2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iki gündür çok halsizim gözlerimi açamıyorum. Her sabah 8 de gözlerimi acarım bu sabah esim ise giderken duymamıştım bile . Saat 11:30 da çalan tele uyandım .

Bıraksanız burun gun uyUrum. Sanki bir daha hic eski gücüme kavusamayacagim gibi geliyor. Çok ilginç ya son 3 aya girer girmez hemen yorgunluk başlaması. Kurulu saat gibiyiz valla.

bence bakarsın canım..... iş başa düşünce ve bide anne olunca başka oluyor...... eşin yardımcı oluyormuş bide yardımcın da varmış... Yüce Rabbimizde her zaman yanımızda... bilemediklerin ve öğrenmek istediklerini de internetten yada topiğimizdeki tecrübelerden yararlanırsın.....ee sorun yok benceee... benimde eşim yardımcıdır... hafta sonları kahvaltılarımızı o hazırlar. 3 yasında kızım var geceleri tuvalete kaldırıodum artık kaldıramıom eşim yaptırıo 1 aydır...benim annemde yardımcımdır yemek işlerinde gelen gideni ağrılamada yardımcıdır. çalıstıgım için kızıma gunduzlerı annem bakar.ev işlerinde temızlık ütü camasır vs herseyı kendım yaparım....bız 2 kardesız annem 20 yasında ikimizide evdee dogurmus.. bide o zamanlar imkan mı vardı. herseylerı kendılerı yıkıolardı elleriyle yapıolardı.şimdiki zaman teknolojık ve hersey makıneee...hersey hazır bebek bezı maması vs vsss..... çok merak edıorum kızlarrr acaba o zamanlr doğum yapsak naparmısız........

Bende de aynı durum söz konusu, özellikle çabuk yoruluyorum ve yemek yedikten sonra acayip uyku bastırıyor. Dışarıda olmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum çünkü hani kulaklar basınçla tıkanır ya öyle gidiyor kulaklarım kendi sesimi zor duyuyorum. Evde kendimi daha rahat hissediyorum.

gecmiş olsun tatlım rabbim yardımcımz olsun bana 5 gunluk diyet verdi yarın gidecm hayırlı haberlerle gelirm inşallah neler oldugunuda yazacm burda

Nooldu canım? Ben kaçırdım sanırım?
dün akşam ilk defa az kan geldi canım
ama birşey olmaz dedi doktorum
bi daha da devamı gelmedi zaten

BENİM OĞLUŞUMUN ADI Güney olacak inşallah
çok güzel
adıyla büyüsün
maşallah

benim de ara ara gözlerim bulanık görmeye başladı
hamilelikle ilgisi olabilir mi acaba?

selam herkese

bugün geçmişi okuyacak durumda değilim hiç...çok tuhafım...

yarın benim de şeker yüklemem var bakalım ne olacak....

hayırdır canım
bir sıkıntın yoktur umarım

cnm bz en son yaptık bızm mınnagı o gunden berı bsey yok..o zamnda hamılesndr dusuk faln olur dıyee korktu...snra ıdrar testnde cıft cızgıyı gordkk o gunn bu gundr kardesss gbıyızz...hele smdı kızm hıssederr zarar verırım 9 ay da olucezmı dıyo...zatenn bndede ıstek yokk vla...eylulun dogumundan snraa bz ıkıncı kez ılk gecemızı yasıcazzz :)

hayırdır canım
bir sıkıntın yoktur umarım

sıkıntım genel canım...bazen düzeliyorum bazen böyle oluyorum...aklıma geldikçe bişeyler...hem hamileliğin verdiği hassasiyet hem yaşadıklarım bir de dün istemeden de olsa bişey yapmak zorunda kaldım..onun verdiği stres ve yine söylenen abuk bi laf :) ya zaten kısa zamanda ayrı bir konu açıp orda anlatıcam herşeyi...çok doluyum...

anaaaa gerçekten mi yaa :) baya da olmuş yazık size canım yahu

Yok kız benimki önden gitmiyor aksine BPDsi 1 hafta küçük çıktı.Doktor kafası küçük olacak biraz diyor:) Ama diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu.Benim karnım da yarım metre benden önde gidiyor.Bir de aşağıya inmiş gören ayım günüm sanıyor

Seker yukleme sonucum cikmis sukur bi problem yok
Aclik 77 1 saat 106
Doktorum demisti zaten cikacagini sanmiyorum diye

anaaaa gerçekten mi yaa :) baya da olmuş yazık size canım yahu

aynennn bacımmm...bnm kocamadapek ıradelımıs aralıktı ıste en son onuda hyl meyal hatırlıyrmmm:) adamm kızıma zarar verırım dıyo bda demıyo...bırlesmeyı gecc her sekılde bay telase :) kasılma flan olur bnm yuzumden dıyo....

oda iyimiş canımcım

Çilekli kıyafeti Eminönü havuzlu handan aldım 20 tldi. Ama butik bebe de daha sonra gormuştum . Bahçelievler Kadir has center da vardı birde hangi mağazada hatirlamiyorum

ben bursa dayım canım gerçi bu hafta sonu istanbul'a gidicem ama o dediğin yerleri bulabilir miyim bilmiyorum :) artık internetten takip edeyim bari

çok sağol canım cvp için.. o zaman bende fazla almayayım ilk üç ay için.. nasıl olsa çabucak büyüyecek minik kuşlar :)

canım çok geçmiş olsun inşallah vakti dolunca hayırlısıyla kucagını alırsın yavrunu geçen ay gittiğimde çok aşagıda hissediyorum dedim herşey normal erken dogum riskin yok dedi ama dün böyle toplanıverdi uzun sürede öyle kaldı bugünde öyle oldu zaten çok hareketli bi bebek değil valla sürekli hareket ediyormu ettimi kaç kere diye düşünmekten panik atak oldum bide bu çıkmaz inşallah Rabbim sagsaglim bebeklerimize kavuştur hepimizi inşallah ben şu kasılma olayını okusam iyi olacak pöfff hiç bişiyde okumak istemiyorum ama

alerjimm başladı bahar gelmş demek oluo ahh şu bahar alerjisi.....yeşillikler beni mafedioo...sabahtan beri hapsuruk burun akıntısı göz sulanması of off...bebişe zararı olmas heralde dimi kıslar

canım hiç telaş yapma hem yardımcı bir eşin var hemde ev işlerini yapan bi yardımcı bayanın Allahın izniyle bebeğinle rahat rahat ilgilenirsin eşin ilk 1 hafta izin alıp evde olursa gerisini zaten sen halledersin.hem burdan inşallah bebekler dogduktan sonrada paylaşımlara devam ederiz birbirimizin tecrübelerinden de yararlanırız nisan annelerinde okuyorum lohusa kadına güya yardıma gelmiş kayınvalideler yardım etmek bi yana yazık dogum yapan kadın kalkmış onlara hizmet ediyor bide türkiyenin adeti gelen gidenle ugraşıyor bi yandan bebek bi yandan iyileşmeye çalışıyorlar kayınvalide gitsin bebeğimle evimle başbaşa kalayım diye gözünün içine bakan var bazen birilerinin olmaması daha bile iyi olabiliyormuş bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…