2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr yarında 100 lük testi istedi doktorumu aradım ooo çok yüksek çıkmış dedii 100 lük şeker yuklemesı yaptırıcam yarındaa off nasıl içicemo suyuuu bu testte aynı bugunku 50 lik gibi değilmiiiiiiii offff hiç bişey yıyesım gelmez oldu aksamıda bol yeşil salatayla geçiştiricem artıkınnn inşallah yarınkınden bısey cıkmazz

amin canım allah korusun bebeklerimizi.yinede okumasan iyi olacak çok panik oluyor insan okudukça çünkü faydalı bilgi olduğu kadar kirli bilgide çok.birde birşey okurken daha onun içinden çıkamazken başka bir taş taşda atan oluyor kuyuya sonra gereksiz yere üzülüp duruyorsun mesela ben bu kasılma olayını masum masum hamilelik takvimimi okurken öğrendim o ana kadar bebğim yer değiştiriyor falan sanıp sakıncası yok sanıyordum ne bileyim allah hayırlısı ile şu streslerden kurtarsa bizi.doktorunla konuş en güzeli gereksiz yere sıkıp üzme kendini..

Kızlar iki gündür geçmiş okumaktan bişi yazamadım. Maşallahı var topğimizin:))) benim dünden beri sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı var yukarıdan aşağıya doğru vuruo diz kapağımın altında bişey yok ama kalçamdan baldırıma sanki koparıyorlar bacağımı iki gündür parol alıyorum böle sakinliyor. Bacağıma kramp giriodu ama bu öle değil anam geçmio kayınvalidem hemşire bebek bacağa giden damarlardan birine baskı yapıyor olabilir Buda varis yapar dışardan belliolmayabilir dedi. Kaynımda tıpta okuyo son senesi o da hocalarına sordu hemen kalp damar cerrahına gitmemizi söyledi kadın doğum doktorumda ortopediye git dedi vurma Yada incitme yok ki ortopediye gideyim bide basınca değil yattığım yerde de ağrıo bacağım zaten son günlerde sinirimi çok bozuo bu doktor idrarımda protein çıktı kadının umru değil sonra be. Ürolojiye gittim sağ böbreğimde genişleme çıktı neymiş ben idrarım rahat dememe rağmen o istemiş idrar tahlili öle Dio bana bi zahmet iste yani zaten bu doktorlara hiç güvenim yok ilk gittiğim kadın doğumcuda hamile kalamazsın tedavi görmen lazım demişti verdiği ilaca başlamadan hamile kaldım. Geçende duydum aynı doktor bi tanıdığımızın yakınına kanser teşhisi koymuş rahmini almaya kalkmış kadın kanser falan değilmiş yarabbim dedim kimlere emanet ediyoruz canımızı. Tamam hekime şiddeti desteklemiyorum hatta şiddetin hiç bir türünü desteklemiyorum ama bazısına yaradana sığınıp iki tane geçiredim geliyor içimden

ufff gne ıcıme bı daraltı geldıııı

offf aynen canımcımm yaaaa allahtan çıkış saatim geldi. pöff eve gidince pazar gidip balık alıcaz. bayadır yemiyormusum die kocam basımın etını yıyor sonra eve git kızar falan salata yapp offffffffff...

öpüyorum sizlerii

Heyoooo ben geldim hatunlar. Kocişe sürpriz doğum günü partisi yaptım bugün :) Hemşire hanımlarla organize ettik. Odaya girdiğinde herşeylerden habersizdi, nasıl mutlu oldu yavyum yaaa :))) Bana dakikalarca sarıldı O mutlu olunca ben de mutlu oldum. Güzel bir gündü benim için anlayacağınız.

Yalnız bugün tartıldım ve şoka girdim öğün sayımın 2ye düşmesi bana kilo olaraktan geri dönmüş. 5 haftanın kısa karı 3.5 kilocuk

ayyy ne güzel yaaaa beraber beişinizle mus mutlu nice doğum günleri geçirin arastacım. ahh o öğün azalması derdinden kilo alma hızı bende de var sabahları bir haftadır geç uyanıyorum yeme düzenimde bozuldu yine

o balık ısını bnde hep ertelıyrmm cnm ya...kolay gelsnn cnm sana muckss:)

bnde sankı kılo aldm gbıme gelıyo..bugn arkdsmm kılo almısnn dedı...ayy nası bozuldmmm....bnmde dogum gunum 1 hazıran bkalım kocam napıcak bna...ıyıce bencıl oldummmm:) ne guzel kafa dagtmısnnn kuzmm

cnm bu ara bnde doktoruma sınır olmaya bsladmmm..bna panık yptrmaya bsladı herseyı...bde o kdr cok hstası varkı yterlı olmuyo bazenn...bana ne kılomu soruyo ne bı sıkayetn varmı dıyo...bkac hftadr boyle....ıı bı doktor ama bu aralr bı haller oldu...kuck sehtde oturyrm doktor degstrmek gbı bı olayımda olamaz en ıyısıne gdıyrm zaten...boyle durumlarda kucuk sehrde otrdugum ıcın sınır oluyurmmm

ben de korkuyorum ondann :/ cuma gidicez biz,eczanelerde glikoz bulamamış eşim,sipariş vermiş getirceklermiş...kolay gelsin cnm ne diyim inşallah rahat rahat atlatırsın...benim de inşallah yüksek fln çıkmaz da gerek kalmaz ona çok korkuyorum

ufff gne ıcıme bı daraltı geldıııı

benim de oluyor ara sıra...birden ağlayasım geliyor ağlıyorum hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…