- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.921
Canım ben bidahaki gittiğimde doktorumada sorucam bu demir hapı olayını aç mı tok mu diye kafam çok karıştı geçenlerde gittim eczacı amcaya husui sordum aç içilmesi gerekiyormuş dedim normal insanlar dediğin gibi aç karınla içiyolar ve bir saat peynir süt yemiolar ama sen hamilesin gece yatarken iç dedi elevit kullanıyosan onuda gündüz iç çünkü onun içindede bişey varmış enerji verir gündüz iç uyku sorunu çekme dedi.
doktora sorduğumda 9 ay kullanacaksın dedi...
ağlar canım sen bugün benim uykuda yaptığımı görsensabah bi kalktım alt eşofman yok benim çıkartmış atmışım uyandık eşimde bende şok hatırlamıyon mu diyoo hayır dedim
canım yaa
Allah yardımcın olsun
Rabbime emanet hepimizn yavruları
sllm kzlar gunayyydnnn naber? ben bu ara uykuya doyamıyormmm sabhları kalkmak bı ezıyet oluyo.....bde 2 gecedr belıme yastkda koyuyormmm cok faydasını gordum tavsıye ederımmm...hayatımmmm tuz ruhu nedr bu devırde aklım almadı yanı...cık durma orda mıgrenın varda bde sennn...mulberry kanaman olmuss cok gecmıs olsunnn doktoruna gıt ıstersen ıcın rahat eder...
bu ınsanlara soylenıcek bıkac kelıme varda yerı degıl .....bu nası ınsanlık hamıle kadını zehrlıcekler nerdeyseee sınır oldum smdı vla camın yanndan ayrılma cnmm derın derın nefes alll bu devrde tuz ruhu nedr yaa...hayyy sızın hıjyen anlayısınıza .....
ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. Camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. Karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. Aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. Bitane geçireceksin böyle öküzlere... Hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. Odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. Ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. Ya subhanallahhh
offf canım offff bide akşam üstü yapacaklardı beni odadan çıkaracaklardı. kadını mesaiye bırakmış gece yaptırmış.. sabah odaya bi girdim toz duman gözlerim bulanık görüyor sandım ki sonra o kokuda neee yuhhh yaa vallaaaa.. bu aklı verenin üzerine tuz ruhu döküp eritmek istiyorum
ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh
cnm zaten hep solumuza yatıyrzzz kazık gbı kalkıyrzz o agrı uyusmada uyutmuyo...belınn arkasına yastık koyy ben 2 gecedr ıyı uyuyormmmm sırtustu bıle donmemısım..gercı kocam kızıyo aramıza bde bı koca yastıgı koyuyosn dıye ama :) dene bence
kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn
Akşam eve giderken bende 5 dklık yolu 10 dkya çıkartıyorum göbeğimin alt kısmında gerilme mi desem nasıl anlatsam öyle bi his bi acı oluyor.
Sakıncası olduğunu sanmıyorum canım doktorum gerek yok dedi. Yalnızca demir hapı kullandım bu zamana kadar birde osteocare kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.
ah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh
günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. biz ankaradat-yız. bilenler için söylüyorum. balgatta oturuyoruz. kızım doğunca annem bakıcak. ama annem eryamanda oturuyor. ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. annen biz de kalsın diyo. ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. yarım saatte işine gidebilecek. ama yarım saati bile çok görüyo. yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. nasıl kırıcam ben onun inadını???
Canlarım umarım herşey yolundadır.
Benim de dün kontrolüm vardı şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama ağrılarım var diye NSTye girmemi istedi doktorum.50 ve üzeri sancım çıkmış.Pek önemli değil ama sürekli kontrole geleceksin dedi.Yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.Sanırım bizimki biraz sabırsızlanıyor doğmak için:) Ama bu kadar da erken doğmaması gerek.Geçenlerde bir tanıdığım 26.haftada 750 gr doğum yaptı.Bebek uzun bir zaman kuvözde kalacakmış.O beklemeyi ben çok iyi bilirim benim oğlum da 8-9 gün kalmıştı ve çok sıkıntılı bir bekleyişti.Allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah
ya durumuna çok üzüldüm.insan kendisiyle ilgili birçok şeyi göz ardı edebiliyor ama konu binbir zahmet taşıdığımız evlatlarımız olunca insanın morali çok bozuluyor sanki tüm hayatlarımız onların işleri üzerine kurulu.bu arada tuzruhunu dün dökmüşlerse eğer zehirli birçok şeyini kaybetmiş sadece kokusu kalmış olabilir.içini böyle rahatlat ve bebeğini allah a emanet et çok zorlanırsanda kokudan rahatsız olduğunu ve gitmen gerektiğini söyle seni anlamalarını bekleme ve kafana takmadan evine git.
kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn
Benim de dün kontrolüm vardı şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama ağrılarım var diye NSTye girmemi istedi doktorum.50 ve üzeri sancım çıkmış.Pek önemli değil ama sürekli kontrole geleceksin dedi.Yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.Sanırım bizimki biraz sabırsızlanıyor doğmak için:) Ama bu kadar da erken doğmaması gerek.Geçenlerde bir tanıdığım 26.haftada 750 gr doğum yaptı.Bebek uzun bir zaman kuvözde kalacakmış.O beklemeyi ben çok iyi bilirim benim oğlum da 8-9 gün kalmıştı ve çok sıkıntılı bir bekleyişti.Allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah
günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. biz ankaradat-yız. bilenler için söylüyorum. balgatta oturuyoruz. kızım doğunca annem bakıcak. ama annem eryamanda oturuyor. ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. annen biz de kalsın diyo. ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. yarım saatte işine gidebilecek. ama yarım saati bile çok görüyo. yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. nasıl kırıcam ben onun inadını???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?