- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.101
bnde sankı kılo aldm gbıme gelıyo..bugn arkdsmm kılo almısnn dedı...ayy nası bozuldmmm....bnmde dogum gunum 1 hazıran bkalım kocam napıcak bna...ıyıce bencıl oldummmm:) ne guzel kafa dagtmısnnn kuzmm
Tv de bal iyi geliyo die duymustum. Dene istersen canim bi zararida yok...
ben de korkuyorum ondann :/ cuma gidicez biz,eczanelerde glikoz bulamamış eşim,sipariş vermiş getirceklermiş...kolay gelsin cnm ne diyim inşallah rahat rahat atlatırsın...benim de inşallah yüksek fln çıkmaz da gerek kalmaz ona çok korkuyorum
benim de oluyor ara sıra...birden ağlayasım geliyor ağlıyorum hatta...
ayyy ne güzel yaaaa beraber beişinizle mus mutlu nice doğum günleri geçirin arastacım. ahh o öğün azalması derdinden kilo alma hızı bende de varsabahları bir haftadır geç uyanıyorum yeme düzenimde bozuldu yine
bnde sankı kılo aldm gbıme gelıyo..bugn arkdsmm kılo almısnn dedı...ayy nası bozuldmmm....bnmde dogum gunum 1 hazıran bkalım kocam napıcak bna...ıyıce bencıl oldummmm:) ne guzel kafa dagtmısnnn kuzmm
Canım hemen duruma el koymam gerekiyor yoksa doktorumla papaz olucaz. Bu hafta kontrolde napıp edip tartılmamam lazım onun yanındaAdam kilo konusunda aşırı hassas. Strese girdim şuan. Çikolatayı günlük 1 kaşığa inidiricem ve mümkünse ana öğün sayımı 3 e ve ara öğün sayımı 2ye yükseltmeye çalışıcam tekrar. Ekmeği kesip protein ve kalsiyuma yüklenicem. Tatlı olarak da sadece meyve. Tabi bol bol domates salatalık. Başka çaresi yok.
Aaaa bişey kalmamış doğum gününe. Ama bişey hazırlamazsa filan sakın kendini üzme malum yaz bi sürü düğün vs. var dalgınlığına gelir belki canım. Ben aylak bakkal olduğum içinyapabildim ama eşler meşgul oluyor bazen. Beklentiyi düşük tutmak lazım Tamam mı kuzucuk
cnm bu ara bnde doktoruma sınır olmaya bsladmmm..bna panık yptrmaya bsladı herseyı...bde o kdr cok hstası varkı yterlı olmuyo bazenn...bana ne kılomu soruyo ne bı sıkayetn varmı dıyo...bkac hftadr boyle....ıı bı doktor ama bu aralr bı haller oldu...kuck sehtde oturyrm doktor degstrmek gbı bı olayımda olamaz en ıyısıne gdıyrm zaten...boyle durumlarda kucuk sehrde otrdugum ıcın sınır oluyurmmm
Çok saolun arkadaşlar destekleriniz için, bana güç verdiniz.
Zaten mecburum başka çarem de yok. Türkiye'ye gidecektim normalde doğuma ama erken doğum riski ve Temmuzun çöl sıcağında 3-4 saat uçak yolculuğundansa burada kalmak daha mantıklı geldi. Çünkü uçakta doğum olayları çok yaşanıyormuş korktum açıkçası.
İnşallah normal ve kolay bir doğum yaparım, bebeğimde uyumlu ve sakin olursa üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum.
Tabi bu dilekler hepimiz için umarım hepimiz kolay doğumlar yaparız, çok akıllı sağlıklı, uyumlu güzel bebişlerimiz olur.
