- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.121
bnm esımde ıyıce sınır olmaya bsladı cnm....ay vla doktor konusnda sıkntı cekmek ne kotuymus....allahm saglıkla su son 3 ayıda gsecrmeyı nasıp etsn hepımızeCanım , benim gittiğim hastanede 7 tane kadın doğumcu var acile gittiğimde iki tanesine muayene olmuştum ilk gittiğim zaten hamile kalamazsın diyen bide gebeliğimin başından beri takip eden şuan ki doktorum 4 tanesini tecrübe ettim zaten. Aslında değiştirmek istemiyorum çünkü bu zamana kadar ki bütün takibimi yaptığı için değiştirmek istemiyorum pek ama eşim çok sinir olmaya başladı bi de diğer doktorların çoğu Cumartesi çalışıo benim ki çalışmıo ona ayrı gıcık oluo ben bi tek hafta sonu yanındayım onda da çalışmıo die bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
cnm bu ara bnde doktoruma sınır olmaya bsladmmm..bna panık yptrmaya bsladı herseyı...bde o kdr cok hstası varkı yterlı olmuyo bazenn...bana ne kılomu soruyo ne bı sıkayetn varmı dıyo...bkac hftadr boyle....ıı bı doktor ama bu aralr bı haller oldu...kuck sehtde oturyrm doktor degstrmek gbı bı olayımda olamaz en ıyısıne gdıyrm zaten...boyle durumlarda kucuk sehrde otrdugum ıcın sınır oluyurmmm
bnm esımde ıyıce sınır olmaya bsladı cnm....ay vla doktor konusnda sıkntı cekmek ne kotuymus....allahm saglıkla su son 3 ayıda gsecrmeyı nasıp etsn hepımıze
ben de korkuyorum ondann :/ cuma gidicez biz,eczanelerde glikoz bulamamış eşim,sipariş vermiş getirceklermiş...kolay gelsin cnm ne diyim inşallah rahat rahat atlatırsın...benim de inşallah yüksek fln çıkmaz da gerek kalmaz ona çok korkuyorum
sorma canım canım cok sıkıldı ınsallah yarınkı temız cıkarda diyet mıyet gerekmez ztn yemek lerle aram yok bıde dıyet mıyet derse iyce cekılmez hale gelecek bnm ıcın son 3 aybnm bı suru arkdaasım delı gıbı kılo alıyorcıkmıyor seker yada yaptırmıyorlar bu testı yoksa bızzmı abartıoz bılemedımkı cokmu takıyorum kafaya acabaa:44:
ben de korkuyorum ondann :/ cuma gidicez biz,eczanelerde glikoz bulamamış eşim,sipariş vermiş getirceklermiş...kolay gelsin cnm ne diyim inşallah rahat rahat atlatırsın...benim de inşallah yüksek fln çıkmaz da gerek kalmaz ona çok korkuyorum
sorma canım canım cok sıkıldı ınsallah yarınkı temız cıkarda diyet mıyet gerekmez ztn yemek lerle aram yok bıde dıyet mıyet derse iyce cekılmez hale gelecek bnm ıcın son 3 aybnm bı suru arkdaasım delı gıbı kılo alıyorcıkmıyor seker yada yaptırmıyorlar bu testı yoksa bızzmı abartıoz bılemedımkı cokmu takıyorum kafaya acabaa:44:
Canım sıkma canını benim bi kaç arkadaşımda ilki yüksek çıktı ikincisi normal çıktı iyi düşün iyi olsun. Bide hamilelik şekerinin kilo ve yemek ile ilgisi yok canım vücut yapıo ablamın iki hamileliğinde de şeker çıkmıştı yediklerine dikkat etti sakın çocuğu besleyemezsem die de düşünme ablamın ilk çocuğu 36. Hafta da 3600 ikinci çocuğuda 38. Hafta da 3800gr doğdu korkulacak bişi yok iyi düşün iyi olsun
GÜNAYDIN CNM BENDEDE ŞİŞME VAR AMA DOĞRU DÜZGÜN SU İ,ÇMİYORUM OFF NASIL YAPICAZ BİLMİYORUM
Kızlar dün alttaki komşumla bir yere gidecektik onun bi işi vardı yanında arkadaş gibi gidecektim bu sabah aradı bende gelkemeyeceğimi söyledim ağrım var dedim oda hemen,kaç gündür geziyorsun bana sıra gelince öyle dedi alındı biraz sinir etti beni yaa şimdi nerde görse laf sokacak bana en belirgin kötü huyu bu maleseff
canım benimde ayaklarım fena şişiyor sıcaklardan birde bu hafta biraz serin ayaklarım şişiyor ama çok fazla değil 2-3 lt su içiyorum ama faydasız şişiyor tuzda kullanmıyorum doktorum normal dedi birde masa başı çalışıyorum ayaklarımı hep yüksekte tutuyorum kaç gündür faydasını görüyorum su içmeyi ihmal etme
agla zaten cnmmm....ıcınde tutmktan ıyıdr...o anda o sıkntıyı bosaltmk lazımmm
arasta yaa bende aynı durumdan şikayetçiyim
daha 6 aylığız yaklaşık 8 kilo aldım
eşiminde maşallah bayağı kilosu var
ha gayret bana yetişeceksin diyoo :18:
sen toplamda kaç kilo aldın
selam göbüşü kocaman annişler
bu ara hem 23 nisan hem anneler günü hazırlıkları üst üste geldi
2 ayağım bir pabuca girdi çocukları yetiştiricem diye
daha annelerinin hediyeleri bitmedi bir de video hazırlıyorum
ay inşallah beğenirler...
