- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.061
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
çok güzel yaa kendın mı yaptın çok hoş senınde oğlun olcak he
maşallah cnm
çok güzel olmuşlar
ellerine sağlık harika olmuş canım
alerjimm başladıbahar gelmş demek oluo ahh şu bahar alerjisi.....yeşillikler beni mafedioo...sabahtan beri hapsuruk burun akıntısı göz sulanması of off...bebişe zararı olmas heralde dimi kıslar
canım hiç telaş yapma hem yardımcı bir eşin var hemde ev işlerini yapan bi yardımcı bayanın Allahın izniyle bebeğinle rahat rahat ilgilenirsin eşin ilk 1 hafta izin alıp evde olursa gerisini zaten sen halledersin.hem burdan inşallah bebekler dogduktan sonrada paylaşımlara devam ederiz birbirimizin tecrübelerinden de yararlanırız nisan annelerinde okuyorum lohusa kadına güya yardıma gelmiş kayınvalideler yardım etmek bi yana yazık dogum yapan kadın kalkmış onlara hizmet ediyor bide türkiyenin adeti gelen gidenle ugraşıyor bi yandan bebek bi yandan iyileşmeye çalışıyorlar kayınvalide gitsin bebeğimle evimle başbaşa kalayım diye gözünün içine bakan var bazen birilerinin olmaması daha bile iyi olabiliyormuş bunu anladım
Eki Görüntüle 706051
kızlar buda seker yukleme sonucum bıraz yuksekmı cıkmıs ne ,, ne demek oluo gercı onuda bılmıom :)siz yorumlayın ben anlamadım bısey
ya canım benim eşim gönderdi anneleri , gidin ben hallederim dedi, hatta kvdem üzüldü benim anneme ayıp olur diye de yok dedim anne o siz yorulmayın diye öyle söylüyor, sağolsunlar arada uğradılar ama en büyük destekçim eşim oldu yanımda,
kafamız rahat kimsenin düzenini bozmadık
1. Saatte 140 tan dusuk olmasi gerekiyor tahlile gore dr. Senden buyuk ihtimal 75 gr yada 100 gr yukleme ister.
Eki Görüntüle 706051
kızlar buda seker yukleme sonucum bıraz yuksekmı cıkmıs ne ,, ne demek oluo gercı onuda bılmıom :)siz yorumlayın ben anlamadım bısey
bunun neyle ılgısı varkı cnm anlayamıyorum bı turlu zayıflıkla kıloyla ılgısı yok sanırım bu yksek cıkınca noluo mesela ıyce kafam karıstı normalde cok zayıf bırıyım 46 ıle hamıle kaldım 58 im suan doktora sorcm hafta sonu nı bu test yapılıomus ..ama hamıle kalmadan öncede cok tatlı yıyınce basım agrırrdı hep netten araştırım bırazda
slm annisler sikintili bir donem yasadigim icin dun gece ucuk cikti dudagimda bi tavsiyesi olan varmi ilacta kullanamiyorum
slm annisler sikintili bir donem yasadigim icin dun gece ucuk cikti dudagimda bi tavsiyesi olan varmi ilacta kullanamiyorum
Canim endise etme belkide ikinci testte birsey cikmayacak. Gebekige bagli sekerde olabilir oncesinde yoktu belkide. Makarnapilav patatesekmek gibi seylerden uzak durman gerekecek
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?