2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

size doyum olmaz kızlar ben kaçtım valla bi muhabbete daldım mı işler kalıyor azıcık iş yapayım zaten üzerimdeki bu miskinlik iyice dağıttı beni

yahuu nekadar çok sey yazmıssınızz
geçmişi okuyım derken gelecek aldı başını gitti pes ettim ben

hayatımsının odasını herkes cok begenmıs bende baktım hepsı cokk güzel allah çok güzel günlerde saglıklı sıhhatlı gıymesını nasıp etsin...

bir arkadasın kapı susunu de begendım melek olanı. nerden aldın acaba? benım kızımın adı melek su olucak belkı ben de aldırabılırım...

hep yattıgım ıcın canım kızıma her ıstedıgımı alamıyorum dışarı çıkamıyorum burdan artık ne bulursam net üzerinden bişeyler aldım.. ananesı babanesı bişeyler almış. geri kalanını doğum sonrası kendi zevkime göre alıcam inş. hayırlı vakitli gelsin de kızım hallolur inş...

valla biz kadınların azcık nazla işveyle kocalarına yaptıramaycağı bişey olamaz kızlaaarrr süper olmuş şekerim tatil olayı yaa keyfini çıkar

tünaydın şekerler... şu tuzruhu meselesi çok kötüymüş ya bende hiç dayanamam doğrusu.kim yapıyosa o temizliği söylesene ciddi bi şekilde cnm ya yazık bebeğine.idarecinede söyle bu durumu bence nereye kadar dayanıcan.benim gözler bulanık bulanık görüyo son zamanlarda sizdede oluyomu kızlar acaba.forumu okurken zorlanıyorum valla

Bir de insan kaynakları müdürü olacak... İnsanları katlediyor uff ne abarttım be :) Bu satırları okuyorsan eyy ayten hadi kendine itiraf et sende biliyorsun bu yaptıkların hep egonu tatmin etmek için

Ohh yaşasın tatil :) 2 gün de olsa iyi gelir valla şanslısın red tatilin tadını çıkar canım

çok saol canım amin inşallahh..

ya benimde oluyordu hatta yazmıştım buraya doktora gittim durumdan bahsettim bir bakalım dedi sonra ultrason muayenem sırasında rahim boyuna baktı bebeğin çok aşağıda olması sebebiyle erken doğum olabilir dedi kasılmalar içinde ağrılı olursa mutlaka gel dedi magnezyum ve progestan verdi sanırım magnezyum kasılmalar için .doktorunla görüş bence kasılmaların için yapabileceği birşey vardır mutlaka bana doktorum ağrılı olunca gel dedi ama internetten araştırdığım kadarıyla her zaman ağrılı olmuyormuş.hakkında hayırlı arkadaşım geçmiş olsun inşallah.

kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?

cnm sende aynen benim gibiymişsin.bende 5.ayda başladı bu kasılmalar ve ben o zamandan beri progestan kullanıyorum düzenli olarak.ayrıca çalışmamı uygun görmedi dr.heyet verdi hemen ve bol bol yat diyor.zaten az yorulsam o akşam mahvoluyorum sancıdan kasılmadan.bende özellikle akşama doğru başlıyo gece artıyo.erken doğum riskide var tabi ki

Canım normal mı düşünüyorsun sezeryan mı ? Valla insan mecbur kalınca herseyi yapar. Esın ilk bir kac gun ağrın olabileceğini düşünerek yanında olur izin alırsa iyi olur tabi.

Umarım sag salim sorunsuz bir dogum gerçekleştirirsin hic bir şey olmaz bence.

evet galiba durumumuz aynı ama bana doktor rapor vermedi allaha emanet gidip geliyorum işe şükürki işim bedenen çok yorucu değil.

Bakarsın canım neden bakamayasın şartlar bunu gerektiriyorsa ne denebilir ki?

selam herkese

bugün geçmişi okuyacak durumda değilim hiç...çok tuhafım...

yarın benim de şeker yüklemem var bakalım ne olacak....

Luboyf,
bende yurtdışında yaşıyorum iş sebebiyle belki hatırlarsın. Oğluma da burda hamle kaldım ancak sağlık sistemi çok kötü olduğundan ve güvenmediğimden Türkiye!ye gelip doğum yaptım. Doğum iznim bitince de tekrar buraya döndüm ki oğlum 2 aylıktı döndüğümde, sonra bir bakıcı bulduk şansıma çok iyi çıktı kadın Azeri idi kolayca da anlaştık. Kendim baktım sayılır ondan sonra hem çalıştım, hem oğlumla ilgilendim. Sana diyeceğim eğer olduğun ülkedeki hastane + doktor koşullarına güveniyorsan yapabilirsin bence ki benim burda doğum yapmış çok arkadaşım var hem sezeryan hem normal. Benim korktuğum gibi doğumda sıkıntı çekmişler ama sonrasında kendileri baktılar anneleri vs olmadan. Bu biraz da kendine güveninle alakalı. Ben 24 yaşındaydım pek güvenemedim kendime bakamam , ele avuca gelsin dedim biraz. Ayrıca eşimle kan uyuşmazlığımız fln da var sebebim vardı yani TR ye gelmek için. İç sesini dinle, o sana doğru yolu gösterecektir canım eminim...

canım iş başa düşünce herşey yapılabilir bence. sonuçta çoğumuzun ailesi de en fazla 10 gün duracak yanımızda sonra tek başımızayız. senin zaten yardımcın da varmış bu çok iyi. eşinin de çok ilgili olması avantajın. bence hiç takma kafana gayet de kalkabilirsin altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…