- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.021
kızlar hangisiydi o memnun kalmadığınız takım? biz de almayalım madem.
valla biz kadınların azcık nazla işveyle kocalarına yaptıramaycağı bişey olamaz kızlaaarrrdoktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdıkher yerim delik deşik oldu kollarım acıdı
kocişimde bana kıyamayıp bu akşam tatile götüreceğini söyledi2 gün tatildeyiz. buralar ısındı iyice deniz sezonumuzu açalım accık naz yaptım ama işe yaradı yani hihihihih
hahaha süper olur fundacım valla harikaa sevdim bu fikri
kendini bi b.k sanan ama cahilin önde gideni müdür die oturtmuşlar onu excel de tablo bile oluşturayamayan insan kay.müdürü ama böyle temizlikçilerin müdürü olmuş aslında farkında deil.. evet cnm tehlikeli tabikidee ya..
doktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdıkher yerim delik deşik oldu kollarım acıdı
kocişimde bana kıyamayıp bu akşam tatile götüreceğini söyledi2 gün tatildeyiz. buralar ısındı iyice deniz sezonumuzu açalım accık naz yaptım ama işe yaradı yani hihihihih
yahuu nekadar çok sey yazmıssınızz
geçmişi okuyım derken gelecek aldı başını gitti pes ettim ben
hayatımsının odasını herkes cok begenmıs bende baktım hepsı cokk güzel allah çok güzel günlerde saglıklı sıhhatlı gıymesını nasıp etsin...
bir arkadasın kapı susunu de begendım melek olanı. nerden aldın acaba? benım kızımın adı melek su olucak belkı ben de aldırabılırım...
hep yattıgım ıcın canım kızıma her ıstedıgımı alamıyorum dışarı çıkamıyorum burdan artık ne bulursam net üzerinden bişeyler aldım.. ananesı babanesı bişeyler almış. geri kalanını doğum sonrası kendi zevkime göre alıcam inş. hayırlı vakitli gelsin de kızım hallolur inş...
canım dün ilkkez bukadar bariz oldu uzun süre de öyle kaldı bu kasılma olayını ben bi araştırayım en iyisi gerçi bişiy okuyup ögrenmekte istemiyorum bu sefer insan daha bi evhamlı oluyor şu 3 ayda hayırlısıyla sagsaglim bi geçsede yavrularımıza kavuşsak saglıcakla
ya benimde oluyordu hatta yazmıştım buraya doktora gittim durumdan bahsettim bir bakalım dedi sonra ultrason muayenem sırasında rahim boyuna baktı bebeğin çok aşağıda olması sebebiyle erken doğum olabilir dedi kasılmalar içinde ağrılı olursa mutlaka gel dedi magnezyum ve progestan verdi sanırım magnezyum kasılmalar için .doktorunla görüş bence kasılmaların için yapabileceği birşey vardır mutlaka bana doktorum ağrılı olunca gel dedi ama internetten araştırdığım kadarıyla her zaman ağrılı olmuyormuş.hakkında hayırlı arkadaşım geçmiş olsun inşallah.
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
cnm sende aynen benim gibiymişsin.bende 5.ayda başladı bu kasılmalar ve ben o zamandan beri progestan kullanıyorum düzenli olarak.ayrıca çalışmamı uygun görmedi dr.heyet verdi hemen ve bol bol yat diyor.zaten az yorulsam o akşam mahvoluyorum sancıdan kasılmadan.bende özellikle akşama doğru başlıyo gece artıyo.erken doğum riskide var tabi ki
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
ne dersiniz?
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?