor :)

Canım aynı durum bende var eşim işine yakın olsun istiyor şuan işe yakın ama yine otobüsle gidiyor 15 dk da bende ablamlara yakın olmak istedim bebek için çok işime yarayacak diye ama oraya gidersek 2 kere yol parası verecek diye orayı istemiyor bide kiradayız.. bizim evde 1 oda 1 salon salonun içinde minik bir oda daha yaptırtmış ev sahibi 2 oda olsun diye :) eğer olurda taşınamazsak orayı bebek için ayarlıcam bende.

Seni iyi anlıyorum şuan biraz duygu sömürüsü yapsan

bzde senı merak ettı mneksemmm...senn yaramaza soyle anneyı yormasınnn...allah hepımızı zamannda olması gerektıgı saatte vakıtte evlatlrımıza kavustrsn cnmmm

aynen canım ya kendim olsam sadece katlanayım ama bebeğimde hissedicek diye panik oldum. inşallah dediğin gibi allah razı olsun biraz içimi rahatlattın.. dün silmiş ama hiç cam açmamış odaya girdiğimde heryer dumanlıydı düşün artık. bide simdi gelmiş yerleri silmeye suyun içindede çamaşır suyu var. burda bi abi ben varım diye sildirtmedi. silersen biz duramayız burda dedi. tmm ozaman camasır suyu vardı silmeeyim dedi... neee dedim sen bizi öldürcenmi abla silme dedim..

hayatımsın o insanları Allah bildiği gibi yapsın aptal beyinliler,o kadar sinirlendimki bizim çaycıya bağırdım o da 3 haftadır süpürmüo burayı toz pislik içinde aradım azarı bastım geldi sildi ben mi takip edecem senin işini dedim ciğerlerimiz toz doldu burda ortalığı pislik götürüpo telefonumun üstü bile toz kızlar yorgan konusunda kimse yorum yapmadı nasıl yorgan aldınız bebişlerinize

Menekşe hoşgeldin... İnşallah öyle bişey olmaz canım o erken doğum yapan arkadaşına da Allah yardım etsin çok zor umarım sorunsuz atlatırlar bu dönemi de yavrusunu kucağına alır Dayımın oğlunun eşi de öyle doğum yaptı 900 gr doğdu onunki tam 3 ay hastanede kaldı hastane bize yakın diye bizde kaldılar kadıncağız hergün sütünü sağıp taşıyordu. Öyle uzaktan bakmak kucağına alamamak çok zor gözlerim doldu aklıma geldi yine Bu arada bizim ufaklık şuan 4 yaşında gayet sağlıklı defnemiz

aahhh ahh çocuk doğunca anlar yakın oturmanın ne kadar önemli olduğunu
hem annen ne mecbur düzenini bırakıp sana yerleşmeye
biz rahat aedemeyiz kocişşş deee özel hayatımız kalmaz falan de erkeklerin aklı oralara daha iyi çalışırr hehehe

nerdesin sen kuuuzmmm merak ettim
zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah canım kontrollerini ihmal etme işyerinde sıkıntı olmuyor demi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…