- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.001
kızlar sizde de oluyormu dünden beri benim bebişim bi yerde toplanıp orada kalıyor sanki göğüslerimin altında göbek deliğimin az üstüne bi toplandı saatlerce o pozisyonda kaldı çok rahatsız edici bişey masa başında oturup iş yaptıgım için ayaga kalkıp gezinsemde işe yaramadı ama herhalde annesine kızdı neden bu kadar aşagıda diye söyleniyordumyaaşimdi yine orama toplanmış durumda sizinkide öyle yapıyormu endişelenmem gerek mi acaba
canım biz senle mi aynı takımı almıştık? dün bana da geldi de 10'lu zıbın takımı ama dediğin gibi tam bir hayal kırıklığıbir hevesle açtım baktım ki o önlüğü mesela görünce ağlycaktım sinirden! ben de iade edcm hemen. inşallah sorun çıkmaz.
canım neden tuz ruhuyla siliyorlar ucuz falan diye mi yoksa çok bakteri oluşabilecek bi iş mi sizinkisi anlamadım tuz ruhumu kalmış sen patronuna söyle bi bidon genel temizlik alayım size eger alamıyorsanız de tövbe yarabbim hayret bişiy bende işverenin kızıyım nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma anlamadım bide kadın olacak kadının kadının halinden anlaması gerekmez mi personelden önce ben rahatsız oluyorum bişeyler yolunda gitmediğinde zaten babamda diyor ocagıma incir agacı diktin hep onların tarafındasın bigünde benim tarafımda olsan şaşarım diyor
yaa kusura bakma bide ben tavsiye ettim ama daha önce aldığım için okadar rahat tavsiye ettim böyle olucanı bilemedim netten iade talebi yap ben öyle yaptım bu günde götürüp vericem kargoya
kızlar sizde de oluyormu dünden beri benim bebişim bi yerde toplanıp orada kalıyor sanki göğüslerimin altında göbek deliğimin az üstüne bi toplandı saatlerce o pozisyonda kaldı çok rahatsız edici bişey masa başında oturup iş yaptıgım için ayaga kalkıp gezinsemde işe yaramadı ama herhalde annesine kızdı neden bu kadar aşagıda diye söyleniyordumyaaşimdi yine orama toplanmış durumda sizinkide öyle yapıyormu endişelenmem gerek mi acaba
bizim odada 9 kişi var.. benim masaya gelince çamasır sulu silme abla diyorum ayten hanımı nemri dio. ii ben sildim dersin ozaman diyorum. gelip duru suyla silmiyor ama benimde alerjim var canım.. hergün hapşururken karnımıda tutuyorum sanki bebeğimi sıkı tutuyomuşum bişey olmasın diye
sekerim yuksek cıktı yarın 100 gr lı yapılacak doktor yemene dikkat et dedi on dört kilo almısım tuzu ekmegi kes dedi ekmeksiz kkarnım doymuyo hem bebegim beslenemezse ben yemeyince yaaaaaaaaaa siz ne yiyip içiyonuz yaaa hamileliğim boyunca iki kere tatlı yedim seker hiç sevmem nasıl seker cıktı ya
yok canm ya ne kusuru sen nereden bilecektin kötü çıkacağını :) bütün ürünler aynı olmuyor işte napalım. iade etcez nasılsa sorun yok yaniyaa kusura bakma bide ben tavsiye ettim ama daha önce aldığım için okadar rahat tavsiye ettim böyle olucanı bilemedim netten iade talebi yap ben öyle yaptım bu günde götürüp vericem kargoya
hayatım valla o öküzlere sen bi tane geçir sonra bana yolla ben de kafalarını tuz ruhu dolu kovaya geçireyim süper olur bence ne dersinah canım şimdi işi bırakıp gidicem sinirimlerim tavan yaptı.. camlar açık heryer açık ama cok ağır kokuyor keskin keskin.. karnım agrıdı bi ara cok şiddetli.. aşağıya indim die görenler saatine bakıo iş saatinde burda ne arıosun der gibi yukarsı tuz ruhu kokuo dıorum aaa diolar.. bitane geçireceksin böyle öküzlere... hamile olmasam idare edeyim ama nerde.. şimdi mecburen yerime cıktım. odada iki abi sadece senin odada durmaman gerekio dediler. ama başkalarıda laf yapıo evede göndermiyorlar.. ya subhanallahhh
canım benimki de bu aralar hep göğüs bölgeme çalışıyor.hep ayakları orda.benim göğüslerim zaten büyüktü.hamilelik nedeniyle daha da büyüdü. o yüzden bende masa başı çalıştığım için sıkışıyor ayakları galiba tekme attığında göğüslerim zıplıyor. o kadar komik ki
işyerinde çok zor durumda kalıyorum karşımda yöneticim var benim memeler hop hop zıplıyor
internette mi gördün cnm linense sordurttum pamuk kaztüğü üretmioz demişler :44::44:
[ı]kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn[/ı]
günaydın tontonlar ya ben kocamdan şikayetçiyim. şu an oturduğumuz ev çok küçük ve bizim taşınmamaız lazım. çünkü kızım için oda yok.ayrıca fıstık(köpeğimiz) var. Ev çok küçük olduğu için onun için de uygun değil. Biz ankaradat-yız. Bilenler için söylüyorum. Balgatta oturuyoruz. Kızım doğunca annem bakıcak. Ama annem eryamanda oturuyor. Ben de doğal olarak eryamana taşınmak istiyorum. Merkeze biraz uzak ama bizim için şu an orası mantıklı. Ama sevgili kocam işi yakın diye yine balgat ve çevresinden ev tutmak istiyo. Annen biz de kalsın diyo. Ben de istemiyorum annemin bizde kalmasını. Hem onun düzeni hem de bizim düzenimiz için. Eryaman da hem bahçeli güzel evler var hem de diğer yerlere nazaran daha ucuz. Ekim ayı gibi de metro faaliyete başlıyacak ulaşım da pek sorun olmayacak. Yarım saatte işine gidebilecek. Ama yarım saati bile çok görüyo. Yahu burasu büyükşehir trafik var ama beyimizin bahanesi çok. Benim bu 1 ay içinde taşınmam lazım ki kızımın odasını hazırlayım oda takımını alıyım. Ileriki aylarda iyice ağırlaşıcam. Sen annende kalırsın ben taşırım diye saçmaladı bugün de. çıldırtcak beni yaa.yok o kadar uzakta olursa psikolojisi bozulurmuş da bilmem ne. Off ya valla çok sinirleniyorum.etrafımdakiler ne şanslısın annenle aynı şehirdesin o bakıcak falan diyo ama kocadan haberleri yok tabii. Nasıl kırıcam ben onun inadını???
