2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnm esımde ıyıce sınır olmaya bsladı cnm....ay vla doktor konusnda sıkntı cekmek ne kotuymus....allahm saglıkla su son 3 ayıda gsecrmeyı nasıp etsn hepımıze

bnm esımde ıyıce sınır olmaya bsladı cnm....ay vla doktor konusnda sıkntı cekmek ne kotuymus....allahm saglıkla su son 3 ayıda gsecrmeyı nasıp etsn hepımıze

Âmin canım âmin kazası belasız vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım minişleri.

valla bende mecbur içiyorum tondracım pet şişeye doldur gözünün önünde olsun sürekli iç yoksa insanın aklına gelmiyor

bynsu canım bende tuzlu yemiyorum beni yakan peynirr çok seviyorum onsuz kahvaltı olmuyor

agla zaten cnmmm....ıcınde tutmktan ıyıdr...o anda o sıkntıyı bosaltmk lazımmm

evet aynen canım...rahatlatıyor...eşim de niye ağlıyorsun,hatta "ne ağlıyorsun" tarzında sert yaklaşıyor olaya...hiç anlamıyor hamile halimden...sanki bir tek ben böyleyim gibi davranıyor....

arasta yaa bende aynı durumdan şikayetçiyim
daha 6 aylığız yaklaşık 8 kilo aldım
eşiminde maşallah bayağı kilosu var
ha gayret bana yetişeceksin diyoo :18:
sen toplamda kaç kilo aldın

Bu ayla beraber 9 kilocuk olmuş oldu :18: Senle aramızda 2 hafta var yani 2 hafta sonraki halinim Boy olduğu için göstermiyorum ama dur demek lazım.

Kolay gelsin kedicik İşin zor canım

selamlar guzel hamişdaşlarım internet paketım bıtmek uzere yav kocişimde gececi işte şu an allahtan hürrem var bugun sızdn ayrı kalcm ıntrntm btnce ya

kızlar unnadoda şu an nevzatbebe ve ipeksi diye 2 marka var, nasıl markalar bunlar ben 5li setlerinden bazılarını beğendim de, alsam mı diye düşünüyorum. Daha önce alıp beğenen var mı bunlardan.

merhaba kızlar...sona yaklaştıkça daha çok soru işareti oluyor insanın kafasında sanki..doğum anı,sonrası..v sbenim kafamı da kan grubu meselesi kurcalıyor... 0rh-im eşim de a+,kan uyuşmazlığı var yani...ilk gebelikte sorun olmuyor,muhtemelen haftaya-28.haftamda yani-rhogam iğnesi yapacaklar...ama daha önce doğum yapmış olanlara ve bu durumu yaşamışlara bir sorum var,bu uyumsuzluk sarılık oranını arttırıyor mu?

iyi akşamlarrr

tvsiz kaldım bu akşam, kp anteni sökmüş bişiler yapıcakmış hava kararınca işi yarım kalmış aksiliğe bak evde de tekim eşim geç gelicek

benim oğlan maşallh bugün hiç durmadı gündüz kot vardı üstümde o mu sıktı acaba nedir kıpır kıpır bi ordan vuruo bi burdan vuruo:26:yaramaz olcak bu çocuk yandık

bi de kızlar bişi sorcam size, dün bi iki kişi göğsümden bi sıvı geldi falan diyince ben de merak ettim ve sanırım yapmamam gerekn bi şeyi yaptım. normalde siyah sutyen kullandığım için öle bişi gelse farkedemem. akşam göğsümü birazcık sıktım elimle, ikisinden de azcık sıvı geldi, süt dedikleri şey olsa gerek. bi taraftan da kendimce mutlu oldum deneyimli anneler daha ii bilirsiniz belki şimdiden böle bi sıvı gelebilio olması ilerde sütüm olacağı anlamına mı gelir, çünkü çok istiom emzirmek, ve sütüm gelmezse die de endişe ediom bazen.

Yazınca gördüm takvimimde
Bebeğiniz 3. trimesterda sizin sesinizi tanıyabilcektir.
gözleri de açılmaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…