Canım sanırım tayinlerin açıklanmasına 9 gün kalmış. Bir arkim facede yazmış hemen sen geldin aklıma :) Ben bile heyecan yaptım bakalım size neresi çıkacak. İnşallah gönlünüze göre bir yer olur
ahh canım yaa birde bana sor o doktor muhabbetini eşim acıyor halime zaten doğuda sıkıntı çekiyorduk doktor konusunda olduğumuz ilçenin kendini bırak merkezinde bile özel yok Allaha emanet sadece 3 doktor var merkezde de. bizim bulunduğumuz ilçedeki doktorumuzda yok 23 ünden bu yana merkeze çağırmışlar doktor kalmadı diye. başımıza birşey gelse en az iki saat uzaklıkta en yakın hastane. bazen çok korkuyorum birşey olsa ne yaparım diye düşün.sıkma canını herkesin talep ettiği bir doktorsa çok kalabalıktır
Biraz önce arkadaşımın doğum haberini aldım benim gittiğim hastanede doğum yaptı çok kısa sürmüş doğumu epidural normal yapmış ve hiç dikiş atılmamış ne kadar mutlu oldum anlatamam darısı hepimizin başına inşallah :)
Biraz önce arkadaşımın doğum haberini aldım benim gittiğim hastanede doğum yaptı çok kısa sürmüş doğumu epidural normal yapmış ve hiç dikiş atılmamış ne kadar mutlu oldum anlatamam darısı hepimizin başına inşallah :)
allah esırgesn cnm bnmmm.....cnm acıl lgıtmen gerekıyo sırası doldu dıyolar ozel gırıs yaparsan muayene olabılırsn dıyolarr para verıp gdıyrzz bı fark yokk.gecen bna cok farklı nedenlerden erken dogum rıskın fazla dedı....zankk kaldımmm :) muayene sırasnda ben soruyrmm bebek hftayla uyumlumu flan dıyo...sıkayetın varmı dıye sormuyo kılomu hc sormadı....bde smdı takmıs bebegn hareketlerını say dıyo...esımde kızıyo senı strese sokuyoo bu cocuk hergun aynı sekılde hareket etmezkı panık oluyosn dıye....eskıden ne zman arasan ulasrdk smdı cebını acmıyo araynca...yanı cok sıkıntılıym bu ara bu durumdann
cnm bu ara bnde doktoruma sınır olmaya bsladmmm..bna panık yptrmaya bsladı herseyı...bde o kdr cok hstası varkı yterlı olmuyo bazenn...bana ne kılomu soruyo ne bı sıkayetn varmı dıyo...bkac hftadr boyle....ıı bı doktor ama bu aralr bı haller oldu...kuck sehtde oturyrm doktor degstrmek gbı bı olayımda olamaz en ıyısıne gdıyrm zaten...boyle durumlarda kucuk sehrde otrdugum ıcın sınır oluyurmmm
Canım hemen duruma el koymam gerekiyor yoksa doktorumla papaz olucaz. Bu hafta kontrolde napıp edip tartılmamam lazım onun yanındaAdam kilo konusunda aşırı hassas. Strese girdim şuan. Çikolatayı günlük 1 kaşığa inidiricem ve mümkünse ana öğün sayımı 3 e ve ara öğün sayımı 2ye yükseltmeye çalışıcam tekrar. Ekmeği kesip protein ve kalsiyuma yüklenicem. Tatlı olarak da sadece meyve. Tabi bol bol domates salatalık. Başka çaresi yok.
Aaaa bişey kalmamış doğum gününe. Ama bişey hazırlamazsa filan sakın kendini üzme malum yaz bi sürü düğün vs. var dalgınlığına gelir belki canım. Ben aylak bakkal olduğum içinyapabildim ama eşler meşgul oluyor bazen. Beklentiyi düşük tutmak lazım Tamam mı kuzucuk
Kızlar, kızım bana tepki vermeye başladıDışardan okşayıp, konuştuğum an hareket etmeye başlıyor:)) Canımın içi o benimmmm..
anlayabiliyorum ne hissettiğini insan ne olacak nasıl olacak böyle ilgilneirse diye düşünmeden edemiyor. eşinin dediği doğru her dakika aynı hareket etmez ki sen gün içinde hareket edip etmediğine bak sadece ben öyle yapıyorum sabah öğle akşam bakıyorum oynuyor kafam rahat o zaman.üzme kendini o daha çok strese sokar seni hiç olmazsa doğum doktorun hazır öyle düşünen olmadı bir tana daha doktora görün mesela bu özelse birde devlette git arada bir iki tane görüş olur hiç olmazsa kafan rahat eder canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?