mikroplar ölsün diye heralde canım.. yok ya fayans araları kararmış onlar acçılsın die ya böyle saçma birşey yok valla.. ne güzel ya takdir ettim seni valla allah senden razı olsun ne güzel çalışanlara destek oluosun.. sizin firma ne üzerine doğumdan sonra beni alsanızabu zamanda kadın kadına daha çok düşman oluyor canımcım maalesef..
canım benimki de bu aralar hep göğüs bölgeme çalışıyor.hep ayakları orda.benim göğüslerim zaten büyüktü.hamilelik nedeniyle daha da büyüdü. o yüzden bende masa başı çalıştığım için sıkışıyor ayakları galiba tekme attığında göğüslerim zıplıyor. o kadar komik ki
işyerinde çok zor durumda kalıyorum karşımda yöneticim var benim memeler hop hop zıplıyor
Hahahahh gözümde canlandırdım da canım çok komik oluyodurÖyle dışarıdan görününce insan ister istemez gülümsüyor sen nasıl çaktırmamaya çalışıyosun kimbilir :)
yok canm ya ne kusuru sen nereden bilecektin kötü çıkacağını :) bütün ürünler aynı olmuyor işte napalım. iade etcez nasılsa sorun yok yani
hayatım valla o öküzlere sen bi tane geçir sonra bana yolla ben de kafalarını tuz ruhu dolu kovaya geçireyim süper olur bence ne dersin
Kimmiş o ayten ya hastalıklı insan belki ben pisliğimle mutluyumKimyasal temizleyiciler çok dokunuyor canım ya bundan önceki işyerinde ben aynı odadaki kızlara parfüm bile sürdürmüyodum sağolsunlar anlayışlıydılar onlar da görüyolardı zaten ne hale geldiğimi gözüm açılmıyo hapşuruktan o halde insan nasıl çalışır nasıl verim alınır ki? Hele şimdi hamileyiz tehlikeli şeyler bunlar.
fayans araları için başka bir sürü malzeme var size hiç ugramıyor mu bu temizlik ürünü satan kimyacılar hem tuz ruhu derzleri mahveder iş yaptık sanıyorlar akıllarınca gel canım gel birlikte çalışalım kauçuk mamülleri üzerine bizimkisi babamın deyimiyle kara lastikçiyiztüm personel beni çok severler mesafeliyimdir ama bilirlerki ben asla onların hakkını yemem yedirtmem
ayyy çok yaşa sen yaa ne güldüm gözlerimden yaşlar geldi bi an öyle hayal ettim göğüslerimi yaa bu kadına ne oluyor diye düşünüyordur yönetici de fark ettiyse eger ahh bu bebeler neler yapıyorlar bize
canım benimde öyle oluyordu ama hemen düzeliyordu. bikere bi toplandı uzun süre kaldı öyle ama karnımın şekli kaymıştı resmen.. meğersem o kasılmaymış ben bilmiyordum.. günde 7-8 kez olursa doktora başvurun diyorlar biyerde okudum..
fayans araları için başka bir sürü malzeme var size hiç ugramıyor mu bu temizlik ürünü satan kimyacılar hem tuz ruhu derzleri mahveder iş yaptık sanıyorlar akıllarınca gel canım gel birlikte çalışalım kauçuk mamülleri üzerine bizimkisi babamın deyimiyle kara lastikçiyiztüm personel beni çok severler mesafeliyimdir ama bilirlerki ben asla onların hakkını yemem yedirtmem
ayyy çok yaşa sen yaa ne güldüm gözlerimden yaşlar geldi bi an öyle hayal ettim göğüslerimi yaa bu kadına ne oluyor diye düşünüyordur yönetici de fark ettiyse eger ahh bu bebeler neler yapıyorlar bize
canım dün ilkkez bukadar bariz oldu uzun süre de öyle kaldı bu kasılma olayını ben bi araştırayım en iyisi gerçi bişiy okuyup ögrenmekte istemiyorum bu sefer insan daha bi evhamlı oluyor şu 3 ayda hayırlısıyla sagsaglim bi geçsede yavrularımıza kavuşsak saglıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?