2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde öyle oluyordu ama hemen düzeliyordu. bikere bi toplandı uzun süre kaldı öyle ama karnımın şekli kaymıştı resmen.. meğersem o kasılmaymış ben bilmiyordum.. günde 7-8 kez olursa doktora başvurun diyorlar biyerde okudum..

yaa kusura bakma bide ben tavsiye ettim ama daha önce aldığım için okadar rahat tavsiye ettim böyle olucanı bilemedim netten iade talebi yap ben öyle yaptım bu günde götürüp vericem kargoya

mikroplar ölsün diye heralde canım.. yok ya fayans araları kararmış onlar acçılsın die ya böyle saçma birşey yok valla.. ne güzel ya takdir ettim seni valla allah senden razı olsun ne güzel çalışanlara destek oluosun.. sizin firma ne üzerine doğumdan sonra beni alsanıza bu zamanda kadın kadına daha çok düşman oluyor canımcım maalesef..

Selam Kızlar.. Bebişlerinizde Sizlerde İyisinizdir İnşallah.
Ayrıntılı Ultrasyona Girdik Bugün. Herhangi Bir Sorun Çıkmadı Çok Şükür. 36 cm, 1146 gr. Olmuş Paşam. Yüzünü Göstermedi Ama Bize Pazartesi Günü De Kan Uyuşmazlığı İçin İğne Vurulacağım. Nasıl Olacak Bakalım..
Bu Arada Dün Göğsümden Sarı Renkte Akıntı Geldi Bir Miktar, Doktorum Normal olduğunu Söyledi. Sizde de Oldu Mu Böyle Birşey?

canım benimki de bu aralar hep göğüs bölgeme çalışıyor.hep ayakları orda.benim göğüslerim zaten büyüktü.hamilelik nedeniyle daha da büyüdü. o yüzden bende masa başı çalıştığım için sıkışıyor ayakları galiba tekme attığında göğüslerim zıplıyor. o kadar komik ki
işyerinde çok zor durumda kalıyorum karşımda yöneticim var benim memeler hop hop zıplıyor

Kimmiş o ayten ya hastalıklı insan belki ben pisliğimle mutluyum Kimyasal temizleyiciler çok dokunuyor canım ya bundan önceki işyerinde ben aynı odadaki kızlara parfüm bile sürdürmüyodum sağolsunlar anlayışlıydılar onlar da görüyolardı zaten ne hale geldiğimi gözüm açılmıyo hapşuruktan o halde insan nasıl çalışır nasıl verim alınır ki? Hele şimdi hamileyiz tehlikeli şeyler bunlar.

selam aynı şey benim başıma geldi... gebelik şekeri dedikleri şey farklı tatlı yemesende ekmek hamurişi makarna patates havuç pirinç bunlarda şekeri çıkartan şeylerdir... siyah ekmek yemen gerekli bende öyle yapıyorum tuzu banada kestirdi doktor 8 kilo almıştım çok fazla dedi tatlıyı ve tuzu kestirdi... şurda az kaldı sıkalım dişimizi... :)

Son düzenleme:
yaa kusura bakma bide ben tavsiye ettim ama daha önce aldığım için okadar rahat tavsiye ettim böyle olucanı bilemedim netten iade talebi yap ben öyle yaptım bu günde götürüp vericem kargoya
yok canm ya ne kusuru sen nereden bilecektin kötü çıkacağını :) bütün ürünler aynı olmuyor işte napalım. iade etcez nasılsa sorun yok yani

hayatım valla o öküzlere sen bi tane geçir sonra bana yolla ben de kafalarını tuz ruhu dolu kovaya geçireyim süper olur bence ne dersin

Hahahahh gözümde canlandırdım da canım çok komik oluyodur Öyle dışarıdan görününce insan ister istemez gülümsüyor sen nasıl çaktırmamaya çalışıyosun kimbilir :)

internette mi gördün cnm linense sordurttum pamuk kaztüğü üretmioz demişler :44::44:

canım ben gittiğimde mağazada görmüştüm yün dü sanrım benım gördüğüm. Kaztüğü yastık vardı bizde o ucları batıo onların.

