2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde sankı kılo aldm gbıme gelıyo..bugn arkdsmm kılo almısnn dedı...ayy nası bozuldmmm....bnmde dogum gunum 1 hazıran bkalım kocam napıcak bna...ıyıce bencıl oldummmm:) ne guzel kafa dagtmısnnn kuzmm

bende bu hafta coşmuşum normalde çok güzenli gidiyordum ama öğlenleri uyanmak bana hiç yaramadı kızlar tartı yarım kilo atladı vallahi 3 günde şok oldum bugünden itibaren erken kalkacağım artık 11lere kalmamam lazım

agla zaten cnmmm....ıcınde tutmktan ıyıdr...o anda o sıkntıyı bosaltmk lazımmm

Canım hemen duruma el koymam gerekiyor yoksa doktorumla papaz olucaz. Bu hafta kontrolde napıp edip tartılmamam lazım onun yanında Adam kilo konusunda aşırı hassas. Strese girdim şuan. Çikolatayı günlük 1 kaşığa inidiricem ve mümkünse ana öğün sayımı 3 e ve ara öğün sayımı 2ye yükseltmeye çalışıcam tekrar. Ekmeği kesip protein ve kalsiyuma yüklenicem. Tatlı olarak da sadece meyve. Tabi bol bol domates salatalık. Başka çaresi yok.

bnde sankı kılo aldm gbıme gelıyo..bugn arkdsmm kılo almısnn dedı...ayy nası bozuldmmm....bnmde dogum gunum 1 hazıran bkalım kocam napıcak bna...ıyıce bencıl oldummmm:) ne guzel kafa dagtmısnnn kuzmm

Aaaa bişey kalmamış doğum gününe. Ama bişey hazırlamazsa filan sakın kendini üzme malum yaz bi sürü düğün vs. var dalgınlığına gelir belki canım. Ben aylak bakkal olduğum için yapabildim ama eşler meşgul oluyor bazen. Beklentiyi düşük tutmak lazım Tamam mı kuzucuk

Canım sanırım tayinlerin açıklanmasına 9 gün kalmış. Bir arkim facede yazmış hemen sen geldin aklıma :) Ben bile heyecan yaptım bakalım size neresi çıkacak. İnşallah gönlünüze göre bir yer olur

cnm bnmmm :) haklısın tatlımmm...bklentıyı dusuk tutucammm nolur nolmazz durduk yere bde ona uzulmeyeyımm :)

ahh canım yaa birde bana sor o doktor muhabbetini eşim acıyor halime zaten doğuda sıkıntı çekiyorduk doktor konusunda olduğumuz ilçenin kendini bırak merkezinde bile özel yok Allaha emanet sadece 3 doktor var merkezde de. bizim bulunduğumuz ilçedeki doktorumuzda yok 23 ünden bu yana merkeze çağırmışlar doktor kalmadı diye. başımıza birşey gelse en az iki saat uzaklıkta en yakın hastane. bazen çok korkuyorum birşey olsa ne yaparım diye düşün.sıkma canını herkesin talep ettiği bir doktorsa çok kalabalıktır

Son düzenleme:

Uçakta doğan bebekler hayatları boyınca ücretsiz binebiliyorlar uçağa:) temizlik için yardımcın varsa kalelerin canım ya eşin de destek olacak bence hiç korkma kendi evinde daha rahat edebilirsin:) umarım dediğin gibi normal kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız:)

sorma arasta heyecandan gidecek eşim zaten ona korkuyorum çocuğu göremeden gidecek adam vallahi hemen size yazacağım nerenin çıktığını

Biraz önce arkadaşımın doğum haberini aldım benim gittiğim hastanede doğum yaptı çok kısa sürmüş doğumu epidural normal yapmış ve hiç dikiş atılmamış ne kadar mutlu oldum anlatamam darısı hepimizin başına inşallah :)

allah esırgesn cnm bnmmm.....cnm acıl lgıtmen gerekıyo sırası doldu dıyolar ozel gırıs yaparsan muayene olabılırsn dıyolarr para verıp gdıyrzz bı fark yokk.gecen bna cok farklı nedenlerden erken dogum rıskın fazla dedı....zankk kaldımmm :) muayene sırasnda ben soruyrmm bebek hftayla uyumlumu flan dıyo...sıkayetın varmı dıye sormuyo kılomu hc sormadı....bde smdı takmıs bebegn hareketlerını say dıyo...esımde kızıyo senı strese sokuyoo bu cocuk hergun aynı sekılde hareket etmezkı panık oluyosn dıye....eskıden ne zman arasan ulasrdk smdı cebını acmıyo araynca...yanı cok sıkıntılıym bu ara bu durumdann

maşallaaaah Allahım bizlerede normal olacaksa eğer böyle kolay doğum versin ama sorun şu ben normalden korkuyoruuum

Hangi hastaneye gidyorsunuz hangi sehir?

anlayabiliyorum ne hissettiğini insan ne olacak nasıl olacak böyle ilgilneirse diye düşünmeden edemiyor. eşinin dediği doğru her dakika aynı hareket etmez ki sen gün içinde hareket edip etmediğine bak sadece ben öyle yapıyorum sabah öğle akşam bakıyorum oynuyor kafam rahat o zaman.üzme kendini o daha çok strese sokar seni hiç olmazsa doğum doktorun hazır öyle düşün en olmadı bir tana daha doktora görün mesela bu özelse birde devlette git arada bir iki tane görüş olur hiç olmazsa kafan rahat eder canımcım

Son düzenleme:
Kızlar, kızım bana tepki vermeye başladı Dışardan okşayıp, konuştuğum an hareket etmeye başlıyor:)) Canımın içi o benimmmm..

Canım , benim gittiğim hastanede 7 tane kadın doğumcu var acile gittiğimde iki tanesine muayene olmuştum ilk gittiğim zaten hamile kalamazsın diyen bide gebeliğimin başından beri takip eden şuan ki doktorum 4 tanesini tecrübe ettim zaten. Aslında değiştirmek istemiyorum çünkü bu zamana kadar ki bütün takibimi yaptığı için değiştirmek istemiyorum pek ama eşim çok sinir olmaya başladı bi de diğer doktorların çoğu Cumartesi çalışıo benim ki çalışmıo ona ayrı gıcık oluo ben bi tek hafta sonu yanındayım onda da çalışmıo die bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım ya

arasta yaa bende aynı durumdan şikayetçiyim
daha 6 aylığız yaklaşık 8 kilo aldım
eşiminde maşallah bayağı kilosu var
ha gayret bana yetişeceksin diyoo :18:
sen toplamda kaç kilo aldın

evt ozel tatlımm ama ozelle pek ılgısı yok ıste..cmrtesıden berı bebegn hareketlerını takıp edıyrmm ay 2 saattr nıye hareket etmedı bugun daha sakın doktorumu arasamm ..arasamda duymazzz gtsem sıra yok ozel gırıs lazım....kafayı ye kısaca..esımde huzrsz oluyo...herkeste hareket saymk ıcn erken dıyo...bu tuttrmus takıp et dıyo bde ne demekse...bogasm varr adamı...sallıyo bu ara resmenn...vla su 3 ayı allahn ıznıyle bıtıreym bu adam boyle olucksa ısımz var dıyrm..esım doktor dedıgnn moral verır bu da sınır bozuyo dıyo...sznde tayın ınss ıstedgnz yerler olur cnmm ıcıne sınenn bı doktora gdersnn sende cok cekmısn bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…