- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.041
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
Kızlar iki gündür çok halsizim gözlerimi açamıyorum. Her sabah 8 de gözlerimi acarım bu sabah esim ise giderken duymamıştım bile . Saat 11:30 da çalan tele uyandım .
Bıraksanız burun gun uyUrum. Sanki bir daha hic eski gücüme kavusamayacagim gibi geliyor. Çok ilginç ya son 3 aya girer girmez hemen yorgunluk başlaması. Kurulu saat gibiyiz valla.
selam aynı şey benim başıma geldi... gebelik şekeri dedikleri şey farklı tatlı yemesende ekmek hamurişi makarna patates havuç pirinç bunlarda şekeri çıkartan şeylerdir... siyah ekmek yemen gerekli bende öyle yapıyorum tuzu banada kestirdi doktor 8 kilo almıştım çok fazla dedi tatlıyı ve tuzu kestirdi... şurda az kaldı sıkalım dişimizi... :)
dün akşam ilk defa az kan geldi canımNooldu canım? Ben kaçırdım sanırım?
çok güzelBENİM OĞLUŞUMUN ADI Güney olacak inşallah
benim de ara ara gözlerim bulanık görmeye başladıtünaydın şekerler... şu tuzruhu meselesi çok kötüymüş ya bende hiç dayanamam doğrusu.kim yapıyosa o temizliği söylesene ciddi bi şekilde cnm ya yazık bebeğine.idarecinede söyle bu durumu bence nereye kadar dayanıcan.benim gözler bulanık bulanık görüyo son zamanlarda sizdede oluyomu kızlar acaba.forumu okurken zorlanıyorum valla
selam herkese
bugün geçmişi okuyacak durumda değilim hiç...çok tuhafım...
yarın benim de şeker yüklemem var bakalım ne olacak....
benimki korkar yaklaşmaya. ki bende cok istekli değilim isteğimi aldı bu gebelik yaklaşınca bişey olcak die aklı cıkıo. büyüdü artık kızımız korkuyorum dio biyandan içide gidio genelde birleşme olmadan bişeyler yaşayıoruz.. birleşmeden aklı çıkıo.. bikaçkere teklif ettim ya bişi olursa die bitiremedi bidaha
hayırdır canım
bir sıkıntın yoktur umarım
anaaaa gerçekten mi yaa :) baya da olmuş yazık size canım yahucnm bz en son yaptık bızm mınnagı o gunden berı bsey yok..o zamnda hamılesndr dusuk faln olur dıyee korktu...snra ıdrar testnde cıft cızgıyı gordkk o gunn bu gundr kardesss gbıyızz...hele smdı kızm hıssederr zarar verırım 9 ay da olucezmı dıyo...zatenn bndede ıstek yokk vla...eylulun dogumundan snraa bz ıkıncı kez ılk gecemızı yasıcazzz :)
geçmiş olsun canım ya inşallah acele etmez bebiş, inşallah zamanında doğar
3. gebelik diye mi acele ediyor bunlar anlamadım, benimki de hem önden gidiyor, hem karnım kocaman oldu, 27 de böyleyse 37 de nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum, sanki wc de filan çıkacakmış gibi oluyor.. galiba 3. lerin acelesi var
Allah sagsalim en hayırlı zaman da kucağımıza almayı nasip etsin
anaaaa gerçekten mi yaa :) baya da olmuş yazık size canım yahu
cnm bz en son yaptık bızm mınnagı o gunden berı bsey yok..o zamnda hamılesndr dusuk faln olur dıyee korktu...snra ıdrar testnde cıft cızgıyı gordkk o gunn bu gundr kardesss gbıyızz...hele smdı kızm hıssederr zarar verırım 9 ay da olucezmı dıyo...zatenn bndede ıstek yokk vla...eylulun dogumundan snraa bz ıkıncı kez ılk gecemızı yasıcazzz :)
Çilekli kıyafeti Eminönü havuzlu handan aldım 20 tldi. Ama butik bebe de daha sonra gormuştum . Bahçelievler Kadir has center da vardı birde hangi mağazada hatirlamiyorum
amin canım çok saoll... YOk hepsi 0-3 aylık değil. çok beğendiklerim ve küçük olmayanlar vardı. özellikle küçük almadıklarımda var.. eşortmanlarımız 12 aylık..3-6 aylık 6-9 aylık kıyafetleride var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?