[ı]kızzzz senin eşortmanı kocan çıkarmış olmasınnnn[/ı]

bence de eşin çıkartmıştır:)

canım kocana veririsin sabahları bebişini annene o bırakır sen bırakmazsın. üstüne alma bırakma işini sakın.
1 2 defa götürsün 3. Gün o taşınmak ister ısrar etme bırak.
Annemi evde istemıyorum dersin ,annenin rahatını da bozma sakın. Taşınamaz onun kendi evi dersin.ısrar etme kendi isticek yakına taşınmayı.
Sen ısrar ettikçe o inatlasacak .boşver görsün bebk taşımanın zorluğunu.

fayans araları için başka bir sürü malzeme var size hiç ugramıyor mu bu temizlik ürünü satan kimyacılar hem tuz ruhu derzleri mahveder iş yaptık sanıyorlar akıllarınca gel canım gel birlikte çalışalım kauçuk mamülleri üzerine bizimkisi babamın deyimiyle kara lastikçiyiz tüm personel beni çok severler mesafeliyimdir ama bilirlerki ben asla onların hakkını yemem yedirtmem

ayyy çok yaşa sen yaa ne güldüm gözlerimden yaşlar geldi bi an öyle hayal ettim göğüslerimi yaa bu kadına ne oluyor diye düşünüyordur yönetici de fark ettiyse eger ahh bu bebeler neler yapıyorlar bize

hahaha süper olur fundacım valla harikaa sevdim bu fikri

kendini bi b.k sanan ama cahilin önde gideni müdür die oturtmuşlar onu excel de tablo bile oluşturayamayan insan kay.müdürü ama böyle temizlikçilerin müdürü olmuş aslında farkında deil.. evet cnm tehlikeli tabikidee ya..

aynen canım bu nedenle işime konsantre olamıyorum.sürekli gözüm orda tik oldu valla. artık hareketleri güçlendi bende dün dr. gittim dr.cihazla bakarken cihaza da sürekli tekme attı. yaramaz oğlum benim

doktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdık her yerim delik deşik oldu kollarım acıdı
kocişimde bana kıyamayıp bu akşam tatile götüreceğini söyledi 2 gün tatildeyiz. buralar ısındı iyice deniz sezonumuzu açalım accık naz yaptım ama işe yaradı yani hihihihih

canım dün ilkkez bukadar bariz oldu uzun süre de öyle kaldı bu kasılma olayını ben bi araştırayım en iyisi gerçi bişiy okuyup ögrenmekte istemiyorum bu sefer insan daha bi evhamlı oluyor şu 3 ayda hayırlısıyla sagsaglim bi geçsede yavrularımıza kavuşsak saglıcakla

işte kapasite meselesi şekerim basmıo kadının kafaya.. uğruo canım uğramazmı yaa amacı niyeti neydi kadının bilmem. snaırım hepimizi kökten yok edip fabrikayı ele geçirmek saol canım benim yaaa.. helal olsun sanaaa

kızlar bu aralar erken giremiyorum sürekli geç uyandığım için yeme düzenimde bozuldu iki öğüne düştüm ama sabahları gözümü açamıyorum geçmiş yine bayağı bir birikmiş bayağı hararetli şeyler olmuş ama sıkmayın canınızı ne iş yeri ne normal hayat strese girdiğimize değmiyor vallahi

benimde çok belli olmazdı yada bi kaç saniyede düzelirdi. o gün abartmıyorum 1 saat oldu geçmedi ağlıcaktım cok moralim bozuldu bende okudum ne diye kasılmaymış işte etkisinde kaldım. bencede okuma daha cok aklın takılıyor bidaha. en iisi doktora sormak. aminnnnn canım inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…