2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkadaşların da dediği gibi bakarsın bencede , heleki normal doğum yaparsan hiç sıkıntı olmaz
benim eşim 10 gün kadar izin almıştı yanımdaydı, annemler gelip gitti ama fazla durmadıkları için daha çok eşim destek oldu, sezeryen olduğumdan ilk 15 gün oturup kalkarken yürürken biraz sıkıntı oluyor onun dışında bişey yok

çok güzel yaa kendın mı yaptın çok hoş senınde oğlun olcak he

saol cnmkendım yaptım bunlarla ugrastıgımdan cok sık gıremedım burayada daha bı kac bısyeler daha yapıyorum bıtttıkçe ekleyecegım ..bu arada teyzesı evet oğluşum olacak allah ızın verırse benımdeee

maşallah cnm

çok güzel olmuşlar

ellerine sağlık harika olmuş canım

teşekkurler guzel teyzoşlarr

alerjimm başladı bahar gelmş demek oluo ahh şu bahar alerjisi.....yeşillikler beni mafedioo...sabahtan beri hapsuruk burun akıntısı göz sulanması of off...bebişe zararı olmas heralde dimi kıslar

cnm o bnde cok olur..bde bnm gunesede alerjm var gunese cktıgm an hapsurmaya baslıyorummm butun yaz boyleeee gunes gozlukszz dolasamm hc gozlerm sulanırr

ya canım benim eşim gönderdi anneleri , gidin ben hallederim dedi, hatta kvdem üzüldü benim anneme ayıp olur diye de yok dedim anne o siz yorulmayın diye öyle söylüyor, sağolsunlar arada uğradılar ama en büyük destekçim eşim oldu yanımda,
kafamız rahat kimsenin düzenini bozmadık

kızlar buda seker yukleme sonucum bıraz yuksekmı cıkmıs ne ,, ne demek oluo gercı onuda bılmıom :) siz yorumlayın ben anlamadım bısey

Çok saolun arkadaşlar destekleriniz için, bana güç verdiniz.
Zaten mecburum başka çarem de yok. Türkiye'ye gidecektim normalde doğuma ama erken doğum riski ve Temmuzun çöl sıcağında 3-4 saat uçak yolculuğundansa burada kalmak daha mantıklı geldi. Çünkü uçakta doğum olayları çok yaşanıyormuş korktum açıkçası.
İnşallah normal ve kolay bir doğum yaparım, bebeğimde uyumlu ve sakin olursa üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum.
Tabi bu dilekler hepimiz için umarım hepimiz kolay doğumlar yaparız, çok akıllı sağlıklı, uyumlu güzel bebişlerimiz olur.

en güüzeli

bende kocamdan başka kimseyi istemiyorum açıkçası yanımda

1. Saatte 140 tan dusuk olmasi gerekiyor tahlile gore dr. Senden buyuk ihtimal 75 gr yada 100 gr yukleme ister.

bunun neyle ılgısı varkı cnm anlayamıyorum bı turlu zayıflıkla kıloyla ılgısı yok sanırım bu yksek cıkınca noluo mesela ıyce kafam karıstı normalde cok zayıf bırıyım 46 ıle hamıle kaldım 58 im suan doktora sorcm hafta sonu nı bu test yapılıomus ..ama hamıle kalmadan öncede cok tatlı yıyınce basım agrırrdı hep netten araştırım bırazda

Eki Görüntüle 706051

kızlar buda seker yukleme sonucum bıraz yuksekmı cıkmıs ne ,, ne demek oluo gercı onuda bılmıom :) siz yorumlayın ben anlamadım bısey

tatlm referans aralığı olması gereken en alt ve en üst değerlerdir. yani 140 sınır değer. senin 198 çıkmış yani yüksek :/ 2. yüklemeyi isteyecektir doktor senden. 100mg.lık.

ayy kızlar bi müşterim geldi tüp bebek için para lazımmış kredi alcaklarmış daha öncedende tanıorum bana sordu sende varmı bişe ama masanın altına saklandım resmen görmesin göbüşü die ama sorunca da yok diyemedim çok üzüldüm 16 yıldır olmuomuş Allahım isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar versin

Canim endise etme belkide ikinci testte birsey cikmayacak. Gebekige bagli sekerde olabilir oncesinde yoktu belkide. Makarnapilav patatesekmek gibi seylerden uzak durman gerekecek

slm annisler sikintili bir donem yasadigim icin dun gece ucuk cikti dudagimda bi tavsiyesi olan varmi ilacta kullanamiyorum

ben çocukluğumdan beri çok çektiğim için 2 önerim var. ilki tahta kaşığı ateşte ısıtıp uçuğun olduğu bölgeye bastır. tabii çok ısıtma yanarsın. 2. de hiç kullanılmamış bir sabunu kuru bir şekilde uçuğun olduğu bölgeye sür. her iki yöntemi de belli aralıklarla tekrarla kutuyo uçuğu.

Canim endise etme belkide ikinci testte birsey cikmayacak. Gebekige bagli sekerde olabilir oncesinde yoktu belkide. Makarnapilav patatesekmek gibi seylerden uzak durman gerekecek

hah tamda ole beslenıom patatez tost meyve cevız mevız tavuk gıbı bol bol salata yıcem o zmn

Kizlar iki gundur doktorlardayim okuymadim gecmisi sayfalar birikmis bende seker cikmisti dr diet listesi falan vermedi bana eve parmaktan seker olculen makina verdi bir hafta boyunca ac karnina birde yemekten 2 saat sonra birde yatarken olcmemi soyledi bunlari yazacagim bir hafta sonunda eger kotuyse liste ve insulin ignesi verebilecegini soyledi bugun ilk olcumumu yaptim ac karnina 90 yemekten 2 saat sonra 118 di tabi bu psikolojik olarak etkilenip az yedigim bir ogundu dr sabah ogle aksam ve yatarken oalcmemi norml sayilarinda ac karnina 90 yemekten 2 saat sonrada 120 oldugunu yazmis

Üff tam işlerimi toparlayıp topiğe giriyorum yine son dakika golü attılar Saat 5 olmuş bu saatten sonra iş mi istenir benden imdaaaaaaaaaat

canım en güzeli benim arkadaşımı ailesi ve kayınvalidesi çıldırttı çocuk öyle tutulmaz sürekli banyo yaptırma şöyle emzir böyle yap derken derken kıza azar gibi söylediler kız çıldırdı en sonunda bana sürekli eşin ve sen ol sadece inan zor birşey değil keşke gelmeselerdi stres sokup ağlatıp durdular beni der. şahsen bende eşim ve ben oallım istiyorum sadece ama tayin yüzünden doğum zamanı evi taşıyacağımız için mecbıuren memlekete gideceğim ama doğumu yapıp 10 gün içinde Allah iz,in verirse eşimle kaçmayı planlıyorum eşimde yanımda olacak sürekli diyorum ayaklanıncab ne kalkıp gidelim evimize diye tek olmayı eşimle olmayı daha çok seviyorum ben zorluğu olacak ama üstesinden gelinmeyecek şey değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…