cuma günü programımız var allah utandırmasın umarım emeklerimize değer
iş bu nedenle foruma epeydir giremeyip son 80 sayfayı okuyamadığımı belirtir iyi günler dilerim
delirmek üzereyim de işlerden
öpüyorum kocaman :)
Canım sıkma canını benim bi kaç arkadaşımda ilki yüksek çıktı ikincisi normal çıktı iyi düşün iyi olsun. Bide hamilelik şekerinin kilo ve yemek ile ilgisi yok canım vücut yapıo ablamın iki hamileliğinde de şeker çıkmıştı yediklerine dikkat etti sakın çocuğu besleyemezsem die de düşünme ablamın ilk çocuğu 36. Hafta da 3600 ikinci çocuğuda 38. Hafta da 3800gr doğdu korkulacak bişi yok iyi düşün iyi olsun
ahanda aynen duygularıma tercume etmıssın cnm bende ole sıktım canımı bebegımı besleyemıosam saglıklı dıe 3gun ılerde gıdıyor bıde sıpamama saglıklı besleyemıosam dıe urktum,içimi bi nebzede olsa rahatlattın rabarba cooooookkkk saolll bakalım yrn aksam uzerı yazarım dıer test sonucunu bakalım nasıl cıkıcak kolum delık desık olduama ztn alıskınım tüp bebek benımki allahım saglıkla kucagımızaaa almayı nasıp etsın yavrularımızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bnmde oturup aglaysm gelıyoo ay vla ıyıce cekılmezz oldmmm
kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum ama ben tatlı yiyemiyorum yediğim anda kötü hissediyorum,midem bulanıyor vs o nedenle acaba şeker mi çıkacak diye düşünmeye başladım...hani yüksekte o yüzden mi böyle oluyorum diye...inşallah çıkmazz ben de o diyet işinden fln çekiniyorum...
iyi akşamlarrr
tvsiz kaldım bu akşam, kp anteni sökmüş bişiler yapıcakmış hava kararınca işi yarım kalmış aksiliğe bak evde de tekim eşim geç gelicek
benim oğlan maşallh bugün hiç durmadı gündüz kot vardı üstümde o mu sıktı acaba nedir kıpır kıpır bi ordan vuruo bi burdan vuruo:26:yaramaz olcak bu çocuk yandık
bi de kızlar bişi sorcam size, dün bi iki kişi göğsümden bi sıvı geldi falan diyince ben de merak ettim ve sanırım yapmamam gerekn bi şeyi yaptım. normalde siyah sutyen kullandığım için öle bişi gelse farkedemem. akşam göğsümü birazcık sıktım elimle, ikisinden de azcık sıvı geldi, süt dedikleri şey olsa gerek. bi taraftan da kendimce mutlu oldum deneyimli anneler daha ii bilirsiniz belki şimdiden böle bi sıvı gelebilio olması ilerde sütüm olacağı anlamına mı gelir, çünkü çok istiom emzirmek, ve sütüm gelmezse die de endişe ediom bazen.
soruna cvp veremiycem cnm çünkü benim de bilgim yok ama nasıl sıkınca sıvı geliyor daha bu aylarda onu anlamıyorum benden gelmiyor ama ucunda sarı renk kurumuşta orda kalmış gibi bişey oluyor...cımbızın ucuyla alıyorum tutup böyle hem kuru hem yumuşak bişey...kolostrum denen şeymiş sanırım bu..:44:
gözleri de açılmaya başlamışYazınca gördüm takvimimde
Bebeğiniz 3. trimesterda sizin sesinizi tanıyabilcektir.
kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum ama ben tatlı yiyemiyorum yediğim anda kötü hissediyorum,midem bulanıyor vs o nedenle acaba şeker mi çıkacak diye düşünmeye başladım...hani yüksekte o yüzden mi böyle oluyorum diye...inşallah çıkmazz ben de o diyet işinden fln çekiniyorum...
soruna cvp veremiycem cnm çünkü benim de bilgim yok ama nasıl sıkınca sıvı geliyor daha bu aylarda onu anlamıyorum benden gelmiyor ama ucunda sarı renk kurumuşta orda kalmış gibi bişey oluyor...cımbızın ucuyla alıyorum tutup böyle hem kuru hem yumuşak bişey...kolostrum denen şeymiş sanırım bu..:44:
inş. çıkmaz cnm insanın aklında hep bi acaba oluo dimi?ama içini ferah tut
ben de sırf denemek için yaptım yoksa araştırdığımda sıkmayın yazdığını gördüm
elimle hafifçe sıktım ucunda belirdi zaten hemen bulanık değişik bi renkte:26:kolostrum die yazıo evetdemek ki senden de geliyor ucunda bişi kuruduğuna göre akmış ve kurumuş oluo sen gördüğün zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?